14991

[ Garage | FAQ ]
  • hitman 1911
    Jah igen bocsi tényleg performance, csak már nem emlékeztem mert tiszta ideg voltam hogy nem találtam :)
  • Hmuda
    Nem hinném. Ha egy full térképen mindent megtaláltál akkor már nem fogsz találni többet. Azok az info cuccok sokszor már értelmüket vesztik egy idő után. Én pl ha újrakezdem a játékot, akkor első dolgom, hogy megkeresem a boltokat és aztán kezdek el versenyezni. Nem ritka, hogy a játék vége felé találok egy info cuccot, amiben leír egy shop lelőhelyet, de az már régen megvan. Nézd meg a statisztikában, hogy hiányzik-e még valami.
  • RelakSfromhome
    Nincs, bejártam az egész várost
  • hitman 1911
    Na megnéztem, ott mindegyik megvan fullra.Akkor ezekszerint ez egy bug, vagy mi?
  • RelakSfromhome
    Nasazl, performance shop egyébként, és a stage1-ben lévő déli boltról lehet szó
  • hitman 1911
    Az amelyik a faq-ban is bent van?az nekem is megvan és ami azon van shopok azok nekem is megvannak, de ezekszerint van még 1
  • Hmuda
    Akkor mégsem. Nemtom merre lehet ez a negyed, de nekem már megvan a full térkép, ha kell belinkelem.
  • Hmuda
    Akkor tudom melyik shop lesz az. A garázs mellett van pár észak felé tartó rövid utca, az egyikban lesz egy body shop.
  • hitman 1911
    Na itt

• RelakSfromhome
    Nos, szvsz a garázs melletti tér az El Norte. Először arra gondoltam, hogy a Fort Union kerület lenne az, de abban is vannak táblák.
  • Hmuda
    Jah. Egyszerűbb ha megnézed a "T" gombbal a statisztikákat és ott megnézed, hogy megvan-e mindegyik shop és ha megvannak, akkor fölös vele fáradozni, mert nem fogsz újabbat találni.
  • hitman 1911
    Én is csak véletlenül találtam meg, én is végigvittem már, most csak igy kolbászoltam a városban és volt egy olyan információs I-betü arra mentem rá és akkor kaptam az sms-t, hogy menjek eel norte district ott van vmi.car specialties shop aszem és keresem meg.
  • Hmuda
    Ez engem is érdekel. Még soha se kaptam semmiféle SMS-st semmilyen El Norte-ról, rejtett versenyeket se akartak oda rakni, pedig már kétszer végig vittem a játékot.
  • hitman 1911
    Köcce
  • RelakSfromhome
    VAN EL NORTE, Mindjárt mondom a pontos helyet is
  • hitman 1911
    Thx
  • RelakSfromhome
    Mindjárt megnézem, mert asszem ismerős, pill...
  • Hmuda
    Azzal is előbbre jutunk.
  • Hmuda
    Ki itt a mod? :D

Amúgy egy kis ártatlan viccelődés mióta szivatás? Kis problémák vannak az értékrendeddel.
  • hitman 1911
    angolal játszom, de ha gondolod berakom mindjárt a képet az sms-röl amit kaptam
  • hitman 1911
    bazz én tényleg nem értelek titeket modikat.Egyszer az a bajotok ha szivatnak vkit. aki kérdez, máskor meg ti vagytok azok akik biztatjátok a többieket a szivatásra.Ez a LOL
  • Hmuda
    Amúgy nincs ilyen nevű negyed a játékban, hacsak nem valami idegennyelvű változattal játszol.
  • Hmuda
    Eh, kicsit túlreagálod a dolgot nem gondolod? Mindenki legyen halálkomoly és kussoljon ha nem képes segíteni? Lol.
  • hitman 1911
    Talán te is segithetnél,szted humorizálni akarok ha megkérdezek vmi? Viccböl kérdezem? Nem, én nem vagyok kretén mint egyesek
  • Hmuda
    Talán mert van humorérzéke, ami neked nincs? :D
  • hitman 1911
    bazz ha nem tudsz segiteni a faxér szórakozol?
  • Venom
    "kaptam sms-t hogy oda menjek"

Biztos a szomszéd kölkök szórakoznak
  • hitman 1911
    Amugy meg lennie kell vhol., mert ha mész a városban a táblákon is ki van irva,csak hiába megyek abba az irányba nem találom.
  • hitman 1911
    Akkor meg mi a faxért kaptam sms-t hogy oda menjek és keressek vmi rákos boltot?
  • RelakSfromhome
    Nincs El Norte Kerület!
  • hitman 1911
    Hello. Mondja már meg vki hol van az EL NORTE DISTRICT a térképen mert megőrülök, esküszöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Hibás a megnevezett fájl. Vásárold meg újra.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Ombika
    Nekem vki help?
  • IMYke2.0.0.0
    A CD1-n...
    Csalást pedig keress a neten!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • cold-fire
    hali van a játékhoz kód?
  • priby
    Vissza a kocsit a Car Lotba elvileg. Attól függ, mert 2x kérik. Az elején muszáj visszavinned(csak ha nem vettél másikat). A végén veszel egyet, aztán max visszacseréled az előzőre...
  • Duddits
    Semmit. Tovább versenyezni!
  • Patesz
    Valaki segítsen!
    A végén ezt kapom egy üzenetben csak nem tom mit kell csinálni!:

Hey, I Want my car back!You better haul over there ASAP or I'm puttin the word out on you - and that means no more racing' until I say so. Get to the car lot.. Now!
  • Ombika
    udv!!

Telepiteskor ezt irja ki ez mi lehet?

A program occurred when trying to the file I:\movies\scene06.vp6 from the media.
    Do you want to reply....

Ez mitrol lehet?

THX
  • Duddits
    Nincsenek még matricák.