Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IMYke2.0.0.0 tegnap 22:03 | Privát | Galéria | Válasz | #10329
Kár, hogy Cheat nélkül ennyit soha sem érsz el...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne vegyétek már be ennek a csaló kis köcösgnek a dumáját.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amúgy semmi ördöngõs, kell hozzá egy jó drift gép azt szevasz, de azért használd a pálya széllét. Én RX8-al csak röhögtem az egésszen.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
kéne egy kis help.az mért van hogy amikor elinditom a gamet..akkor a csak kocsi lámpáit látom meg akilométerorát meg a mapet és minden más fekete..és csak a szélén egy marha kekeny csikban jo a cucc...ez mi a ráktól van?kösszi elõre is a helpet
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
KÖSZI SZÉPEN
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
FAQ! FAQ! FAQ!
Kellene indítani egy Elakadtam a NFS UG2-ben fórumot. Ott egy robot mindenkit a faq oldalra továbbítana automatikusan!
<#action>#action> <#falbav>#falbav>
Kéne 1 kis help , most nyomtam az összes verseny tehát kör jelzéseket meg csináltam és nem tudom mit csináljak mert nem kaptam meg a szélesítést !!!
Mit kell még csinálnos HELP!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Foszfor - jo arc :o)
Foszfor - jo arc :o)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Az újságban lévõ képre ugyanis rákattantam és megkértem ismerõsömet, ugyan, közvetítse a cikk tartalmát... <#hehe>#hehe>
Abban az évben épp Németországban voltam, és azon a nyáron olvastam a helyi lapban, hogy mérnöki fejek is hullottak...
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
átfesteni a verdákat a Graphics Shop-ban tudod.
a FAQ-ban található térképen rajta van (piros kör)
korpa ellen zsírmalac
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hi lenne egy olyan bajom,hogy ha feljebb huzom az Anti Alliancingot.(vagy hogy a rákba irják) Akkor a kép elkezd tejesen behomályosodni,mintha tiszta fekete köd lenne az egész játékban.Már a demoban is ezt csinálta,de ott azt hittem,csak apro BUG.Alant van a gépem.
Ha valaki tud rá megoldást plz irja le nekem.
thx.
plz valaki HELP.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nekem nem tetszik ez az autó! Minden 3. szintû tuning rajta, szó se róla, jól húz, de a kanyarstabilitása csapnivaló. Kipörög, és csapódik.
Ha a valóságosat modellezték, akkor már értem, miért vonták vissza az elsõ 800 darabot anno Némethonban...
34%-on állok, és megvan az 51%-a az unlocknak + a kikötõ is megnyílt tegnap. Tegnap este kaptam egy újabb kocsit, de már nem néztem meg mi az, mert várt az asszonykám... 😊)
Az A3 után mit ad? Mert az már megvan.
Mindenki csak sír. Nem tudom mit élveznek a játékban, gyorsan végigviszik, kapkodnak és "sírnak". Ez nem szórakozás.
<#action>#action>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
respect to the man in the ice cream van
Ott van a két bolt egymás mellet, ha az egyik házszáma 25, a másiké 27 (páratlan oldalon vannak <#idiota>#idiota>) 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sajnos más máshol is érszrevettem, te el vagy tájolva bizonyos dolgokban. Vannak játékkategóriák és azon belül játékok melyek sajátos stílussal rendelkeznek amit tovább örökítenek a következõ részeikbe. Butaság lenne elvárni egy NFSU-tõl, hogy Street legal szintû fejlesztéseket lehessen benne csinálni például. Valószínûleg nem sok köze van a valóságos szimulációhoz, de nem is volt cél a készítése során.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csak sokan az elsõ rész egyszerûségéhez képesti bonyolultságban akadtak el.
Ilyen sokan nem játszottak az elsõ résszel, vagy ennyire nehéz a gém?