Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Hogy lehet megszabadulni a kocsiktól, mert szeretnék újjat, de nincs neki hely.

Sikerült kitévednem a pályáról! Ez az egyik Airport-os URL-en történt, láthatatlan falakon szikráztam...
Ezt csinájjátok utánam!!!
Volt már valakinek olyan problémája, hogy az ENTER gomb nem müködött az NFSU2-ben? Nekem sajna nem müködik és az ESC-sem. Így egérrel kell kattintanom, kivétel ha 1 feladatra szeretnék belépni, ott engedi használni. DE sajna a szponzorválasztásnál nem lehet az egérrel OK-ézni és így ott abbamarad a játék.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Légyszi segítsetek.
Köcce.
nekem kellene a riders of the strom... nagyon!
remelem tud valaki segiteni...
és amúgyis ha végigvitted akkó küld sms-t hogy megcsináltad
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rotary & Dypee production
pl Hotel Plaza, City Center, Airport meg stb.... mert nézem az utcákoat csak háromszögek meg körök néhol...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ha boltokat fedezek fel akkó kapok valami cuccot?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
most irnátok FAq de mindent megcsináltam ami ott van, outronok ELFOGYTAK!!! a Word mapon lévõket Comlpete mind. és semmi. a garázyba 4 kocsit feltunigontalm bár a pöcsõ csak perfomance, mert elFOGYOTT a pénzem sé nem tok honét szerezni se... egy nagy dömperel lett 3 uj KAT vagy KIT verseny, megcsináltam oszt azóta semmi.... néha jönnke telefonok, de semmi sms vagy jelzés a térképen, szal nemtom mit csináljak...
A FAQ-ban kéretik módosítani a bejegyzést!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nekem alapból nincsen olyan hogy game settings!! csak GAMEPLAY meg PLAYER! Jobb lenne tökéletesíteni a FAQ-t! Vagy kivenni az ilyen idióta kérdéseket. Mert szerintem nem is lehet kikapcsolni!
Kérdés: Csal ez a szemét gép! Hallottam az anyósom fiának a haverjátol, hogy ez valami catch-up genyóság! Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Válasz: Kint a menüben az options/game settings-ben lezúzhatod.
Sheva! Igen mindent leírnak. Na jó azért tudnék mondani 1-2 amit nem de hát ez mellõzhetõ.