Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs04
kár h nem lehet eladni jó lenne új kocsikat tunningolni...

IMYke2.0.0.0
Azért volt idézõjelben, mert rátettem véletlenül mást... Eladni nem lehet sajna 😞

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

erx13
ja és ez a 3kocsim van megnyomva

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Balazs04
El tod adni a car-odat????? hogy én nem tom

Balazs04
Nem tom nekem jól esett váltani rx7re mert az egész jobb volt gyorsabb jobb kanyarodás minden.(de a drifteket csak pezsóval vittem😊

Balazs04
Ilyenkor azt kell csinálnod, hogy a kocsidat fel kell tunningolni 6 csillagosra és újból kapsz versenyeket

IMYke2.0.0.0
Egy autót én is "eladtam"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pyx
hmmm

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
Én végig miatával mentem... 😊

Balazs04
Sokáig vitt pezsóval aztán gyenge maradt és váltottam rx7-re na ez már maxtunningos volt aztán jött a szkájlájn és azzal fejeztem be

IMYke2.0.0.0
#9784 + #9785

erx13
én elkezdtem 240sx el de véletlen rávettem egy kocsit, amit aztán nem is tuningoltam, de amugy Tiburonnal vittem, aztán elkezdtem 350Z vel most meg Mustanggal viszem

IMYke2.0.0.0
Honda Civic-et választottam az elején.
Gyors, fordulékony. Igaz, nem gyorsult jól, de az elején ez ugye nem is kell.
A legfontosabbnak a pénz gyûjtését tartottam, a küldetéseket mindig háttérba tettem, ha választani kellett egy szabadon futható verseny és a mapon megjelölt között! Ugyanis, megfigyelésem szerint, a Játék addig nem fogyasztja el a nem kötelezõ versenyeket, amíg a kötelezõket meg nem csinálod!
Emellett elsõ körben MINDEN boltot és titkos versenyt megcsináltam tehát, plusz felderítettem a bónuszpénzes cumókat is (zöld kis rulettkép).
Amikor már volt zsém, akkor - kényszerûen - megcsináltam néhány kötelezõ versenyt, megszereztem az elsõ DVD és Magazin bónuszokat és persze felnyomtam 6,95-re a Civicet.
Idõközben kaptam újabb szponzort és egy Car Lot-ot.
Abba benyomtam a Toyota Celicat - ez hiba volt, elment a pénz. 😞
Aztán versenyzés (lásd, mint fenn) ezerrel és DVD, Magazin szerzés, jött a 3. szponzor a 3. autó (Mitsu 3000 GT) majd az Audi TT.
És az Audival már erõsen gyorsulásikra gyúrtam. Igyekeztem minden reputation pontot bezsebelni és aztán ment minden simán.
Összességében 180,950 dollárt költöttem a 4 autóra!!!

sracok az miert van hogy 45%nal vagyok a gameba es nicns mar semmi verseny!es nincs se skyline se semmi!! na ez miert van?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

erx13
ja amugy az elsõ 120 versenyt vittem mediumon kivéve a draget meg a driftet mert az hardon, aztán áttáltam az easyre mert felb***ta az agyamat mindig elémgenerált egy qrva autot és már le is elõztek, vagy pedig az utolso kör leg végén nyomtak le tehát marha ideges lettem

Crazygirl
Felolem....

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
En is vegig vittem mar a jatekot.Az elozo resze se volt semmi, de ez joval felulmulja az elozot...Melyik kocsival vittetek vegig??

Crazygirl

SLICK
privibe írok OK?

Crazygirl
Hiii.

hat ezt nem nagyon vagom...Akkor mit csinaljak, ha nincs galériam???
Hogy a rakba rakjak be kepet?A tobbit fogtam, deeee ezt nem igazan.😊)
Plz.Erthetoen, mintha valami hulye kettyos lennek😊))Hiii

erx13
amugy van egy Body kitem, de az csak Unique vagy hogy irják és nem tom rárakni más kocsira

SLICK
Röviden mégis hogy csináltad ???<#idiota><#idiota>

ja elég szép en néz ki

erx13
ugyanezt csináltam 😊)))

SLICK
MIndegy nem szenvedek hanem Pangok veletek 😊

erx13
probálltam 2x ha valakit érdekel megnézheti a galériámba

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1065967184&status=galeria&galeria=NFSU2

IMYke2.0.0.0
Semmi sem lehetetlen, csak pénz, gazdálkodás és figyelem kérdése:

Audi TT Wide Kit-tel - 58%-nál, semmi cheat-tel:

SLICK
#9968 üzenetet olvasd el

erx13
pedig még van 1 funny pic em is amin kint van a kocsi a pályán kivül

megnyomtam a R betõt és a verseny pályán kivül rakott ki elég szivás ujra kelet kezdenem a versenyt

Pyx
jobb klikk a képen, tulajdonságok, urlt másol/beilleszt

próbáld újra

Balazs04
Nkem olyan 60%-nál adta ki a skylane-t nem tom miért nemn kapod meg...talán nem csináltad meg az összes U.R.L.-t mert ott kapod a kocsikat.

Balazs04
Én végigvittem (megcsináltam a garage-ban isa küldetéseket) szal mindent és nem kaptam meg a Wide Body kit-et

Sadist
Tessék
Mazsolázgass!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SLICK
hát én médiumon viszem valamivel nehezebb mint az easy szint néha meg tulságosan is szopatnak (de csak akkor ha nem figyelek)

Sadist:ha megcsinálom nem cseszi el a gamet???

SLICK
és ott mit keressek??

erx13
na már 87%nál vok de még mindig semmi jele a Skylinenak, meg a Wide Body kitnek, amugy van 3 fulltuning kocsim,

ja tényleg lejjebb kérdezték mi a külömbség a hard meg easy között a nehézségen kivül, 1 esbe volt külömbség, de én itt nem vettem észre semmit, ti hogy vagytok vele?

Sadist
Itt nézz körül gamecopyworld

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SLICK
ha van galériád itt, akkor feltölteszed a képet oda...
akkor ha kész vagy rákattintasz jobb egér gombbal.
utánna Tulajdonságok gombra rákattintasz és ott lesz vmi URL cím ami így kezdõdik http:// és a végén egy csomó szám van...
szal azt a címet Kijelölöd és jobb egér klikk Másolás...
Utánna idejössz itt a Mehet és a Törlés gomb alatt van az a gomb hogy kép na arra rákatt és a kis szövegmezõbe Beillesztés

SLICK
mi milyen crack hol mikor merre hány méter???

Crazygirl
Halii😊)

Most irok eloszor, de egy baratom szokott ide irogatni,tehat neha elolvasom amit alkottok😊Nekem viszont lenne egy kerdesem, mivel ezt nem nagyon vagom...Hogy a fenebe kell kepet beszúrni ide?Mert nem nagyon esett le a tantusz!Csak mert csinaltam egy allati jo Suprat.
Hawaii majd help me,plz.<#vigyor2>

Sadist
no-cd cracken gondolkoztál már?

SLICK
na hi all

NA engem meg most nagyon felhúztak (nem a game)

na haverom lejön elkéri a gamet. Mondta hogy virtuálisba felrakja és jön vissza. Na jó mondtam de tényleg hozza vissza mert most jól állok és nem akarom végigunni a napot szal igyekezzen.
Ok eltel egy fél óra annyi idõ alatt kétszer le tudott volna jönni mert nem lakik messze. már 1 óra is elteltlekéne már menni hozzá mert már hiányom van. Becsengetek az anyja kijön mondja nincs itthon Péter mert elment a faterjával vhova és ma már nem találkozok vele mert max fél tz körül jön haza.
TEHÁT GAME NÉLKÜL MARADTAM!!!!!

ja és az anyjának hiába mondom hogy milyen CD úgyse értette volna hogy mi az. <#boxer><#falbav><#falbav><#falbav>

nfsu2 soundtrack kinek van meg?

IMYke2.0.0.0
Értsd már meg, hogy az NEM Mhz...!
AMD A64 3800+ ...
dobozos 3 év gar! 144 720 Ft / 180 900 Ft!!!
socket939 tokozású, 2400MHz, FSB: 800MHz, 512Kb cache, dobozos kiszerelésû, hûtõventillátorral együtt!

nfsu2 sountrack kinek van meg?

akkor 3800mhz nem nagyon tudom és nem apuci pénzén van!

IMYke2.0.0.0
Az nem 3600 MHz-es, ember!

Minek szagatt ezen a gépen amd64bit 3600mhz és abitgf5700 ultra 256ddr 512ddr400 abit alaplap nagyon rogyog!!!!!!!!!!

alert
..... TEXTÚRA PROBLEM MEGOLDÁSA .......

júúj közbe rájöttem egy megoldásra. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need For Speed Underground 2

ide bemész a regeditben (start>futtatás>beírod hogy regedit és enter majd bal oldali listában ide navigálsz)
jobb oldalon lesz egy olyan kulcs hogy
g_TextureFiltering jobb gomb rajta, az értéket átírod 2-re okézol és láss csodát 😊 nekem ment.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Rookie
Hi all!
Kell attól félnem hogy valamirõl lemaradok? ( pl telefonon hívnak valahova de nem figyeltem hogy hova mikor akkor arról feltétlen le kell tennem? vagy a térképen jelölve marad vagy épp ez lenne az U.R.L.? 😊Másik kérdés hogy vannak jelöletlen verseny lehetõségek azok mikakarnak lenni csak ien pénzkeresési lehetõségek?
Jham meg még egy Outrunoltam egy párszor és eltüntek a kocsik a mapról.. mi lehet az oka?
Thx elõre is ha valaki lészen oan kedves és válaszol! 😉

Pyx
http://users.atw.hu/ole/NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.2.PATCH.1.1.rar

alert
Nekem is 9200-am van és szintén szar volt. Most mondok 1 módszert, nekem mûködik, több srác volt akinek ment, de volt akiknek nem. A warezos verzióm van, és csak azt csináltam, ami az nfo-ban van:
1. Unrar
2. Copy over the original executable located in the original dir
3. Run the updater
4. Copy over the cracked executable located in the crack dir
5. Play the game
azaz:

amikor feltelepíted, crackeld az ORIGINAL mappában lévõ exe-vel. (nekem mellékelve volt az 1.1-es patch és ahhoz ez a cucc)
ezután patcheld a játékot, majd az 1.1-es patch crackjével crackeld.
nekem megy. Ha nincs meg nektek a patch felnyomhatom valahová.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"