FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #128097 Má megint ez a bc dolog.
Tudod én ahoz voltam hozzá szokva, hogy egy kibaszott repülőt marha könnyü volt leszedni. Nekem néha éles waon csak az volt a dolgom, meresszem a seggem a sa-ba, néha bandukolják át a scudba egy pukkanásért. És mégis, elég kemény légvédelem melett, nem csak páblikon, de éles voron is tilos volt a főbéz kempelése. Végyünk egy példát. Sokan ismerik a nagymultu bocage pályát. Amcsi oldalrol ha a harci heli kijött a bézükről, akár egyszerre 3 légvédelemből, ( három foglalható bézről ) kapta az áldást. Ha minden ok volt, nézhette a helis a megszületési képernyőt. De mégis tilos volt!
Most, hogy van egy q szar légvédelem ebben a játékban, szvsz még szigorubban kell venni a no bc szabályt. De q kár volt bombákat rakni a bf2-es vadászokra, mennyire jobb lenne a játék, ha a vadász, csak azonosított repülő tárgyakat vadászna, ugy ahogy volt a dc-ben. Bomba nélkül. Mert abban nagyon igazad van, az önjelölt piloták csak az ingyenfregre mennek, ha egy másik repülöt kellene lelőni, arra már nem soknak van rá tehetsége.
Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülő vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem előnybe.
Aki meg irásomba beleköt, az békáphátja, és egy köcsög! :DDDD