14991
-
Blint #11253 Jtszik valaki neten eredeti jatekkal?
Volna egy dolog amit nem ertek!
Ha keszitek, vagy bemegyek egy Unranked versenybe, akor barmilyen autoval tudok menni amit kivalasztok.
De ha Ranked-ba megyek, vagy ilyet csinalok, akor betesz mindig egy alap teljessen fejlesztetlen autot! Ez most hogy van? mert nem ertem. :-O -
#11252 Tud vlaki honosítást az NFSU 2-höz?
THX! -
Blint #11251 Aha. Akkor felmerul egy uljabb kerdes, neten lehet jatszani a carrier modban keszitett autoval. Es ha nekem van az USA verzioban mondjuk egy Peugeot 106-osom es felmegyek vele jatszani, akkor az az USA verzios akinek nincs font a mod, mit fog latni az autombol, vagy egyeltalan mukodik-e vele a multi? -
#11250 Career, ebben tudsz unlockolni dolgokat -
ppeti66 #11249 Hááát.
Nem az igazi. Csak Carrer módba lehet velük menni, a Customize-ben nincsenek benne.
A speed2.exe nincs benne. -
LaciMaci #11248 Sziasztok lehet béne vagyok de melyik a normál játék a Quick race vagy a Carrer? -
Blint #11247 http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=14635
Ezt probalta valaki, vagy legalabb leszedte? Az mondja meg legyenszives, hogy a speed2.exe van-e benne? -
#11246 Hi! ELAKADTAM a játékban!!!
Kb.50%-nál járok, vettem egy Mustangot és eltünt a fullos TT-m.
Most egy alap Mustangom van küldetés már nincs és már az utcán versenyezni se tudok. (mer nics kivel)
Jó lenne ha adnátok valami pénz kódot! THX
(már a FAQ se segít!) -
#11245 igaz ezt aztán e lehet menni rendes kocsival a garázsba -
#11244 hal emberek ez nagyon teccik!
ha vesztek egy terepjárot akkor van egy uj játék stilus. Narancs sárgával jelöli a térképen és nagyon ott van.....
tereppjáro terepjáro ellen -
#11243 Nekem is ennyi jött ki, amikor számoltam, ezért is értetlenkedtem, hogy miért lett vége 149 verseny után.
Befejeztem egy épp aktuális szakaszt, akkor még 6 csillagos Toyota Celica-m volt (kb 65%-nál lehettem). Gondoltam, hogy váltok kocsit, vettem egy Nissan Skyline-t. Volt egy rakat pénzem, mert ez lett a 3. autom. Feltuningoltam motorikusan, ahogy illik, es ahogy lehetett. Osszeraktam egy 7 csillagos optikai tuningot, s meg is jelent a fotozásért a csillag. Elment megkaptam, de eddig mindig jött utánna az új szakasz, az kiszort egy csomó futamot, de most ez elmaradt... Gondoltam nyomok még egy szintet a kasztnin, s elértem a 8 csillagot. Meg is jelent érte az újjabb fotozási csilag, be is gyűjtöttem, majd megint semmi, ez volt a 9. csillagnál is és vért izzadva kevlárból kiszenvedtem a 10. csillagot is. Begyűjtöttem, majd bedobott egy URL-t, megnyertem, majd jött egy 5 körös körveseny, megnyertem, ekkor írta ki hogy megnyertem a játékot, ez volt 66%-nál. Most totál értelmetlennek érzem az egészet.
Mi az Istent böktem el? Valahogy úgy érzem, hogy a 7. csillag után nem jött az újabb szakasz, de az okát nem értem.
Valami tipp? -
Gyro #11242 A15E 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 FF FF FF 00 00 ;) -
Taibi #11241 Mi a legjobb idötök 400m-en? -
Blint #11240 Senki nem tud az Europai verziohoz 1.1-es NOCD Cracket? Mindenhol csak Englishez van es ha van EU-hoz, akor is 1.0 as!
A Daemon Toolsos image nem jo! speed2.exe kell. -
#11239 222 verseny van összesen. Utána lehet számolni.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-
#11238 én már 200 körül járok ám... -
#11237 Egyébként mindenkinél kb 150 verseny van? -
#11236 Lehet, de amikor volt verseny, mindig oda mentem... :) -
#11235 lehet azért mert végigrohantál -
#11234 Meg vagyok lepődve...
66%-nál tatottam a Game Completion Status szterint, erre kiírta, hogy megnyertem a játékot.
Az autóm egy Nissan Skyline és 10 csillagos volt, de csak "bakelites" cuccokkal. 149 versenyt nyertem meg, 99,3%-os teljesítménnyel, foglmam sincs, hogíy melyik az az egy, amit nem nyertem meg.
Érdekes, hogy maradt még lezárt cucc az optikai árusnál (zöld) és a teljesítmény fokozónál is. Bár most meg azt írta, hogy mindent unlockkolt.
További érdekesség, hogy a három városban szaladgáló autót max ha 3-4 alkalommal hívtam ki versenyre.
Mi az Isten lehet, hogy ilyen váratlanul kiírta, hogy megnyertem a játékot? -
flashX #11233 az egy dolog -
#11232 Később megkapod újra.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
flashX #11231 hi!
meglehet tartani az alap 350z-t? -
#11230 -
#11229 loller :D -
#11228 Kijött már a játék? -
#11227 Szerintem most Lámariadó van! Ugyhogy vigyázzatok! -
#11226 ilyen -
#11225 ez milyen progi? -
#11224 Én játszottam. Mond. -
#11223 Hali!! KI jáccik a GIT progi segicségével?? Tudna segiteni ? -
#11222 Amiket telefonon kapsz azok a rejtett versenyek, de én úgy szoktam, hogy csak azt csinálom meg ami épp az utamba kerül, aztán a maradékot lenyomom a garázsban, mikor végeztem a stage-el. -
#11221 köszi -
#11220 ja amit a telefonon mond az ugye a jelöletlen verseny(nem mutatja a térkép) -
#11219 hali!
na már kivittem a játékot, és most elkezdtem még 1x, hardon és hogy megkeresem a versenyeket amit a telefonon mond, DE mondja hogy van egy verseny a Beacon Hill area-ba, oda megyek bejárom az east meg a west részt, de sehool semmi , megyek a sikátorokba semmi, benézek parkoloba semmi....
van valami jo modszer hogy lehet megtalálni a versenyt? -
#11218 igazad van! -
#11217 bazzmeg csak 7 oldal.. #10597 ott van az oldal linkje, hogy hogyan kell online játszani.... Csak olvasnod kéne vazz... Lusta banda inkább más nyálazzon mi??? Vegyél szemüveget, ha vak vagy... már unom, hogy mindenki csak kérdez aztán meg szid ha nem kap választ és még cisnádlkoznak, ha ki van az ember akadva...
-
#11216 miért te leírnál egy dolgot többször? én nem! olvass vissza, 1. megtudod amit akarsz 2. gyakorlod az olvasást! -
#11215 kicsit vegyél már vissza az arcodból -
Rolesz #11214 Nem képesek válaszolni azt persze odairják hogy már leirtuk hogy kell lenba nyomni olvass visza! (onlie9-ba ti marhák) VISZaolvasás fojton ezt hallom!