• GameOverrr
    Hihetetlen, hogy mennyi csökkentett elméjűvel futottam össze a szervereken ezen a hétvégén:
    -Mashtuur: Fekszem a tetőn, erre a marhája (csapattárs persze, azt azért tegyük hozzá gyorsan) se szó, se beszéd odarohan és lekésel...
    -Kubra Dam: Ellenség egyik játékosa átáll hozzánk, aztán azzal szórakozik, hogy a repcsinkkel lő engem a heliben...
    -Fushe Pass: Helivel úttörőként nyomultam előre, és csak azt láttam hogy valami írgalmatlan mennyíségű ellenség jön szembe(kocsik, APC-k, tankok, helik, minden, amit el lehet képzelni), és mint a sáskajárás, gyakorlatilag letaroltak minden zászlót. Azt ne kérdezzétek, hogy mindeközben mit csináltak a csapattársak...
    -Jalalabad: A köcsögje belebassza a TOW-ot a saját tankunkba, mert nem ő kaparintotta azt meg...Hál Istennek a tankos kiszúrta, hogy ki volt az, aztán gyorsan meg is reptette egy kicsit. (Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy megint lenyúlta egy csapattárs a tankomat, miközben javítottam azt. De hát ezen már meg sem lepődöm.)

Igazán bevezethetnének valamifajta értékelési rendszert, amivel mi játékosok értékelhetnénk a többi játékost. "Fekete pontot" lehetne neki adni, ha egy faszfej az illető, meg ilyesmik. Ez kiterjedhetne arra is, hogy fegyvernemek szerint értékelnénk a skilljét, ami valamilyen formában látható lenne rajta játék közben, és így mondjuk látni lehetne az illetőn, hogy jó gunner-e. És ezen a játékosok által összeállított értékelésen is meg kellene ütni egy bizonyos szintet ahhoz, hogy rangot léphessen, pontokat szerezhessen. Így érdekeltté válna a sok kis pöcs abban, hogy normálisan játsszon, valóban segítse a csapattársait és ne viselkedjen úgy, mint aki most mászott le a fáról.

Akárhogy is, valamit lépni kellene, mert ez egyre visszataszítóbb, ami manapság megy BF2 címszó alatt.