14991

[ Garage | FAQ ]
  • Duddits
    Menj a World Map-be és csináld meg ott a versenyeket
  • flashX
    minden fotózást időben megcsináltál?
    és amúgyis ha végigvitted akkó küld sms-t hogy megcsináltad
  • flashX
    a lófax
  • akyyy
    csináld ugyanazt amit én
  • Sheva
    végigvitted!
  • Panjabi Mc
    Hali újrakezdtem a gamet és 69% nálk vok nincs több verseny viszon t a Visual 10.00 -án van ilyenkor mi van?
  • akyyy
    és végre sikerül, jött egy URL pontos, megcsináltma, és jött is szép videjó....óhh kikőtő, kémények
  • akyyy
    kössz
  • Duddits
    Nesze! Térkép:
  • akyyy
    le tudnád írni vagy meg tudod mondani hogy mien városrészek vannak a játékban?
    pl Hotel Plaza, City Center, Airport meg stb.... mert nézem az utcákoat csak háromszögek meg körök néhol...
  • RelakS
    Hááát... Ha nincs több versenyed egyáltalán, akkor az egyik verdádat jobban kellett volna csicsázni szerintem
  • ScoobyDoo
    hála az égnek.... :D
  • akyyy
    ehez meg nem fűzök semmit
  • akyyy
    3 stagem van abból midne comlete.... nézem közbe hogy hátha vanank olyan eldugott versenyek, de nem bizti hog ymindig észreveszem....ezek atelefonok mitha arról tartana beszámolót, csak nagoyn kel fülelni meg minden...
  • bld
    csinálj minnél több url-t kapsz utánna kocsikat
  • Prézli
    A carrier módba hogy lehet Lancer-t GTO-t
    vagy 350Z-t szerezni
  • RelakS
    igen, pl pearlescent festéket, meg ilyesmik
  • bld
    annak inkább csak eszmei értéke van :)
  • flashX
    Figy!

ha boltokat fedezek fel akkó kapok valami cuccot?
  • Duddits
    Ezt szerintem cask szórakozásból írta. Ott röhög össze-vissza! A múltkor a Logóműhelybe képzelte magát viccesnek.
  • RelakSfromhome
    Biztos, hogy minden stage-en minden completed? Biztos, hogy az eldugott versenyeket is végigcsináltad?
  • akyyy
  • akyyy
    Hali, nekem olyan problémám van, hogy a játék 62% tartok, és nincsennek versenyek :C
    most irnátok FAq de mindent megcsináltam ami ott van, outronok ELFOGYTAK!!! a Word mapon lévőket Comlpete mind. és semmi. a garázyba 4 kocsit feltunigontalm bár a pöcső csak perfomance, mert elFOGYOTT a pénzem sé nem tok honét szerezni se... egy nagy dömperel lett 3 uj KAT vagy KIT verseny, megcsináltam oszt azóta semmi.... néha jönnke telefonok, de semmi sms vagy jelzés a térképen, szal nemtom mit csináljak...
  • Sheva
    http://nfsu2online.uw.hu ennyi! :DDD
  • Matheus
    Sziasztok!A LAN-os gamehez mien cuccok kellenek? csak mert én próbáltam jáccani,és kiírt valam hibát ... namost akkor ezt a hibát a peccs megoldja? vagy mi kell ahhoz hogy tudjak játszani? vagy a törttel nem lehet multiba? plz help
  • Prézli
    Bocs!!!
    látom má jött reakció!!
  • Prézli
    Nekem sincs olyan hogy "game settings"
  • RelakSfromhome
    hmm... quick race-ben ki lehet kapcsolni, mikor indítod a versenyt, career módban meg asszem nem.

A FAQ-ban kéretik módosítani a bejegyzést!
  • Duddits
    Te se fakuzz!!

Nekem alapból nincsen olyan hogy game settings!! csak GAMEPLAY meg PLAYER! Jobb lenne tökéletesíteni a FAQ-t! Vagy kivenni az ilyen idióta kérdéseket. Mert szerintem nem is lehet kikapcsolni!
  • DJ Skyline
    FAQ!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Duddits
    Ne FAQ-z!! Nekem nincs is olyan beállítás!!!
  • RelakSfromhome
    FAQ!!!
    Kérdés: Csal ez a szemét gép! Hallottam az anyósom fiának a haverjátol, hogy ez valami catch-up genyóság! Hogy lehet ezt kikapcsolni?
    Válasz: Kint a menüben az options/game settings-ben lezúzhatod.

• Sheva
    a cath uppot hol kell kikapcsolni?
  • Duddits
    Jaja. Egyszer csak mentme azt nem volt ott.
  • DJ Skyline
    mért' be volt zárva?:)
    én meg arról nem tudtam...
  • Duddits
    Ok. Köszi. Ezt eddig is néztem de aztán meg bezárták! Én meg csak , hogy miért de most megint nyitva van?
  • DJ Skyline
    ha minden igaz! de ez még nagyon korai!!!
  • Duddits
    Nem tudjátok mi lesz a NFS kövi része?
  • Duddits
    :-)

Sheva! Igen mindent leírnak. Na jó azért tudnék mondani 1-2 amit nem de hát ez mellőzhető.
  • Tibor
    FAQ