14991

[ Garage | FAQ ]
  • spatz
    http://www.nfsu2.de oldalon van a Download/Sonstiges menuben
  • Hmuda
    Köcc. Jobb mint az előző. :-)
  • zero_cool51
    hát sajna nem ment multiban a hétvégén.
    ki tudja miért van az, hogy:
    csináltam szervert, és voltam a host. és azt irta, hogy connecting to lobby, és csak állta 2-3 percig, majd kiirta, hogy: timed out to connect to the lobby. please look if your network cable is plugged in - vagy valami ilyesmi. na ez mitől van? és ezt csináltam mindenkinél, pedig telepitve lett mindenhol.
  • [HUN]Crassus
    Valaki szánjon meg egy fullos savegame-el pls.:)
  • mike369
    nem volt hosszú életű...
  • Rolesz
    Itt van az Ug 2 Hibák Topik (szétbaszásra szöletett) úgy értem minden hibát irjatok IDE
  • Khull
    Két éves lehet.
    Most bosszant, hogy volt egy rakás régi három bombos egerem és mind kidobtam őket.
  • RelakS
    És a görgőt csak görgetni lehet, lenyomni nem?
  • Metwork
    Az Outrun-ban némelyik sárga nyil (ami az ellenfelet jelöli) halvány sárga, az miért van?
  • bigapó
    Ha van rajta görgő, ami ugye a scroll akkor van középső gombod is csak be kell nyomni. Vagy ez valami régi fajta egér?
  • tomdog12
    haho sziasztok új vok itt engem nagyon érdekelt de kiderült hogy nem olyan jó mint az egy
  • Khull
    Az egeremnek nincs középső gombja csak a scroll. A scrollal meg nem mükszik.

Random-mit értessz azon, hogy jól beállítva?

Hmuda-Nem szokásom értelmetlen dolgokat kérdezni. Ha nem tudsz értelmes megoldást akkor inkább kussolj.
  • RelakS
    Pl állítsad middle button-ra.
  • bld
    a banner alatt sötétkékkel
  • Duddits
    Ott fölül ahová írod az üzit! A fölött.
  • 3P
    oLe!

Hol van az oldal, ahol a FAQ-nál megtalálhaó az Opel Corsa?
  • bld
    ez konkrétan mit jelent? mert nekem pl ms 5.1 vagy mittudomén mim van és nincs semmi default beállítás csak "valamire"()lehet beállítani
  • Random_
    A középső egérgombod legyen jól beállítva win-ben.
  • Hentes Bill #11355
    jó ez az új logo :P
  • Hmuda
    Mellesleg régebben valaki berakott egy Autó Motor újság címlapot. Azt hittem, hogy csak valami mod, erre én is szereztem egyet. Hatalmas loál, csak kicsit szánalmas, hogy míg a francia meg német lapok rendes anyanyelvi szöveget kaptak, addig a magyaron ott trónolnak az angol szövegek. Pfff.
  • Hmuda
    Máskor kicsit hihetőbb kifogást találj ki.

"Kérdés: Ti sem tudjátok forgatni az autót?
    Válasz: De, a középső egérgombbal lehet."
  • Khull
    Hali!

Nem tudom forgatni az autót. Ha tudtok megoldást kérlek segítsetek.
    Mielött bárki is leugatna, hogy olvassam el a Faq-ot megjegyzem, hogy elolvastam.
  • Random_
    Volt egy 6 körös URL ahol mindenkit leköröztem a Corollával.
    Persze easy módban kezdtem csak azért mert mediumon már vittem és most csak autófejlesztés miatt indítottam újra.
  • Scrat
    Hi all!
    Hát utolsért engem is a Nfsu2 végzete.
    69%-nál közölte a feketeautós csávó hogy most aztán....
    J9ött az 5 körös futam a forgalomba, ahol hát finoman szolva nem túl sok sansza volt a 10*-os Selicám ellen.

"Gratulálok, végigvitted a gémet" közli Rachel anyánk, majd így 70% körül kész a game, no futam, no unlockolni való motyó, helyette van a World Map-en néhány "futam" ami még Not complete. Na ez ám az izgi.Az alap Corollák ellen Dragolni meg StreetXelni.
    A rajtnál izgulni hogy vajon mind3 tagot lekőrözöm, vagy csak kettőt, és esetleg nitro nélkül is megeleht verni a srácokat 20mp-el?

A játék "vége" számomra nagy csalódás, pedig eddig isten volt a szemembe.
  • TORO
    Elolvastam a readme-t, minden világos, vegyétek semmisnek a kérdést!

• TORO
    Sziasztok!
    Az eu_usa_mod.zip használatához kell patch, crack vagy egyéb segédcucc, vagy elég csak felrakni a gépre és hipp-hopp lesz P106 és Opel Corsa?
    Köszi a válszt!
  • karikusz
    Hi All!

Újraindult az autosjatekok.hu
  • Blint
    jah es 1.1 -es crackre gondolok!
  • Blint
    Aki itt Eu verziot hasznal, annak nincs akarmilyen cracje, kiveve a kis ISo-t amit mountolni kell ?
  • Hmuda
    Np. Gondoltam legyen egyértelmű mindenkinek. :-)
  • [oLe] #11343
    Javitottam thx.
  • Duddits
    Szerintem ezt is tegyük bele hogy sárga csillag. Ekkor megjelenik egy Special Event (sárga csillag) a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következő cuccokat lehet megkapni:
  • erx13
    kérdésem van ezen a négyen kivül még más wide body kit???
  • Hmuda
    Már beírtam párszor, de hátha végre valaki felfigyel rá. Ami a faq-ban van utolsó kérdés/válasz, az hibás és félrevezető a nooboknak, mivel se az nem írja le, hogy unique cuccokra vonatkozik, se azt, hogy outrunokat kell megnyerni. Itt a rendes változat.

Kérdés: Hogyan szerzek unique cuccokat?
    Válasz: Meg kell nyerned bizonyos számú outrunt és azután kapsz egy SMS-t, amiben tájékoztat a legyőzött ellenfeled, hogy te vagy az űberkirály és ezért ad neked egy unique upgrade-t. Ekkor megjelenik egy Special Event a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következő cuccokat lehet megkapni:

Widebody kit: 11 győzelem a stage 5-ön
    Performance: 6 győzelem a stage 5-ön
    Performance: 9 győzelem a stage 4-en
    Vinyl: 6 győzelem a stage 4-en
    Spoiler: 4 győzelem a stage 4-en
    Rims: 6 győzelem a stage 3-on
    Performance: 3 győzelem a stage 3-on
    Hoods: 4 győzelem a stage 2-ön
  • Blint
    Ha egy Keyel tobb kliensel is fel lehetne meni, odaadnam en mindenkinek, de sajnos nem, igy inkabb csak en hasznalom :)
  • erx13
    én?
  • Hentes Bill #11337
    sztem ezt direkt csinálod, ennyire hülye nem lehetsz. szánalmas vagy
  • Duddits
    Mindenkinek sok -t!
  • erx13
    jah boldog Mikulást
  • Duddits
    Igen azok!