Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laciiiiiii
Hali!! KI jáccik a GIT progi segicségével?? Tudna segiteni ?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Hmuda
Amiket telefonon kapsz azok a rejtett versenyek, de én úgy szoktam, hogy csak azt csinálom meg ami épp az utamba kerül, aztán a maradékot lenyomom a garázsban, mikor végeztem a stage-el.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hpzolee
köszi

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

erx13
ja amit a telefonon mond az ugye a jelöletlen verseny(nem mutatja a térkép)

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
hali!
na már kivittem a játékot, és most elkezdtem még 1x, hardon és hogy megkeresem a versenyeket amit a telefonon mond, DE mondja hogy van egy verseny a Beacon Hill area-ba, oda megyek bejárom az east meg a west részt, de sehool semmi , megyek a sikátorokba semmi, benézek parkoloba semmi....
van valami jo modszer hogy lehet megtalálni a versenyt?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Sheva
igazad van!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Bucser
bazzmeg csak 7 oldal.. #10597 ott van az oldal linkje, hogy hogyan kell online játszani.... Csak olvasnod kéne vazz... Lusta banda inkább más nyálazzon mi??? Vegyél szemüveget, ha vak vagy... már unom, hogy mindenki csak kérdez aztán meg szid ha nem kap választ és még cisnádlkoznak, ha ki van az ember akadva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sheva
miért te leírnál egy dolgot többször? én nem! olvass vissza, 1. megtudod amit akarsz 2. gyakorlod az olvasást!<#zavart1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hentes Bill
kicsit vegyél már vissza az arcodból <#ejnye1><#kocsog>

Boldog Karácsonyt!

Nem képesek válaszolni azt persze odairják hogy már leirtuk hogy kell lenba nyomni olvass visza! (onlie9-ba ti marhák) VISZaolvasás fojton ezt hallom!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Köcsög 1 népség!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

hpzolee
online-ba kérdeztem a lan nem érdekel,szval csak az válaszoljon aki tud vlmt az online rol

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

berlinboy6329
igaz!én már csak tudom

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
MINDKETTÕTÖK LUSTA VISSZAOLVASNI???

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez a multis téma engem is érdekelne, ha tudja valaki a megoldást az írjon valamit
hpzolee
Sziasztok csak igy histelenbe válaszoljatok már plz😊 lehet mar onlányba gamelni?

bazz, csak fagyogat! konfigurációval nincs elvileg probléma
Pyx
elvileg megy alapból

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
thx! majd javítjuk

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hi. mi kell ahhoz, hogy lehessen multizni lanon? kell egy prog, patch, vagy csak simán játékból fut?

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hmuda
Javítás a FAQ-hoz:

Az utoló Q&A-ban nincs megemlítve, hogy kizárólag unique cuccokra vonatkoznak ezek az adatok és csakis outrunokra.

Widebody kit 11 wins in stage 5
Performance choice 6 wins in stage 5
Performance choice 9 wins in stage 4
Vinyl 6 wins in stage 4
Spoiler 4 wins in stage 4
Rims 6 wins in stage 3
Performance choice 3 wins in stage 3
Hoods 4 wins in stage 2

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxi
Hali ! Nemtudom hogy volt -e már,de én nem nagyon jrok itt. Van egy patch ami kell ahhoz hogy tudjunk neten játszani azt letöltöm az ok, de nekem ahhoz kellene egy crack. Ez megoldható ? (valaki kilinkelné)

THX

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

plas
!!!PLZ!!!: #11163 <#wave>
<#wave><#wave><#wave><#conf><#wave><#wave>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

DarkJedi
faq

DarkJedi
outrun

hitman 1911
Szevasztok.Mi van olyankor ha már a térképen nincs bejelölve verseny?? Mi a gyászt kell csinálni?

HONDA-The Power of Dream

Bucser
nem tudom nekem csak unique van wide body kit.. stage 4-ben a végén járok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ghost cb
Tejjesen kivagyok megcsináltam a játékot, megcsináltam az összes world mapos versenyt stage 4-ig befejezõleg, minden kész és nincs Wide body kits!!! Mit kell csinálni hogy legyen!???

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

szoszi!

nem tudná vki megmondani, hogy miért fagyogat a játék? néha tulképpen csak a képernyõ marad úgy, ha nyomom neki, akkor hallom a motorzajt, meg menübe is ki tudok lépni.

légyszi segítsen vki hamar! köszi! 😊
plas
FAQ: lap tetjén fenn középen kék betüvel......

Hello! Olyan gondom van, hogy nem megy a game lanon! Conneting lobby után vissza kilép a menübe valami szövegel. A patch is fent van , mert a faq-ba az volt írva hogy az csinál valamit a tûzfalal. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?
bigapó
akkor Neked is szól a korábbi, csak olvasd el vagy nézz szét a FAQ-ban. "Csicsázd" az autód, az segít.

The Matrix has you...

Unicorn1979
de 1 sincs már a térképen, mindet kivégeztem..
az a FAQ merre található ?

Harcra fel !

plas
A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.
Nyomsz 1 pár versenyt és majd minden jön magátol.....

VALAKI TUDNA PÉNZ CHEAT-ET??????<#wave><#wave><#wave><#wave>

Unicorn1979
sziasztok
Nekem tényleg nem világos mi következik
Játék 34 %át csináltam meg, minden karika és X eltünt és a World Mapokat is mind megcsináltam..
csak a Boltok vannak a térképen.. Narancssárga Nyilas kocsik is eltüntek.. Csillagok sincsenek
Alul van egy városrész ami le van zárva.. azt hogy oldom fel ? Mi jön a sorban ?

Harcra fel !

ha van még zséd próbáld meg csicsázni a kocsidat!rakj rá magas vizualitás rátájú cuccokat! lehet,hogy ez segít! f2-vel nézzd meg a térképet majd a jobb felsõ nyíllal lapozz át a másik oldalra ott megnézheted hogy hány versenybõl hányat teljesítettél lehet hogy dvd-re kell felkerülnöd. nekem a 3 stage végén volt ez a problémám.
a csalást nekem is csak úgy mondták tegnap, de én is csak este próbáltam ki. nekem sem mûködött bocs! átvertek engem is!
RelakS
Ha lányból van, akkor várjatok meg, ha fiúból, akkor ha lehet, helyettem is, más dolgom lesz <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hentes Bill
sõt, még meg is basszuk az ilyeneket 😄

Boldog Karácsonyt!

RelakS
#8172 (nem ellenõrizve!)

Topikkeresõ a lap legalján rulez!

Sadist
Annyi a különbség, hogy én újoncként nem osztottam így az észt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakS
Azt ugye tudod, hogy ilyenért banán jár?

Dobnátok rám egy privit, ha abbahagytátok? Lenne majd egy kérdésem.

plas
VALAMELYIK NAGYMENÕ: #11163
(a FAQ már nem segít nem hiába írok!)

Sadist
Neked is elég nagy arcod van a 20 hozzászólásoddal meg a 2 napos regeddel...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

KG21
fogd visszább magad, újreg! <#ejnye1>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hentes Bill
😄DD

Boldog Karácsonyt!

Magic Boy
Bocs az OFF-ért!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.