172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez a vita mindig előjön hogy inf v. con
waron a con a fasza publicon meg az inf ,mert elbaszták a gamét
és semmi esély hogy bármit is fognak javitani a játékon ,mert a készítők már nagyivben fosnak a bf2re! ennyi
sajnálom hogy elértük azt amit a popszakma ,hogy a készitők egy nyárra terveznek játékokat, futoszallagon dobják ki sorra a béta fosokat...:(
bezzeg még a bf42!:) -
és sima szerver?
Ranked annyira nem izgat... -
rejtő szinek rulz:D -
David2006 #124723 nincs.magyar.ranked.szerver:byea
[URL=http://www.game-monitor.com/search.php?game=bf2&location=HU]amugy itt lehet megnézni^^[/URL] -
Hi all
Tudnátok adni magyar szerver IP-t?
Ami a FAQ-ban van, az régi.
Előre is Thx. -
TS Zolly #124721 Nem azzal van gond hogy ott megyek ahol a többi publik láma. Azzal, amit gémover leirt, plusz a szar légvégdelem. Érdekes mod, pojekettővel nincs ilyen gondom. Ma is a highway to hellen, vagy mija szar a neve annak a pályának ( nem ac/dc számra gondolok ) német helit a felvehető stingerrel löttem szarrá. Baszki! Nagyon szépen zúgott lefele. Telepített légvédelmi gépágyuk meg egyszerüen beszarás amit lehet velük mívelni. -
TS Zolly #124720 Irásod második részével qra egyetértek. -
és szerinted a sok kis pöcs aki nem szerezte meg a repülőt hogy értékelne téged aki egy kört skillesen végigrepülőztél lezuhanás nélkül? Meg az ilyen adamo szintű lámák ellenfélként szerinted a skillt néznék?Rövid időn belül a jó repülősöknek lene a legkevesebb pontjuk a te rendszeredben...kb ugyan annyi mint az ugyanolyan lámáknak... -
hiába má több mint két év telt el a banda fele elmegy kvékvaros kecsegnek a maradék nagy része cod4 -es infratyi lesz de mi a maréknyian januárban találkozunk a frontline szervereken
-
GameOverrr #124717 Hihetetlen, hogy mennyi csökkentett elméjűvel futottam össze a szervereken ezen a hétvégén:
-Mashtuur: Fekszem a tetőn, erre a marhája (csapattárs persze, azt azért tegyük hozzá gyorsan) se szó, se beszéd odarohan és lekésel...
-Kubra Dam: Ellenség egyik játékosa átáll hozzánk, aztán azzal szórakozik, hogy a repcsinkkel lő engem a heliben...
-Fushe Pass: Helivel úttörőként nyomultam előre, és csak azt láttam hogy valami írgalmatlan mennyíségű ellenség jön szembe(kocsik, APC-k, tankok, helik, minden, amit el lehet képzelni), és mint a sáskajárás, gyakorlatilag letaroltak minden zászlót. Azt ne kérdezzétek, hogy mindeközben mit csináltak a csapattársak...
-Jalalabad: A köcsögje belebassza a TOW-ot a saját tankunkba, mert nem ő kaparintotta azt meg...Hál Istennek a tankos kiszúrta, hogy ki volt az, aztán gyorsan meg is reptette egy kicsit. (Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy megint lenyúlta egy csapattárs a tankomat, miközben javítottam azt. De hát ezen már meg sem lepődöm.)
Igazán bevezethetnének valamifajta értékelési rendszert, amivel mi játékosok értékelhetnénk a többi játékost. "Fekete pontot" lehetne neki adni, ha egy faszfej az illető, meg ilyesmik. Ez kiterjedhetne arra is, hogy fegyvernemek szerint értékelnénk a skilljét, ami valamilyen formában látható lenne rajta játék közben, és így mondjuk látni lehetne az illetőn, hogy jó gunner-e. És ezen a játékosok által összeállított értékelésen is meg kellene ütni egy bizonyos szintet ahhoz, hogy rangot léphessen, pontokat szerezhessen. Így érdekeltté válna a sok kis pöcs abban, hogy normálisan játsszon, valóban segítse a csapattársait és ne viselkedjen úgy, mint aki most mászott le a fáról.
Akárhogy is, valamit lépni kellene, mert ez egyre visszataszítóbb, ami manapság megy BF2 címszó alatt.
-
Hát mondjuk sztem ha nem ott mennél el állandóan ahol a többi public láma, hanem kikerülnéd a népszerű útvonalakat, simán túlélnéd a bombázást, mert a repülők a nagy fregekre mennek... -
ez mi traktor kerekek nélkül 
sárga "tanga" permetező heli
-
nekem sharqi hoteljénél lévő légvédelem a kedvencem, ahonnan simán le lehet lőni a rádiótornyon felszálló amcsi helit
-
Landor #124713 hát énse gondoltam volna hogy ekkora nagy lóbaszó állat élőben a kobra :DD
-
krizsuli #124712 hmm... jó a kép -
ez csak kubradámra írtam a nagy szintkülönbségek miat ne olyan esélytelen az AA
-
GameOverrr #124710 Azok is érdekes képességű pilóták/gunnerek lehetnek, akikkel szemben kifogy a lőszer a mobil légvédelemből...
-
azé a 2142 -ben nem ekkora batárok ezek a szarok meg a bétában sem láttam ekkorát
-
nekem az teccik a konkvesztbe hogy kihívás a helit leszedni vagy a repcsi elől elmenekülni de ha úgy veszem észre hogy bénák az enemy pilóták nincs az az isten hogy kiszálljak a légvédelemből 
kubrádám kedvenc kombóm : support + bradly
-
Na igen, az tény, hogy szinte az összes pilóta faszkalap statpadder, nem áll neki légicsatázni, csak bombázza a tehetetlen földieket.
Ha nem köcsögök a pilóták, hanem teszik a dolgukat, akkor egyébként simán lehet harcolni a földön is. -
GameOverrr #124705 A conquest szerverekkel meg az baj, hogy rá vagy utalva másokra, legfőképpen a pilótákra. Tegnap csatlakoztam egy Kubra Dam szerverre, amcsiként csak a fő béz volt a miénk. A legütősebb jármű a bázisunkon egy kiskocsi volt(heli, repcsi sehol). Mondom semmi probléma, majd szerzek magamnak, aztán nekiindultam a nagyvilágnak. 5-ször bombáztak le, mire meguntam. Ilyenkor elküldöm a jó qurva anyjukba a repülőseinket, hogy mi az Isten f@szát csinálnak a levegőben. 
A másik szitu meg Wake-en szokott történni: tankkal védem a kínai repteret, amikor kapok egy TV-t az arcomba... Hát hogy a qrva anyjába juthat el a Cobra a kínai reptérig?
Nekem olyan egyszerű lenne megvédeni a repteret a sok szerencsétlen mediccel, meg sniperrel szemben, a J10-eknek meg olyan egyszerű lenne lelőniük azt a szart onnan az égről, de nem az agyhalottja inkább a tökét vakarja odafennt.
Több kört is végignyomtam már ott, mikor gyakorlatilag semmit nem csináltam csak védtem a repteret, hogy a buzijának legyen hol újratankolnia, erre ő arra nem képes, hogy az egyetlen igazi veszélyforrást levadássza. Nem sűrűn szoktam kilépni szerverekről, de ilyenkor megteszem. Répeljék ezeket szarrá, ha arra nem voltak képesek, hogy egy kicsit besegítsenek.
-
én ezt már egy éve mondtam
ha meg ismered őket miért nem mész oda játszai engem is megimernek ha belépek egyből írják a közösbe "sájze zí kommen tranport kőnig "
-
Na, ez meg a másik. Kb az összes nem inf szervert már névről ismerem. Van vagy 10-15. -
Nem, nem sértődök meg. Csak megállapítottam, hogy a BF elkurvult, és a buzik átvették a hatalmat.
Aha, biztos "rengeteg" conquest szerver van. Most csak a kedvedért elkezdtem számolgatni, a 32-es mapon játékosok száma szerinti első 35 európai(300 ping alatt) szerverből 30 inf, 5 conq, az infantry szerverekből 27 karkand.
Biztosan én vagyok a perverz, hogy egy járművekre kiélezett multis játékkal nem infantryzni akarok, de sebaj. -
én most jöttem a chemsie camperről vagy mia fasomról meg van a club fight munich meg hell valami ha nincs legalább 10 ea.de konkveszt szerver akkor egy se -
Ez jó :) ja amúgy én is találok szervert amin van járműűű nem
-
TS Zolly #124698 Igazad van, de mint más soxor leirtam, nekem az nem játék, hogy egy repülő vagy egy heli, védelem hijján, állandóan leszed, plusz az arty. Elbaszták a légvédelmet marhára.Poe2-en érdekes jobban megoldották a dolgokat. Ezért infezek inkább, mert ott legalább tudok érvényesülni. Mivel infatrizok én is csak, és mivel én is eltartom ezeket a szervereket, ezért enged meg, had válaszóljak hasonló hangnembe a postodra. Azért te szarházi pöcs, mert a dájsz elkurta a légvédelmet te buzi! Nekem, nekünk igy nem játék, ha pár önjelölt fasz repülőbe vagy helibe ül és szétkempeli magát! És frissits a szerver keresődben te vakegér, mert eszméletlenül sok conquest szerver van europában jó pingel.
Remélem nem sértödsz meg raja. :) -
GameOverrr #124697 Nekem csak az az egy bajom van az infantryval, hogy így aki normál szerverre csatlakozik, az mind járművet akar. Idáig még nem is lenne semmi baj, de ezzel egyenes arányban nőtt a járműért teamkillelő kis pöcsök száma. Meg tudnám ezeket fojtani egy kanál vízben, mind egytől-egyig. 
-
nincs is szebb mint egy romantikus esős hét a balcsin
-
salala, most jöttem haza 1 hét után balatonról, mivanitten
-
Landor #124693 várjunk még egy kicsit a többiek most töltik fel a kecskeméti képeket, lehet hogy valaki megörökítette ezt a bohó fiút is D:Ddd -
ha lenne kábeltévém és tudnám a vivás szőke kecseg nevét kerestem volna róla képet de argo-ból nem rakok be mert ott túl férfias
-
Landor #124691 hát volt egy cuki konferanszié a kecskeméti plázába... =D szívesen kíhúztam volna tombolán :D:DDd -
nnna ha ezt megtudják a meleg vásárlóid egyből beindul a buisness -
Landor #124689 álmodtam volna, de sajnos nem oda kaptunk helyet így be kellett érnem rusiddal szendvicsbe :DDD:DD -
azé valld be férfiasan álmodtál már te is a sekrestyéssel ...
-
Landor #124687 persze.. mivel köztudott hogy az igazgató dugja a portásbácsit 
-
a piaristák csak kisfijúk fütyijével játszanak nem ? mondjuk pap még nem ...pott le
-
Landor #124685 téged meg basszon meg egy kollégiumnyi piarista rendőr :DDD
(majdnem megvót :DD) -
a lúdtalpasoknak sose szőrösödik ... 
mi az a schrankpiddza