14991
-
axial1991 #14631 HELLO TUDNA VALAKI SEGÍTENI H HONNÉT TUDOK LETÖLTENI ÚJ KOCSIKAT ÉS KIEGÉSZÍTŐKET? ELŐRE IS KÖSSZ -
#14630 Meg kell venni mindent az autóra. Carbon alkatrészeket is. Meg mindenből a legjobbakat. Nálam is volt ilyen, utána beadta a versenyeket. -
#14629 a városbeli ellenfeleket kell lehagyni ilyen gyorsulási versenybe vagy mibe, addig amig nem ad versenyt...(talán)(már rég játszottam vele) -
DUGACS #14628 46% nál elakadtam de nem mutat 1 versenyt sem az miért van???????? vagy hova a francba kell menni onnan?????mert ha nem jövök rá akkor majd égnek áll a hajam -
DUGACS #14627 merre van a Belvárosban a 5 bolt h avalaki tudja írja már le PLS -
#14626 A #14621-as HSZ-ben leírtak szerint nem lehet. -
#14625 Hello!
Hogy tudnék Saját zenéket brakni? -
adammmmmmm #14624 Ezt kifejtenéd bővebben. -
#14623 Nézd meg a beállításokat a vezérlűpultnál lehet, hogy ott a bibi! -
adammmmmmm #14622 Mért van az hogy a játék mindig kilép program hibával? Ezek a need for speed játékok nem akarnak működni. A most wanted megvan eredetiben és directx hibát ír ki. Szerencsére már megoldottam. -
garrone #14621 szasz!
a játékba nem lehet zenét rakni, marad az a helyzet hogy elinditod a jatékot , leveszed a hangot, elinditod a winampot vagy a w. media playert.
ennyi!ha bátor vagy katt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14620 Lehet a játékba valahogy zenét rakni ? -
#14619 Sziasztok!
Nincs olyan progi az NFSU2-höz amivel neten lehet multizni, tudom hogy az alap máár nincsen,de remélem tud valaki olyan programot mondani. -
garrone #14618 cuccok mobilhoz ha kell katt katt katt katt katt katt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
garrone #14617 usa eu git
crack -
garrone #14616 itt egy pár progi a nfs u 2-höz (sajna nincs már meg a játék:(usa modeu modgitcrack -
garrone #14615 én tom mivel csináta martini: 10trainer-rel nekem is volt ilyen még meg volt a játk:(
itt letöltheted!ha kell -
martini12 #14614 héj attólhogy fiatalabb vok nem kéne le nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14613 Úgysem hiszem el...
Az életben nem megy 685-tel ebben a játékban a Ford Mustang.
De hagyjuk. Életkor 14 alatt, nem vitatkozom jó ?
Na Hali ! -
martini12 #14612 vhogy úgy volt h mek 685-tel aztán ütköz és ide jutottam -
#14611 Hülye csiter azt mutogatja itt a képeit !
Meg pénze is azért van sok. -
#14610 Ez nagyon LOL! Hogyan repültél ki a levegőbe? 685-el hogy tudsz menni? Ez az utazósebességed?
Annyival már fel is szállhatnál a levegőbe. Ja de hiszen, el is szálltál. -
martini12 #14609 Ezt sem tom hogy csináltam... -
martini12 #14608 nem tom ti hogy vagytok vele de nekem ez a végsebességem:
-
#14607 Azért lehet, mert nem vettél meg mindent a kocsira. Én is elakadtam ebben amikor először vittem végig. A Carbont is meg kell rá venni. -
#14606 Szerintem is a Pro Street eddig a legszarabb NFS. Nekem a Demó se jött be, most meg van a full és nem tetszik. Olyan mintha vissza fejlődnének. Bár még csak az elején vagyok, de egy kalap szar.
-
#14605 Bocsi srácok!Újból felraktama jatékot és elakadtam!(stage 2)az összes versenyt megcsináltam world map-ba,mindegyik verseny megvan csinálva...és nem ad be újakat annyit irt h menjek a a car lot-ba bementem mind a 2be és semmi
lécci ha tudtok segitsetek!
-
jaster #14604 Nem húztam meg a procit, teljesen gyári a beállítás. Na mindegy, leszarom. Pedig ez a legjobb NfS, és pont ezzel nem tudok játszani! A Pro Street (megvettem én hülye!) egy kalap szar, ledegradálódott egy sima Daytona mittudomén valamivé. -
garrone #14603 na csak vicc volt:)
de nekem meg azt csinálta a nfsu2-nél hgy elinditottam és homályos lett az egész betü minden csak az autom volt láthato.
nem tudom mi lehettet a baja de letöröltem.
kösz
császtok! -
garrone #14602 megszivta és ennyi -
#14601 Lehet azért mert meghúztad a procit. -
jaster #14600 Hát ez az, hogy maxon ment a grafika és kilép. -
#14599 Miért nem rakod fullra a grafikát? Ez a játék olyan régi, hogy már minden mai gépen elmegy maxon. -
#14598 Ja most olvasom, megvan az új géped.... -
#14597 Te ilyen régi játékokkal játszasz? Milyen géped van P3-as? -
jaster #14596 Hát a SimCity4-nél ilyen még nem volt (azt is fullon nyomom), ma érkezik a GTA San Andreas (eredeti), majd azzal is lecsekkolom. De mindjárt kipróbálom a Tomb Raider Anniversaryt. Ja amúgy a NfS gyári, nem lehet szar iromány. Vagy mégis? Arra is gondoltam, hogy gyári hibás a winchesterem ugyanis a teljes telepítést választottam. -
#14595 Más játéknál is csinálja? -
jaster #14594 Hali. Összerakattam egy computeres boltban egy új gépet, erősebbet ami volt. A konfig most 2.4GHz Intel Core2 Duo, 4GB DDR2 RAM, ASUS Geforce 8600GT, Windows XP SP2, de a játék kilép folyamatosan. Nem villogni akarok ezzel, de a régi gépemen (Intel Celeron 2.4GHz proci, 1GB DDR2 RAM, Sapphire Radeon 9600pro) vígan elpöfögött a játék. Szerintem ezen most fullon kéne mennie. De nem megy. Már előkészítettem a nagyapám kisbaltáját is, hogy azzal vágjak rendet. Valaki aki okosabb és jobban otthon van ilyenekben, segítsen. Kösz. -
garrone #14593 10trainer -
garrone #14592