14991
-
#14671 -
#14670 Anyád te büdös köcsög!Engem te nagyon nemérdekelszkamionszimes gameknél megmutattad a tudásod... -
#14669 Nod de eszt nagyon nem te csináltad!
Ez a kép csak internetről van letöltve!!(nem versz át) -
#14668 Ti menyit tudtok kétkerekezni??
Én az egész pályát egyenest letolom 2 keréken...hydra pattogtatás és padlogáz,nitro mikor a magasban van!
-
#14667 Ügyes vagy,de... nekem nincs ilyen végsebesség,egyszer volt olyan hogy url nél,csak lazán átmentem a betonkorláton ki a pájárol a cél előtt..picit idegeslettem,mert előröl kezdhettem.A full grafon nagyon jo game. -
Kisdoho #14666 Hello,
Légyszíves segítsetek! Nem tudom felinstallálni a gépemre az nfsu2-t. A régire ment de most ezt írja ki: A problem occured when trying to transfer the file 'TRACK\STREAML4RD.BUN' from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? Ha ismét-t nyomok 1p múlva újra kijön, ha mégse kilép. -
toto11 #14665 jó köszi -
#14664 De carbon előtt még volt most wanted is nefeledd... :/ Sztem, ezeknél a gameknél, a szerverek csak a következő rész erejeéig élnek, aztán átadják az új üdvöskének... :/ Sajna ez van... Ha tévednék, akkor gond van a cd-kulccsal, mert esetleg valaki már használja, de kétlem, hogy tévednék, U2 szerverek sztem már rég nincsenek, max ha a sajátgépeden kreálsz, de azt nemtom lehet e... -
toto11 #14663 nem hiszem, mert már kb akkor megvolt mikor kijött a carbon és akkor sem engedett fol. -
#14662 Lehet h beszűntették a szervereket?? Kijött azóta 3 újabb rész... :/ -
toto11 #14661 de lehet, hogy csak rossz pahot tettem le meiket kell? -
toto11 #14660 Hello.
azt szerentném, hogy hogyan lehet elindítani a multit, mert fölraktam a pachot és bementem a multiba (van ea felhasználom, eredeti játék)és nem akar csatlakozni. mit csináljak -
Boree #14659 sziasztok!eléggé kihalt a fórum,de azért bepróbálkozok :-D!feltettem a game-et és amikor megcsinálom a profilomat,leenterezem,és kidob kékhalállal egy bizonyos nv4_disp.dll fájlra hivatkozva,hogy nem müködik rendesen az a file és inkább leáll a windows!a vga driverem a legújabb,szóval mondjatok már valami mást!ja és ez a fájl megvan a windows/system32 és a windows/system32/ReinstallBackups/0001/driver mappában is!kitörölni nem merem,mert félek,hogy valami gubanc lesz!windowst pedig csak akkor szeretnék telepíteni ha senki sem tud segítni!előre is köszi a tanácsokat!sziasztok -
High end PC #14658 nincs meg vkinek a mobiltelefonos változat? egyszerűen sehonnét se lehet letölteni...
ez az
NFS Underground 2 Mobile változat -
kismucha #14657 Szaisztok nem tudjátok nekem megmondani hogy honnanlehet letölteni a need for speed:undergrund 2 crac-et?köszi -
#14656 De majd lécci tegyél fel!!! -
Loufee #14655 még nincs -
#14654 Te is tegyé képet!
Ha van. -
Loufee #14653 nem rossz :D -
#14652 Úgyis kihalt a topik,szeretném valamivel feldobni.
Kiirdetek egy versenyt:Le kell fényképezni hogy mennyi a végsebességed.
Tuningolsz 1 kocsit és Finomítasz rajta majd kimész aDRAG pályára és
leteszteled.a végén lefényképezed a végsebességed és felteszed a fórumba. Ennyi nemnagy dolog.
Kezdésnek beteszema az én rekordomot.
Ez az én rekordom.
Néhány dolgot eltakartam de nemcsaltam.És ti se csajjatok!!Lécci
Lehet beszúrni a képeket,így ahogy csináltam.
Várom a képeket. -
#14651 nemtom
-
#14650 Ha megveszed origiba. Akkor 100%, hogy megy :) -
#14649 megcsináltam mindent amit ír de nemmegy.
Vagyis nemjön senki.
-
#14648 HOgy kell interneten menni?
A faq-ot olvastam. -
ManoNegra #14647 FAQ? -
Saku #14646 sziatok
valaki meg tud ná a d nia telepítő kodot???
lécci -
#14645 Helló.Lenne egy problémém.
Hogy van nektek olyan szép grafika?
Én mindenütt feltettem maxra és mégis kockás a kocsi széle.
Minden felvan téve maxra.
Mit tegyek hogy jólegyen? -
emokiller #14644 hi nekem is problémám lenne
hamacsival akarnánk LAN ban játszani de csatlakozás... 1 évig és utána kiirja h. megszakadt a kapcsolat-.-'
légyszi vki segitsen
köszi -
#14643 Nos adammmmmmm, próbáld meg ujra telepíteni a DirectX 9-et, mert nagy valószínüséggel ez lesz a gond!
-
piccolo555 #14642 aha kössz szépen -
#14641 Integrált VGA. Ha tudod frissítsd a drivert de nem jósolok neki nagy sikert -
piccolo555 #14640 Vagyis 64 mb-os a VGA -
piccolo555 #14639 hi all!
M lehet a probléma: beszereztem NFSU2-t, de ha elindítok egy menetet, nem látok semmit, csak a térképet, asebességjelzőt, meg az ilyen cuccokat, maát a kocsimat, meg a játékot egyáltalán nem.
Mi lehet a baj? Hangok, zene rendesen van csak kép nincs.
Válasz(oka)t várom!
Végül gépigényem: Intel Celeron proci 2,4 GHZ, 735 mb RAM, 32 MB-os integrált VGA
Köszönöm előre is! -
#14638 1× véletlenül sikerült drag-olni egyet, aztán következőben már ujra nem látta X_X -
#14637 hali. egy kicsit szarban vagyok :(
próbálok tesómmal lanon játszani, (tört verzió igaz...) de nem látjuk egymás serverét :|
a kapcsolat routeren keresztül megy, elvileg mennie kéne, gyakorlatilag nem :(
tud rá valaki valami orvosságot? -
garrone #14636 hogy tehetek fel saját képet mint pl az a portugal zaszo? -
garrone #14635 <marquee> nézzétek meg: </marquee>
ÐJ GARRON€
porsche
ferrari
lamborghini
nissan
toyota
trabant
suzuki
peugeot
vw
mitsubishi
ford
stb...:D -
#14634 vagy csinálj SUV race-t a terepjáró versenyek -
#14633 aki Szeretne velem és párhaverommal Hamachin játszani NFS: U2-vel az jelezze Privátba!! -
#14632 google