Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy http oldalt adjatok, pls, ahol a patch és ehhez a crack is fent van!
elindítom a játékot,betöltöm a karakter módot, majd mielött az utcára mennék,ujraindul a gépem!!!
Ha tudtok,légyszi adjatok tanácsot!!!!
Szerk: Csak mert nekem az elindulni a versenyent az jelenti, hogy rátenyerelek az accept-re.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A telefonos küldetések örökre elvesznek, ha nem megyek azonnal teljesíteni õket? Ha nem, hol lehet felvenni ezeket? Vagy ezek azok az elszórt, térképen nem jelölt versenyek?
+1
A WorldMap-bõl indított még nem teljesített versenyekre nem ad zsét. Miért nem?
Thx
<#conf>#conf>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Olyan problémám lenne: Ha a gépem lát netet akkor tudok lan-ba játékot csinálni, ha nincs net nem tudok LAN-Hostot csinálni. Valaki találkozott már ilyen problémával? Megoldás??
Köszike
Simán LAnon játszáshoz is kell aza progi?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Mert az nem a legeslegújabb 😊))
(ne kerjetek azt hogy keressek tarhelyet magam..
nah bye all!!! majd holnap jovok ( alvas utan)
Az 1.1 patch mijen plusszt nyújt?
Érdemes felrakni?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
+
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Boldog Karácsonyt!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?