Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Logitech?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Üdv!
Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy játék közben húz a kormányom balra/nincs driver usb-s/,viszont ha win xp- belül bekalibrálom akkor a kormányzás oké viszont a gázpedál/vagy gázkar/ nem fokozatosan gyorsít.Létezik valami komolyabb bekalibráló progi win xp hez? És minden játéknál ez a probléma ahol nem lehet kormányközepet állítani...thx
kojotomi
ajándékot

SKABALABABA
hogy old file not found.however,a file ofthe same name was found.no update done since file contents do not match.Mi a gáz???
PLease help!!!!!

SKABALABABA
rakom fel az underground 2 1.1-es patchét és ezt írja

Duddits
Na mit kaptatok a Zézuskától? :-)

kojotomi
Sõt én még nem is vittem végig mert 99,8 százalékon vagyok 😊))

Duddits
Elveszett? :-) zt2.uw.hu/NFS Underground 2.zip oldalon mindjárt fönt lesz.

kojotomi
de asszem a http://nfs-action.com/index.php-ról tudsz letõlteni egy végigjátszott mentést!

IMYke2.0.0.0
Valahogy így van ezzel mindenki... <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kojotomi
Én nem!Mert én nem akarom odaadni a sajátom! 😄DD

j0nNyKa
valaki fel tudna gyorsan dobni 1 vegigjatszott allast ? enyem elveszett :\ thx

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kojotomi
Boldog vagy?<#boxer>

kojotomi
Ja...
Azt hittem az nfs-action ingyenes ftp-jérõl!
Amúgymeg íme nyomtam azt a válasz goombot!

Duddits
Figyelj! 'Válasz' Gombot nem tudsz nyomni?? És akkor most így találgassunk kinek írod! Milyen link címet akarsz? FTP-rõl szedtem! Fizetõs FTP-rõl!

kojotomi
link cím?

Duddits
FTP-rõl.

littleNorbi
honnan szedted le ?

IMYke2.0.0.0
Csak azért nem fogynak el, hogy ne töröld le a játékot... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigapó
Az utolsó versenyek elõtt is volt mindig outrun-od?
Mert nekem pár versennyel a vége elõtt, mikor a unique wide body kit-re hajtottam, elfogytak. próbáltam csinálni azt, hogy a többi autót is felhoztam "csillag-ügyileg", de így sem jöttek elõ. Most, miután megnyertem az utolsó hivatalos versenyt is és Én lettem AZ UTAK KIRÁLYA, megint visszatértek és nem akarnak elfogyni, ahogy neked is.

The Matrix has you...

Jah, nekem se fogytak el. Végig nyomtam minden 100%-on, ill max-on de az outrunok megmaradtak, már zsinorba nyertem vagy 150-t és mégsincs vége. <#vigyor4>

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Venom
nemtom nekem nem tünt fel eddig 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Piedon
Próbáltátok LAN-ban nyomni úgy hogy a hálókártya beállításaiban az átjárót a játékot csináló gép IP cimére állítjátok be? Nekem eddig mindig a kedvelt "Connecting to lobby..." felirat jelent meg de most egybõl átugrotta ezt... sajna "élesben" most nem tudom kipróbálni(hogy más tud-e csatlakozni hozzám LAN-on).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hmuda
De igen. Ha az adott szint minden unique upgrade-jét megnyerted akkor még párszor enged versenyezni aztán már nem, várni kell a következõ stage-re.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakSfromhome
Annyira szar a legutoljára kapott három sebességmérõ, hogy még...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kojotomi
honnan töltötted le azt a packet?

Duddits
Hát jó! ha ti mondjátok! Akor nem tom mit javítoK! utánna kéne néznem.

kojotomi
Már nekem is az elejétõl van ez a kameraállás!

RelakSfromhome
képzeld, ezzel a nézettel nyomom az elejétõl 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Met
biztos
de az nem lehet, hogy valami grafikai hibán javított?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Duddits
Biztos? Mert én fölraktam egy uj patch-et és valami graphical patch volt a neve.

Met
van

Duddits
Nektek van ilyen kameranézetetek?

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Met
Szal úgy néz ki, hogy amíg nincs kipingálva a kocsi nem jutok tovább? Honnan szedjek pénzt?

RelakSfromhome
nemigaz

Duddits
Biztos vagy te ebben? Szerintm ne legyél!!

SLICK
NA gyerekek KARÁCSONY van ne most veszekedjetek!!!<#ejnye1>

Met
szeretnéd?<#mf3>

IMYke2.0.0.0
2048*2048-ban nem tudtad volna beszúrni...? <#mf3>

Venom
Outrunok sose fogynak el...

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Met
Most mit csináljak?

Elfogytak a versenyek és az outrunok. Megnyertem a nem teljesített versenyeket is. Nincs pénzem külsõleg tuningolni a kocsit, kb 0.90 csillagom van. Mindíg csak a belsejét húztam. Pár matrica van rajta.

bld
vagy a turbora meg a váltásokra gondolsz?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
annyira azért nm lehet a beállításokat túlbonyolítani

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Omlás
Az elõzõ két kép egy "versenyrõl való".Tesztpályán mentem ill szinte csak azon nyomom mert kivi vok mennyire tudom lenyomni az idõt már egy idelye próbálgatom 😊!Amúgy Mazda rx-7!Beálításokat egyenlõre nem publikálom 😊!Majd ha végleg nemtudok faragni az idõbõl 😊!
Szal ismét említem nem versenyTESZTPÁLYA!Ahol hangolni tudod az autót meg egyben tesztelni is!Nah én ezen jáccogatok mostanság!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

sabodave
mi az nfsug magyar honlapja?

<#rinya><#help>

Duddits
Hát ez nem sikerült

Jaja! Pedig tegnap este 2x is esett. :-(

Duddits

Duddits
@@[smiley: Angel: <17/17_1_12v>]

de megin nyem esett a hó<#shakehead><#sir>
És a karácsony nyem karácsony havzás nélkül