• HTS s3rg1nh00
    hát,valszeg szerencséd volt,mert én legalább 100 olyan esetet hallottam,amikor egy noname táp tökrement,s legutóbb egynek tanúja is voltam,egy mai viszonylatban igen gázos gép(2,6 cerka stb.)alatt halt össze úgy,hogy 12V-os ágon 10,5V-ot adott le(lanoztunk épp:)),szóval azok a tápok bármi alatt tönkremennek,plusz a hatásfokuk a béka segge alatt van(kb.0,5-0,6 közt,míg egy jobb FSP tápé 0,8 fölött van),szóval ez amolyan vám meg rév eset,ha sokáig használod,az áramszámlán meglátszik a különbség,és visszahozza az árát...
    egyébként én is használtam régen "noname" tápot,és nekem sem volt vele igazán bajom(a lényeg,h._narancssárga_ matricás codegen volt,nem kék...azokból minden harmadik selejt)
    nevezhetsz felőlem hwbuzinak,aztán majd ha egy erős gépet magával visz a halálba egy ilyen táp,akkor már káromkodhatsz,hogy miért nem vettél komoly kb.3 ezres plusz ráköltéssel inkább egy 350-es FSP-t-lásd Miskolcon a 400as noname szutyok 7k,350es FSP meg 6600Ft-és utóbbi tapasztalat alapján elbírja a core duo+8800GTS párost,ha nem túl sok az egyéb cucc(azaz nincs 6 winyód meg 3 dvd íród,rakat neonnal és stb.)