Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
nemtudja vki, hogy ehez lehet marricákat felrakni +-ba, vagy csak úgy, mint az 1-ben???!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Menj a FAQ-ba!

MikX
itt

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hol??

MikX
Van egy olyan rovat, hogy Need For Speed: Underground2 Magyarosítás!
pl. ott!

MikX
Akkor én szólok!
YO
<#vigyor2>
Hát igen, néha meggyûlik a bajunk a taxikkal!

Valaki tud magyarosítást a játékra?

RelakS
Hát ezért csináltam én videót? Egy szót sem szólt rá senki <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MikX
Deadzone

bigapó
Szerintem még a vindóznál kell próbálkozni, de amúgy passz, mert nincs kormányom.

The Matrix has you...

Megvan a game (Tesco bevásárlókártya aranyat ér :-) )
A kormányom holtjátékával melyik beállításnál lehet molyolni? (láma vagyok, nem találtam...)

bigapó
Engem az zavar a játékban egyedül, hogy ha találok új boltot és ugye abban megjelennek az új cuccok, akkor egy másik, de korábbi boltban miért nem lehet ezeket megtalálni? Miért kell nekem átszáguldani a fél, ha nem az egész városon egy új cuccért??? Ráadásul nem is tudom néha, hogy melyikben volt az új, mikor egy másik autót tuningolok.

The Matrix has you...

Pluskast
Igen sajnos rájöttem, mert ha felrakom a patchat és utánna az alap crack-et akkor mûködik ugyan a game de ha online-ra akarok felemenni változatlanúl azt írja ki, hogy kijött hozzá a patch. Szóval ez így szívás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bigapó
Igen, max. lan-on, gondolom.

The Matrix has you...

bigapó
Graphics Shop-ban nézted már?

The Matrix has you...

MikX
Nézd meg, hogy van-e ahoz no-cd!
Egyébként Crackeltel nemsok jót jósolok neked online!

bigapó
Ja, akkor viszont olyan server-t kell keresned ahol jó a tört verzió, mert eredetire nem enged föl😊)

The Matrix has you...

Hello! Lehet hogy hiányos nyelvtudásomnak köszönhetõ, és azis lehet hogy elég amatõr kérdést fogok feltenni, de egyszerûen nemtom átfesteni az autóm! Voltam már benn 3féle boltban is de sehol nembírtam megcsinálni! Elnézést ezért a gagyi kérdésért,de mostmár muszály volt feltennem!
Valaki monja már meg!
Köszi!
bigapó
Másold át/szerezd meg az eredeti speed.exe-t és akkor tudja majd telepíteni. Nekem a tömörített állományban benne volt a régi és az új .exe is😊

The Matrix has you...

Pluskast
Igen már megcsináltam, hogy az eredeti exe-vel raktam fel a patchet és úgy feltette, viszont ha utánna másolom rá a cracket akkor azt írja ki, hogy hibát észlelt és kivág.

MikX
Netõlem kérdezd!

Jaaaaa, ez nem jogtiszta verzió!!!??????<#nevetes1>

MikX
Nemlehet, hogy fel van crackelve?
Mert sztem azért nem találja!

Akkor a gém könyvtárba másold be a pecset ahol az exe van! És onnan indítsd el! Talán 😞

Pluskast
Ennek nem tudom mert még a lehetõséget sem adja meg, hogy megadjam neki. Ez egy self extract exe file.

A pecsnek meg kell adni az elérési utat ahova a gémet telpítetted!<#hehe>

Pluskast
Sziasztok!

A következõ lenne a problémám. Nemrég szereztem meg a játékot és most gondoltam kipróbálom a neten is, azonban elötte fel kell patchalni a játékot. Letöltöttem a patchet de valamiért nem rakja fel mert azt írja, hogy old file not found. Azon is gondolkoztam, hogy lehet, hogy az english patch kellene neki, olyat viszont meg nem találtam. Lehetséges, hogy valakinek már volt hasonló problémája és a megoldás meg van valamelyik hozzászólásban, de kb 5000 hozzászólás átnézése után sem találtam választ a problémámra, szóval elõre is sorry ha nagyon lámer a kérdésem. <#help><#help>

Apache00
Köszi szépen, este ki is probáljuk, remélem müködik

MikX
Sztem próbáld meg a szerver filtereknél állítgatni, nekem pl. a race braker on-ra volt állítva, a szervert meg off-on csinálták meg, és kb. 1/2 órát küzdöttünk vele míg rájöttünk!

Ha lelasítasz és elkezded nyomni akkor kapsz némi nitrót

IMYke2.0.0.0
Minden, "elfogytak a küldetések 3x%, 4x%, 5x%, 6x%-nál járó emberkének:
1. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesíthetõ futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit): fuss Outrun-okat a gépi ellenfelek ellen, gyõzz le 5-öt és kapsz egy Unique tuningot valamelyik boltban, tedd fel az autódra -> kapsz versenyt.
2. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesíthetõ futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit) és már az Outrun-ok is elfogytak: tuningold szarrá az autódat - grafikai, performance, audio.
3. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesíthetõ futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket! Hogy pénzt kaphass értük ezt kell tenned:
* Fogadd el a kihívást (azaz indulj el a versenyen)
* Startolj el
* ESC - Restart
* Ezután az újraindított versenyt MINDENKÉPP nyerd meg!

Ezen megoldások tetszõlegesen és értelemszerûen kombinálandók!
A lényeg: az elsõ autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ott legalább még 50 nincs kész... Mit kell a world Mapon csinálni úgy értenm azok más küldetések vagy ugyan azok? És mért nem kapok érte pénzt? Vagy az autót csiszoljam, de az a legjobban van. 4.91-es!
CSOCSO
nah nekem is elfogytak a dolgok.. mehetek agyon rondithatom az automat😞((((((( fasza😞((((((
Apache00
Haliho!
Megtudja mondani vki, hogy mi lehet a gebasz: Lanban akarunk játszani (le van szedve az a Git progi hozzá, és minden be van állitva a leirtak szerint), de nem tudunk, mert nem látjuk egymást a társaimmal, miután létrhoztuk a servert és kiválasztanánk a pályát. Bármit csinálunk, nem látjuk egymást, csak az üres slotokat. Esetleg vmi patch kell hozzá?
joccakát

bld
én már mindent megcsináltam még a terepjárós futamokat is

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

na ezután nekem beadott 1 URL race-t....

"vessetek a mókusok közé" :)

bld
a garázsban is megnézted már a worldmapot?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nekem is ez a bajom...
47%-nál tartok és megcsináltam minden feladatot, de nem történt semmmi egyszer már megcsináltam mindent, akkor kaptam a Col Harbort de most semmi! Nem tom mit tegyek!! Segítsetek please!
bld
kaptam is egy dvd borítót de aztán kész semmi...

bld
köcce de az is megvolt mindent megvettem rá amit lehet még hidraulikát is meg hangtechnikát....

RelakSfromhome
díszíccsed a verdát

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bld
már outrunokat is nyomtam és mégse akaróddzik...

bld
mit csináljak akkor ha már tényleg az összes versenyt megnyertem mégis csak 35%-ban van kész a játék a garázsban is szétnéztem a worldmap listán és ott is megcsináltam mindent de sehogy sem tudok elõbbrejutni...jó lenne ha valaki segítene mert már kezdem föladni

Bocsánat, este van és a FAQ-t nem vettem figyelembe, téma ejtve.

Üdv!
Játék közben, de a menüben is lehet tapasztalni, hogy mozaikosak a dolgok(aszfalt, épületek...stb.) Szeretném tudni, hogy ez miért van? Az elõzõ részben nem küszködtem ilyen problémákkal és ahogy látom, különösebb grafikai fejlõdésen nem esett át a játék. Arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet ezt a mozaikosságot kiküszöbölni? Mondjuk van egy olyan gyanúm, hogy elavúlt neki a videókarim(Radeon 8500). A segítségeket elõre is köszönöm!

Sadist
Hát úgy ahogy te 😊 Vagy gyors rajt, vagy villogás a közönségnek, ha pattogtatom, akkor tuti lemaradok a rajtról 😄 De a hátulját felemelni azért van idõ. Egy csöpp nitrót elfüstölni jobban megéri. Vesztesz kb. 10 egység nitrót, visszakapsz 100-at.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Na és rajtnál hogy pattogtatod? Nekem mindig az a vége, hogy nem tudok, csak súlyos késéssel elindulni.

Mellesleg a videóimban erõsen szerepet játszik a hidraulika <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Semmire. Csak nagy fless amikor a rajtnál pattogtatod a gépállatot 😄
Bár végülis ha rajt elõtt felemeled a hátulját nem pörög ki annyira a kerék. De amúgy inkább csak látványelem (ami szerintem kicsit erõltetett egy sportos tuningautóba).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csori
valójában max annyira h a városban futkározva megállsz kicsit bohóckodni vele, és az outrunhoz tudsz némi nitrót gyûjteni vele

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

akyyy
pontosan mire jó az ahidralulika? még nem járok ott FAQ ban meg nincs benne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;