14991

[ Garage | FAQ ]
  • CaviaR
    Sztem is tréül megy. Rajta van minden tuning ami lehetséges éppen, és elvileg több newton van benne mint az előzőben, de nem megy annyira. A zöld csíkok szerint is gyorsabb, de nagyon instabil a hátsókerék-meghajtás miatt. Szerintem
  • Met
    Ha egyszer már elnyertem egy autóval valami unique cuccot akkor később ha egy másik kocsival megyek már nem tudom elnyerni ugye?
  • ati2002
    hmmm
  • Venom
    ahaaa ok értem :)
    ---
    ati2002: nemtom én elég jól mentem a kicsikével :)
  • DJ Skyline
    szerintem nincs vele baj...én eltom vezetni...ki van kapcsolva a hogyishívják nekem...na mi az...na...stability controll vagy micsoda!:))
  • DJ Skyline
    dehogynem...a játék lényege kész...csak maradtak még versenyek...olynan mint a GTA Vice City...ott is végig viszed a lényeget,de még egy csomó mindent lehet csinálni...
  • ati2002
    SZvsz a Supra-nak nagyon gáz az irányíthatósága, vagy csak nekem tűnt úgy?
  • Venom
    ha 100% nál fejezed be akkor aztjelenti hogy végigvitted...
    ha 66% akkor még nem vitted végig.
  • janos666 #12461
    Egyébként az mire utal ki hány %-nál felyezi be a játékot. Ha valaki 66%-nál az ügyesebb vagy bénább volt annál aki 90-nél?
  • Venom
    inkább nenézd épp most tunigoltam föl egy Suprát és hát... IRTÓRONDA :D
    mármint nem a Supra hanemaza wide body kit :)
  • DJ Skyline
    randa biztos!:))))
    mindjárt megnézem!:)
  • RelakSfromhome
    Supra + Apocalipse Wide Bodi Kit. ÁÁÁÁ!!!! :D:D:D:D:D
  • DJ Skyline
    úgy,hogy láthatóvá teszed a rejtett mappákat...eszközök/mappa beállítás/nézet/rejtett fájlok és mappák megjelenítése
  • RelakSfromhome
    pl engedélyezed a rejtett fájlok mutatását, és mint akármelyik másik mappába
  • totinox
    sziasztok!

nem tud játok hogy az nfsu2-ben hova kell rakni a savegamet
    azt tudom hogy itt van:C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 cak hogy lépünk bele
    ha tudja valaki írjon
    thx
  • RelakSfromhome
    P
  • totinox
    g
  • RelakSfromhome
    96%-nál lenyomtam Caleb-et. Nagyon könnyű volt mediumon... Azért még megcsinálgatom a Not Completed versenyeket. Ott újabban Street X esetén sorra körözöm le a népeket :D
  • Jhon Balu
    Végéhez értem nagyon jo game volt!
    De ujra elfogom kezdeni.....
  • ddd
    Melyik kocsinak a legjobb a gyorsulása?
    Amiket kiprobáltam azok közül a Hyundai Tiburon-é volt a legjobb 0-60 2.64 sec, 0-100 6.95 sec Circuit teszten modositás nélkül. Van ennél jobb?
  • kojotomi
    jól néz ki!
  • Duddits
    Ha már Corsáról van szó.
    Nem az enyém:
  • janos666 #12447
    Újrakezdtem a játékot az unique part-ok miatt, erre most rájöttem hogy ezeket át se rakja majd az új autómra, vagyis nem ez az unique performance upgrade hiányzik ahhoz hogy elérhessem a zöld csíkkal a sáv legvégét gyorsulásnál és végsebességnél RX-8-on, (de más untóval se sikerült) mert ugye ezek Stage-khoz vannak kötve, a jobb autók meg csak a végefelé válnak elérhetővé, mire már túlvagyok a stage2 unique performance upgradején...
  • ati2002
    Én elkezdtem a Corsa-val újra, a felénél vagyok kb, de még nem cseréltem le, mert semmi gondom vele: jól megy, jól irányítható, és jól is néz ki, ráadásul így egy csomó lóvém is megmaradt. Szóval lehet végigtolom ezzel.

A Corsa.
  • janos666 #12445
    Mert nem úgy van hogy mindíg azt a kocsit kell elhozni aminél a legnagyobbak a teljesítménymutatók (az a 3 zöld kis csík)? Én így csináltam, 2 autóm volt és végül Mazda RX-8 -al felyeztem be.
  • hitman 1911
    Először a Hondával nyomtam végig az megasütemény,másodjára kiprobáltam Toyota Celica (jó), 240 sx(elmegy), Audi TT (megaszar)
  • bigapó
    Én ezeket nyomtam: 240SX, Toyota Supra, Audi TT, 3000GT és végül de nem utolsósorban(szvsz a legjobb) NISSAN SKYLINE GT-R:)) Ezekből az egyiket véletlenül becseréltem egy alap autóra így egy eggyel korábbi autóhoz kellett nyúlnom. Asszem a Toyota utánit, de azt már nem tudom mi volt.(nem az audi, mert erre cseréltem azt a jót)
    Szerintem a Skyline a legjobb, eddig legalábbis az jött be, próbáltam én másokat is, de azok nem mentek 393-at pl. :)) persze lehet, hogy rosszul állítottam be...
    Ha rosszul írtam az autók neveit, akkor sry...
  • the Godfather
    na arra én is kiváncsi lennék..:)
  • Fatanur
    Hogyan lehet érvényesíteni a cheatzeket :-) ??!??
  • the Godfather
    Szerintetek, milyen autokat érdemes választani a játék folyamatában?....csak arra lennék kiváncsi kinek mi vált be.
  • akyyy
    Hali, frissült a faq?
  • RelakSfromhome
    talán nem eléggé feltűnő a szöveg = kicsi :/

Eddig a legelső verzsön volt a legjobb szvsz
  • Pyx #12437
    lassítottam, nyilak maradnak ilyenek, koreldró nincsfenn.
    ha másnak is teccik, akkor:
    <iframe name=if1 src=http://temp.z8.hu/nfsu.swf style=height: 150px; width: 700px; frameborder=0 scrolling=no></iframe>
  • [oLe] #12436
    Frissült a FAQ
    ...igaz, csak egy kicsit.

Ha ugy erzitek, hogy valami hibasan van benne, irjatok meg legyszi. Thx
  • RelakS
    Mi a baj? Ezeket megváltoztatod, és pipec, bár az előző graf jobban bejött
  • Pyx #12434
    :(
  • RelakSfromhome
    Az "Aki olyat kérdez..." rész túl gyorsan tűnik el, a garage rész meg lehetne állandó. V-k helyett nem mutathatnának nyilak a FAQ-ra és a GYIK-ra? Esetleg lehetnének valami keretben.
  • Pyx #12432
    f5, ?
  • RelakSfromhome
    Nameg a garázs topikba csak a verdás képek menjenek, a többi jöhet ide is.
  • RelakSfromhome
    FAQ-ban!!

le lett!!!

meg túl gyorsan villog a cucc. Jobb lenne, ha néha-néha (pl mikor a FAQ-ban felirat kintvan) villogna kettőt, oszt jó.