Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nincs meg az eredeti game a patchet már leszedtem de még kéne valami hozzá mint az elsõrészben is volt egy nocd crack.
valaki segítsen please vagy linkelje be.
köszike.<#szomoru1>#szomoru1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
( barkinek a kis kepere ranyomsz. majd fent baloldalon al ogo. mejd feltoltod a kepet.. es a thumbnailos cuccos kell
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hyper Super !!!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nekem ilyet még nem csináltak
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem a toyota Celica-mat nem igazán üti semmi. A Mitsubisi 3000 GT-t gondoltam, hogy végre jobb lesz, de boltbol maxra felkszerelve mindenben elmarad tõle. Gondolom sok spéci cucc lehet a Celica-n...
Ez azért szomorú, mert késõbb még visszaüthet, hogy minden ütõs dolog csak a Celicara kerül, mert mindig az a leggyorsabb, pedig már elég régóta ez a kocsim...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Viszont már meg van oldva trainerrel, kösz, van 9999999999999 pénzem.
nahja.. de az emberek nem jonnek csak ugy ra hogy ha a lvl 1 et rateszik az lvl3 ra akkor meg jobb lesz az autojuk.. en is csak veletlen jottem ra...
Nem igaz, h nem lehet addig továbblépni, amíg ki nincs csicsázva az autó.
Én megelégedtem volna a minimális optikai tuningal, úgysem az a lányeg, hanem, h mivan belül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mind1, tréner megoldja.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Autók NINCSENEK.
Valszeg 6 csillag fölé kell vinnem a kocsit, viszont nincs lóvém! (~300$)
Erre nem láttam megoldást a fakúban...
http://thenamelessphoto.com/
Persze ezt is autópályán érdemes, mert ott gyorsabban el tudsz húzni. Meg érdemes full nitróval odamenni, vagy szélárnyékban menni, amíg fel nem töltõdik és csak azután elfogadni a kihívást.
http://thenamelessphoto.com/
outron ? en nem csipem...
1)amikor en nyomok egy nagy kanyart es az ellenfel tovabbmegy akkor atveszi a helyem.. ha az ellenfelnel van ugyan ez akko meg en szopok.. mehetek vissza. olyan is volt hogy beragadt valami kis beuroba.. es nem mehettem tovabb..vissza kellett mennem az autohoz es meg ott ketszer elindulnom mire aszonta oke.. en vezetek.. hat hurra.. szal nekem soxor szarul kezeli az egeszet a jatek.. nem tetszik😞 meg eskuszom.. egymas utan 3 szor nyomtam ugyan azzal az emberrel..pedig 3 an voltak ellenfelek a terkepen.. nah mindegy
Mellesleg bemész a garázsba, ott a térképre, és a Not Completed versenyeket csinálgatod.
Most tartok 67%-nál.