172102
  • Fujiryu
    Ez :D
  • MattX
    Am meg, mi is ez?:)
  • MattX
    Szar a progi...xD
  • Fujiryu
    egyiket se fogadja el:D
  • MattX
    umaifafiauk
  • MattX
    amaifafiaik
  • Fujiryu
    A feladvány:
    Gyorsan kapcsolsz?

Ötletek megoldásra?
  • uHs Gerzson
    FINGFŐZELÉK!!!!!!!!!4
  • GameOverrr
    "De szerintem tök mindegy, mert a pilóták megérdemlik, hogy a földön gyalázzák őket szarrá. Nem értem, miért nem lehet a földön lelőni a repülőt."

Ééééérdekes...Mikor anno összefutottunk Omanon, és sorba lőttem szét a földön a repülőket, le lettem hordva, mint az állat...Úgy tűnik, nagyot fordult azóta a világ...

Mindamellett, hogy részben igazat adok neked, hogy igenis lője szét egy tankos a helit/repcsit a földön, amikor csak teheti. Azt viszont nem értem, hogy miért jössz a river forti tankkal. Az a zászló foglalható, innentől kezdve nincs miről beszélni, mindenki azt csinál ott, amit akar. Ez olyan, mint amikor a sok hülye ott nyíg Sharqin, hogy a MEC-esek répelik a TV-tornyot. Hát hogyne répelnék, be is baszna, ha nem répelnék! Nem kell ott lenni, vagy tenni kell róla, hogy ne tehessék meg.
  • TS Zolly
    Jajde mennyire emlékszem még arra, mikor megszerezted a speces expert fityfenét! :DDDDDD
  • TS Zolly
    fing szagot érzek.

Ja csak gémover bepukizott ide.
  • TS Zolly
  • jappy
  • Boxer HUN
    ...jah!!! Nálad a a skill, hogy a tehetetlen lespawnoló gyalogosokat henteled heliből az ellenség "egyetlen" nem elfoglalható bázisán!!! Gratula!
  • GameOverrr
    Nekem tankosként különösebben nincs semmi bajom a vadászrepülőkkel. Szerintem tíznél kevesebbszer haltam meg tőlük a tankban ülve (és nem éppen felülről géppityuzva), arra meg konkrétan emlékszem, hogy eddig csak egyetlen egyszer bombázott le úgy vadászgép, hogy a teljesen ép tankban ülve azonnal felrobbantam. Szvsz nem olyan egyszerű azzal a két bombával szétkapni egy fullos tankot.

Amit én nagyon rühellek, azok a bombázók. Nálam azok a no-skill kategória csúcsai fragszerzés szempontjából(az arty után természetesen). Olyan szinten nem kell hozzá semmi skill, hogy az valami félelmetes. (Éppen ezért nem is tankozom olyan pályán, olyan oldalon, ahol az ellenségnek van bombázója.)
  • HTS s3rg1nh00
    900 új hsz,nem is volt sok...utólag is BSZN a kollégáknak:)
  • Fujiryu
    Egyébként ha 64-es publicra mennétek akkor sokkal kisebb eséllyel baszna meg a repülő titeket...
  • Fujiryu
    Sztem akkor is az volt a legfílingesebb, amikor még anno Gabával publicoltunk az EA HU-n és kínai főbézről átlőttünk amcsi főbézre egy tankkal a kommander képernyő segítségével:D Meg amikor a HEG-nek dolgoztuk ki a tankkal ködöntúl falhozbeállós helikempelős taktikot, amit persze sose használtunk de azért jó volt:D
  • wardogzombie
    ba-z=sz-d meg helyesen
  • TS Zolly
    Olvasd már el megint mit is irtam. Azt irtam, nekem az nem játék ha szar légvédelem miatt állandóan kicsesznek a tankból az ingyenfregre hajtó szaros piloták. Ellenben, igy is ellenzem a bc-t bazdmeg!!!

Mert ez igy tisztességes, még akkor is ha az uraságnak ez nem tetszik.

Mivel irtad, eléggé sokat volt a fasz másik oldalán, ezért eléggé begyakorolhattad, biztos a mélytorok technikát is elsajátítottad, igy kezdheted a letérdeplés elém.
  • GameOverrr
    Nem tudom, miért ilyen szar a Battlerecorderes kép. A TV-rakétánál is sokszor van ugyanez, hogy látszólag mellé megy, közben meg még is talál. De a tanklövéseknél érzi azt az ember, hogy ez most nagyjából jól megy... Az ilyen kurva távoli célpontoknál meg az a jó, hogy már rég másra figyelek, máshol járok mire kiírja, hogy kinyírtam valakit...

Mivel a legtöbbször heli nyír ki, így próbálok kitüntetett figyelmet szentelni neki, és akkor is rálövök, amikor a nullánál is kisebb az esély a találatra. Ez is egy ilyen volt. Csak lőttem egyet, aztán mentem is tovább, én sem gondoltam komolyan, hogy ebből bármi is lehet...
  • haxoror
    2 bomba = két kibebaszottul könnyű freg

Ráadásul egy széles körrel visszanéz a repterére és pár másodperc múlva megint a fejeden van a "csak" két bombával, nem hogy leszálni de jóformán még lassítania sem kell csak áthúz a kifutó fölött és újratölt plusz gyógyul is.

Kurvára el lett így baszva a játék, 42-ben 15(!) bomba volt a vadászokon de legalább lehetett ellenük védekezni, BF2-ben az a 2 bomba viszont egy kvázi lelőhetetlen repülőn van és akkor a helik tv-s fasságáról még nem is beszéltünk...
  • dronkZero
    "Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülő vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem előnybe. "

Ja, hát úgy kurva könnyű osztani az észt BCről, hogy nem is játszol! :P Hát bazze, akkor te most a régi nosztalgikus fílingjeidre alapozod, amit mondasz? Nem csodálom, hogy nem rühelled a pilótákat, ha nem is látsz járművet...

De akkor szállj alább az erkölcsi magaslatokról, és ne papolj itt nekünk fairplayről, b+! :P Pont elégszer voltam a fasz rossz végén, rengetegszer bombáztak porrá úgy, hogy esélyem sem volt. _NEKEM_ van okom szopatni a repülőket, és ha éppen úgy hozza helyzet, bizony telibe fogom baszni tankkal, krém nélkül, seggbe. :] És pont ettől fogom úgy érezni, hogy a talán van igazság a világon. (Persze kb 1000:1 az arány, ahányszor engem bombáztak/az általam lekempelt repülők)

Szóval nyasgem, a fairplayedet meg kend a hajadra. :P :D
  • TS Zolly
    akko kabe :P :DDD
  • bakvarnyu
    Az a helyzet az a két bomba amit a repülő visz nem sok mindenre elég! Engem is ritkán találnak telibe vele.Ötbombásból gépből meg kevés van.
  • kBagyula #128098
    Madzag.
    Most jól beléd kötöttem
  • TS Zolly
    Má megint ez a bc dolog.

Tudod én ahoz voltam hozzá szokva, hogy egy kibaszott repülőt marha könnyü volt leszedni. Nekem néha éles waon csak az volt a dolgom, meresszem a seggem a sa-ba, néha bandukolják át a scudba egy pukkanásért. És mégis, elég kemény légvédelem melett, nem csak páblikon, de éles voron is tilos volt a főbéz kempelése. Végyünk egy példát. Sokan ismerik a nagymultu bocage pályát. Amcsi oldalrol ha a harci heli kijött a bézükről, akár egyszerre 3 légvédelemből, ( három foglalható bézről ) kapta az áldást. Ha minden ok volt, nézhette a helis a megszületési képernyőt. De mégis tilos volt!
    Most, hogy van egy q szar légvédelem ebben a játékban, szvsz még szigorubban kell venni a no bc szabályt. De q kár volt bombákat rakni a bf2-es vadászokra, mennyire jobb lenne a játék, ha a vadász, csak azonosított repülő tárgyakat vadászna, ugy ahogy volt a dc-ben. Bomba nélkül. Mert abban nagyon igazad van, az önjelölt piloták csak az ingyenfregre mennek, ha egy másik repülöt kellene lelőni, arra már nem soknak van rá tehetsége.
    Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülő vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem előnybe.

Aki meg irásomba beleköt, az békáphátja, és egy köcsög! :DDDD
  • wardogzombie
    akkor tudod te is miröl beszélek phoenix=szax
  • Frequency
    Megvan a kód: -=opk-2-v0.2=-
  • Boxer HUN
    Lehet, hogy adminprogiból le van tiltva a rögzítés, vagy csak simán jogosultság kell a szerverhez, amire rögzíti...
  • bLuR17
    van egy kis problémám. játszottam egy battlerecorderes szerveren, és meg szeretném nézni a videót, de ezt írja ki: "unable to download demo file".
    Mi lehet a bibi?
  • Frequency
    Leszedtem,van már a kicsomagoláshoz kód?
  • kBagyula #128091
    Ja a melóból írtam, de azt nagyon jól tudom, hogy milyen lenn dolgozni a gép mellett, ugyanis 15 évet 3 műszakban robotoltam lenn. Mondjuk most sem áll tőlem távol a dolog, hiszen munkamódszer-átadóként elég sok betanítós dolgom akad. A Phoenix-et én is rühelltem, a Conti 100x jobb náluk.
    A makói cégről meg eleget hallottam korábban is, igaz én csak tanuló koromban 1988 körül jártam, akkoriban meg más volt a profil, gumilemez és hidraulika tömlő.
    A mostani helyzetről vajmi keveset tudok, elég sok kollégám makói és mesélnek ezt azt.
  • Kovács legény
    akkor a zuzámbó:)
  • koschwarz
    mittomén, a gyerek állt a parton, lőtt a levegőbe aztán mutatják hogy a hajón szétrobban a repülő
  • JAG1
    Gyere, menjünk cigizni. :-)
  • JAG1
    Midből?
  • JAG1
    Nem láttam a linkelt videókat, mert melóban le van tiltva minden szar, csak gondoltam a pixelezésről van szó. Koshi félrevezetett. :-)
  • bLuR17
    A battlerecorder bugos :)
  • Running
    Zero:
    Mame-ba a killer instict 1-2 csak akkor indul el ha van hozzá chd fájl is külön, a többi játékhoz eddig még nekem nem kellett ilyesmi. Ha kellenek fel tudom tölteni neked valahova.