Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Én felraktam egy egyszerûbb body vinyl-t, meg egy összetett tribalnak a három darabkáját külön-külön. Így talán nem annyira csiricsáré, mégis kinéz valahogy

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cement
htx

respect to the man in the ice cream van

IMYke2.0.0.0
#10178 vonatkozó része!!!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cement
Nektek ad pénzt a ha World Map-ból csináljátok a még ben teljesített versenyeket??? Mert már végigvittem de még van csomo Not Completed a World Map-ban csinálgatom õket, de egyszerûen nem ad csak 1-2ért pénzt, 95%-ban nem ad. Eléggé idegesít ugyanis kéne a pénz a Lancer EVOVIII-asom tuningjára, de egyszerûen nem kapok, akármelyik Stage-rõl csinálom.

respect to the man in the ice cream van

Ridley
hi!

offlinban,hogy lehet lan-on nyomulni mert ugye azt írja connecting to lobby aztán csak vár...(host-nál)

bocs ha volt már...

AmdPower

Hi!
A FAQ-ban elhangzott egy "catch-up"-beállítás módosítás: magyarul, hogy az ellenfelek ne érjenek utol. A válasz erre az volt, hogy a menüben kell beállítani azt. Nos én ilyet nem találtam. Remélem, hogy valaki tud segíteni! (Lehet, hogy van jelentõsége annak, hogy az amerikai verzió van meg?)
Bandee
1be sima 27E-t kell cisnálni? hegyi drift, vagy pálya?

TORO
Elõször nekem is ez volt. szokni kell. A kéziféket felejtsd el, a stab. controllt kapcsold ki. Full gáz + kormányozz jobbra-balra. Az elején néha odacsapódsz, de majd ráérzel. Utána már a pályadrift is jobb lesz! Ha sodródsz, akkor tedd egyenesbe, hogy ne drifteljen tovább és akkor megmarad a pont.

TORO
Hi!
Már 34%-on járok, az egyik kocsim (240sx) 4,45, a másik (Lexus IS300) 2,7 csillagon áll. Megvan a kikötõ is és full tele vagyok küldetéssel. Térképes versenyek kb. 8-10 + a 3. stage elmaradt 15 db telefonos-rádiós versenye.
Egyébként kár, hogy az a rohadt spinner többet ér, mint egy szép felni, mert csak csúnyák vannak. És az is kár, hogy ocsmányrondára kell matricázni a kocsit, mert a csúnya vinyl többet ér, mint a szép... Egyébként, hogy ne legyen olyan csiricsáré a vas, ugyanazt a vinylt raktam egymásra. Ja, meg a szénszálas cuccok is kevesebbet érnek. DILEMMA!!!
Kár sírni, ez egy jó game!
Ciao
<#email><#nevetes1><#vigyor2>

Sziasztok, utcai driftre kellene néhány jótanács, állítólag 27000-et kellene gyûjteni, de biztos rossz a technikám, mert az összes hajam kihullik, mire elérek odáig... sajnos MINDIG van útban valaki és ha elkormányzom, x1-bõl kezdem újra az egészet too slow miatt, vagy csattanok egy szépet a korláton.
Mentsétek meg a hajamat! :-)

CSOCSO
okkkasz. bar azt nagyon furcsalom hogy a romma tuningolt corolla a drift modban nem tud eleg nyomatekot termelni kettesben.. elegge lol... masszoval mindig vissza kell valtanom 1 esbe ha driftelni akarok
IMYke2.0.0.0
6 csillagosra, természetesen.
Amennyiben túl gyorsan csinálod meg, akkor igenis a végére már csak a World Map-ból tudod befejezni a versenyeket.
Ezért írtam: ne siessetek a karrier módban megoldani a Szponzori, DVD és Magazin versenyeket! Szépen gyûjtsetek be minden boltot, Outrun-t!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

6 csillagosra? vagy 6-osra?
DE ez az world mapos állapot ugye nem lesz a játék végéig?
CSOCSO
1 fila van csak!!! legalabbis az en verziomban (ne kerdezd melyik)

gamecopywordl.com
innen szedj le
ha innen probalkoztal akkor nemtom
Hentes Bill
ehh <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Boldog Karácsonyt!

Szevasztok! Lenne egy nagy problémám. Végre sikerült megszerezni a játékot és rendesen fel is ment a gépre, viszont nem tudom becrackelni. A CD-n csak a speed.exe van, azt be is teszem ahova kell. Viszont ezeután is kiírja h incorrect CD. Haverom mondta h több filet kell beilleszteni valahova. Igaz ez? Ha igen akkor hol vannak ezek a fileok és hova kell berakni õket. Egyébként kb 5 helyrõl letöltöttem speed.exe-ket szal nem azzal van a gáz. Aki tud segíteni az dobjon egy mailt: [email protected] ! Elõre is kösz! Bye
CSOCSO
igyvan.. baromira nincs sok nehezseg...
autokat meg lehet oldani.. konyebb mint 30 auto kulonbozo kipufogokkal valo hangmodellezes... csak 15 autot kell lemodellezni.. es azt kokemenyen elethure megcsinalni hogy a szoba es a tudom is beleremegjen.. es a hatamon felalljon a szor!
nem kell csicsa.. nem kell nyal.. HP2 grafikajara gyurjanak ra es kesz.. belso nezet.. mert az szerintem nem olyan fontos. de azert meg is legyen.. es hogy nagyon faszan korbe lehessen nezni az autoban meg adatok stb
CSOCSO
tores nem fontos... baaaaar.. azert lehetne egy ilyen mindenkinek ugyan olyan tores.. ami max annyit jelent hogy jopar utes utan felrehuz akormany.. 20-30 % al lassabb leszek.. fustol a motor .. de ezek nem fontosak....
persze minden kocsinak ugyan az a KITALALT toresmodell...
a sajat nev.. nahja. ez hianyolom most is...
replay mentesi lehetoseg. nahja... sot kulon vago progit hogy ossze tudj vagni egy zenes anyagot😊))))))))))
Sadist
De ha belegondolsz ezek mind megvoltak már, csak nem egy részben 😞 Amit eddig csináltak azt szépen össze kéne gyúrni egy játékba 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bigapó
Plusz a játék mellé ajándékba egy olyan gép, mint amire írták és max. felbontáson minden extrával döccennés mentesen fut - mindez hihetetlen bevezetõ áron, CSAK itt és CSAK most, CSAK Önöknek Kedves felhasználók és átlagpolgárok, na mennyiért?
Igen, igeeen 11999 Ft.-ért!!!
Ugye milyen olcsó? Az nem lehet hülye aki megveszi! Fukar jó ár!

Ezt a jövõt-látó gömböcskémbõl néztem ki, leendõ reklámszöveg.<#worship><#worship>

The Matrix has you...

Sadist
A kocsi listában a Porsche tetszik 😊 <#eljen>
Azonkívül lehetne replay mentési lehetõség, üldözés mód, a saját neved legyen a rendszámtáblán, jó törésmodell stb 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSOCSO
me ki vesztette el?
biztos "elbasztak" valahol mint a szuzesseguket
bigapó
Öröm látni, hogy a humorérzék nem mindenkiben veszett még el😊))

The Matrix has you...

CSOCSO
😊))))))))))
bigapó
Múltkor Én is ezekre gondoltam, aztán felébredtem és észrevettem, hogy a kezem belelóg a bilibe...

The Matrix has you...

CSOCSO
tudjatok mire vagyom en mar???

sorolom:

jo nappali grafika ( nem fontos az ejszakai.. inkabb a grafikara gyurjanak a nyal helyett)
uber belso nezet!!
minden autonak ismerteto es uber grafikaju kivul belul atnyalazas
eszmeletlen elethu hang!!!
fasza 6 szemelyes online versenyek
a kocsika:

Porsche 911 turbo
Porsche GT
Ferrari Modena
Ferrari Enzo
Mercedes Sl65 AMG
Mercerdes Mclaren SLR
Pagani Zonda
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Gallardo
Koenigsegg
Aston Martin DB9
Bugatti Veyron
Corvette C5
Dodge Viper
meg egyebb autok!!!!
ha vegigvitted ilyeneket lehessen unlockolni mint lambo Countach,
Merci clk gtr
, ferrari F50
meg hasonlok

RelakSfromhome
persze a replay nem elmenthetõ >:-(

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ RX7
csak folyamatosan kell csúszkálni ugy hogy nem áll meg a drift

:3

DJ Skyline
biztos ellehet érni csak szerintem nem gyári(aztán lehet rommá tuningolt teljesítményre) pözsóval...de hát nem tudom...

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy Cheat nélkül ennyit soha sem érsz el...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

DJ Skyline
ez a pözsó stock?mert kívülrõl az!😊)

DJ RX7
csak annyi kell hogy folyamatosan kened meg se álsz

Duddits
Cheat nelkül?

Sheva
ez szép volt öreg! GRATULA!<#eljen><#taps><#nyes>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

CSOCSO
bocs ha mar valaszoltatok de nem igazan lattam.. valaki nem tudja biztosan hogy a quick raceban megint nyomni kell sokat hogy unlockolva legyen minden?
DJ RX7
nah lehet utánozni (a gyengéknek)

En a zeneket innet toltottem le:

http://www.musiclines.com/VA_NeedForSpeedU2O.htm#

vigyazz vele, mert azt mondtak itt, hogy virusok szaladgalnak a gepedre ha letoltesz. Nekem 8 ugyhogy leszedtem 😊

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
töltsd le torrenttel a http://bithumen.tx.hu

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

ghost cb
Szinte biztosan kodolva vannak, és valami extend csomagolásban megveheted a boltban szerintem.
Vagy DC++.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Csoki mindenkinek
Valaki meg tudna mondani hogy merre lehetnek a jatek zeni a NFSU2 konyvtarban ?

Koszi
zolle
Csomitartóban a nitrós palack nem számít semmit.

Audi várás számomra csak a TT-re érthetõ, mivel az a legjobb autó sztem. Az A3 meg egy rakás crap. Skyline meg divat.
Most másodszorra RX8al tolom végig.
akyyy
engem is érdekelne, és az hogyan vehetek ki számot..... esetleg már valahol le lehet tölteni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Üdv!
Ha hátra a csomagtartóba berakok ilyen nitropalackot, az számit vmit?
Hi lenne egy olyan bajom,hogy ha feljebb huzom az Anti Alliancingot.(vagy hogy a rákba irják) Akkor a kép elkezd tejesen behomályosodni,mintha tiszta fekete köd lenne az egész játékban.Már a demoban is ezt csinálta,de ott azt hittem,csak apro BUG.Alant van a gépem.
Ha valaki tud rá megoldást plz irja le nekem.
thx.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Csori
Az audit elég hamar kiadja a gép, de sztem annyira nem nagy szám mint amennyire mindenki várja ... biztos ez is csak a varas 1.8as TT 😞((
A Skyline-t viszont én is szeretném már kergetni 😛

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Hozászoló:
IMYke2.0.0.0

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

ITT A 10000-dik hozásolás

2004. nov. 22. 19:40 | Galéria | Válasz | #10000

Egy autót én is "eladtam"...

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

SLICK
na mek szétnézni

nah visszamegyek, megnézem milehet a baj ... na csátok