Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varenga
Én lehet h láma vok de ezt nem vágom miért linkelted be
Mit kéne néznem?

james69holden
SEGÍTSÉG Stage 5-nél (Coul Harbor West) tartok, ateljes játék 91%-nál!
Nem jutok tovább, összes jelenlévõ pályát és összes szabadon császkáló autót kivégeztem, de nem kapok újat, pedig a statisztika kiírja, hogy maradt még egy World Evantem és egy URL-em, de nem tudom hogy miért nem mehetem le õket.
Ezt az üzenetet kaptam attól a picsától:

"From: Rachel
Subject: Get to the Car Lot...Now!

Hey, I vant my car back! You better haul over ther ASAP or I'm puttin' the world out on you - and that means no more racin' until I say so. Get to the Car Lot...Now!"

Annyit értettem is belõle hogy menyjek a Car Lotba, de bementem és semmi nem történt.
Mit kell csinálnom? Fordítsa ezt le valaki

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Valoban, koszonom! 😊

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Varenga
Azért van, mert shit a vid.kártyátok......nekem MX440-em van és nekem
sincsenek gyökerek, akik körbeugrálnák az autómat.....
Komolyabb kártyával über a graf. de azért nem rossz így sem...
Amúgy mindjárt 100%-on van minden.

Ha ezt valaki leforditja nekem angolra, azt nagyon megkoszonnem:

http://www.nfs-planet.de/nfs8_unique.php

Igazabol csak erre a 3 szora vagyok kivancsi:
9 Gewinne auf Stufe 4
mas minden ertheto.

Nemet tudasom egyelo a 0-val 😊

Ha a Detail-t Mediumra teszed kell lennie! De ha a Detail alacsonyon van akkor nincs közönség!

akyyy
nekem is kéne közönség és nincsne, nem lehet beálíltani valahol?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Én ezek közül a Corolla-t választottam(és még mindig azzal tolom), de ízlések és pofonok...

"vessetek a mókusok közé" :)

azér kellene, mert sajnos elvesztek a mentéseim ... 😞
sziasztok, nincsen valakinek egy olyan mentése, amibe mondjuk benn van a sima wide body kits, meg mondjuk egy Skyline autó ... valakinek nincsen, aki mondjuk végig is vitte a gémet? HELP
Hello!

Mikortól lesz elérhetõ a Wide Body Kit? Már megkaptam a carbon body kitet.
littleNorbi
Szerintetek ezek az autók közül melyik a legjobb:?

Peugeot 206
Ford Focus
Toyota Corolla
Nissan 240X
Mazda MX-5
Honda Civic
Lincoln Navigator
Cadillac Escalade

Sheva
Nekm miért nincsen közönség a játékban? pedig minden fullon van! GeForce 2 MX 400-as vidim van!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Duddits
Tegnap vettem csak ugy egy A3-at hogy megcsináljam és mentem vele dragba. Még fölsincs tuningolva teljesen de megnyertem! Dragra szerintem nagyon jó. Meg Driftre is elég jó de azért megkell tanulni ot korrigálni.

CSOCSO
nemazert ti latjatok elore hogy a foldes, epites alatti DRAG utat ( elvileg a repteri drag palya... nah ott ti latjatok elore az akadalyokat? MERT EN SOHA!!! csak altalaban kitanulom es 3. szorra sikerul.. uberlol.. amugy nekem a toyota corollaval nem volt bajom dragon
Hello. Online szeretném nyomni, de nics erdeti cd-m. Van valami lehetõség??? Please Help !

Hali! Nincs meg valakinek véletlenül az Európai verzió??? (amelyikben egy Opel Corsa van)! Vagy nem tud valaki egy helyet ahonnan meg lehetne szerezni???
Nemigaz!!! Hard gep ellen anyit idegeskedtem hogy kozben kiharapdaltam a szamat, tiszta seb. Veszelyesegi potlekot fogok kerni az EA-tol!!

Hmuda
Akkor valamelyikünk rosszul emlékszik. Én arra emlékszem, hogy kizárólag a vynilek voltak megnyithatóak a reppel. Majd valaki kijavít valamelyikünket. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigapó
Ebben vitatkoznék Veled, mert nekem miután végignyomtam, volt kedvem egy kicsit drift-elni és a kedvenc járgányommal nyomtam a rekordokat. Nos, mint utóbb kiderült korántsem szereztem meg minden bónusz autót a versenyek alatt, hanem késõbb a quick race-ben szereztem meg õket és ahogy azt tudod, ott már nincs olyan értelemben verseny, csak repu. pont...szerintem

The Matrix has you...

Shongi
Sztem semmi más nem számít csak hogy minél nagyobb elõnnyel nyerj, én úgy láttam hogy 7 másodperc mindíg elég a 300 rep pont hoz, talán csak a dragban( aho sztem kevesebb is elég), és a driftben van máshogy.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hmuda
Nem, az egyben csak a vynileket nyitotta a rep, minden mást a versenyek.

Hmuda
Nem, itt a vynileket a versenyek és az újonnan megtalált üzletek nyitják meg.

bigapó
Nem hiszem, az 1-ben mindent a reputation nyitott, vagy nem?

The Matrix has you...

RelakSfromhome
az 1-ben a reputation nyitogatta a vinyl-t. Elvileg itt is, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bigapó
Én is azért nem foglalkozom már vele, mert eddig mindig az Outrun-ok hozták az igazán ütõs dolgokat...szerintem

The Matrix has you...

DarkJedi
Valaki leírta a múltkor, hogy minden versenytípusnál más számít: nem szabad koccanni, nem szabad elrontani a powerslide-ot, nagy elõnnyel kell nyerni, meg ilyesmi. De nemtom hogy érdemes-e ezen szenvedni, hogy minden versenyt nagy reputation ponttal fejezzünk be, vagy nembaj, ha néhányszor nulla..

bigapó
Speciel még Én sem jöttem erre rá, de, mint azt korábban már kérdeztem, hogy az mitõl függ, hogy mikor mennyit ad, még ez sem tiszta, mert mindegyik amit írtatok igaz volt😊) Teljesen logikátlanul adta a pontokat...

The Matrix has you...

Hmuda
Valaki rájött már, hogy a reputation mire jó? Látszólag csak gyûlik, de semmi extrát nem kapok érte.

Bucser
Jaja egyrészt másrészt pedig maximalizáld a fordulatszámot, hogy ne menjen pirosba mert csak akkor pirosodik elsõ tuningnál, ha egyrész piros részen bemész valaki mögé draft-olni másrészt 5-ösben vagy 6-osban ész nélkül tolod neki a nitrot még bõvena piros részben is.. Harmadrészt pedig a váltó beállítást told inkább top speed felé de ne legyen teljesen a top speeden mert kkor szarul fog gyorsulni (én ezért segítek rá nitróval😊 és próbálj perfect shifteket csinálni... Akkor nem fognak lenyomni..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én is így jártam de sikerült. Még az elején megkell szerezni a vezetést és nem a végén tolni neki észnélkül a nitrót,hanem váltások között nitro hogy hamarabb elérd a köv fokozatot. Nekem ez bejött és nyertem😉.

"vessetek a mókusok közé" :)

RelakSfromhome
A garázsban állítsad át a kocsid drag-ra.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Magic Boy
A pálya gyorsulási és tök egyenes(ráadásul az amelyiken nekem kell váltani!)csak néha van rajta akadály vagy forgalom!
Az a hosszu gyorsulási amelyik a felsõ városrészben van(ha így tudjátok!)ezenkívül minden kész van(a World Map-os versenyek is)így amig meg nem nyerem addig nemtudok továbblépni!<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Mit tegíek,hogy több kocsibol választhassak és vehessek 2-es szintü cuccokat is?

Magic Boy
Sokkal gyorsabbak még nitroval sincs esélyem(mellesleg,ha nitrozok leég a motor!<#szomoru1>)!

Jelenleg a következõ kocsikbol tudok választani😛eugeot 206,Ford Focus,Toyota Corolla,Nissan 240SX,Mazda Miata MX5,Honda Civic,Hummer H2,Lincoln Navigator,Cedillac Escelade,Hyundai Tiburon CT V6(õt kipróbáltam és gyengébb,mit az enyém!)

Melyiket ajálljátok?

CSOCSO
szerintem mindegy mivel mesz.. es mindent meg lehet nyerni csak taktika kell hozza... jol venni a kanyarokat. nem driftelve mert csak idovesztes.. es csak agresszivan... akivel lehet basszal ki... 2-3 szor megcsinalod es sikerulni fog
CSOCSO
marmint a magazin szovegeben volt hogy burnout
CSOCSO
csinaltam es veletlen ki is irta hogy burnout
RelakSfromhome
Elmentem kajálni, és mire visszajöttem, ekkora dugó alakult ki:

Mellesleg ti csináltatok burnoutos magazinképet? 😄

RelakSfromhome
semmi sem lehetetlen, de a következõt már ne a nissannal csináld

Magic Boy
Szerintetek van esélyem megnyerni vagy idelye a kocsiváltásnak?

james69holden
most ültembe egy Escaledbe és SUV versenyeken megyek, talán ezzel tovább tudok menni

CSOCSO
nincsenek outrunok?
james69holden
SEGÍTSÉG Stage 5-nél (Coul Harbor West) tartok, ateljes játék 63%-nál!
Nem jutok tovább, összes jelenlévõ pályát és összes szabadon császkáló autót kivégeztem, de nem kapok újat, pedig a statisztika kiírja, hogy maradt még egy World Evantem és egy URL-em, de nem tudom hogy miért nem mehetem le õket. Az autóim 6,34; 6,86; 7,94; 9,18 és 10,00 csillagon vannak pénzem pedig szinte 0...
Mit kell csinálnom?

CSOCSO
elvileg masolttal nem lehet
CSOCSO
😊 nemtom.. most vagy hulye vagyok vagy tenyleg megtisztelo
CSOCSO
heeeeeeeeeeeeeeeee a logooooooom 😊)))))))))))))))
ááááááááááááá!ugyanaz nem értem!<#nemtudom>elvileg fullon jol kéne futnia?vagy nem?
SLICK
na lenne egy pár kérdésem:

1, Na 76% nál járok van 1 URL em meg vagy 4 fotózásom abbol egy uniq cucc. NA van már kiszélesítésem is és az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem hogy ha simán quick race-ben mek akkor miért nem tok a kocsikra rakni kiszélesítést (ja ez is uniq cucc)?

2, Van 3 szintû front és rear bumperem és side skirtem, na ezekkel meg az a gond hogy nem mindegyiket lehet rárakni egy kocsira ez miért van? Pl: Rx-8 ra rá raktam egy bumpert de ugyanazt a bumpert nem tudtam rárakni egy másik kocsira...