14991

[ Garage | FAQ ]
  • Met
    Ettől mit kapsz? levegőben van a kocsi:)

• RelakS
    Én attól kapok ideget, hogy neked is három kocsi van a képen. HOGYAN? Kerestél néhány versenyzőt, és ott lőtted a képet, vagy mi?
  • CSOCSO
    vaze... ma majdnem szettortem a kormanyt!!! fel oraig kuszkodtem egy rohadvany palyan... 3 perces volt a palya. minimum 15 szor futottam neki.. ebbolkb 6 az volt hogy pont veletlen nekem jottek.. majd masik 4 amikor az utcso S kanyart sehogyse lehet bevenni csak kettesbe mert felborulsz.. de mindenki mas siman elmegy ott.. meg masik nemtom hany alkalom mikor kiloknek meg ilyenek.. fak disz sit...
    legalabb ezt sikeralt vegre megszereznem:

ja es rohadjon meg az egesz.. 133 versenyen voltam es 50 % nal tartok????????????????????????????????????? hat mar a 100 versenynel kurvara untam az egesz jatekot.. ezt a szart aztan szepen megnyujtottak.....
  • DeathMatch
    Állítólag ez egy kép a következő tehát 9-es Need For Speed játékból...

• bld
    nekem jóval gyengébb vasam van és soha nm csinált még ilyet a progi(lekopogom)
  • Caby
  • Duddits
    Na mi van? Kihalt a fórum?
  • kojotomi
    én nem tudom,hogy mi lehet a baj de egyszer kétszer már nálam is volt ilyen!
  • via_mala
    Rákerestem a FAQ-ban, de nincs rá utalás. Itt is rákerestem, de válaszokat nem nagyon találtam, pedig láttam más is szenvedett ezzel:
    Miért dobál ki a játék véletlenszerűen? Fut rendesen, és egyszer csak kidob a desktop-ra. ;(
    Mondjuk néha hasznos, mert így megunom és elmegyek aludni, különben tegnap este is 3-ig játszottam volna vele. :)
    Szóval: nálam nincs semilyen kódekpakk, legutóbb már az XviD kódeket is leszedtem, a VPU Recovery-t is kikapcsoltam, de mégis kidobál teljesen véletlenszerűen.
    Minden grafikai opció a maxon van, gyönyörű, és van, hogy órákig kilépés nélkül fut. Fent van az 1.1-es patch és vagy 3 különböző cr@ck-et próbáltam hozzá, de mindegyikkel ezt csinálja.
    Hardver: P4 2.8 GHz, 512 MB DDR400, Radeon 9800Pro
    Sw: WinXP SP1, DirectX 9.0c, Catalyst 4.12
    Mi lehet a baj?
  • bld
    ejnye....
  • Caby
  • PLackó
    hát te egy jó nagy f@szkalap vagy..
  • bigapó
    OFF:
    ezt a sértődős társaságot...
    tetszik amit írtál csak szerintem 80 %-ban olyanok járnak ide akik nem tudják, hogy mit jelent. meg egyébként is, ez a topik a legjobb példa rá, hogy mennyire nem figyelnek az emberek. Pl. nem veszik észre, hogy van FAQ és ezerrel írják a STUPID kérdéseket, amik már rég benne vannak. Az enyém amúgy sem hordoz magában olyan lényeges információt, mint a tied. Aki látta a filmet, úgyis tudja, hogy miről van szó, tehát elég ismerni a Matrix szót...szerintem
    SZÓVAL BOCS MÉGEGYSZER.
  • Met
    mondod te akinek szintén angolul van az aláírása
    mégis, hogy gondolod?
    ha nem tetszik ne nézd
  • bigapó
    na jó, akkor írd fel magyarul IS...légyszi
    Én is tok angolul(legalább is ennyit), egyébként nem szoktam elolvasni az aláírásokat, csak a tied valahogy megütötte a szemem (szép kék lett azóta:))
  • kojotomi
    :DDDDDD
  • Met
    én tudok kínaiul
    szecsuánics csirke 350, ja meg a kőbányai piacon is tanultam kocsikocsi
  • RelakSfromhome
    Akkor meg azt mondom, hogy aki nem tud kínaiul, dögöljön meg. Tudsz kínaiul?

[apro][én sem, de ez már az én problémám :D]
  • kojotomi
    mért? kötelessége tudnija angolul?
  • pasquale
    most mér kéne magyarul lennie?
    aki nem tud angolul haljon meg ...:)
  • Met
    miért is?
  • kojotomi
    nem baj...de nem magyarul van!
  • bigapó

de ez más...
  • kojotomi
    épp ez az bigapó!
  • IMYke2.0.0.0
    Tied se az...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • bigapó
    ja, és az aláírásod legyen magyar...:)
  • bigapó
    kösz-kösz.
  • Met
    Ez pl.
  • PLackó
    most raktam fel,király game.csak az a baj hogy 8-15 FPS-sel megy kissenn mint közepes grafikán.:(
  • bigapó
    De melyik korábbi? amúgy thanks.
  • Met
    Asszem a Controller Optionsban, a kormány beállításnál nyomsz egy entert és ott lehet bekapcsolni.
  • bang
    Sziasztok !

Segítségeteket kérném azügyben, hogy nem sikerül működtetnem a force feedbacket.
    A main menu/options/player -> feedback: on és ask for transmission: on (amennyiben ezutóbbi a kormányra vonatkozó erőátvitelt jelenti)
    Egyébként a kormányfunkciók működnek, gombok programozhatók, csak a feedback nem műxik. Más gameknél OK, pl: NFS HP2-nél is. Itt miért nem ???

Esetleg ez egy „megvásárolható opció” a játékban ?
  • Met
    A Fraps egyik korábbi verziója elmegy a 98-on is.
    Persze valamivel kevesebbet tud mert régebbi.
  • bigapó
    Olyat is tudsz amihez nem kell XP? mert a Fraps ezen verzióját (vagy egy korábbit) csak 2000 v. XP alatt lehet használni:( spec. winfos98-hoz kellene
  • Venom
    Registery... ha jobban tetszik kódolva tárolja.
  • Mikiller
    Hi!
    Valaki kitudná bányászni valahonnan,hogy hol tárolja a játék a telepítéskor beírt Cd-keyt? Registry-ben néztem,de nem találtam.
    Köszi!
  • Caby
    np, lásd.-> #12681
  • issy
    bocsi
    most láttam hogy itt van az első oldalon
    nem vettem észre az előbb
    bocs
  • issy
    sziasztok!

1 kérdésem lenne: hova menti el az NFSU2 a profilokat????

Köszi szépen
  • Tetsuo
    S ha kilépne meg lefagyna közben (nálam ez történt) akkor a winampot rakd classic nézetre csicsák nélkül s jó lesz.