14991
-
#11819 Menj a World Map-be és csináld meg ott a versenyeket -
flashX #11818 minden fotózást időben megcsináltál?
és amúgyis ha végigvitted akkó küld sms-t hogy megcsináltad -
flashX #11817 a lófax -
#11816 csináld ugyanazt amit én -
#11815 végigvitted! -
#11814 Hali újrakezdtem a gamet és 69% nálk vok nincs több verseny viszon t a Visual 10.00 -án van ilyenkor mi van?
-
#11813 és végre sikerül, jött egy URL pontos, megcsináltma, és jött is szép videjó....óhh kikőtő, kémények -
#11812 kössz -
#11811 Nesze! Térkép:
-
#11810 le tudnád írni vagy meg tudod mondani hogy mien városrészek vannak a játékban?
pl Hotel Plaza, City Center, Airport meg stb.... mert nézem az utcákoat csak háromszögek meg körök néhol... -
#11809 Hááát... Ha nincs több versenyed egyáltalán, akkor az egyik verdádat jobban kellett volna csicsázni szerintem -
#11808 hála az égnek.... :D -
#11807 ehez meg nem fűzök semmit -
#11806 3 stagem van abból midne comlete.... nézem közbe hogy hátha vanank olyan eldugott versenyek, de nem bizti hog ymindig észreveszem....ezek atelefonok mitha arról tartana beszámolót, csak nagoyn kel fülelni meg minden... -
#11805 csinálj minnél több url-t kapsz utánna kocsikat -
#11804 A carrier módba hogy lehet Lancer-t GTO-t
vagy 350Z-t szerezni -
#11803 igen, pl pearlescent festéket, meg ilyesmik -
#11802 annak inkább csak eszmei értéke van :) -
flashX #11801 Figy!
ha boltokat fedezek fel akkó kapok valami cuccot? -
#11800 Ezt szerintem cask szórakozásból írta. Ott röhög össze-vissza! A múltkor a Logóműhelybe képzelte magát viccesnek. -
#11799 Biztos, hogy minden stage-en minden completed? Biztos, hogy az eldugott versenyeket is végigcsináltad? -
#11798 -
#11797 Hali, nekem olyan problémám van, hogy a játék 62% tartok, és nincsennek versenyek :C
most irnátok FAq de mindent megcsináltam ami ott van, outronok ELFOGYTAK!!! a Word mapon lévőket Comlpete mind. és semmi. a garázyba 4 kocsit feltunigontalm bár a pöcső csak perfomance, mert elFOGYOTT a pénzem sé nem tok honét szerezni se... egy nagy dömperel lett 3 uj KAT vagy KIT verseny, megcsináltam oszt azóta semmi.... néha jönnke telefonok, de semmi sms vagy jelzés a térképen, szal nemtom mit csináljak... -
#11796 http://nfsu2online.uw.hu ennyi! :DDD -
Matheus #11795 Sziasztok!A LAN-os gamehez mien cuccok kellenek? csak mert én próbáltam jáccani,és kiírt valam hibát ... namost akkor ezt a hibát a peccs megoldja? vagy mi kell ahhoz hogy tudjak játszani? vagy a törttel nem lehet multiba? plz help -
#11794 Bocs!!!
látom má jött reakció!! -
#11793 Nekem sincs olyan hogy "game settings"
-
#11792 hmm... quick race-ben ki lehet kapcsolni, mikor indítod a versenyt, career módban meg asszem nem.
A FAQ-ban kéretik módosítani a bejegyzést! -
#11791 Te se fakuzz!!
Nekem alapból nincsen olyan hogy game settings!! csak GAMEPLAY meg PLAYER! Jobb lenne tökéletesíteni a FAQ-t! Vagy kivenni az ilyen idióta kérdéseket. Mert szerintem nem is lehet kikapcsolni! -
#11790 FAQ!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11789 Ne FAQ-z!! Nekem nincs is olyan beállítás!!! -
#11788 FAQ!!!
Kérdés: Csal ez a szemét gép! Hallottam az anyósom fiának a haverjátol, hogy ez valami catch-up genyóság! Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Válasz: Kint a menüben az options/game settings-ben lezúzhatod.
-
#11787 a cath uppot hol kell kikapcsolni? -
#11786 Jaja. Egyszer csak mentme azt nem volt ott. -
#11785 mért' be volt zárva?:)
én meg arról nem tudtam... -
#11784 Ok. Köszi. Ezt eddig is néztem de aztán meg bezárták! Én meg csak , hogy miért de most megint nyitva van? -
#11783 ha minden igaz! de ez még nagyon korai!!! -
#11782 Nem tudjátok mi lesz a NFS kövi része? -
#11781 :-)
Sheva! Igen mindent leírnak. Na jó azért tudnék mondani 1-2 amit nem de hát ez mellőzhető. -
#11780 FAQ