Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiban kellene az összes pálya. Hogyan ???
Elõre is köszi...
Elõre is köszi...
nekem kérte installnál amúgy van nyelválasztó trainer is csak lekell tölteni 😊
gamecopywolrd-ön vagy consolegamingworld-on van má nemtom.
gamecopywolrd-ön vagy consolegamingworld-on van má nemtom.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Crowds --> On
Particle System --> On
Talán megfelel...
Particle System --> On
Talán megfelel...
http://www.aoe2.hu
Azt próbáld meg, hogy a német fájlt átnevezet pontosan olyanra, mint az angol volt. (elõtte csinálj az angolról másolatot)
Oops. Tényleg vannak benne ilyen nyelvi fájlok. Elsõ nekifutásra nem találtam a programban nyelvváltási funkciót. Az installra meg már nagyon nem emlékszem, akkor lehetett választani? Csak azért hogy kipróbáljam, nem akarom leszedni az enyém, máshol kipróbálni meg csak hétfõn tudom...
Amúgy egy olyan kissrácnak lenne aki angolul nem tud, viszont 4 éve tanul németül... a munkatársaimmal egy játékot kellene neki találnunk, és erre gondoltunk elsõre 😊
Kösz a segítséget.
Amúgy egy olyan kissrácnak lenne aki angolul nem tud, viszont 4 éve tanul németül... a munkatársaimmal egy játékot kellene neki találnunk, és erre gondoltunk elsõre 😊
Kösz a segítséget.
Lenne egy kérdésem!
Hogyan lehet beálitani a közönséget+az elmosodást+hogy az esõcsepek odaesenek a képernyõre (biztonsági másolat)
Tudom hol van de nincs ott!!! Itt van? Options-Display-Costumize Display settings itt van? De hol???
Ja és az egybe sem volt közönség+nem mosodott el az is biztonsági másolat! PLZ Válaszooljatok nagyon kéne Help!
Hogyan lehet beálitani a közönséget+az elmosodást+hogy az esõcsepek odaesenek a képernyõre (biztonsági másolat)
Tudom hol van de nincs ott!!! Itt van? Options-Display-Costumize Display settings itt van? De hol???
Ja és az egybe sem volt közönség+nem mosodott el az is biztonsági másolat! PLZ Válaszooljatok nagyon kéne Help!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
minek neked német?
A simában van német nyelv? Az nem jó?
Keresném a játék német nyelvû változatát PC-re, már ha van ilyen egyáltalán... torrentes oldalakon kerestem, de nem igazán találtam...
Ha vk tudna segíteni, megköszönném 😊
Ha vk tudna segíteni, megköszönném 😊
A játékban bizonyos idõközönként hívnak telefonon versenyezni. Azt is elmondják, hogy melyik városrészben van a verseny és hogy könnyen megtalálom. Általában ezzel nincs is gond, megtalálom a versenyeket, kivéve a Hotel Plaza-sakat. Ezekbõl az elején 2-3-at találtam csak meg. Azóta ha hívnak és a verseny a Hotel Plaza-nál van, akkor azt nem találom. A többi városrésszel nincs ilyen gondom.
A kérdésem az, hogy a Hotel Plaza-nál van valami titkos hely, vagy csak nálam nem jelennek meg ezek a versenyek? (megjelenés alatt természetesen nem a térképet értem)
A kérdésem az, hogy a Hotel Plaza-nál van valami titkos hely, vagy csak nálam nem jelennek meg ezek a versenyek? (megjelenés alatt természetesen nem a térképet értem)
Öreg hiba, win reinstall után velem is elõfordul <#hehe>#hehe>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kösz ezé nem láttam elfelejtettem láthatóvá rakni :S
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
de elõtte a rejtett könytárakat/file -okat tedd "láthatóvá". Hogy-hogy? szerintem ez is FAQ
The Matrix has you...
FAQ!
Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nincs mit...ja sajna nincs hang...valamitõl mindíg visszaállítódik a hang beállítások/felvételben mikrofonra és nem hangra...na mind1...
kösz örök hála<#worship>#worship> Az utókornak félretettem😊
A videó meggyõzõ, kár, hogy nincs hang.
A videó meggyõzõ, kár, hogy nincs hang.
The Matrix has you...
frapset elindítod és ott van a Movies fülecske...én mindent úgy hagytam ahogy van...játék közben "F9" lenyomással indítod a videó felvételt és ugyanazzal hagyaod abba...oda menti a videót ahova a frapset tetted...képet meg a Screenshots fülben tudod beállítani..."F10" különben a kép és azt is oda menti ahova a frapset teszed...a képeket .bmp-be menti le és ajánlot egy photoshopban,vagy akár paitban átnevezni és lementeni .jpegbe...de képet csinálhatsz a hagyományos megoldással is...Print Screen gomb és egy paintba beilleszted "Ctrl+V" lenyomásával...vagy egy photoshopba "Ctrl+N" és "Ctrl+V"...videót meg a virtual dubbal tudod átméretezni...VirtualDub...ezzel tudod majd a videót kissebb méretüvé konvertálni...elindítod a virtual dubot,megnyitsz egy videót és a video/compressionben(vagy Ctrl+P)tudod beállítani hogy milyen legyen a minõsége,milyen fajta legyen(DiVX vagy valami más),és ott beállítod...kiválasztasz egyet mondjuk DIvX MPEG4 Fast motion és configure...a compression contolt és a data ratet állítsd lejjebb ahoz hogy kissebb legyen a videó...minél lejjebb vannak ezek az értékek annál kissebb lesz majd a videó mérete,de annál rosszabb lesz a minõsége...aztán OK,megint OK és Save as AVI(vagy F7) aztán adsz neki egy nevet és ennyi...
Visszatérve: Lehet láma kérdés, de türelmetlen típus vagyok: Hogy kell képet és videót készíteni? Játék közben benyomod a megfelelõ gombot? Elõtte el kell külön indítani a Fraps nevû progit?
The Matrix has you...
persze...csak akkor a 350-t se éri el!😊...de itt most pont ellenkezõleg van...top speeden van a hangsúly!😊
Az feltûnt, hogy a gyorsulásra tetted a hangsúlyt és nem a top speed-re! Próbáltad már ellenkezõleg is?
The Matrix has you...
nnna...kész...feltettem a tárhelyemre,csak nem tudom a linkjét...de aki nagyon türelmetlen annak total commanderben parancsok/új FTP kapcsolat(névtelen kapcsolódásból a pipát kiszedni)...ftp.atw.hu...felhasználó név djskyline és a jelszó yeszok...topspeed.avi...
dyno beállításoknál circuitra van beállítva...ezen a kettõn változtattam... ezen,meg ezen... aztán amikor elindulsz a reptéren felnyomom a nitrót maxra(tolatsz vagy,mad max kör vagy akármi) aztán amíg mész a kikötõ felé akkor is nitrót gyûjtesz azért hogy 5xen kapd a nitrót hogyha nyomatod és elmész egy autó mellett akkor sokat kapjál ne csak 1 csíknyit...aztán amikor mész visszafele akkor kb innen végig nitró ami a csövön kifér..
És hogy sikerült ennyire feltornázni? A végén folyamatosan nyomtad a nitrót? Mert nekem talán 300-310 körül ment a GT3000-em, mondjuk erre még nem is figyeltem annyira, nekem nem volt lényeg.
The Matrix has you...
Án a Peugeot 106-tal verseny közbe 293-294 körül mentem de nem tudom hány 100 m-t és akadozott már a motor össze-vissza akadozott mert nem ment többet. De ez egy nem fullos kocsival történt. Majd lezs kép is.
e lám(a) 😛
Sziasztok!
Akar valaki lanos játékot játszani?
Esetleg hol találok partnereket a játékhoz?
Akar valaki lanos játékot játszani?
Esetleg hol találok partnereket a játékhoz?
😛
áz azé kányárgóus
oké...akkor ne hidd el...😊)) hol görbe az az út?😄 kikötõbõl indultam,végig az autó pályán...ez az útvonal
mert így nemtom biztosan elhinni hogy ennyivel menté egy ilyen görbe úton<#lama>#lama>
<#ravasz1>#ravasz1>
Na de most komolyan melyik kocsi ez?
Na de most komolyan melyik kocsi ez?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
de bírja csak engem idegesít...light trails is kivan kapcs,over bright is,meg a enchanced contrast vagy mi...ha ezek be vannak kapcs akkor már akadozgat kissé...
OFF:
Mit tegyek akkor ha egy játék installálásakor azt írja ki ,hogy hibás a cabinet fájl? Ki lehet valahogy javítani?
Bocs az offért.
Mit tegyek akkor ha egy játék installálásakor azt írja ki ,hogy hibás a cabinet fájl? Ki lehet valahogy javítani?
Bocs az offért.