14991
-
#11293 Gyík vagy...
Vissza kellene menni a garázsodba (lila) és ott a World Mapba.
A stage 1, 2, 3, 4, 5 ben mi nincs megcsinálva pálya azt csináld meg akkor 100 % os lesz a game -
#11292 Feladtam!
Visszatőltöttem a játék megnyerése előtti helyzetet, még mielőtt 67%-nál a 10. fotoért mentem volna. Legyőztem az összes ellenfelet Outrun-ban, el is tüntek, felderítettem egy pár eldugott pályát, megnyertem azokat is. Nem volt mit tennem elmentem a 10. fényképért (csillaghoz), ez ugye bedobta az URL-t, megnyertem, majd jött a végső körverseny, azt is megynertem. Persze ezek előtt már minden unlockkolva volt (kasztni, motor, szóval minden). Lényeg hogy a körvereny után kiírta, a "szokásost", miszerint megnyertem a játékot (68%-nál). De hogy ennyivel a vége előtt hihetetlen. Mondjuk kidobott Outrunra egy pár ellenfelet, de vagy 20-szor lenyomtam őket, de már nem akartak elfogyni. Új verseny, titkos helyszin meg már nincs. Nem értem, ilyen felemás egy játékot... :( -
#11291 Hát én a 20. után már unom mikor minden champioinshipben 6 vagy 7 pályát variál... ez 60 versenyen 4* 5* ugyanazon a pályán... Unalmas... -
#11290 Köszi. Tehát akkor nem is történik semmi extra a Rachel-el?
Illetve az autójával! Kááár.
Thx.
-
#11289 ÉN egyenesen imádom azokat -
Blint #11288 Az URL-el nekem csupan annyi gondom van, hogy szinte mindegyik palya kivetel nelkul szaggat. Mas jatekmodokban minden jo, de az URL neha jatszhatatlan. Azert a Carrierben vegigszenvedtem... -
#11287 én azokat imádom a legjobban :D -
#11286 helló mindenki.
S2000 est hogy lehet szerezni? 82%nál járok.
Ja meg írtatok egy autó listát, hogy milyen autók lesznek benne a gameben. Na ebből néhány nincs benne miért??? -
#11285 A kérdésed első részére: az egy bug. Térj be egy Car Lot-ba nyugodtan, és kijöhetsz azonnal.
A kérdésed második részére: igen, nekem jelenleg például 5 autóm van.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#11284 Hi.
Lenne egy (valszeg lama) kérdésem, légyszi válaszoljon valaki.
Kaptam egy olyasmi sms-t, hogy Rachel-nek vigyem vissza a kocsiját, azonnal menjek a Car Lot-ba. Persze kocsija nálam nincs, és hiába megyek be bármelyik Car Lot-ba (3), nem történik semmi.Olyasmi is van hogy addig nem versenyezhetek amig nem talizunk, de persze tudok futni.
Másik: a garage-ban van 3 szponzor autó slotom, azt mondja vegyem fel őket Car Lot-ban. Az csak annyi hogy tehetek be új kocsikat, de semmi extra ugye?
Köszi. -
#11283 azok tényleg uncsik! utálom őket!!! -
#11282 nem csak hogy tényleg levelet kell írni! "az munka" ---> ez csak eg szólás! -
#11281 na, azokat én is gyűlölöm -
#11280 Az, hogy van? Van a Hyunadi és pl a TT, alapesetben a TT jobb mindenben, de amikor megveszem megkapja az összes belső tuningot mégis lassabb mint a szintén tuningolt Hyundai. Ugyan ez volt a Suprával és most a GTOval, beleteszek egy csomó pénzt és nem érek vele semmit. -
#11279 Szerintem az URL versenyek a legeslegunalmasabbak... -
#11278 Milyen munka? -
#11277 levelet írni? hogy kivehesd a zenéket?????? az munka! -
#11276 istenem...ezektől az URLektől a falnak megyek! -
#11275 Igen ki lehet, de ahoz írni kell az EA-nak levelet! Szerintme tedd meg mert jó zenék vannak benne. -
#11274 Nem is az! Ezt mondják neki a hangok is! -
Aspyrin #11273 és ha skizofrén? -
#11272 Zenét ki lehet valahogy szedni belőle, mint az 1-ben? -
#11271 Mivammá? Azt hiszi, ha még egyszer megkérdezi, más választ kap?
Mellesleg eredetileg baromarcút írtam volna, de aztán meggondoltam :D -
Bazze! Öcsém! -
#11269 Miért nem olvasol vissza, lökött? Ezt már kérdezted! -
#11268 A Carrier!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
LaciMaci #11267 Sziasztok lehet béne vagyok de melyik a normál játék a Quick race vagy a Carrer? -
#11266 magyarosításról tudtok? nem mintha nagyon kéne csak megkérdeztem! :D -
#11265 Nem. De az újak amúgyis tökingyenesek. -
Robert5 #11264 Helló!
A régi kocsikat el lehet adni valahogy??
köszi! -
#11263 Akkor nemszóltam. :-) -
Aspyrin #11262 -
Blint #11261 Egyszeru: megvettem a jatekot :) -
#11260 Inkább azt kérdezem, hogy te hogy nyomod onlineban másolttal? GiT nem érdekel, mert nem LAN-os játékot akarok. Visszakerestem, használtam a topickeresőt, de semmi (csak a GiT). -
#11259 Amennyiszer cak tudod! Én mindig azokkal kezdem a Stageket. -
#11258 A városban köröző aurókat kb. hányszor kell legyőzni összesen? -
#11257 Járt már más is úgy hogy 66%-nál, vagy legalább jóval 100% előtt kiírta, hogy megnyerte a játékot? -
Blint #11256 Milyen LOL, este fel 4 van es egyedul en vagyok itt?:)
Ilyenkor szaguldozni kell! Megyek is vissza Dragelni :) -
Blint #11255 Figyelem! Egy nagyon jonak igerkezo NFS oldal van keszuloben! Erdemes lesz latogatni.
http://nfsonline.uw.hu/ -
Blint #11254 Mar rajottem mindenre :)