14991

[ Garage | FAQ ]
  • SLICK
    :) megesik
  • IMYke2.0.0.0
    Kisebben nem lehetett volna?!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Aspyrin

• SLICK
    a kép alatt kék betűvel
  • SLICK
    olvass vissza vagy nézd meg a FAQ ban
  • Didi
    1 kérdés ! már csak tuning műhelyek vannak a térképen,mi a teendőm ! Köszi a segítséget...
  • Didi
    Sziasztok !
  • SLICK
    pedig úgy volt hogy lesz vagy nem??
  • SLICK
    helló mindenki
    kérdés: MIért nincs benne Honda S2000????
  • Falconer
    Na ittvan mégegy:

• Csori
    Így se :)) A 4. szponzor ma érkezett meg :))
    De végülis nem megérteni akarom, csak megint felbukkant 1 dolog EA-Bácsi (számomra) érthetetlen gondolkodásmódjából :))
  • DJ Skyline
    jaja...igaz már a végén voltam az egész játéknak asszem...annyira nem izgatott már a magazin borító!:))
  • Falconer
    Hááát, érdekes, kár hogy az autó nem látszik :)
  • DJ Skyline
    joás...enyém nem lett olyan szép...
    otómotor
  • Falconer
  • Pyx #11112
    nemszoltam :)
  • Pyx #11111
    nekem simán megvolt, kapcsold be gpst
  • Falconer
    Yuppi, megvan!
  • Falconer
    Van itt vki akinek sikerült megszerezni az AutóMotor címlapját?
    Én már vagy 10edszerre próbálom egy lehető legjobban felhúzott Evoval, de csak kb. 10méterre sikerült megközelítenem az időn belül
    Nincs vmi trükkje, nem lehet vhogy az órát kikapcsolni vagy ilyesmi?
  • Falconer
    A steering ratiot rakd magasra
  • flashX
    hi!

Mit kell fel/lehuzni a dyno suspension -jánál hogy a suprám a lehető legjobban kanyarodjon?
  • rezsofiz
    Jo a game egyébként meg minden de az AI akkora egy büdös nagy csalo fasz hogy szétbasznám az összeeset
  • Thibo
    50 százaléknál tartok, és akkor kiad egy olyan üzenetet,hogy kéri vissza a kocsiját valaki, és menjek az autókereskedéshez mert addig nem kapok több versenyt.Mindent csináltam már de nem kapok több versenyt. Ha tudjátok mit kell csinálni, légyszi írjátok meg. Kösz!
  • Tibor
    nekem van accountom, az NFSUban csinmáltam mert az eredeti wót és most nem műkszik az online
  • Sheva
    itt megjelent pár kép autókról amiket ti tettetek fel! nos ezek majd megjelennek az oldalamon ha nem baj! :D
  • Duddits
    Neked működik? NEkem nem.
  • Hakapeszi
    press enter képernyőnél írd be regmebaby +20000 zsét kapsz
  • Hakapeszi
    helló nekem sem adott mindegyik versenyért zsét.
  • Hakapeszi
    szasztok!nem tudja valaki, hogy hogy tudnék saját mp3-at betenni a track-ek közé.van egy progim amivel próbálkoztam de a játékban nem tudom kiválasztani a track-et. előre is köszi!
  • DJ Skyline
    ja ez is ilyen 1 hét alatt végig viszi az ember,még egy kis tuning,talán online aztán Start,Beállítások,Vezérlőpult,Programok telepítése törlése kaliberü játék...én is már úgy vagyok hogy csak szórakozgatok de nem köt már le annyira...ez van...
  • Zsoldos
    Udv! catch up-ot szeretnem kikapcsolni. Faq-ban options/game settings menut irnak, game settings pedig nincs, csak gameplay, abban meg sehol a catchup.. Hol van ez az opcio?
  • jerome
    Sziasztok
    Hogy ha elfogy az összes pálya és az összes ellenfél és már nincspénzem akkor hogy kell tovább lépni a 6. fokozatra?
  • Hentes Bill #11095
    hát, lehet, hogy az lesz
  • spatz
    http://nfs5.gamesweb.com/nfs8_tools.php
    USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)(52 Mb)
  • TORO
    Sziasztok!
    58%-nál járok és 95%-os az unlockom. Most értem az 5. stage-re, az új boltokban történt vásárlás után rögtön 3 (!) DVD magazint kaptam, most 9,74-en áll a kocsi és még se wide kit, se carbonfiber cuccok, sőt a unique dolgok jórésze is másik kocsin van.
    szóval ne szidjuk a game-t, ésszel kell játszani!

• Hmuda
    Azt se felejtséget el, hogy az első stage-en nincs en szponzor, csak a második stage adja be az elsőt. Tehát az ötödik stage=negyedik szponzor. Így se stimmel?
  • Gear
    Akkor hagyd abba "szerintem"....
  • Hentes Bill #11090
    pú, még csak 40%-nál járok, de qrvára unom már a játékot....
  • bld
    pontosan csak jelzi h kikapcsolál valamit, hogy esetleg el ne felejsd visszakapcsolni:)
  • Blint
    Filter = Szuro
    Ki lettek szurve a shopok a terkeprol.