Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
Nyomtuk GIT-tel multiban. Frankón megy. No problemo.

CSOCSO
faszom... cserelhetem le a kocsit carbon kitre. ezt a buzerans szar jatekot
sziasztok!az mért van hogy játék közben belassul a game egy kis ideig majd fut rendesen tovább!(akkor is ha minden kivan kapcsolva)ati radeon 9800 pro-m van,512 ram,120-as vinyo!legujabb driver van fennt!valakinél van hasonlo problema vagy csak nálam?
3P
Van egynéhány kérdésem: 😊
1. Hol tudom megnézni, hogy hány %-nál tartok a carreir módban?
2. Ha végig vittem a karrier, lehet-e még foytatni a játékot, és normális mennyiségû pénzt gyûjteni rendes versenyekkel, s nem csak kihivásossal?
3. Hogy lehet eladni a garázsba terpeszkedõ felesleges verdákat (jobbra cserélném õket)?
4. Át lehet ültetni a spéci tuning cuccokat egyik verdáról a másikra, tehát nem azokat maiket meg is lehet vennei, hanem azokat, amelyeket versenyen nyertem?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Magic Boy
Ha tudod vezetni(nem mész neki vele mindenkinek)akkor verhetetlen leszel vele!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

berlinboy6329
és még 1 kérdés. mire jó a nitrous purge?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Magic Boy
Amit engedett azt max-ra tuningoltam most azt keresem,hogy a maradékot hol kell!

berlinboy6329
Hi all!

A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.Amúgy ez az outrun király. fõleg autópályán.lesz következõ rész?😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakSfromhome
Én átváltottam miatára. Néha sajnálom a 240sx-emet, de hát már túl messze járok...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DannyL
Honda is alap gép, mégis nyerek vele mindent eddig. Mondjuk csak kb 40%-nál tartok. RX7-nél jobb. Most építgetek egy Mitsu 3000GT-t, elég vadnak tûnik.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Magic Boy
Nissan 240 SX az alapkocsim végiglehet ezzel csinálni?
Sajnálnám,ha váltanom kéne!
Amúgy már vanm szponzorom is!

Azt nekem is mondta hogy vigyem vissza, nem foglalkoztam vele jatszottam tovabb...

Ha nincs kuldetesed a kovetkezoket teheted:
- Tuningold vizualissan a kocsidat ameg csakad pontot, ezert ad csillagot, aminek a begyujtese utan vagy Magazin, vagy DVD boriton szerepelhetsz. Ennek kovetkezmenye uljabb versenyek lesznek.
- Outrun-ozz par versenyzovel avarosban, lehet ezek utan is kapsz, bar nekem ez nem kellet...
- Figyeld meg, neme kapsz telefon hivasokat, melyben verseny helyszint is megemlit egy urge. ha mond oda menj el es csinald meg, ezeket nem szabad kihagyni!
- Bemesz a Garazsba es a World Map nal megcsinalod Stage 1 tol a palyakat amedig lehet...

biztos hogy nem tudjátok hova kell menni amikor Rachel hív hogy adjam vissza a kocsiját és menjek egy car lot hoz de melyikhez kell menni? nincs már egy küldim sem mopst mit csináljak , nem tudok rájönni :=(

texture filteringet kell felhuzni es ujrainditani a jatekot, es maris csillog-villog a beton 😊

ranGer2
okosvagy! 😉 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
azé mee pikszelesö! állitani be a grafikát a játéba meg vidkaridat tejjjjjjesen jóra fel aztán restart és örüjjé!

egyébként mire való az a KURVA FAQ???????????????????

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

szal nem tudjátok mi a baja az én gémemnek?

nekem 1024*xxx felbontással is ugyanilyen az aszfgalt , ez a játék f***sága 😞

littleNorbi
Miért kockás nálam az aszfalt, pedig a felbontásom 1600x1200 ?

Ha nem origi nem is megy?
Egyébként visszaolvastam,én mindent kiprobáltam,máskülönben nemkértem volna segitséget.
de ha megnézem a git connection statust az ip cim 0.0.0.0:213
de nem tudok tovább gémelni mert nincs több küldim és Rachel egy Car Lot hoz hív de ott nem tudom mit kell csinálni vmi ASAP -t is említ de azt értem tisztán ....

ranGer2
amugy ugyhivják hogy drag 😊 nahmeg ha nem kéne itt se váltani akkor csak annyi lenne a feladatod hogy sávot váltasz ha szembe jön valami, az pedig má nagyon nagyon arcade lenne! 😊

Magic Boy
Na ez kipróbálom,mert a többi alapküldetést már mind megnyertem!

ranGer2
Nemkéne szarrá hajtani a motort hanem váltani kéne egyes után kettesbe utánna meg hármasba.. de asszem van ilyen kis oktatófilmecske hogy hogyan kell csinálni . ajánlom figyelmedbe!

Magic Boy
Itt mi a baj?

ranGer2
1xü megoldás.. szarni le,játszani tovább 😊

RelakSfromhome
érdekes 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

elakadtam ott hogy Récsel (Rachel) követeli vissza a kocsiját, de nem tom hova kell visszavinni mert 2 car lot van a térképem és már mind2 kocsimat kicseréltem másikra és médóg mindig nincs új küldim és ne mtokmit csinálni?!!!!! segítsetek plíííííííz!<#banplz><#lama><#help><#csodalk><#falbav><#rinya><#idiota>

RelakSfromhome
kicsit sem idegesítõek a rejtett driftek, ááá, nem! 😄 <#idiota>

Nem tudom mi a baj vele, de nekem is tort van, es haverokkal minden gond nelkul el LAN-olunk vele...

IMYke2.0.0.0
... és ha veszed a fáradtságot a visszaolvasásra, akkor találsz megoldást...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
ORIGINAL JÁTÉK KELL HOZZÁ...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
miért nemtudok lanban játszani?
ha nemvagyok neten,és bemegyek a lanba kreálok de nem lép be,csak azt irja hogy connecting to lobby és utánna hibaüzenettel leáll,
ugyan ez ha gittel probálom.
CSOCSO
naaaaah.. street x ben nem is rossz a supra.. eleg allatul lehet vele menni. lehet cserelem a corollat suprara???😞 pedig olyan edi volt a kis corolla..
CSOCSO
ahoy minenkinek.. erdekes.. eddig meg senkitol se hallottam hogy tobbet is lehet tuningolni.. megis tudjatok? hm...
Crazygirl

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

DJ Skyline
2 dolog:
1. ne a gépedrõl linkeld be a képet,hanem van a galliéria,oda töltsd fel és onnan linkeld...
2. ha a kocsidat akarod bemutatni akkor a garage topikba....oda mennek a kocsik...

Crazygirl
Hali.

Milyen az uj kocsim, most csinaltam<#mf1> Nem tom kinek hogy tetszik de szerintem nem lett rossz.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

1. eredeti game
2. http://nfsu2online.uw.hu/

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Sziasztok hogyan lehet játszani a neten
Magic Boy
nekem is válaszolna vaslaki?

RelakS
Mindenesetre ha én is így ki fogok esni egyszer, garantáltan el fogok kezdeni járkálni, hogy hova lehet eljutni 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
T: Megnézheted a statisztikát

Már más is találkozott ijennel, én nem

RelakS
Akkor mit szólnál a high-hoz? Az egyet azon toltam végig 😄 Mindenesetre az durva volt, mikor szándékosan bevágtam egy opponent elé, az meg mikor nekiment a motorházamnak, egyszerûen fejreállt tõle 😄 sajna kép nincs róla

NEOreg2

Találkozott már valaki ilyen buggal<#idiota>, megyek 230-al erre átesek az erõteren és nem tudok visszamenni, mondjuk nem idegesített fel, majd újrakezdem. A pözsómnak 9.80-as vizuális izéje van, és hamár itt írják, hogy hány százaléknál jár, megmondaná nekem valaki, hogy azt hol lehet megnézni. HTX

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Valaki akinek sikerült kivenni a catch up-ot az írjon!
És ezt hogy kell használni?
Én nagyon nem végom ezt a sufni tunindot.tt mi a rák számit eggyáltalán???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Bucser
én most léptem stage 5-be 95% unlock és 51 %-nál jár a játék teljesítése... Mondjuk easy-n nymom mert az már csak felbasz, hogy mediumon mennyire csal a gép😊😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magic Boy
Ez mennyire jó beállítás az elején?