14991

[ Garage | FAQ ]
  • McGrady
    én 340 körül mentem....de megvan minden cuccos a skylinehoz...ti hogy tudtatok 380-at menni?
    van uniqe performance meg kutyafüle...minden experten van
    akkor mi kell még?
    többet kell outronozni és akkor ad még?
  • Sheva
    én mx 350 mentem a skylinnel! nincs olyan pálya ahaol ki lehetne húzatni a kocsit! ja és a cath uppot hol kell kikapcsolni?
  • hitman 1911
    300 fölött civic-el de soha nem néztem pontosan mennyi
  • Yskam
    nektek mennyi volt a legnagyobb sebesség amit elértetek mer az én kimaxolt babrált skylineom vitte a 380-at!
    amúgy a tt szerintem nem gány nekem az a kedvenc kocsim!
  • hitman 1911
    Azt mondjátok meg nekem hogy lehet az hogy végigvittem a gémet és még mindig van olyan ami locked? Ill. azokat a kva szponzor autókat hol lehet megnézni?
  • Fishbone
    köszi a linket, arany ember vagy!!!
  • Fishbone
    köszi a linket, arany ember vagy!!!
  • Sheva
    nfs-underground2.uw.hu EU USA MOD
  • Fishbone
    és honnan???
  • hitman 1911
    Nem tudok róla, Corsa van azt lelehet tölteni
  • Fishbone
    de azt mondjátok inkább hogy honnan lehet új kocsikat lehúzni!!! Please!!!
  • Fishbone
    mert az astrámat nagyon bírom! kurva jó gép, habár nagyon óckodtam tőle mikor megvettem tavaly! Mindenki ócsárolta, azóta meg vett 3 spanom is F astrát! :)
  • Jhon Balu
    miért nem inkább kispolckit?
  • Fishbone
    Lehet valahonnan autókat letölteni? Opel Astra nincs? Mert nekem az van! Azt tuningolgatom! Atz frankó lenne ha a játékban is lenne!!! :)
  • hitman 1911
    mondhatnám azt is hogy faq, mert van akinek itt nagyon tetszik ez a válasz, de..."vedd meg a játékot,mert a generált RLD0 cd-key nem megy online"
  • hitman 1911
    szinte mindent,fékeket,szárnyakat,légellenálást, probálkozz nyugodtan.Utána ott ki is lehet probálni hogy mi változozz és ha nem tetszik amit csináltál van olyan gomb hogy default settings és visszaálit mindent alapra.
  • chase
    hogyan lehet működésre bírni nfs:u2-ben az online módot?
    "The CD key cannot be authenticated..." üzenetet ad akármilyen CD key-el próbálkozom.
  • 3Error #11722
    jópofa :)
  • cement
    mindenki megkapja..
  • zero_cool51
    :o) ti is megkaptátok már az auto-motor-os újságcímlapot? :o)
  • CSOCSO
    mar jo reg nem nyomtam.. de tegnap megenn raereztem:)
  • 3Error #11718
    no-cd-t találsz a -on
  • 3Error #11717
    kicsi a világ...izé fórum

sokmindent, a felfügesztéstől a x fordulatnál történő turbónyomáson át szinte minden "apróbb" dolgot... belenyúlhatsz, annyira ügyetlen biztos nem vagy 500 kW-ott veszíts a kocsi teljesítményéből...
    De teszt előtt-után kapsz grafikont, és visszaállíthatod, ha nem nőt a teljesítmény, hanem csökkent... sok sikert !
  • DJ RX7
    hol a rákba van a no-cd mert a pecthben nincs benne!!!!!!
  • t. Füly
    melyikek még azok az ilyen szar kocsik amiket ne vegyek meg mert ebbe is beöltem 25ruppot azt itt szivok vele:)
  • Venom
    télleg ebben a performance/dyno -ban miket lehet áligatni?
    én nem mertem hozzá nyúlni:S
  • t. Füly
    értem köszönöm
  • cement
    en sosem hallottam rola
  • hitman 1911
    nem hiszem hogy lehetne, de probáld meg a performance/dyno-ban, állitgassál vmit oszt nemtom mi lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Semmivel. Az Audi TT-t a valóságban is emiatt gyalázták az első sorozat vásárlói. Ekkoriban történt amúgy Németország történetének legtöbb autóbalesete az autópályákon! Ráadásul megállapították, hogy a forgalomban, főképp autópályán gyorsan lavírizó autók stabilitása összefüggésben van a hátsó tengely "rövidségével". Még abban az évben visszahívtak 300 autót és kijavították a futóműveiket.
    Az újabb szériák már szélesebbek.
    S hogy honnan lehet erről ennyit tudni?
    Akkoriban ettől volt hangos a világ.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • t. Füly
    szijasztok,
    nem ehet vmit csinálni az audi tt vel hogy ne dobája a seggét ideoda?ugy kifarol minden kanyarba mint a huzat nehez irányitani...nem tudtok vmi ilyen dolgot hogy ezt mivel lehet javitani?kösszi
  • Duddits
    Jaja. Mert a Customizéba nem tudják berakni mert akkor más kocsikat is lehetne. Ha valaki csinálni de hát mint tudjuk az EA nem az ilyen dolgairól híres. Tehát ujjat kell kezdeni mert csak akkor lesz látható a Carrer-ben. Ezt a mentést meg szerintem egy olyan csávó csinálta akinek EU-s verziója van és ezeket válaszotta kezdésnek. Dehát ez már csak a rizsa! Az a lényeg ujjat kezdjetek a Peugeot 106-tal és a Vauxhall Corsá-val.
  • Hentes Bill #11707
    ujjat? pffff
  • Duddits
    Mert a mentést is be kell! a mentésekehez és ujjat kell kezdeni mert csak ott lesznek!

Más: miért van az hogy kilép játék közbe? Eddig nem csinálta! Igaz most WIN javítás volt de hát...
  • DJ RX7
    nem sikerül berakni a p106-os és az opel corsát, bemásoltam az autokat könyvtárába de nem jelentek meg.
    plííííz help!!!
  • Pyx #11704
    Nem fajul itt semmi, sehova.
  • mocsok
    mert vmi nem műkszik
  • mocsok
    más vki?
  • Sheva
    ja ok
  • mocsok
    az meg volt