Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Honnan tudtál Opel Corsát letölteni?
Kuss!-magyarázta.
Végigjátszottam a honda ciciccel, de nem értem, a többi autómat miért nem tudom annyira tuningolni, mint a hondámat, illetve, a widebody-t sem kaptam meg.
MIÉRT????
Leszedtem egy modod, most újrakezdtem Opel Corsával <#nevetes1>#nevetes1>
Ha tudja valaki, hogy szerezhetek widebody-t, szóljon plz
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
Szerintem ez a játék tökéletsen jó lett arra, aminek kitalálták,
pörgõs, csillogós, "jóhangzású" és fílinges.
Éna nagyon jókat szórakozok vele, mostanság is, pedig már régen végigtoltam.
Viszont az autószépségversenyre kíváncsi leszek és lehet, hogy én is feldobok pár autót, ha úgy lesz rá lehetõségem.
Mellesleg vannak nagyon csinos verdákok, úgyhogy grat. nektek, akiknek meg kevésbé szép az majd úgyis fejlõdik....
Ritkán firkálok, de mindig követem az eseményeket itt a fórumon, hogy le ne maradjak semmirõl sem. 😊
Üdv nektek és toljátok a gammát!<#wink>#wink>
Q6600@2,4Ghz 8800GT+Zalman Vf1000 + 2Gb Corsair Dominator@1066
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Sajnos a sok tobbi angol nyelven irt sms stb.. nem ertem!
Boldog Karácsonyt!
örök hála<#puszis>#puszis>
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
"A mappa már tartalmaz egy speed2 nevû fájlt...Lecseréli a létezõ fájlt...IGEN"😊)))
vki hilffe!:
végre megvan az underground 2, fel is van telepítve meg minden, de mikor játszanék ezt írja ki:
,,Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
hiába teszem be az 1. vagy a 2. cd-t 1ik sem jó neki /:
vki tudja mi a megoldás rá?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
hogy lehetne leszedni?
ez itt van.
De hol én nem találom??? <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
@ Hellomarci