Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
helló mindenki

Hunter of Deer
hi! mi kell a játékhoz hogy menjen neten?
mert nincs meg az eredeti game a patchet már leszedtem de még kéne valami hozzá mint az elsõrészben is volt egy nocd crack.
valaki segítsen please vagy linkelje be.
köszike.<#szomoru1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

megnézem!thx
CSOCSO
tegnap talalkoztam vele eloszor. .a virusirto ellenorizte az egesz gepet.. miutan kikapcsoltam ment minden
CSOCSO
uhhh😞 akkor ne ide. hanem a garageba.. es hasznald a keplinkelot...
( barkinek a kis kepere ranyomsz. majd fent baloldalon al ogo. mejd feltoltod a kepet.. es a thumbnailos cuccos kell
Sziasztok!Az mitöl van hogy játék közben belassul a game(mintha nem birná a vga kártyám)radeon 9800 pro 128 mb!a legujabb driver van fent!hiába veszem vissza a felbontást akkor is csinálja!tudja vki mitöl van?találkozott már vki ezzel a prob.-val?elöre is thx
Magic Boy
Nem nemfogom csak minden jobbat! <#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

CSOCSO
takszolasosan a LOL...
cement
nem kell ám mindet beszurnod ...😊

respect to the man in the ice cream van

littleNorbi
Ez nekem is megvan.

Mondja már meg valaki mi az a "LOÁL" ?

Hyper Super !!!

ScoobyDoo
gerg82
VValaki megtudná mondani hogy kell Onlineba játszani??

CSOCSO
ugye nem fogod az osszeset belinkelni?
Hmm, most nézem hogy rossz topicba írtam. A Half Life 2-be akart volna menni.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Magic Boy
Az igen! <#eljen>

DJ Skyline
LOÁL!😊)

RelakSfromhome
meg kell tanulni kihasználni õket, néha olyan közel csúszok hozzájuk, hogy csak úgy folyik a pont. Ennek ellenére megõszülök, mire megnyerek egy ilyet <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

nekem ilyet még nem csináltak

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Buba007
Szórakoztunk tegnap este egy kicsit! Lehet csemegézni! <#nyes><#nevetes1>
Video

Video
Video

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Hmuda
Tényleg, itt is több pénz jár nehezebb szinten? Én eddig végig mediumban nyomattam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

3P
Ki mire tippel melyik masina legjobb?
Nekem a toyota Celica-mat nem igazán üti semmi. A Mitsubisi 3000 GT-t gondoltam, hogy végre jobb lesz, de boltbol maxra felkszerelve mindenben elmarad tõle. Gondolom sok spéci cucc lehet a Celica-n...
Ez azért szomorú, mert késõbb még visszaüthet, hogy minden ütõs dolog csak a Celicara kerül, mert mindig az a leggyorsabb, pedig már elég régóta ez a kocsim...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hmuda
Mire gondolsz? Én már az elsõ megjelené óta azon futtatom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Létezik már valami megoldáss a játék cd emulátorral való futtatására?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Magic Boy
A második magazincímem!

DJ Skyline
kilehet kapcs a quick raceban! köcsög off!<#idiota>

CSOCSO
en utalom aztat'. .mindig szembejonnek a kocsogok...
CSOCSO
es minek az?
DJ Skyline
szerintem jó a downhill drift...legjobb driftre szerintem az Impreza...

Semmire, mert szar, de azt hittem, azt is fel kell tuningolni a továbblépéshez.

Ja, azt hittem ugyanazt íród amit Relaks.
Viszont már meg van oldva trainerrel, kösz, van 9999999999999 pénzem.

RelakSfromhome
és mire volt jó a hummer? Nem gyors, viszont lassan gyorsul...

CSOCSO
nekem nem mert tovabbmennek es ok vezetnek.. szar😞
CSOCSO
úgyis folyamatosan tuningolta a kocsiját
nahja.. de az emberek nem jonnek csak ugy ra hogy ha a lvl 1 et rateszik az lvl3 ra akkor meg jobb lesz az autojuk.. en is csak veletlen jottem ra...
Ez a kibebaszott játék tele van hülye hibákkal.
Nem igaz, h nem lehet addig továbblépni, amíg ki nincs csicsázva az autó.
Én megelégedtem volna a minimális optikai tuningal, úgysem az a lányeg, hanem, h mivan belül.

Sadist
Léci olvasd már el amit írtam! Belépsz a World mapen indítasz egy már teljesített versenyt, de kezdéskor újraindítod (gyk. restart) (akár még a rajt elõtt is), utána megnyered és kapsz lóvét. Ha nem restartolsz, akkor nem kapsz semmit. De ha restartolsz, akkor a completed versenyekért is kapsz dellát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ja, csak már elbasztam a lét a Hummerre.
Mind1, tréner megoldja.

Sadist
Menj a Garage-ba, ott World Map, kiválasztasz egy versenyt, kezdéskor restartolod, megnyered, lóvét zsebreteszed, örülsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megcsináltam mind, de semmi.
Autók NINCSENEK.
Valszeg 6 csillag fölé kell vinnem a kocsit, viszont nincs lóvém! (~300$)
Erre nem láttam megoldást a fakúban...

#10563?

http://thenamelessphoto.com/

Az mindegy nem, hogy outrunban ugyanazal az emberel megyek 5x vagy masokkal? Akkor is megkapom az unique cuccokat nem?

Sadist
Vagy egyszerûen megpöccinted a hátulját, hogy keresztbeforduljon 😊
Persze ezt is autópályán érdemes, mert ott gyorsabban el tudsz húzni. Meg érdemes full nitróval odamenni, vagy szélárnyékban menni, amíg fel nem töltõdik és csak azután elfogadni a kihívást.

RelakSfromhome
én egyre gyakrabban csinálok olyan szivatást, hogy föl az autópályára, majd a feljáró végén VISSZAFELÉ megyek föl azt autópályára, a hordókat megkerülve. Eddig bejött

Sadist
Én tudtam <#integet2> De szerintem mindenki úgyis folyamatosan tuningolta a kocsiját, úgyhogy ez nem okozott sok gondot.

CSOCSO
amugy most komolyan eddig ki tudta azt hogy level 3 utan instalalod az elsot vagy masodikat es lehet hogy jobban megy az auto??.. mert eddig senki nem mondta, mikor en beirtam akkor meg: mivan te nem tudtad??
nem megy a lan.. a 2 gép látja egymást de nem látja magát a servert csak annyit hogy valaki csinált de nem lehet joinolni. help

http://thenamelessphoto.com/

CSOCSO
50 % korul elvileg mindenbol meglesz a lvl 3...
outron ? en nem csipem...
1)amikor en nyomok egy nagy kanyart es az ellenfel tovabbmegy akkor atveszi a helyem.. ha az ellenfelnel van ugyan ez akko meg en szopok.. mehetek vissza. olyan is volt hogy beragadt valami kis beuroba.. es nem mehettem tovabb..vissza kellett mennem az autohoz es meg ott ketszer elindulnom mire aszonta oke.. en vezetek.. hat hurra.. szal nekem soxor szarul kezeli az egeszet a jatek.. nem tetszik😞 meg eskuszom.. egymas utan 3 szor nyomtam ugyan azzal az emberrel..pedig 3 an voltak ellenfelek a terkepen.. nah mindegy
RelakSfromhome
Davos80, vaze, FAQ!

Mellesleg bemész a garázsba, ott a térképre, és a Not Completed versenyeket csinálgatod.

Megvan csinálva az összes küldetés, és autók, special event sehol.
Most tartok 67%-nál.

DJ Skyline
max az SMS-ek miatt érdemes magyarosítást csinálni de ahogy mondtad eléggé egyértelmû a játék...