Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tuningold a kocsid, hogy legyen special event és akkor tudsz majd tovább jutni.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
JE NEM 49 HANEM 44 %NÁL MOST MEGKAPTAM AZT AZ ÜZIT HO MENJ AZ AUTÓ KERESKEDÉSBE.EL MENTEM DE NEM TÖRTÉNT SEMMI<#help>#help><#help>#help>
Hello
Nem tudok tovább jutni
49%nál tartok és a térkép egy versenyt sem ír ki<#help>#help>
Nem tudok tovább jutni
49%nál tartok és a térkép egy versenyt sem ír ki<#help>#help>
Hello!Amikor be akarok lépni online-ba nem bír csatlakozni az Ea szerverhez ilyenkor mit lehet csinálni? (eredeti game, 1.2 patch)
üdv. mindenkinek. a segítségeteket várom. feltettem egy vadonatujj xp-t. minden driver fennt van ami kell és feltettem az undergroundot. crackelem ahogy illik és ha elindítom, bejön a fekete képernyõ és kilép egy olyan szöveggel hogy a program hibát észlelt...stb. ez szerintem nem normális hogy minden a maga módján megy és nem stimmel. ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék. elõre is kössz. a választ privátba várom
Segítségeteket kérném!
Letöltöttem az nfsu2-höz egy Profil creator nevû progit, és amikor az rx-7 tel akarom kezdeni a játékot vmi okból nem lesz teljes az autó(hiányoznak a lökhárítok és kerekek)
Vki meg tudná mondani hogy miér van ez??
DANKE....
A többi autónál minden jó
Letöltöttem az nfsu2-höz egy Profil creator nevû progit, és amikor az rx-7 tel akarom kezdeni a játékot vmi okból nem lesz teljes az autó(hiányoznak a lökhárítok és kerekek)
Vki meg tudná mondani hogy miér van ez??
DANKE....
A többi autónál minden jó
Neten jáccani már nem lehet... még 2006 elején megszüntették az EA szervert!
(kivétel a GIT, Hamachi... de ez kinek megy, kinek nem, és senki sincs ráadásul)
De elõtte se volt nagy élmény, nagyon elrontották az online részt, nagyon kevesen voltak... és még azt a kevés embert is kettéosztották US és UK szerverre.
(kivétel a GIT, Hamachi... de ez kinek megy, kinek nem, és senki sincs ráadásul)
De elõtte se volt nagy élmény, nagyon elrontották az online részt, nagyon kevesen voltak... és még azt a kevés embert is kettéosztották US és UK szerverre.
C:\Documents and Settings\felhasznév\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
A rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned
A rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned
Szeretném megkérdezni, aki tud, az segítsen!
Hová mentu az Underground 2 a mentési fájlokat?<#confused>#confused>
Hová mentu az Underground 2 a mentési fájlokat?<#confused>#confused>
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Stage mikor ér véget? Amikor az utolsó versenyt is megnyertem vagy az utolsó URL megnyerésekor?
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Stage mikor ér véget? Amikor az utolsó versenyt is megnyertem vagy az utolsó URL megnyerésekor?
vki nem tudna esetleg segíteni.próbáltuk ezzel a git-el belõni a lan módot de az istennek sem sikerült.akinek sikerült nem tudna kicsit segíteni nekem?
oda rakja ahova írja a faq csak elõbb neked létre kell hoznod egy profilt a játékban, hogy ne legyen üres
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagyis megvan a mappa de nincs benne semmi.És ezt nem értem,hogy a profilokat hova rakja?<#help>#help>
HY!
Felraktam a játékot és szeretnék egy 100%-os savet de nem találom a mappát ahova rakja a neveket pedig már 3 is van a docummnet and setttings be nincs.Segítsétek!<#help>#help>
Privit ha lehet!
thx!
Felraktam a játékot és szeretnék egy 100%-os savet de nem találom a mappát ahova rakja a neveket pedig már 3 is van a docummnet and setttings be nincs.Segítsétek!<#help>#help>
Privit ha lehet!
thx!
azért egy cigányért ne gyújtsuk fel a várost...
más ötlet?
más ötlet?
hi!
elõször warez verzióval játszottam, ám tegnap elõtt megvettem eredetiben, de még igy is állandóan kifagy a game (leáll hibaüzenettel és kidob az asztalra). Már vagy 3x újratelepítettem és felpeccseltem, a warez verzió csíráját is leirtottam a géprõl, de még mindig fagy:(
van erre valakinek valami ötlete?
thx
elõször warez verzióval játszottam, ám tegnap elõtt megvettem eredetiben, de még igy is állandóan kifagy a game (leáll hibaüzenettel és kidob az asztalra). Már vagy 3x újratelepítettem és felpeccseltem, a warez verzió csíráját is leirtottam a géprõl, de még mindig fagy:(
van erre valakinek valami ötlete?
thx
Hali!
LÉgyszi valaki mondja el nekem hogy tok neten játszani, mert mindíg azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Raktam neki már 1.2 UK patch-et, de így sem mükszik. Aki tud légyszi segítsen!
Elõre is köszi!
LÉgyszi valaki mondja el nekem hogy tok neten játszani, mert mindíg azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Raktam neki már 1.2 UK patch-et, de így sem mükszik. Aki tud légyszi segítsen!
Elõre is köszi!
hali!
bocs hogy itt kérdezem de azthiszem ebben a részben volt ez a zene ami megy a videó alatt:)
nemtudja valaki hogy mi a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=VR74I-_7miY&feature=related
köszi!!
bocs hogy itt kérdezem de azthiszem ebben a részben volt ez a zene ami megy a videó alatt:)
nemtudja valaki hogy mi a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=VR74I-_7miY&feature=related
köszi!!
!Forza Ferrari!
jah már rájöttem köszönöm a választ csak egy baj van hogy senki sincs fent vgyis mindig azt irja ki hogy " A kérésre nem érkezet válasz a határidõn belül." ez azt jelenti hogy senki sincs fent ugye? van ennek egy másik megoldása ennek az interneten lévõ jáccásnak? válaszotokat elõre is köszönöm
Az igy pontosan mi vagy hogy lehet azzal megooldani?válaszod elöre is köszönöm
vagyis ugy gondoltam hogy ugy játszani hogy neten. válaszotokat elõre is köszönöm
Hello
Valaki tudna segíteni hogy hogy tudok lan módba jáccani a játékkal?választ elõre is köszönöm
Valaki tudna segíteni hogy hogy tudok lan módba jáccani a játékkal?választ elõre is köszönöm
hali,
kén egy kis help..elkezdem telepíteni a játékot,és 0 % nál kidob egy ilyen üzit.
"A problem occurred when trying to transfer the file ´TRACKS/STREAML4RD.BUN´ from the media.Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? "
ilyenkor mit kell csinálni?:)mer én nem jöttem rá.
elõre is kösz a segítséget!
kén egy kis help..elkezdem telepíteni a játékot,és 0 % nál kidob egy ilyen üzit.
"A problem occurred when trying to transfer the file ´TRACKS/STREAML4RD.BUN´ from the media.Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? "
ilyenkor mit kell csinálni?:)mer én nem jöttem rá.
elõre is kösz a segítséget!
hogy lehet onlyne-n játszani?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Csinálj egy 4 v. 5 csillag értékû autót és megkapod a DVD-t azért meg az URL-t
helló én most a 2. szakaszában vok a játéknak és kéne egy DVD borító és egy URL verseny nem tudjátok hol vannak ezek????amúgy az elején vok 13%-nál utcai verseny +van de a többi nincs!!!segítség!!!!!
kép:
kép:

hp 4ever!
Elövettem nosztalgiázni,mert már jóideje nem gameltem vele,erre a gépemen foylamatosan lefagy....valakinek van valami tippe miért?
-Crackelt 1.2 Verzió
-Xp Home
-Core 2 Duo,vide kártya jó 1280x1024be maxon anitlisingel huzza 60-70fpsel
és mindig 3-4 versenynenként windows irja hogy hibát hajtott végre,elnézést kérünk bl bla ezért leáll.... van orvosság?
thx!
-Crackelt 1.2 Verzió
-Xp Home
-Core 2 Duo,vide kártya jó 1280x1024be maxon anitlisingel huzza 60-70fpsel
és mindig 3-4 versenynenként windows irja hogy hibát hajtott végre,elnézést kérünk bl bla ezért leáll.... van orvosság?
thx!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Hy!
Vki segitsen, nincs térképen se body shop se se specifis shop... Több küldit se ad be és az elején tartok! World mapon sincs... Anno volt body shop is meg minden és végig vittem!De most 3x rakom ujra, patchelem meg minden de body shop és küldik meg sehol... :D vki ötlet?
Vki segitsen, nincs térképen se body shop se se specifis shop... Több küldit se ad be és az elején tartok! World mapon sincs... Anno volt body shop is meg minden és végig vittem!De most 3x rakom ujra, patchelem meg minden de body shop és küldik meg sehol... :D vki ötlet?
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Nme hiszem, kb 1 hónapja irtam ki, és egyszer használtam
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Valaki segítsen már pls. Teszem be a cd-t és nem olvassa be a meghajtó,de régebben meg beolvasta mind a 2 cd-jét.vki tud segíteni?Mostanában egyik verbatin cd-t se olvassa be
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Ide feldobtam pár régi videót ha érdekel valakit:
http://www.xte.hu/nicedrive/
Azt vegyétek hogy nem használtam NOS-t, mivel ez clawar-ra volt "felkészítõ videó".
(akkoriban TOP SECRET anyag... LOL)
http://www.xte.hu/nicedrive/
Azt vegyétek hogy nem használtam NOS-t, mivel ez clawar-ra volt "felkészítõ videó".
(akkoriban TOP SECRET anyag... LOL)