14991
-
#11333 Boldog Mikulást mindenkinek! -
#11332 majd válaszoljatok léci, mert ahányszor irtam 1x sem válaszoltatok -
#11331 aza négy a mantis, armageddon, apocalipse, meg még valami.... van még valami más? -
#11330 Bakker!
Jah! Most vettem észre hogy van Wide Body Kit-em. :-) Addig nem volt míg ujra nem kedztem a P. 106-tal. -
#11329 na...
már soxor volt kérdés, de sehol se adtatok rá rendes választ:
miért nem kapok a Careerba wide body kitet-csak nyamvatt 4 widebodykitem van, amit outranba nyertem és azt is csak costumize-ban tudom használni.
a career-ban ha bemegyek egy zölden jelzett garázsba(ahol a szélesitők meg ijenek vannak) ott a wide body*kit LE VAN ZÁRVA.... -
Rolesz #11328 Ja és bocs hogy irtam a fórumba! -
#11327 Frissult a FAQ!
Ami belekerult: Az US verziobol kimaradt Peugeot 106 és az Opel Corsa. Mostantol ezekkel is tolhatjuk!
Udv. -
Rolesz #11326 Privibe is irhatod ha itt nemakarod csak ird meg! Már keresek neked Eu No Cd-t neked cserébe! -
Aspyrin #11325
persze azért fizetett, hogy neked megsúgja, atyaég -
Rolesz #11324 Blint Meg tudnád mondani az eu-s Cd kulcsot és azt hogy azt hova irjam? (instaláljam újra?)
-
Blint #11323 En megvettem az EU verziot es annak a CD Keyevel jatszok neten az USA verzioval, mert az EU verziohoz csesztek 1.1 nocd cracket gyartani a crackerek:) Mielot hulyenek neztek az a gondom, hogy eredeti exe -vel nem indul el a jatek. Nem tudom igazabol mi a gond az exe-vel. Mert leszedtem egy US 1.1 Fixed exe nevre hallgato fajlt, ami nem nocd es keri is a CD-t, de el is indul. De vagy 1 MB-al kisebb az eredeti exe-nel. Ha nem a CD kereso rutint vettek ki belole, akkor vajon mit? -
#11322 Volt egy patch amivel át lehetett állítani, ha jól láttam:) -
#11321 JA egyébként a bodykitet kérőknek. Wide bodykit a játék végigvitele után a carrer-en kívül lesz. (plusz ugye az Unique Body kit amit versenyen kapsz.. (legalább is nekem nincs több) -
#11320 Az európai verziót (láttam pl Dj Skyline-nak is az van) honnan töltöttétek, vagy megvettétek esetleg? -
#11319 Az yó -
#11318 Jó elgondolás és így is van.
A garázs topikba nem szoktam még benézni sem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#11317 Csak mutatta, hogy van bodykit-e, és nem azzal villogott, hogy neki van ilyen verdája is. Biztosan megvan a garázsban is. -
#11316 áz :D -
#11315 Autós képeket Garage-ba szokik linkelni -
#11314 nekem van...csak nem használom!:) -
#11313 [reklám]
smilies.hu :P
[/reklám] -
#11312 Jaja!
De honnét van neked ilyen képed? Nekem nincs. -
#11311 Tévedsz, én válaszoltam egy hozzászólásra.
Mégpedig erre:
#11310 -
Blint #11309 Valaki adna tippet Corollahoz, mit erdemes rajta valtoztatni a Dynoban? -
#11308 még egyszerűbb, ha kikapcsolod a particle Systemet -
#11307 Íme, a 100%-os állapot. A képet egy Nissan Skyline vezetése közben a "T" betű megnyomására előbukkanó statisztikai összeállításról készítettem:
Megjegyzés: a Nissan-ra nem tudtam Wide Kit-et tenni, de nem is hiányzik róla.
-
#11306 Nekem van! ÉS nekem teljesen 100%-os a játék. Csinálok is képet...
mocsok #11305 Ja és stage 5 -öt nem csinálhatok a WorldMapból
-
#11304 Nekem sincs Wide Body Kit-em. És szinte senkinek nincs. -
mocsok #11303 Szevasztok! 90%nál vagyok és vége a gaménak. 67%-tól WorldMapből csináltam. Nincs még WideBodyKit-tem meg lengőajtók se. Ja de 100% unlockos. Tudja vki a megoldást? -
#11302 És mi az?
Rájöttem valamire. Nálam egy idő után kicsit belassul a játék. Fogd meg, mentsd el, lépj ki az egész játékból majd vissza és így jó lesz megint. -
Aspyrin #11301 felfedeztem pyx logojában az értelmet -
#11300 OK.
Köszi megcsinálom így. Csak azt nem értem, hogy miért nem dobta ezeket be a rendes játék alatt, mert mindig megcsináltam az öszes jelölt versenyt, de sbaj így is jó lesz... -
#11299 ez hogy jön ide?? -
#11298 kicsit gyíkul mondtam el szal sry -
Aspyrin #11297 felveszem a loál polómat / qrva hidek van -
#11296 na figyu.
Ha bent vagy a World mapban akkor kijelölöd sor ban a stage -eket tod 1,2... Utánna kijelöli az adott térképet és ha a nyíl billentyűvel lefele haladsz akkor ki lesz írva jobb oldalon fent hogy Not Completed. Ekkor rámész az adott versenyre (ENTER) és mehet a verseny. Ha kiírja azt hogy Not Completed de már mentél rajta akkor is csináld meg..
remélem érted -
#11295 uncomplete versenyeket kell keresned... -
#11294 Na megnézem, bár visszamentem már a garázsba többször is.
Ott ha kiválasztom valamelyik stage-et, akkor kijelöli az esetleg elmaradtakat, vagy hogyan?