FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #124705 A conquest szerverekkel meg az baj, hogy rá vagy utalva másokra, legfőképpen a pilótákra. Tegnap csatlakoztam egy Kubra Dam szerverre, amcsiként csak a fő béz volt a miénk. A legütősebb jármű a bázisunkon egy kiskocsi volt(heli, repcsi sehol). Mondom semmi probléma, majd szerzek magamnak, aztán nekiindultam a nagyvilágnak. 5-ször bombáztak le, mire meguntam. Ilyenkor elküldöm a jó qurva anyjukba a repülőseinket, hogy mi az Isten f@szát csinálnak a levegőben. 
A másik szitu meg Wake-en szokott történni: tankkal védem a kínai repteret, amikor kapok egy TV-t az arcomba... Hát hogy a qrva anyjába juthat el a Cobra a kínai reptérig?
Nekem olyan egyszerű lenne megvédeni a repteret a sok szerencsétlen mediccel, meg sniperrel szemben, a J10-eknek meg olyan egyszerű lenne lelőniük azt a szart onnan az égről, de nem az agyhalottja inkább a tökét vakarja odafennt.
Több kört is végignyomtam már ott, mikor gyakorlatilag semmit nem csináltam csak védtem a repteret, hogy a buzijának legyen hol újratankolnia, erre ő arra nem képes, hogy az egyetlen igazi veszélyforrást levadássza. Nem sűrűn szoktam kilépni szerverekről, de ilyenkor megteszem. Répeljék ezeket szarrá, ha arra nem voltak képesek, hogy egy kicsit besegítsenek.