14991

[ Garage | FAQ ]
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    Anyád te büdös köcsög!Engem te nagyon nemérdekelszkamionszimes gameknél megmutattad a tudásod...
  • belapeter
    Nod de eszt nagyon nem te csináltad!
    Ez a kép csak internetről van letöltve!!(nem versz át)
  • AudiQuattro
    Ti menyit tudtok kétkerekezni??
    Én az egész pályát egyenest letolom 2 keréken...hydra pattogtatás és padlogáz,nitro mikor a magasban van!

• AudiQuattro
    Ügyes vagy,de... nekem nincs ilyen végsebesség,egyszer volt olyan hogy url nél,csak lazán átmentem a betonkorláton ki a pájárol a cél előtt..picit idegeslettem,mert előröl kezdhettem.A full grafon nagyon jo game.
  • Kisdoho
    Hello,

Légyszíves segítsetek! Nem tudom felinstallálni a gépemre az nfsu2-t. A régire ment de most ezt írja ki: A problem occured when trying to transfer the file 'TRACK\STREAML4RD.BUN' from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? Ha ismét-t nyomok 1p múlva újra kijön, ha mégse kilép.
  • toto11
    jó köszi
  • SZilaJMaGGoT
    De carbon előtt még volt most wanted is nefeledd... :/ Sztem, ezeknél a gameknél, a szerverek csak a következő rész erejeéig élnek, aztán átadják az új üdvöskének... :/ Sajna ez van... Ha tévednék, akkor gond van a cd-kulccsal, mert esetleg valaki már használja, de kétlem, hogy tévednék, U2 szerverek sztem már rég nincsenek, max ha a sajátgépeden kreálsz, de azt nemtom lehet e...
  • toto11
    nem hiszem, mert már kb akkor megvolt mikor kijött a carbon és akkor sem engedett fol.
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet h beszűntették a szervereket?? Kijött azóta 3 újabb rész... :/
  • toto11
    de lehet, hogy csak rossz pahot tettem le meiket kell?
  • toto11
    Hello.
    azt szerentném, hogy hogyan lehet elindítani a multit, mert fölraktam a pachot és bementem a multiba (van ea felhasználom, eredeti játék)és nem akar csatlakozni. mit csináljak
  • Boree
    sziasztok!eléggé kihalt a fórum,de azért bepróbálkozok :-D!feltettem a game-et és amikor megcsinálom a profilomat,leenterezem,és kidob kékhalállal egy bizonyos nv4_disp.dll fájlra hivatkozva,hogy nem müködik rendesen az a file és inkább leáll a windows!a vga driverem a legújabb,szóval mondjatok már valami mást!ja és ez a fájl megvan a windows/system32 és a windows/system32/ReinstallBackups/0001/driver mappában is!kitörölni nem merem,mert félek,hogy valami gubanc lesz!windowst pedig csak akkor szeretnék telepíteni ha senki sem tud segítni!előre is köszi a tanácsokat!sziasztok
  • High end PC #14658
    nincs meg vkinek a mobiltelefonos változat? egyszerűen sehonnét se lehet letölteni...
    ez az
    NFS Underground 2 Mobile változat
  • kismucha
    Szaisztok nem tudjátok nekem megmondani hogy honnanlehet letölteni a need for speed:undergrund 2 crac-et?köszi
  • belapeter
    De majd lécci tegyél fel!!!
  • Loufee
    még nincs
  • belapeter
    Te is tegyé képet!
    Ha van.
  • Loufee
    nem rossz :D
  • belapeter
    Úgyis kihalt a topik,szeretném valamivel feldobni.
    Kiirdetek egy versenyt:Le kell fényképezni hogy mennyi a végsebességed.
    Tuningolsz 1 kocsit és Finomítasz rajta majd kimész aDRAG pályára és
    leteszteled.a végén lefényképezed a végsebességed és felteszed a fórumba. Ennyi nemnagy dolog.
    Kezdésnek beteszema az én rekordomot.

Ez az én rekordom.
    Néhány dolgot eltakartam de nemcsaltam.És ti se csajjatok!!Lécci
    Lehet beszúrni a képeket,így ahogy csináltam.
    Várom a képeket.
  • belapeter
    nemtom
  • ffxi
    Ha megveszed origiba. Akkor 100%, hogy megy :)
  • belapeter
    megcsináltam mindent amit ír de nemmegy.
    Vagyis nemjön senki.
  • belapeter
    HOgy kell interneten menni?
    A faq-ot olvastam.
  • ManoNegra
    FAQ?
  • Saku
    sziatok
    valaki meg tud ná a d nia telepítő kodot???
    lécci
  • belapeter
    Helló.Lenne egy problémém.
    Hogy van nektek olyan szép grafika?
    Én mindenütt feltettem maxra és mégis kockás a kocsi széle.
    Minden felvan téve maxra.
    Mit tegyek hogy jólegyen?
  • emokiller
    hi nekem is problémám lenne
    hamacsival akarnánk LAN ban játszani de csatlakozás... 1 évig és utána kiirja h. megszakadt a kapcsolat-.-'
    légyszi vki segitsen
    köszi
  • underground2
    Nos adammmmmmm, próbáld meg ujra telepíteni a DirectX 9-et, mert nagy valószínüséggel ez lesz a gond!
  • piccolo555
    aha kössz szépen
  • Bandi 18
    Integrált VGA. Ha tudod frissítsd a drivert de nem jósolok neki nagy sikert
  • piccolo555
    Vagyis 64 mb-os a VGA
  • piccolo555
    hi all!
    M lehet a probléma: beszereztem NFSU2-t, de ha elindítok egy menetet, nem látok semmit, csak a térképet, asebességjelzőt, meg az ilyen cuccokat, maát a kocsimat, meg a játékot egyáltalán nem.
    Mi lehet a baj? Hangok, zene rendesen van csak kép nincs.
    Válasz(oka)t várom!
    Végül gépigényem: Intel Celeron proci 2,4 GHZ, 735 mb RAM, 32 MB-os integrált VGA
    Köszönöm előre is!
  • Frosty01
    1× véletlenül sikerült drag-olni egyet, aztán következőben már ujra nem látta X_X
  • Frosty01
    hali. egy kicsit szarban vagyok :(

próbálok tesómmal lanon játszani, (tört verzió igaz...) de nem látjuk egymás serverét :|
    a kapcsolat routeren keresztül megy, elvileg mennie kéne, gyakorlatilag nem :(
    tud rá valaki valami orvosságot?
  • garrone
    hogy tehetek fel saját képet mint pl az a portugal zaszo?
  • garrone
    <marquee> nézzétek meg: </marquee>

ÐJ GARRON€

porsche
    ferrari
    lamborghini
    nissan
    toyota
    trabant
    suzuki
    peugeot
    vw
    mitsubishi
    ford
    stb...:D
  • John Cena
    vagy csinálj SUV race-t a terepjáró versenyek
  • John Cena
    aki Szeretne velem és párhaverommal Hamachin játszani NFS: U2-vel az jelezze Privátba!!
  • Doog
    google