14991

[ Garage | FAQ ]
  • Rolesz
    Köcsög 1 népség!
  • hpzolee
    online-ba kérdeztem a lan nem érdekel,szval csak az válaszoljon aki tud vlmt az online rol
  • berlinboy6329
    igaz!én már csak tudom
  • IMYke2.0.0.0
    MINDKETTŐTÖK LUSTA VISSZAOLVASNI???

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Kexx
    ez a multis téma engem is érdekelne, ha tudja valaki a megoldást az írjon valamit
  • hpzolee
    Sziasztok csak igy histelenbe válaszoljatok már plz:) lehet mar onlányba gamelni?
  • gaucho
    bazz, csak fagyogat! konfigurációval nincs elvileg probléma
  • Pyx #11206
    elvileg megy alapból
  • Pyx #11205
    thx! majd javítjuk
  • zero_cool51
    hi. mi kell ahhoz, hogy lehessen multizni lanon? kell egy prog, patch, vagy csak simán játékból fut?
  • RelakSfromhome

• Hmuda
    Javítás a FAQ-hoz:

Az utoló Q&A-ban nincs megemlítve, hogy kizárólag unique cuccokra vonatkoznak ezek az adatok és csakis outrunokra.

Widebody kit 11 wins in stage 5
    Performance choice 6 wins in stage 5
    Performance choice 9 wins in stage 4
    Vinyl 6 wins in stage 4
    Spoiler 4 wins in stage 4
    Rims 6 wins in stage 3
    Performance choice 3 wins in stage 3
    Hoods 4 wins in stage 2
  • Maxi
    Hali ! Nemtudom hogy volt -e már,de én nem nagyon jrok itt. Van egy patch ami kell ahhoz hogy tudjunk neten játszani azt letöltöm az ok, de nekem ahhoz kellene egy crack. Ez megoldható ? (valaki kilinkelné)

THX
  • plas
    !!!PLZ!!!: #11163
  • DarkJedi
    faq
  • DarkJedi
    outrun
  • hitman 1911
    Szevasztok.Mi van olyankor ha már a térképen nincs bejelölve verseny?? Mi a gyászt kell csinálni?
  • Bucser
    nem tudom nekem csak unique van wide body kit.. stage 4-ben a végén járok...
  • ghost cb
    Tejjesen kivagyok megcsináltam a játékot, megcsináltam az összes world mapos versenyt stage 4-ig befejezőleg, minden kész és nincs Wide body kits!!! Mit kell csinálni hogy legyen!???
  • gaucho
    szoszi!

nem tudná vki megmondani, hogy miért fagyogat a játék? néha tulképpen csak a képernyő marad úgy, ha nyomom neki, akkor hallom a motorzajt, meg menübe is ki tudok lépni.

légyszi segítsen vki hamar! köszi! :)
  • plas
    FAQ: lap tetjén fenn középen kék betüvel......
  • Death MI
    Hello! Olyan gondom van, hogy nem megy a game lanon! Conneting lobby után vissza kilép a menübe valami szövegel. A patch is fent van , mert a faq-ba az volt írva hogy az csinál valamit a tűzfalal. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?
  • bigapó
    akkor Neked is szól a korábbi, csak olvasd el vagy nézz szét a FAQ-ban. "Csicsázd" az autód, az segít.
  • Unicorn1979
    de 1 sincs már a térképen, mindet kivégeztem..
    az a FAQ merre található ?
  • plas
    A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.
    Nyomsz 1 pár versenyt és majd minden jön magátol.....

VALAKI TUDNA PÉNZ CHEAT-ET??????
  • Unicorn1979
    sziasztok
    Nekem tényleg nem világos mi következik
    Játék 34 %át csináltam meg, minden karika és X eltünt és a World Mapokat is mind megcsináltam..
    csak a Boltok vannak a térképen.. Narancssárga Nyilas kocsik is eltüntek.. Csillagok sincsenek
    Alul van egy városrész ami le van zárva.. azt hogy oldom fel ? Mi jön a sorban ?
  • Hakapeszi
    ha van még zséd próbáld meg csicsázni a kocsidat!rakj rá magas vizualitás rátájú cuccokat! lehet,hogy ez segít! f2-vel nézzd meg a térképet majd a jobb felső nyíllal lapozz át a másik oldalra ott megnézheted hogy hány versenyből hányat teljesítettél lehet hogy dvd-re kell felkerülnöd. nekem a 3 stage végén volt ez a problémám.
  • Hakapeszi
    a csalást nekem is csak úgy mondták tegnap, de én is csak este próbáltam ki. nekem sem működött bocs! átvertek engem is!
  • RelakS
    Ha lányból van, akkor várjatok meg, ha fiúból, akkor ha lehet, helyettem is, más dolgom lesz
  • Hentes Bill #11184
    sőt, még meg is basszuk az ilyeneket :D
  • RelakS
    #8172 (nem ellenőrizve!)

Topikkereső a lap legalján rulez!
  • Sadist
    Annyi a különbség, hogy én újoncként nem osztottam így az észt.
  • RelakS
    Azt ugye tudod, hogy ilyenért banán jár?
  • Vlala #11180
    Dobnátok rám egy privit, ha abbahagytátok? Lenne majd egy kérdésem.
  • plas
    VALAMELYIK NAGYMENŐ: #11163
    (a FAQ már nem segít nem hiába írok!)
  • Sadist
    Neked is elég nagy arcod van a 20 hozzászólásoddal meg a 2 napos regeddel...
  • ddd
  • KG21
    fogd visszább magad, újreg!
  • Hentes Bill #11173
    :DDD
  • Magic Boy
    Bocs az OFF-ért!