FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Ilyen szar légvédelem melett, még mindig ellenzem a bc bármely formáját is. Mivel szar a légvédelem, és az nekem nem játék, hogy állandóan repülő vagy heli szedjen ki tankból,ezért inkább az inf szervereket részesítem előnybe. "
Ja, hát úgy kurva könnyű osztani az észt BCről, hogy nem is játszol! :P Hát bazze, akkor te most a régi nosztalgikus fílingjeidre alapozod, amit mondasz? Nem csodálom, hogy nem rühelled a pilótákat, ha nem is látsz járművet...
De akkor szállj alább az erkölcsi magaslatokról, és ne papolj itt nekünk fairplayről, b+! :P Pont elégszer voltam a fasz rossz végén, rengetegszer bombáztak porrá úgy, hogy esélyem sem volt. _NEKEM_ van okom szopatni a repülőket, és ha éppen úgy hozza helyzet, bizony telibe fogom baszni tankkal, krém nélkül, seggbe. :] És pont ettől fogom úgy érezni, hogy a talán van igazság a világon. (Persze kb 1000:1 az arány, ahányszor engem bombáztak/az általam lekempelt repülők)
Szóval nyasgem, a fairplayedet meg kend a hajadra. :P :D