Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy játék közben húz a kormányom balra/nincs driver usb-s/,viszont ha win xp- belül bekalibrálom akkor a kormányzás oké viszont a gázpedál/vagy gázkar/ nem fokozatosan gyorsít.Létezik valami komolyabb bekalibráló progi win xp hez? És minden játéknál ez a probléma ahol nem lehet kormányközepet állítani...thx
PLease help!!!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert nekem pár versennyel a vége elõtt, mikor a unique wide body kit-re hajtottam, elfogytak. próbáltam csinálni azt, hogy a többi autót is felhoztam "csillag-ügyileg", de így sem jöttek elõ. Most, miután megnyertem az utolsó hivatalos versenyt is és Én lettem AZ UTAK KIRÁLYA, megint visszatértek és nem akarnak elfogyni, ahogy neked is.
The Matrix has you...
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de az nem lehet, hogy valami grafikai hibán javított?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elfogytak a versenyek és az outrunok. Megnyertem a nem teljesített versenyeket is. Nincs pénzem külsõleg tuningolni a kocsit, kb 0.90 csillagom van. Mindíg csak a belsejét húztam. Pár matrica van rajta.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Szal ismét említem nem versenyTESZTPÁLYA!Ahol hangolni tudod az autót meg egyben tesztelni is!Nah én ezen jáccogatok mostanság!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
És a karácsony nyem karácsony havzás nélkül