14991
-
#12469 Sztem is tréül megy. Rajta van minden tuning ami lehetséges éppen, és elvileg több newton van benne mint az előzőben, de nem megy annyira. A zöld csíkok szerint is gyorsabb, de nagyon instabil a hátsókerék-meghajtás miatt. Szerintem -
#12468 Ha egyszer már elnyertem egy autóval valami unique cuccot akkor később ha egy másik kocsival megyek már nem tudom elnyerni ugye? -
#12467 hmmm -
#12466 ahaaa ok értem :)
---
ati2002: nemtom én elég jól mentem a kicsikével :) -
#12465 szerintem nincs vele baj...én eltom vezetni...ki van kapcsolva a hogyishívják nekem...na mi az...na...stability controll vagy micsoda!:)) -
#12464 dehogynem...a játék lényege kész...csak maradtak még versenyek...olynan mint a GTA Vice City...ott is végig viszed a lényeget,de még egy csomó mindent lehet csinálni... -
#12463 SZvsz a Supra-nak nagyon gáz az irányíthatósága, vagy csak nekem tűnt úgy? -
#12462 ha 100% nál fejezed be akkor aztjelenti hogy végigvitted...
ha 66% akkor még nem vitted végig. -
#12461 Egyébként az mire utal ki hány %-nál felyezi be a játékot. Ha valaki 66%-nál az ügyesebb vagy bénább volt annál aki 90-nél? -
#12460 inkább nenézd épp most tunigoltam föl egy Suprát és hát... IRTÓRONDA :D
mármint nem a Supra hanemaza wide body kit :) -
#12459 randa biztos!:))))
mindjárt megnézem!:) -
#12458 Supra + Apocalipse Wide Bodi Kit. ÁÁÁÁ!!!! :D:D:D:D:D -
#12457 úgy,hogy láthatóvá teszed a rejtett mappákat...eszközök/mappa beállítás/nézet/rejtett fájlok és mappák megjelenítése -
#12456 pl engedélyezed a rejtett fájlok mutatását, és mint akármelyik másik mappába -
totinox #12455 sziasztok!
nem tud játok hogy az nfsu2-ben hova kell rakni a savegamet
azt tudom hogy itt van:C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 cak hogy lépünk bele
ha tudja valaki írjon
thx -
#12454 P -
totinox #12453 g -
#12452 96%-nál lenyomtam Caleb-et. Nagyon könnyű volt mediumon... Azért még megcsinálgatom a Not Completed versenyeket. Ott újabban Street X esetén sorra körözöm le a népeket :D -
Jhon Balu #12451 Végéhez értem nagyon jo game volt!
De ujra elfogom kezdeni..... -
ddd #12450 Melyik kocsinak a legjobb a gyorsulása?
Amiket kiprobáltam azok közül a Hyundai Tiburon-é volt a legjobb 0-60 2.64 sec, 0-100 6.95 sec Circuit teszten modositás nélkül. Van ennél jobb?
-
#12449 jól néz ki! -
#12448 Ha már Corsáról van szó.
Nem az enyém: -
#12447 Újrakezdtem a játékot az unique part-ok miatt, erre most rájöttem hogy ezeket át se rakja majd az új autómra, vagyis nem ez az unique performance upgrade hiányzik ahhoz hogy elérhessem a zöld csíkkal a sáv legvégét gyorsulásnál és végsebességnél RX-8-on, (de más untóval se sikerült) mert ugye ezek Stage-khoz vannak kötve, a jobb autók meg csak a végefelé válnak elérhetővé, mire már túlvagyok a stage2 unique performance upgradején... -
#12446 Én elkezdtem a Corsa-val újra, a felénél vagyok kb, de még nem cseréltem le, mert semmi gondom vele: jól megy, jól irányítható, és jól is néz ki, ráadásul így egy csomó lóvém is megmaradt. Szóval lehet végigtolom ezzel.
A Corsa. -
#12445 Mert nem úgy van hogy mindíg azt a kocsit kell elhozni aminél a legnagyobbak a teljesítménymutatók (az a 3 zöld kis csík)? Én így csináltam, 2 autóm volt és végül Mazda RX-8 -al felyeztem be. -
#12444 Először a Hondával nyomtam végig az megasütemény,másodjára kiprobáltam Toyota Celica (jó), 240 sx(elmegy), Audi TT (megaszar) -
#12443 Én ezeket nyomtam: 240SX, Toyota Supra, Audi TT, 3000GT és végül de nem utolsósorban(szvsz a legjobb) NISSAN SKYLINE GT-R:)) Ezekből az egyiket véletlenül becseréltem egy alap autóra így egy eggyel korábbi autóhoz kellett nyúlnom. Asszem a Toyota utánit, de azt már nem tudom mi volt.(nem az audi, mert erre cseréltem azt a jót)
Szerintem a Skyline a legjobb, eddig legalábbis az jött be, próbáltam én másokat is, de azok nem mentek 393-at pl. :)) persze lehet, hogy rosszul állítottam be...
Ha rosszul írtam az autók neveit, akkor sry... -
the Godfather #12442 na arra én is kiváncsi lennék..:)
-
Fatanur #12441 Hogyan lehet érvényesíteni a cheatzeket :-) ??!?? -
the Godfather #12440 Szerintetek, milyen autokat érdemes választani a játék folyamatában?....csak arra lennék kiváncsi kinek mi vált be. -
#12439 Hali, frissült a faq? -
#12438 talán nem eléggé feltűnő a szöveg = kicsi :/
Eddig a legelső verzsön volt a legjobb szvsz -
#12437 lassítottam, nyilak maradnak ilyenek, koreldró nincsfenn.
ha másnak is teccik, akkor:
<iframe name=if1 src=http://temp.z8.hu/nfsu.swf style=height: 150px; width: 700px; frameborder=0 scrolling=no></iframe> -
#12436 Frissült a FAQ
...igaz, csak egy kicsit.
Ha ugy erzitek, hogy valami hibasan van benne, irjatok meg legyszi. Thx -
#12435 Mi a baj? Ezeket megváltoztatod, és pipec, bár az előző graf jobban bejött -
#12434 :( -
#12433 Az "Aki olyat kérdez..." rész túl gyorsan tűnik el, a garage rész meg lehetne állandó. V-k helyett nem mutathatnának nyilak a FAQ-ra és a GYIK-ra? Esetleg lehetnének valami keretben. -
#12432 f5, ? -
#12431 Nameg a garázs topikba csak a verdás képek menjenek, a többi jöhet ide is. -
#12430 FAQ-ban!!
le lett!!!
meg túl gyorsan villog a cucc. Jobb lenne, ha néha-néha (pl mikor a FAQ-ban felirat kintvan) villogna kettőt, oszt jó.