Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért lép ki nekem a játék véletlenszerûen ?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
És az akkor-t hosszú k-val írjuk.
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
sazl : c
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Kérdés: Mikor kapom meg a widebody kit-et?
Válasz: Akor ha 11 szer nyersz a stage 5-ön!
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre!
-Hálózatban szeretnénk játszani a játékot, de nem tudjuk beállítani.
Ebben kérném a segítséget!
Elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van olyan proggy, amivel ki lehet szedni az nfsu2 textúráit? Az egy-hez való nekem mindig eldeglik.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Pedig már 80 %on vagyok és semmit nem tudok csinálni.
Ha valakinek van ötlete akkor jelezze.
<#banplz>#banplz>
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
más ha unique cucc van egy kocsimon akkor azt már soha nm is passzolhatom el ha jót akarok mert a cuccot semmilyen módon nm szedhetem le a kocsimról?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hood: 2 Stage, 4 Outrun
Performance: 3 Stage, 3 Outrun
Rim: 3 Stage, 6 Outrun
Spoiler: 4 Stage, 4 Outrun
Vinyl: Stage 4, 6 Outrun
Performance: Stage 4, 9 Outrun
Performance: Stage 5, 6 outrun
Wide Body Kit: Stage 5, 11 Outrun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ja és mégegy, a uniq upgrade-et át lehet vinni másik stage-re, ha nem megyek el a csillaghoz?
Szerintem nem függ a nehézségi szinttõl, hogy milyen uniq upgrade-eket ad be, az NFSU1-ben sem függött.... vagy mégis?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asszem az autómat nem kell elmonanom 10*-on túl van már.
80%ánál teljes elakadás,minden küldi kész,autó maxra tuningolva
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Boldog Karácsonyt!

A kép története:
Autópályán kihívás, jobbra (felüljáróra) beijesztés és balra elhúzás, majd nitro - miközben õ hátrabucskázva fenn akadt a fordított Y elágazásban.
Az autóm: Mitsubishi 3000GT - 9.84-re tuningolva
The Matrix has you...
Az a pálya nekem másodjára ment csak és nagyon tetszett (kormány nélkül)
The Matrix has you...
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Amirõl én beszélek az egy 260-ezres drift pálya(hegyi), annyit kellett teljesíteni.....(nem keveset anyáztam)
The Matrix has you...
Végigtoltam mindent 100%-ra, de már majdnem letéptem a kormányt az asztalról mire sikerültek. 260-ezres drift-el ti találkoztatok már?
Az qrva nehéz.
Amúgy nem kaptam semmilyen nagy újdonságot....(hiába van fullon)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The Matrix has you...
drift - csúszkálós-pontszerzõs
drag - gyorsulós-nitróadagolós
circuit - körversenyes-leelõzõs
url - sokellenfeles-akadós
street x - lökdösõdõs-megelõzõs
sprint - hamarabb odaérõs-parázós
Þór vígi þessi rúnar
The Matrix has you...
Én is így voltam, mindig kevés volt a pénzem. Ilyenkor keress szponzoros versenyeket (x-szel jelöli, változó szín). vagy outrun-ok is jók, igaz eleinte kevés pénzt hoznak. Mondjuk én néha találtam olyan versenyeket is amiket a térkép nem jelölt😊 hogy ezek hogy kerültek oda ne kérdezd, szerintem a még ki nem "váltott" versenyek voltak, de nem biztos.
The Matrix has you...
Vagy melyik a leg gyorsabb kocsi amit már érdemes tuningolni, most egy szét tuningolt Hyundai-al tolom.
I will use google before asking stupid questions.