Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elsõ láttam... Ezért írtam ezt:

IMYke2.0.0.0 tegnap 22:03 | Privát | Galéria | Válasz | #10329
Kár, hogy Cheat nélkül ennyit soha sem érsz el...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
nforceon gyakran feltünnek a nevükkel. PiZZA DOX néven futnak.

Ne vegyétek már be ennek a csaló kis köcösgnek a dumáját.
I.C.ram
Legalább csalni tudna, de még ahhoz is láma, hogy átírja a nevét.
I.C.ram
Lol a PiZZA a legnagyobb cheaterkészítõ banda!

Szép volt csítes gecó!
ghost cb
Én vettem egy A3-at 1. szintig tuningoltam, néhány alap dolgot (motor, suspension, turbo) 2ig és azzal toltam végig a driftet. A legtöbb egy csúszásból 117.000 volt, azt irta drift king 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Shongi
Hmm 27000 az még semmi, lesz 91000-es is😊
Amúgy semmi ördöngõs, kell hozzá egy jó drift gép azt szevasz, de azért használd a pálya széllét. Én RX8-al csak röhögtem az egésszen.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

"A lényeg: az elso autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni!" Ezt nem értem... Nekem 5 autóm van. akkor melyikkel mit tegyek?
ghost cb
Jaja. Ki is lehet szállni az embereddel.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Utcán valahogy ki lehet nyitni az ajtót vagy a motorháztetõt?
TORO
FAQ

Hentes Bill
harmatgyenge lol <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Boldog Karácsonyt!

szijjasztok srácok.
kéne egy kis help.az mért van hogy amikor elinditom a gamet..akkor a csak kocsi lámpáit látom meg akilométerorát meg a mapet és minden más fekete..és csak a szélén egy marha kekeny csikban jo a cucc...ez mi a ráktól van?kösszi elõre is a helpet
azt hiszem, aki elakad egy ilyen játékban, annak 6 robot is kevés...<#miaz>

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imrusssss
IMIke2000!!!
KÖSZI SZÉPEN

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

TORO
NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!

FAQ! FAQ! FAQ!

Kellene indítani egy Elakadtam a NFS UG2-ben fórumot. Ott egy robot mindenkit a faq oldalra továbbítana automatikusan!
<#action> <#falbav>

IMYke2.0.0.0
#10178-ast olvasd már el, légyszíves!

Imrusssss
Császtok !
Kéne 1 kis help , most nyomtam az összes verseny tehát kör jelzéseket meg csináltam és nem tudom mit csináljak mert nem kaptam meg a szélesítést !!!
Mit kell még csinálnos HELP!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Ridley
10354? semmi?

AmdPower

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

lol most olvastam iMYke hozzászólását-> nemtudtam eddig h lehet forgatni a kocsid<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#taps><#taps><#banplz><#banplz><#idiota>

Foszfor - jo arc :o)

ez a 20% os kocsim😛 JÓÓÓÓ kéne az nfsu2 soundtrack! hol lehte lszedni? pls LINK!

Foszfor - jo arc :o)

Csori
Sajnos a "szégyen" folytatódni fog ... legalábbis szerintem . Ezt csak a TT utódjának lengyelországi gyártására alapozom, legalábbis utolsó infóm ez, h ott fog készülgetni a TT utódja.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

IMYke2.0.0.0
Kicsit nagyképûen hangzott, hogy olvastam... felolvasták nekem 😊)
Az újságban lévõ képre ugyanis rákattantam és megkértem ismerõsömet, ugyan, közvetítse a cikk tartalmát... <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Emlékszem, annak idején halálos baleseteket is okozott a TT rossz konstrukciójú futómûve.
Abban az évben épp Németországban voltam, és azon a nyáron olvastam a helyi lapban, hogy mérnöki fejek is hullottak...

Csori
TT az Audi gyár szégyene 😞( Haverom ott melózik a gyárba, és elmesélte h a TT tulajok arra lehetnek "büszkék", hogy nincs mégegy ugyanolyan autó mint az övé ... persze ez sorozatgyártásba nem is annyira nevezhetõ dicsõségnek.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Goodwill
oks, kösz

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

bebaszov [ZSIR]
Goodwill:

átfesteni a verdákat a Graphics Shop-ban tudod.
a FAQ-ban található térképen rajta van (piros kör)

korpa ellen zsírmalac

TORO
A 240sx és a Lexus van eddig tuningolva, performance ugyanaz mindkettõnél, a többi dologban a nissan vezet, merthogy arra volt pénz. Most gyûjtögetek a Lexusra. Nekem tetszik. Még nem tudom melyiket használjam. Pechemre az outrunok egy részét a Lexusszal teljesítettem, hát nem akkor kaptam 2 Unique-ot?! Az 1. kedvenc NFS UG felnimet (19"Livia) + 1 motor tuningot... Az viszont érdekes, hogy a felszabadított unique-ok csak a "felszabadító" kocsira elérhetõk. Az 1-ben ez is más volt, de lehet benne logikát találni, ezért írtam, hogy pech és nem azt, hogy xar a játék.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

© VGQ tegnap 18:34 | Privát | Válasz | #10314

Hi lenne egy olyan bajom,hogy ha feljebb huzom az Anti Alliancingot.(vagy hogy a rákba irják) Akkor a kép elkezd tejesen behomályosodni,mintha tiszta fekete köd lenne az egész játékban.Már a demoban is ezt csinálta,de ott azt hittem,csak apro BUG.Alant van a gépem.
Ha valaki tud rá megoldást plz irja le nekem.
thx.

plz valaki HELP.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

IMYke2.0.0.0
Nekem is van egy Audi TT-m (Mármint a NFSUG 2-ben...)
Nekem nem tetszik ez az autó! Minden 3. szintû tuning rajta, szó se róla, jól húz, de a kanyarstabilitása csapnivaló. Kipörög, és csapódik.
Ha a valóságosat modellezték, akkor már értem, miért vonták vissza az elsõ 800 darabot anno Némethonban...

TORO
Köszi!!! Nem t'om örüljek-e vagy ne. Örülök neki!
<#vigyor2>

RelakS
Audi TT

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
A Reloaded-féle cracked 1.1 Patch-ben benne van az eredeti exe, a tört exe sõt, az 1.1-es Patch is!

TORO
Ja, én se értem a többieket...

34%-on állok, és megvan az 51%-a az unlocknak + a kikötõ is megnyílt tegnap. Tegnap este kaptam egy újabb kocsit, de már nem néztem meg mi az, mert várt az asszonykám... 😊)
Az A3 után mit ad? Mert az már megvan.

Mindenki csak sír. Nem tudom mit élveznek a játékban, gyorsan végigviszik, kapkodnak és "sírnak". Ez nem szórakozás.
<#action>

ondjatok már egy eredeti exe lelõhelyet, Thx!

Cujo01
Nem lehet átfesteni... /uninstall... szeva

Bucser
BAsszus egyetlen kibaszott sort sem tudsz visszaolvasni????? OLVASD MÁR EL Azt A SZERENCSÉTLEN FAQ-ot.,...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Goodwill
átfesteni hogy/hol kell a kocsit? még most kezdtem a játékot, vagy késõbb kapom meg ezt az opciót vagymi?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Bucser
Azért nem gáz, hogy kb minden 4. kérdés Ugyanaz..... Nagyobb betûkkel kéne felírni, hogy MIELÕTT KÉRDEZEL OLVASD EL A FAQ_ot

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
outrun van? Not comleted verseny a garázsban van?

cement
nekem azt irta ki hogy vegigvittem a jatekot es minden alkatreszt feloldottam, de megsem tudok wide body kitet felrakni. normalis ez? <#help>

respect to the man in the ice cream van

Bucser
Tök poén, hogy mindenki roha mint az állat a térképen😄 nekem megvan az unlockolható cuccok 48 %-a és még csak a játék 40%-ánál tartok a gép szerint....

RelakS
vakegér! 😄

Ott van a két bolt egymás mellet, ha az egyik házszáma 25, a másiké 27 (páratlan oldalon vannak <#idiota>) 😄

Random_
Mihez képest gyenge?
Sajnos más máshol is érszrevettem, te el vagy tájolva bizonyos dolgokban. Vannak játékkategóriák és azon belül játékok melyek sajátos stílussal rendelkeznek amit tovább örökítenek a következõ részeikbe. Butaság lenne elvárni egy NFSU-tõl, hogy Street legal szintû fejlesztéseket lehessen benne csinálni például. Valószínûleg nem sok köze van a valóságos szimulációhoz, de nem is volt cél a készítése során.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Cujo01
Jah... 2-3 nap alatt meguntam..

Cujo01
Nézz kicsit körül! 50-szer volt már térkép belinkelve...

IMYke2.0.0.0
Harmatgyenge a játék...
Csak sokan az elsõ rész egyszerûségéhez képesti bonyolultságban akadtak el.

Emberek!
Ilyen sokan nem játszottak az elsõ résszel, vagy ennyire nehéz a gém?

james69holden
A hegyekben (Jackson Hights) a statisztika szerint 2 shop van, az egyiket meg is találtam (Body Shop), de amásikat az istenért se? Segítsetek, hol amásik?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!