14991

[ Garage | FAQ ]
  • TwiceR
    hi !
    nem tuggya valaki, hogy van e valami weblap, ahol fent vannak nfsu2-es matricák?? kéne egy felirat Da-Luck -teccik ahogy az nfsu ban van irva, és kéne!-
  • Duddits
    Szar a videókártyád azért nincsenek ilyenek. Nekem is volt egy Geforce 2-m, most kaptam egy ujjat és egyből megadta mindegyik beállítást.
  • Duddits
    Látom neked nagyon tetszik ez a Brazil nyelv.
  • priby
    Menk a World Mapba és ott még lesz egypár!
  • priby
    Options/ Display/ Customize Display Settings
  • Rolesz
    Crowds --> On
    Particle System --> On
    Talán megfelel... HOL VAN ILYEN?????????????????????
  • Rolesz
    Azt tudom mi angolul de nekem nincs ilyen! HOL LEHET? #11927 NEM OK
  • flashX
    mert megcsináltad az utolsó versenyt anélkül hogy a stagek pályáit végignyomtad volna
    (pff)
  • tigeroo
    Hát én nemtom hogy hogy jársz 87%-nál..én 72%-nál végigvittem
  • IMYke2.0.0.0
    Abszolút fun: BRAZIL NFSUG 2 !!!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • zsagia
    Multiban kellene az összes pálya. Hogyan ???

Előre is köszi...
  • Venom
    nekem kérte installnál amúgy van nyelválasztó trainer is csak lekell tölteni :)
    gamecopywolrd-ön vagy consolegamingworld-on van má nemtom.
  • priby
    Crowds --> On
    Particle System --> On
    Talán megfelel...
  • priby
    Azt próbáld meg, hogy a német fájlt átnevezet pontosan olyanra, mint az angol volt. (előtte csinálj az angolról másolatot)
  • Sonaj
    Oops. Tényleg vannak benne ilyen nyelvi fájlok. Első nekifutásra nem találtam a programban nyelvváltási funkciót. Az installra meg már nagyon nem emlékszem, akkor lehetett választani? Csak azért hogy kipróbáljam, nem akarom leszedni az enyém, máshol kipróbálni meg csak hétfőn tudom...
    Amúgy egy olyan kissrácnak lenne aki angolul nem tud, viszont 4 éve tanul németül... a munkatársaimmal egy játékot kellene neki találnunk, és erre gondoltunk elsőre :)
    Kösz a segítséget.
  • Rolesz
    Lenne egy kérdésem!
    Hogyan lehet beálitani a közönséget+az elmosodást+hogy az esőcsepek odaesenek a képernyőre (biztonsági másolat)
    Tudom hol van de nincs ott!!! Itt van? Options-Display-Costumize Display settings itt van? De hol???
    Ja és az egybe sem volt közönség+nem mosodott el az is biztonsági másolat! PLZ Válaszooljatok nagyon kéne Help!
  • flashX
    minek neked német?
  • priby
    A simában van német nyelv? Az nem jó?
  • Sonaj
    Keresném a játék német nyelvű változatát PC-re, már ha van ilyen egyáltalán... torrentes oldalakon kerestem, de nem igazán találtam...
    Ha vk tudna segíteni, megköszönném :)
  • Cody
    A játékban bizonyos időközönként hívnak telefonon versenyezni. Azt is elmondják, hogy melyik városrészben van a verseny és hogy könnyen megtalálom. Általában ezzel nincs is gond, megtalálom a versenyeket, kivéve a Hotel Plaza-sakat. Ezekből az elején 2-3-at találtam csak meg. Azóta ha hívnak és a verseny a Hotel Plaza-nál van, akkor azt nem találom. A többi városrésszel nincs ilyen gondom.

A kérdésem az, hogy a Hotel Plaza-nál van valami titkos hely, vagy csak nálam nem jelennek meg ezek a versenyek? (megjelenés alatt természetesen nem a térképet értem)
  • RelakSfromhome
    Öreg hiba, win reinstall után velem is előfordul
  • Venom
    kösz ezé nem láttam elfelejtettem láthatóvá rakni :S
  • bigapó
    de előtte a rejtett könytárakat/file -okat tedd "láthatóvá". Hogy-hogy? szerintem ez is FAQ
  • RelakSfromhome
    FAQ!

Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
    Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

• Venom
    valaki nemtudja hova rakja a game a mentéseket?
  • bigapó
    a tört verzió bosszúja..hehe
  • DJ Skyline
    nincs mit...ja sajna nincs hang...valamitől mindíg visszaállítódik a hang beállítások/felvételben mikrofonra és nem hangra...na mind1...
  • bigapó
    kösz örök hála Az utókornak félretettem:)
    A videó meggyőző, kár, hogy nincs hang.
  • DJ Skyline
    frapset elindítod és ott van a Movies fülecske...én mindent úgy hagytam ahogy van...játék közben "F9" lenyomással indítod a videó felvételt és ugyanazzal hagyaod abba...oda menti a videót ahova a frapset tetted...képet meg a Screenshots fülben tudod beállítani..."F10" különben a kép és azt is oda menti ahova a frapset teszed...a képeket .bmp-be menti le és ajánlot egy photoshopban,vagy akár paitban átnevezni és lementeni .jpegbe...de képet csinálhatsz a hagyományos megoldással is...Print Screen gomb és egy paintba beilleszted "Ctrl+V" lenyomásával...vagy egy photoshopba "Ctrl+N" és "Ctrl+V"...videót meg a virtual dubbal tudod átméretezni...VirtualDub...ezzel tudod majd a videót kissebb méretüvé konvertálni...elindítod a virtual dubot,megnyitsz egy videót és a video/compressionben(vagy Ctrl+P)tudod beállítani hogy milyen legyen a minősége,milyen fajta legyen(DiVX vagy valami más),és ott beállítod...kiválasztasz egyet mondjuk DIvX MPEG4 Fast motion és configure...a compression contolt és a data ratet állítsd lejjebb ahoz hogy kissebb legyen a videó...minél lejjebb vannak ezek az értékek annál kissebb lesz majd a videó mérete,de annál rosszabb lesz a minősége...aztán OK,megint OK és Save as AVI(vagy F7) aztán adsz neki egy nevet és ennyi...
  • bigapó
    Visszatérve: Lehet láma kérdés, de türelmetlen típus vagyok: Hogy kell képet és videót készíteni? Játék közben benyomod a megfelelő gombot? Előtte el kell külön indítani a Fraps nevű progit?
  • DJ Skyline
    persze...csak akkor a 350-t se éri el!:)...de itt most pont ellenkezőleg van...top speeden van a hangsúly!:)
  • bigapó
    Az feltűnt, hogy a gyorsulásra tetted a hangsúlyt és nem a top speed-re! Próbáltad már ellenkezőleg is?
  • DJ Skyline
    mind2-t könnyű használni...de nincsen readme egyikhez sem!:)) legalábbis nekem nincsen...
  • bigapó
    Egyszerű a használata? Gondolom van hozzá readme.
  • DJ Skyline
    nem minden esetben!:) 240SX is jó gép...
  • DJ Skyline
    igen igen...és a virtual dubbal tömörítem!:) ha kell szedd le azt is!:)
  • bigapó
    Ja és gondolom Skyline-nal csináltad eddig a legjobbbb:) idődet...
  • bigapó
    Ami ott van Fraps progi, azzal csinálod a képeket és a videókat?
  • bigapó
    Kösz, majd ha lesz rá időm kipróbálom:) a videó már jön
  • DJ Skyline
    nnna...kész...feltettem a tárhelyemre,csak nem tudom a linkjét...de aki nagyon türelmetlen annak total commanderben parancsok/új FTP kapcsolat(névtelen kapcsolódásból a pipát kiszedni)...ftp.atw.hu...felhasználó név djskyline és a jelszó yeszok...topspeed.avi...