Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunositas nincs, de szerintem folos leges. Teljessen egyertelmu jatek.
Az egy is az volt ennek ellenere volt magyarositasa, bar jo bugos volt...
Amugy ennek a szoveg fajla eleg komplikalt, nem konnyen atirhato, ez is keslelteti a munkat.

DVD borito: ITT

Patesz
Magyarosítását honnan lehet leszedni?

RelakSfromhome
nem volt olyanhoz szerencsém <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bld
amikor hatalmas driftet csinálsz ilyen több tízezrest akkor azt írja ki

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

hello vkinek megvan .jpgben az ug2 dvd tokos borítója?? mert ha vkinek igen akkor annak megköszönném ha felraknbá.. kösz

__|__ ________(*)________

RelakSfromhome
<#confused>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bld
a drift king felirat!

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

RelakSfromhome
arról van szó 😊 Mire összehoztam azt a k******tt 150000 pontot...

bld
fõleg az ilyen hegyi meneteknél

RelakSfromhome
Egyébként úgy megnyugszik az ember, mikor lekoccol egy 21000-res driftet, nem? <#zavart2>

RelakSfromhome

Elvoltam, mi?<#idiota>

bld
gondolom a kormányt már csatlakoztattad, próbáltad már játszani is vagy csak kérdezed h lehet-e?

bld
dugd be a kormányt😊 jó vicceltem pill. megnézem

bld
akkor menj a garázsba onnan world map és ott keress küldiket

RedDragon
Lehet kormánnyal tolni? Hogyan?? Pls help!

Igen, pont kész van minden feladat, és most kéne gyorsulgatni, h jöjjön még feladat.

bld
csináld a rendes feladatokat majd megjelennek

Újra elõvettem a gémet, 50%-nál tartok.
Már jácottttam kb. 20 percet, és egy büdös autó sem jelent meg, akivel tudnék gyorsulni.
Mi a f*sz a baj?

hogy tudok belépni a teamspspeak-be?
threeman
LEHET!!! Itt a cím, ahol le van írva, hogyan: http://nfsu2online.uw.hu/
Ellenfélkeresés: irc: quakenet -> #nfsu2.hu <és> teamspeak: ideaweb.hu:8767 (általában itt vagyunk)

Laciiiiiii
Hali!Lehet már neten nyomni ?THX

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Üdv,
Segítsetek légyszi mi a teendõ quick race loading problemnál.
Nincs energiám végigolvasni mind a 80 oldalt.
Elõre is kösz...
Honnen lehet letölteni az nfsu2 soundtrackot?? Múltkor láttam valamelyik nfsu2 fórumban, de nemtom már melyikben, és hol?! lécci adjatok linket!😊

Foszfor - jo arc :o)

Nekem is ez volt a problémám, de aztán rájöttem, hogy amikor a hibát írja, akkor abba a meghajtóba kell rakni a 2-es CD-t, amelyik meghajtót írja. Tehát neked a H meghajtóba kell beraknod a 2. cd-t és aztán katt a RETRY-ra és megy tovább az install.

bigapó
a tied meg szerintem hibás, mert nálam nem írt hibát sosem és másnál sem akit ismerek.

The Matrix has you...

bigapó
a 3.hoz annyi, hogy csak csere van😊 végül is az adás-vétel😊

The Matrix has you...

Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?

Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betûért,de már nincs idõm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
Valaszolva a #10505. bejegyzesben szereplo kerdesekre:

1. Nyomsz jatek kozben egy t billentyut
2. En ugy lattam, hogy nem
3. Autot nem lehet eladni
4. Egyik kocsirol a masikra nem lehet a cuccokat atteni

HI!Nem akarok sürgetni senkit,de válaszolna vki,mert jó volna már játszani!!
RelakSfromhome
ha valaminek nagyon nekimész, akkor törik, de amint visszakerülsz az útra, megint teljesen jól néz ki 😞

Hello
Igaz,hogy ebben a részben ossze lehet törni a kocsit?De mégis,hol lehet ezt az opciot bekapcsolni,mert nekem nem törik ossze.

bld
ha állóhelyzetben nitrózol az kifüstöl a motorból és annak a füstölésnek a módját, illetve színét tudod kiválasztani a spec. boltban

Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?

Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betûért,de már nincs idõm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
bigapó
válaszok: ha sokat outrun-ozol egyszer kapsz olyat is. ezt majd késõbb. nem tudom. látványelem és olyan mint a csúsztatás verseny alatt, magyarán nitróvisszaszerzõ😊. tényleg király. nem tudom...😊)

The Matrix has you...

bigapó
FAQ - közvetlenül a banner (a játék címét és egy audi elejét tartalmazza) alatt van!

Srácok, egyébként aki illetékes ebben, az igazán átírhatná már a FAQ-t GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK-re, mert sokan még mindig nem tudják mi az!

The Matrix has you...

berlinboy6329
A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.mire jó a nitrous purge?Amúgy ez az outrun király. fõleg az autópályán.lesz következõ rész?😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hy
valaki nem tudja hol talalom a menteseimet az NFSU2ben??
THX
CSOCSO
kicsit supra is lomhan reagal... pedig nem igy kene lennie...
de vegulis asupra nem gaz.. egy fokkal jobb mint az elso reszben..sooot kifejezetten szepeket lehet kezifekezni...
bigapó
Szerintem nem, mert a késõbb jövõ autók eleve jobb értékekkel rendelkeznek (gyorsulás, max seb., irányítás) és ha ezeket tuningolod, akkor természetesen a végeredmény is jobb, nagyobb, szebb, gyorsabbbb...SZERINTEM... 😊)

The Matrix has you...

Bocs, az elõzõ rosszul ment be...
Mustang

Aranyos a kicsike!!! 😄
Csori
Elég gáz h arra kell hajtani h a játéknak tetszen az autó és ne annak aki kergeti 😞((

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
ha az élethûségbõl indulunk ki akkor azért fogy a magasabb szintû nitro valamivel gyorsabban mert nagyobb nyomáson kell h dolgozzon a jobb hatás elérése miatt

Csori
3000GT elég lomhán reagál a kormánymozdulatokra (szal xarrul fordul), asszem nekem nem az lesz az autó amire cserélni fogok.
marad még 1 kicsit az eclipse felhúzott turbóval 😊)

Csori
Engem az 1ik U.R.L. versenyen csapott ki a pályáról, de ott a pálya mellett nyomhattam tovább annak ellenére h nem engedett vissza a pályára 2. lettem, ami éppen nem jó helyezés ... de ez van 😄D

RelakSfromhome
azon kívül a nissant feltuningoltam arra a szintre, mint amin a miatám van. Míg a miatát egy nagy gázzal helyben megfordítom, addig a nissan elindul ellõre. No comment, kár volt váltani 😞

IMYke2.0.0.0
Csak elõtted eggyel írták...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shongi
Hmm, ma kezdtem egy újat( van egy fullos RX8-am csak éppen az outrunokat mellõztem és ezért kezdtem egyet), 240SX-el megyek, hát apám mióta megvan a Unique hood, azóta szerelem elsõ látásra. Mondjuk elég érdekes hogy lev 3-as performance tuningokkal MAX SPEEDje veri a SKylinet, meg szinte mindent, talán a 350Z megy a Mustang van egy szinten vele. Tényleg meik az uccsó kocsi amit kapunk?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

valaki próbálta már Lanba?

http://thenamelessphoto.com/