Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy is az volt ennek ellenere volt magyarositasa, bar jo bugos volt...
Amugy ennek a szoveg fajla eleg komplikalt, nem konnyen atirhato, ez is keslelteti a munkat.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
__|__ ________(*)________
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Elvoltam, mi?<#idiota>#idiota>
Már jácottttam kb. 20 percet, és egy büdös autó sem jelent meg, akivel tudnék gyorsulni.
Mi a f*sz a baj?
Ellenfélkeresés: irc: quakenet -> #nfsu2.hu <és>és> teamspeak: ideaweb.hu:8767 (általában itt vagyunk)
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Segítsetek légyszi mi a teendõ quick race loading problemnál.
Nincs energiám végigolvasni mind a 80 oldalt.
Elõre is kösz...
Foszfor - jo arc :o)
The Matrix has you...
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betûért,de már nincs idõm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
1. Nyomsz jatek kozben egy t billentyut
2. En ugy lattam, hogy nem
3. Autot nem lehet eladni
4. Egyik kocsirol a masikra nem lehet a cuccokat atteni
Igaz,hogy ebben a részben ossze lehet törni a kocsit?De mégis,hol lehet ezt az opciot bekapcsolni,mert nekem nem törik ossze.
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betûért,de már nincs idõm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
The Matrix has you...
Srácok, egyébként aki illetékes ebben, az igazán átírhatná már a FAQ-t GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK-re, mert sokan még mindig nem tudják mi az!
The Matrix has you...
És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.mire jó a nitrous purge?Amúgy ez az outrun király. fõleg az autópályán.lesz következõ rész?😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
valaki nem tudja hol talalom a menteseimet az NFSU2ben??
THX
de vegulis asupra nem gaz.. egy fokkal jobb mint az elso reszben..sooot kifejezetten szepeket lehet kezifekezni...
The Matrix has you...
Aranyos a kicsike!!! 😄
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
marad még 1 kicsit az eclipse felhúzott turbóval 😊)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
http://thenamelessphoto.com/