Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Hol tudom megnézni, hogy hány %-nál tartok a carreir módban?
2. Ha végig vittem a karrier, lehet-e még foytatni a játékot, és normális mennyiségû pénzt gyûjteni rendes versenyekkel, s nem csak kihivásossal?
3. Hogy lehet eladni a garázsba terpeszkedõ felesleges verdákat (jobbra cserélném õket)?
4. Át lehet ültetni a spéci tuning cuccokat egyik verdáról a másikra, tehát nem azokat maiket meg is lehet vennei, hanem azokat, amelyeket versenyen nyertem?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.Amúgy ez az outrun király. fõleg autópályán.lesz következõ rész?😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Sajnálnám,ha váltanom kéne!
Amúgy már vanm szponzorom is!
Ha nincs kuldetesed a kovetkezoket teheted:
- Tuningold vizualissan a kocsidat ameg csakad pontot, ezert ad csillagot, aminek a begyujtese utan vagy Magazin, vagy DVD boriton szerepelhetsz. Ennek kovetkezmenye uljabb versenyek lesznek.
- Outrun-ozz par versenyzovel avarosban, lehet ezek utan is kapsz, bar nekem ez nem kellet...
- Figyeld meg, neme kapsz telefon hivasokat, melyben verseny helyszint is megemlit egy urge. ha mond oda menj el es csinald meg, ezeket nem szabad kihagyni!
- Bemesz a Garazsba es a World Map nal megcsinalod Stage 1 tol a palyakat amedig lehet...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
egyébként mire való az a KURVA FAQ???????????????????
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Egyébként visszaolvastam,én mindent kiprobáltam,máskülönben nemkértem volna segitséget.
de ha megnézem a git connection statust az ip cim 0.0.0.0:213
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
miért nemtudok lanban játszani?
ha nemvagyok neten,és bemegyek a lanba kreálok de nem lép be,csak azt irja hogy connecting to lobby és utánna hibaüzenettel leáll,
ugyan ez ha gittel probálom.
1. ne a gépedrõl linkeld be a képet,hanem van a galliéria,oda töltsd fel és onnan linkeld...
2. ha a kocsidat akarod bemutatni akkor a garage topikba....oda mennek a kocsik...
Milyen az uj kocsim, most csinaltam<#mf1>#mf1> Nem tom kinek hogy tetszik de szerintem nem lett rossz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
2. http://nfsu2online.uw.hu/
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Már más is találkozott ijennel, én nem
Találkozott már valaki ilyen buggal<#idiota>#idiota>, megyek 230-al erre átesek az erõteren és nem tudok visszamenni, mondjuk nem idegesített fel, majd újrakezdem. A pözsómnak 9.80-as vizuális izéje van, és hamár itt írják, hogy hány százaléknál jár, megmondaná nekem valaki, hogy azt hol lehet megnézni. HTX
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF