14991

[ Garage | FAQ ]
  • Vlala #11047
    Tedd újra a gamet, azzal megy a patch. Lehet, hogy european patch kellene hozzá...
  • Sheva
    Nos... csináltam egy oldalt ami az Underground 2-vel fog foglalkozni! :D http://nfs-underground2.uw.hu a címe! Mindenkit szeretettel várok oda lesznek képek letöltések és egyébb cumók is!!! Ja és aki küld nekem képet a verdájáról azt szivesen kirakom az oldalra! :D Na szal mindenki nézze meg aki szereti az Underground 2-t!!!!! :D
  • RelakS
    Ati-m van, és erőltetett vagy játékon belüli élsimítástól függetlenül jó volt a kép
  • Sadist
    Még nincs, de én is remélem, hogy kiadnak valami javítást hozzá, mert elég idegesítő. Esetleg próbáld meg legújabb Ati driverrel.
  • bld
    gondolom akkor patch sincs rá....
  • bld
    ez kifejezetten atis problem akkor mert nekem a saját gépemben egy gef. van és az nm csinál ilyeneket de fps-ben nem olyan jó
  • Sadist
    Azért, mert ha a videokártyánál a szoftverében állítod be az élsímítást, akkor átlátszik a neon, ha viszont a játékban állítod be az élsímítást, akkor meg az egész képernyő fekete lesz :( Ez van sajnos. Vagy cikkcakkos autókkal, vagy átlátszó neonokkal játszhatsz.
  • bld
    ha valakinek van ati kártyája tudna segíteni abban h miért van az h a fények a falon át is megjelennek tehát hiába van mondjuk takarásban menetközben a kocsi eleje a neon átlátszik teljesen (9600-os a kari)
  • RelakS
    Játékokban lévő moderátoros topikban címmel, hozzászólásszámmal megkéred
  • Roland 92
    Oopps ezt elnéztem kösz hogy szoltál!Nem lehet valahogy törölni azt az üzimet?
  • RelakS
  • RelakS
    Találtam két olyan driftet, hogy fogalmam sincs, hogy kéne teljesíteni. Mindkettő a stage 3-ban van, valószinűleg rejtett versenyek voltak...
  • Hmuda
    Amúgy én már totál feladtam, hogy sikerüljön megtalálni a rejtett versenyeket. Csak akkor fogom őket lefutni, ha véletlen rátalálok, amúgy felejtősek.

Ja és hatalmas kibaszás a játékosokkal, hogy csak egy kezdőkocsit lehet abszolút maximálisan fullosra kituningolni (magyarán az alap tuningokon kívül minden létező unque cucc is rajta legyen), a későbbi jobb járgányokat már nem. Megnyertem a unque hoodot a második stage-en, megpróbáltam átvinni a Special Eventet a következő pályára, hátha megmarad, de törölve lett. Nemtudom ki volt az aki ezt a sok baromságot kitalálta a játékhoz, de helyből tarkón kellene lőni. Bár lehet nem érné meg a golyót.
  • RelakS
    Most nézem, hogy a South Market és a Hotel Plaza kerület határa ezen a térképen végig rossz helyen van :D
  • Hmuda
    Hupsz, bocsi.
  • RelakS
    1: Nem az én művem
    2: Ha kapnék textúrakibontó progit, akkor rendes térképet tudnék csinálni, autópályával, mellék úttal, boltokkal, de így nemmegy
  • Hmuda
    Jobb mint az előző. Itt jobban ki lehet venni a határokat és a kerületek neveit. :-)

Gratula. :-)
  • Dzsega #11029
    nemrossz...
    sőőőőőt.....
  • RelakS
    Hopp, szebb térkép a kerületekről, bár nem hasonlít egy átlagos térképre ^_^

• Blint
    Hat pont ez az, hogy meg akarok szabadulni a NOCD-tol. Ezert masoltam vissza az eredeti speed2.exe-t Amit az US patch nem akar frissiteni...
  • Hmuda
    Valaki nemrég kérdezte, hogy a special eventeket át lehet-e vinni más stage-ekre. Hát nem, minden SE-t meg kell csinálni az adott levelen, különben elvesznek. Kezd nagyon telelenni a tököm a készítők agyament hülye ötleteivel.
  • Vlala #11025
    Eredeti játékot ne b@ssz el NoCD-vel.
  • Jagi
    --------------------------HALI---------------------------
    Ha a "not complete" versenyeket megcsinálom, utána unlockolja a nem unlockolt cuccokat?
  • RelakS
    Vammártextúrakiszedő?
  • Bucser
    Vagy lehet, hogy igaz csak századmp-ben adja meg az eredményt mégis tovább is mér.. így el tudja dönteni 1-1 értelműen a dolgot.. csak nekünk nem mondja meg, hogy mégis miért...
  • bigapó
    vagy azért nyertél, mert Neked nagyobb volt a végén a lendületed és tovább csúsztál:))
  • Bucser
    Azt is nézi, hogy az együtt befutásnál a befutás pillanatában kivolt elől.. AZt szépen lenyomja a második helyre:D Én egyszer így nyertem holtversenyben és végig előttem volt az AI vágán egy nitroval befutottam ugyanannyi lett és én lettem az első nem ő:)
  • Johnyy
    mért én lettem a 2.dik???? érdekess
  • Johnyy
  • Blint
    Megvettem a jatekot!
    Viszont technikai dolgok miatt, problemas a telepitese.
    Nah most a tort fentvan, amirol nem tudom milyen verzio! A vasarolt gondolom Europai. Regisztracios adatbazisban atirtam a CD Keyt, mukodik is a netes jatek.
    Viszont meg akartam oldani NOCD nelkulire. Bemasoltam az alap speed2.exe-t, es megprobaltam az US patchet hozza. Nem engedte vele patchelni. EU-s patchet meg sehol nem talalok!
    Szoval most tullajdon kepen mivel kellene patchelni ezt?
  • Magic Boy
  • Bucser
    Ez most az új?? mert szerintem egész jól néz ki:)
  • Pyx #11014
    ez lehet hogy segít picit
  • Hmuda
    Ne cseréld ki, nem azért hoztam fel.
  • Pyx #11012
    Igazad van, máshol nem is szoktam. Ki is cseréltem :P [majd csinál egyszer normálisat is]
  • Hmuda
    Np, csak gondoltam szólok, hogy ne legyen szokásod mert máshol gond lehet.
  • Pyx #11010
    szorri...
  • Bergkamp
    Ezt nekem mondod?
  • Chaos Mad
    gondolom... nekem sem esne jol ha valaki szo nélkül felhasználná vmi cuccomat..
  • Hmuda
    Az ilyesmikkel nem szokás meglepni senkit. Nem mintha bajom lenne a dologgal, tetszik meg minden, csak gondoltam szólok, hogy ne kövesse el mégegyszer a dolgot mert komoly problémák adódhatnak belőle máshol.