14991

[ Garage | FAQ ]
  • Venom
    kapj le netről egy trainert pl www.gamecopyworld.com -ról
  • hitman 1911
    Sziasztok.
    Harmadjára játszom a játékot.Pls vki. mondjon már nekem egy pinz cheat-et ami müxik is, mert igy harmadjára nincs kedvem már állandóan outrunokat menni 100 pinzér.Ki akarom mindig probálni az új kocsit amit kapok csak nincs pinzem tuningra.
  • RelakSfromhome
    4. szponzornak ti is csak König elvtársat tudtátok választani?
  • pasquale
    érlél el több csillagot--> külsőleg tegyé rá pár díszítőelemet
  • RelakSfromhome
    Azt értem, hogy hogyan csináltál ugyan azzal a géppel több képet (fraps egyszerűbb lett volna :D), de hogy a picsába van rajta több verda, meg más szöveg?!
  • riska1982
    Sziasztok!

Mivel nagyon sok hozzászólás van itt nem akarom kikeresni, hogy mi vonatkozik rám (remélem nincs harag). Szóval olyan problémám lenne, hogy 44%-nál vagyok kb és nincs több küldetés. Már minden vackot rátetem a kocsimra (honda civic), de nem megy tovább. Nyomtam már egy csomó outrunt is, de semmi.Már csakaz utolsó városrészre várok, hogy kinyiljon. Már az összes bolt megvan, még vettem magamnak egy Pontacot is betuningoltam, demég mindíg nem megy tovább. Még a wolrdmapot is megcsináltam.
    Valami ötlet?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • akyyy
    Mikor kihozta az ujságot, Print Screen, majd Alt+F4.... akartam csinálni Hammerral is, de az már az istenbe sem akart volna időben oda érni....

Picikét változtattam az autó pozicióján
  • akyyy
    jah, kellet húzni mint az állat
  • kojotomi
    utolsó!
  • RelakSfromhome
    Mé vagyok lol?! Mert eddig mindenhova egy perccel hamarább odaértem, itt meg volt, hogy három másodpercem volt, már láttam a fényképészt, erre felkenődök egy mellékutcára?!
  • RelakSfromhome
    Alsó kettőt hogyarákba???
  • Pyx #12298
    nincs
  • Pyx #12297
    winamppal
    szerintem sehogy
    nincs
  • Tetsuo
    Ja meg még az h számít-e milyen cégtől vásárolom a cuccokat? pl lengéscsillapítók meg ilyenek, azaz van-e különbség a márkák között?
  • Tetsuo
    Kérdés:
    Hogyan lehet a zenéket kicserélni?
    Hogyan lehet a pályán lévő képeket (pl reklámtáblákat) kicserélni?
    Hatással van-e a menettulajdonságokra a spoiler?
  • Tetsuo
    Én éppen tegnap raktam fel a régi Logitech USB (nem FF) kormányt, s tökéletesen működik (kalibrálás s 1 újraindítás után). Itt nem késik a mozgás mint az első részben..
  • akyyy
    melyik jó?

• akyyy
    LOl vagy homér
  • RelakSfromhome
    Aztakurva, az Autó Motor nekem másodpercre ki volt számolva, vaze. Ha nem ott nitróztam, ahol kellett, akkor már cseszhettem is, de megvan, hálistennek :D
  • kojotomi
    nem csak teneked hanem akikkel versenyeztél azoknak is jó idejük volt!
  • Duddits
    Szerintem elég lett volna az időkt kivágni és bemásolni ide!
  • kojotomi
    Gitt egylet
  • Venom
    Vagy GIT-el :)
    hogy nekeljen keresni itt a link.
  • ddd
    már leírtad te is #12283-ban, +kell venni az eredetit
  • SKABALABABA
    hogyan?
  • ddd
    ezen könnyen le7 segíteni
  • SKABALABABA
    a patch már 3milliószor megvolt csak patcheltem és crackeltem és a crack után elszaródott a patch de már kész.de a online nem megy mer nem eredeti legalábbis ezt mondta venom.úgyhogy szoptam.
  • ddd
    húúú... ez aztán nem semmi
  • kojotomi
    még nem... mér ilyen kockás az eged és a talajod? Állíthatnál a grafikán... egy kicsit!
  • zsoltii

Találkozott valaki már ilyennel?

Az időket kell nézni!!!

Zsoltii
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus SKABALABABA!

Pontban 17:00 -kor megírtam már a választ egy link képében... Eszem-faszom megáll, komolyan.
    Te tényleg csak Write Only Man vagy.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Venom
    de lehet csak kell GIT :P meg ha megveszed az eredetit akkor megmá simánn hivataloson is :P
  • Duddits
    FAQ!!!! Nem lehet neten nyomni!
  • Venom
    csak eredeti gameval lehet a hivatalos szerveren tolni ha azkell akkor VEDD MEG :)
  • SKABALABABA
    kösz most már megy a patch csak most az online gamenél az van hogy uyge kész a profil és valami cdkey akar lockolni.ha tudjátok mi az segítsetek.:D
    előre kösz
  • Pyx #12274
    :-|
  • RelakSfromhome
    Tényleg, az csak zavar
  • SKABALABABA
    de ha felülírom a crackelt exevel akkor elveszik a patch
  • Pyx #12271
    FÁK:
    Kérdés: Hogyan tegyem fel ezt a patch-et?
    Válasz: Letöltöd a packot, visszamásolod az original speed2.exe-t a játék könyvtárába, feltelepíted a patch-et, majd felülírod a speed2.exet, immáron a crackelt exe-vel.
  • SKABALABABA
    segítsen má vki:D