Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori
Így se 😊) A 4. szponzor ma érkezett meg 😊)
De végülis nem megérteni akarom, csak megint felbukkant 1 dolog EA-Bácsi (számomra) érthetetlen gondolkodásmódjából 😊)

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
jaja...igaz már a végén voltam az egész játéknak asszem...annyira nem izgatott már a magazin borító!😊)

Falconer
Hááát, érdekes, kár hogy az autó nem látszik 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
joás...enyém nem lett olyan szép...
otómotor

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pyx
nemszoltam 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
nekem simán megvolt, kapcsold be gpst

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Falconer
Yuppi, megvan!

Falconer
Van itt vki akinek sikerült megszerezni az AutóMotor címlapját?
Én már vagy 10edszerre próbálom egy lehetõ legjobban felhúzott Evoval, de csak kb. 10méterre sikerült megközelítenem az idõn belül
Nincs vmi trükkje, nem lehet vhogy az órát kikapcsolni vagy ilyesmi?

Falconer
A steering ratiot rakd magasra

hi!

Mit kell fel/lehuzni a dyno suspension -jánál hogy a suprám a lehetõ legjobban kanyarodjon?

rezsofiz
Jo a game egyébként meg minden de az AI akkora egy büdös nagy csalo fasz hogy szétbasznám az összeeset

sazl : c

50 százaléknál tartok, és akkor kiad egy olyan üzenetet,hogy kéri vissza a kocsiját valaki, és menjek az autókereskedéshez mert addig nem kapok több versenyt.Mindent csináltam már de nem kapok több versenyt. Ha tudjátok mit kell csinálni, légyszi írjátok meg. Kösz!
Tibor
nekem van accountom, az NFSUban csinmáltam mert az eredeti wót és most nem mûkszik az online

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sheva
itt megjelent pár kép autókról amiket ti tettetek fel! nos ezek majd megjelennek az oldalamon ha nem baj! 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Duddits
Neked mûködik? NEkem nem.

press enter képernyõnél írd be regmebaby +20000 zsét kapsz
helló nekem sem adott mindegyik versenyért zsét.
szasztok!nem tudja valaki, hogy hogy tudnék saját mp3-at betenni a track-ek közé.van egy progim amivel próbálkoztam de a játékban nem tudom kiválasztani a track-et. elõre is köszi!
DJ Skyline
ja ez is ilyen 1 hét alatt végig viszi az ember,még egy kis tuning,talán online aztán Start,Beállítások,Vezérlõpult,Programok telepítése törlése kaliberü játék...én is már úgy vagyok hogy csak szórakozgatok de nem köt már le annyira...ez van...

Udv! catch up-ot szeretnem kikapcsolni. Faq-ban options/game settings menut irnak, game settings pedig nincs, csak gameplay, abban meg sehol a catchup.. Hol van ez az opcio?
jerome
Sziasztok
Hogy ha elfogy az összes pálya és az összes ellenfél és már nincspénzem akkor hogy kell tovább lépni a 6. fokozatra?

Hentes Bill
hát, lehet, hogy az lesz <#sniffles>

Boldog Karácsonyt!

spatz
http://nfs5.gamesweb.com/nfs8_tools.php
USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)(52 Mb)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

TORO
Sziasztok!
58%-nál járok és 95%-os az unlockom. Most értem az 5. stage-re, az új boltokban történt vásárlás után rögtön 3 (!) DVD magazint kaptam, most 9,74-en áll a kocsi és még se wide kit, se carbonfiber cuccok, sõt a unique dolgok jórésze is másik kocsin van.
szóval ne szidjuk a game-t, ésszel kell játszani!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#integet2>

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Hmuda
Azt se felejtséget el, hogy az elsõ stage-en nincs en szponzor, csak a második stage adja be az elsõt. Tehát az ötödik stage=negyedik szponzor. Így se stimmel?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Akkor hagyd abba "szerintem"....<#csodalk>

"vessetek a mókusok közé" :)

Hentes Bill
pú, még csak 40%-nál járok, de qrvára unom már a játékot.... <#szomoru2><#sniffles><#zavart2>

Boldog Karácsonyt!

bld
pontosan csak jelzi h kikapcsolál valamit, hogy esetleg el ne felejsd visszakapcsolni😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Filter = Szuro
Ki lettek szurve a shopok a terkeprol.

BubaMester
Akkor jelenik meg ha kikapcsolom az össze shopot.. De én sem jöttem rá mi az 😊

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Csori
Én is abba kaptam meg ezzel semmi gond nincs 😊
Viszont ennek a cuccnak (unique-ban is) csak Stage5 nél kellene jönnie elvileg ... arra még senki nem tudott 1értelmû választ adni, h mikor lesz unlock .
De lehet ezt csak én nem láttam (2 napig nem nagyon volt idõm itt olvasgatni) <#nemtudom>

BubaMester
Nehezen lehet mert nem neten csináltam...

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Ha mar az NFS oldalaknal tartunk:
http://nfsc.destgames.hu

Buba007
Az a cheatfilter,neten! 😄D <#nyes><#nyes>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

cement
a netes kapcsolat minosege, ping

respect to the man in the ice cream van

Duddits
Juj! Hát ezzel sokat mondtál! Szerintem õ is rájött csak te vagy ilyen hülye!<#mf3>

Bubamester: mi a filter a térkép mellett? Teafilter? :-)

Ott van a Documents&Settings-be csak ki kell másolni, valaki küldje má el.
[email protected]
Csezheted a mentések a C-n voltak!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

valaki
Hy!
Valaki segítsen már ki egy mentéssel. újra raktam az Xp-t azt meg nem mentettem el. Please!
[email protected]
Hmuda
Hányszor írjam még le? Az outrunnal nyerhetõ body kit csak egy darab uniqwe darab, nem a készlet része.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sheva
lehet itt honalapot hirdetni?

Egy igazi magyar underground fan oldal!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

vki
Nem tudja valaki, hogy az amcsi verzióhoz honnan lehet leszedni az európai verzió kocsiat?

ACER Aspire 5738ZG

Csori
Ez a játék mindig tarogat meglepetéseket . Elvileg a WideBody Kit Stage5-nél elérhetõ 11 outrun megnyerése után ... én Stage4en vagyok de már megvan a Body Kit. A franc se tud már ezen eligazodni 😄D

😊 haha<#mf2>

Én értelmesen kérdeztem!!!

REAL MADRID

cement
😄DDDd lál

respect to the man in the ice cream van

hmmmmmmmmmmm????

REAL MADRID

tomsolo
regedit? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Izé? ööö nem autójátékban hanem az autókat lehet törni?

Bocs!!!

REAL MADRID