Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Gyors, fordulékony. Igaz, nem gyorsult jól, de az elején ez ugye nem is kell.
A legfontosabbnak a pénz gyûjtését tartottam, a küldetéseket mindig háttérba tettem, ha választani kellett egy szabadon futható verseny és a mapon megjelölt között! Ugyanis, megfigyelésem szerint, a Játék addig nem fogyasztja el a nem kötelezõ versenyeket, amíg a kötelezõket meg nem csinálod!
Emellett elsõ körben MINDEN boltot és titkos versenyt megcsináltam tehát, plusz felderítettem a bónuszpénzes cumókat is (zöld kis rulettkép).
Amikor már volt zsém, akkor - kényszerûen - megcsináltam néhány kötelezõ versenyt, megszereztem az elsõ DVD és Magazin bónuszokat és persze felnyomtam 6,95-re a Civicet.
Idõközben kaptam újabb szponzort és egy Car Lot-ot.
Abba benyomtam a Toyota Celicat - ez hiba volt, elment a pénz. 😞
Aztán versenyzés (lásd, mint fenn) ezerrel és DVD, Magazin szerzés, jött a 3. szponzor a 3. autó (Mitsu 3000 GT) majd az Audi TT.
És az Audival már erõsen gyorsulásikra gyúrtam. Igyekeztem minden reputation pontot bezsebelni és aztán ment minden simán.
Összességében 180,950 dollárt költöttem a 4 autóra!!!
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Crazygirl
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
hat ezt nem nagyon vagom...Akkor mit csinaljak, ha nincs galériam???
Hogy a rakba rakjak be kepet?A tobbit fogtam, deeee ezt nem igazan.😊)
Plz.Erthetoen, mintha valami hulye kettyos lennek😊))Hiii
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1065967184&status=galeria&galeria=NFSU2
Audi TT Wide Kit-tel - 58%-nál, semmi cheat-tel:

megnyomtam a R betõt és a verseny pályán kivül rakott ki elég szivás ujra kelet kezdenem a versenyt
próbáld újra
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mazsolázgass!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sadist:ha megcsinálom nem cseszi el a gamet???
ja tényleg lejjebb kérdezték mi a külömbség a hard meg easy között a nehézségen kivül, 1 esbe volt külömbség, de én itt nem vettem észre semmit, ti hogy vagytok vele?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
akkor ha kész vagy rákattintasz jobb egér gombbal.
utánna Tulajdonságok gombra rákattintasz és ott lesz vmi URL cím ami így kezdõdik http:// és a végén egy csomó szám van...
szal azt a címet Kijelölöd és jobb egér klikk Másolás...
Utánna idejössz itt a Mehet és a Törlés gomb alatt van az a gomb hogy kép na arra rákatt és a kis szövegmezõbe Beillesztés
Most irok eloszor, de egy baratom szokott ide irogatni,tehat neha elolvasom amit alkottok😊Nekem viszont lenne egy kerdesem, mivel ezt nem nagyon vagom...Hogy a fenebe kell kepet beszúrni ide?Mert nem nagyon esett le a tantusz!Csak mert csinaltam egy allati jo Suprat.
Hawaii majd help me,plz.<#vigyor2>#vigyor2>
NA engem meg most nagyon felhúztak (nem a game)
na haverom lejön elkéri a gamet. Mondta hogy virtuálisba felrakja és jön vissza. Na jó mondtam de tényleg hozza vissza mert most jól állok és nem akarom végigunni a napot szal igyekezzen.
Ok eltel egy fél óra annyi idõ alatt kétszer le tudott volna jönni mert nem lakik messze. már 1 óra is elteltlekéne már menni hozzá mert már hiányom van. Becsengetek az anyja kijön mondja nincs itthon Péter mert elment a faterjával vhova és ma már nem találkozok vele mert max fél tz körül jön haza.
TEHÁT GAME NÉLKÜL MARADTAM!!!!!
ja és az anyjának hiába mondom hogy milyen CD úgyse értette volna hogy mi az. <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
AMD A64 3800+ ...
dobozos 3 év gar! 144 720 Ft / 180 900 Ft!!!
socket939 tokozású, 2400MHz, FSB: 800MHz, 512Kb cache, dobozos kiszerelésû, hûtõventillátorral együtt!
júúj közbe rájöttem egy megoldásra. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need For Speed Underground 2
ide bemész a regeditben (start>futtatás>beírod hogy regedit és enter majd bal oldali listában ide navigálsz)
jobb oldalon lesz egy olyan kulcs hogy
g_TextureFiltering jobb gomb rajta, az értéket átírod 2-re okézol és láss csodát 😊 nekem ment.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Kell attól félnem hogy valamirõl lemaradok? ( pl telefonon hívnak valahova de nem figyeltem hogy hova mikor akkor arról feltétlen le kell tennem? vagy a térképen jelölve marad vagy épp ez lenne az U.R.L.? 😊Másik kérdés hogy vannak jelöletlen verseny lehetõségek azok mikakarnak lenni csak ien pénzkeresési lehetõségek?
Jham meg még egy Outrunoltam egy párszor és eltüntek a kocsik a mapról.. mi lehet az oka?
Thx elõre is ha valaki lészen oan kedves és válaszol! 😉
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
1. Unrar
2. Copy over the original executable located in the original dir
3. Run the updater
4. Copy over the cracked executable located in the crack dir
5. Play the game
azaz:
amikor feltelepíted, crackeld az ORIGINAL mappában lévõ exe-vel. (nekem mellékelve volt az 1.1-es patch és ahhoz ez a cucc)
ezután patcheld a játékot, majd az 1.1-es patch crackjével crackeld.
nekem megy. Ha nincs meg nektek a patch felnyomhatom valahová.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"