14991
-
#12790 Tegnap leültem 1/2 órát játszani, lett belőle 3, de az egyik U.R.L-be beletört a bicskám, vagy 6x futottam neki, de volt olyan, hogy az 5 körös versenyt végig vezettem, majd a vége előtt 2 kanyarral megelőztek. Egy több mint 7 perces futamot szenvedtem végig jópárszor, de kénytelen voltam fél 3-kor már lefeküdni :)
Jó tipp volt a Customize mód kipróbálása. Legalább megtudtam, hogy milyen verdát NEM kéne venni. Az Audi TT egész jó, elvben jobban gyorsul, mint a Toyota Celica, de a fentemlegetett repteres U.R.L-ben esélyem sem volt vele, pedig mind a 0-60 km/h és a 0-100 km/h-ban jobb volt a Celica-nál. Viszont annyira csúszkát a segge, hogy borzalom. Lehet, hogy le kéne ültetni? Viszont Drag-et úgy nyertem vele, hogy még a 6-os sebességfokozatig sem jutottam el!? (A verseny végén még javában az 5 fokozatot húzattam.) Pedig a Celica-nál párszor azért robbant szét a motor mert már a 6-osban is szarrá kellett húznom (meg persze pár béna váltásom is volt ;).
Van, hogy valaki rádión beszól, hogy valami verseny készülődik, de nem tudja pontosan hol, én majd biztosan megtalálom. Valami ilyesmit makog: 'race at Bayview ... but I can't pinpoint the exact location ...'. Ilyenkor mit kéne csinálni? Vadul kezdjek el száguldozni a környéken? -
#12789 Nekem egy olyan tékép kellene amin a rejtett versenyek vannak:)
Vagy, hogy kijelezze valahogy éppen hol van valami eksön. -
#12788 -
#12787 ok meglesem koszi esetleg nincs neten valahol egy terkep ahol be vannak jelolve ezek az uzletek?? -
#12786 nma megyek gurulok egy kicsit.) -
#12785 keresd meg az összes boltot, a t-betű lenyomásával utánna nézhetsz h hol, melyik stage-n van még -
#12784 azért célszerű a felnivel kezdeni egy autó tuningolását mert adott pénzért az változtat a legtöbbet egy autó arculatán, arculatán vagyis csak optikailag nyílvánde ha megnézed egy újonnan kijött gyári autón is mennyit dob egy jó felni -
#12783 Sziasztok nekem volna egy olyan kerdesem hogy mar kivittem az egesz jatekot 100% -om van es vannak olyan cuccok amik meg lockolva vannak pl festes meg par tuning cucc is ezeket hogy tudom megoldani??? -
#12782 Ez igaz,de ha dobnakrá egy király spoljrelezést valami egyedit,akkor már néz is ki valahogy. -
#12781 Frap$ 2.5.1hez kéne vmi (crack)..előre thx -
#12780 a tuning eleg meredek kifejezes.. mondjuk azt hogy raknak ra ubernagy uberfenyes felnit.. sztan raknak ra egy uberfenyes grill-t belulrol meg telenyomkodjak dvd vel meg kijelzovel es hangszorokkal.. maximum ez az egesz tuning. de ez csak olyan fekas bling bling.. -
#12779 Ugyanijen van a Kempingbiciklimen! :D -
#12778 A SUV-okat billel szinte lehetetlen irányítani. De én megtanultam hogyhogy kell. Na mondjuk egy kormányra is igaz de ez lényegtelen. :-) Na szóval ugy kell hogy egy kcisit farolni kell vele a kanyar előtt és közben még vissza is váltani és padlóval menni a kanyarba. így végülis becsúszik a segge is a kanyarba és aztán a többit meg tudjátok -
#12777 ez tök ronda!:)
mi ez mosógép dob? -
#12776 :-)
Akkor nagyon szép! -
#12775 kúrva? Azt hittem, verdára szerelve :D -
#12774 Hát ez kúrva jó! -
Inkább furcsa, mint szép -
#12772 lol nagyon allat -
#12771 Felni
-
#12770 DE, a Stage5-ben van egy verseny, ahol a SUV-okkal be kellett menni az atomerőmű melletti földútra, ahol a kikötő konténerdokkja van. Úgy csúszkált a verda, hogy még.
Azért egy olyan könnyűfém kereket 24"-osban megnéznék, mint amiket választani lehet :D
Apropó: Van valami jelentősége, hogy hány colos kereket rakok a verdára (a játékbn természetesen)? Csak mert zsében pl ugyan annyiba kerül (és ez eleve baromság) -
Vlala #12769 Igen, többnyire. 24-es kerekekkel próbálnál meg lemenni a betonról, kockát csinálna a kerekedből (kivéve, ha montival vagy :-) )
A játéknak easy fokozaton kb. annyi kihívása van, mint egy papírhajó összerakásának. Padló, nitró, hűdegyorsvagyok, már megint nyertem valamit, amivel még gyorsabb lehet az autóm. Garázsból ki, újabb padlógáz, a pedáljaim már lötyögnek a sok padlózástól (hja, a LFS-ben már nem is tudok vezetni, mert nem lehet a gázt adagolni) és újabb versenyeket nyerek meg elsőre.
Mielőtt bárki a fejemet venné, NEM fikázom a játékot.
Megvettem, végigtoltam, tetszett. Normalon néha fel is idegesített, hogy hogy tudnak ezek ilyen jól gyorsulni és csúszni. Hardon nem is próbáltam, kickbox lett volna a vége... -
#12768 Ebben mondjuk van valami, mert ha jól sikerült minden kör, alig-alig hibáztam, és rengeteget Nitro-ztam, akkor is kb. 3-5 másodpercen belül liheget mögöttem már valaki, ha meg folyton kisodródtam, és frontális karamboloknál a hátamra is fordultam akkor is egyben maradva az élboly előttem volt kb. 5 másodpercnyire.
Szóval hál'isten nem csak a saját javára csal.
A SUV versenyek is aszfalton mennek? (tegnap nem volt időm kipróbálni) -
#12767 Igen, ez az! Cheater!!!! Dobjuk ki! :DD -
#12766 csalás a gép részéről. Ugyanis hogy van az, hogy a Cadillac Escalade-om alig gyorsult, meg állandóan kisodródtam vele, mégis ugyanannyira maradt le a banda, mint mikor a Miatával vetítettem közöttük?! -
#12765 Na, azt viszont nemtom, hogy csinálják, mert az enyém közel sem ment úgy mint a civicem. Úgyhogy vettem helyette egy EVO-t az legalább harap, mint gép. -
#12764 Nem hiszem hogy poénból raktak bele ijen nagy dögöket.Az USA-ba ezeket a gépeket előszeretetel tuningolják hisz majdnem egyárba van a sport vasakal.De viszont szerintem sokal lazábak mint egy sima tuning kocsi(ezzel falószínűleg nem vagyok egyedül). -
#12763 Hummerrel nyertem (elsőre) egy sprintet rx8, ls300 meg ilyenek ellen.. csak a hajtűkanyarokkal volt kis gond :) -
#12762 nekem is van egy terepjáróm , lincoln navigator kipróbáltam quick race módban és az kanyarodott a legnormálisabban, szerintem poén h raktak ilyen kocsikat is a játékba nm beszélve a 12 slotos hifiről:)))) -
#12761 Jah, toltam én is suv-val, de valahogy 150 körül nemigazán akarnak kanyarodni
Egyébként vezetett már valaki ilyen disznó nagy dögöt? Mert nem akarom elhinni, hogy mikor már vinnyog egyesben, akkor kell kettesbe rakni, ott meg le akar fulladni... -
#12760 Hmmm, érdekes. Lehet, hogy ki kellene próbálni.
Egyszer nyomtam a Toyota Celica-val egy Circuit-et, és 2 jármű a 4-ből ilyen terepjáró volt. Persze rendesen fel lehettek tuningolva, mert gyakorlatilag ugyanolyan gyorsak voltak, mint a többi autó. -
#12759 Ha olyannal mész találsz nekik való versenyt. SUV a nevük.
Az outrunos autók is terepjárók lesznek:) -
#12758 Kösz a tippet!
Én meg nekiestem tót az anyjának, és rögtön Carrier módban kezdtem nyomni, még a többi módot nem is próbáltam.
Akkor feltuningolom az Audi TT-t maxra, és csak Drag-re használom, amíg nem lesz meg az a hármas szintű futómű, idegroncs már így is vagyok leginkább a Drift-ektől. Főleg mikor sikerül egy Colossal Drift-et csinálni és a végén egy inci-finci koccanás miatt elvész az egész! Aaaarrggg! ;(
Egyébkén vannak ezek a Hummer, meg egyéb batár autók (Licoln Navigator, Hummer H2, Caddilac Escalade), ezeket milyen versenyben használjátok? (Szvsz semmire sem jók...) -
Vlala #12757 Ez elég bonyesz kérdés, elég nehéz eltalálni, mi számít "jó"nak. .
Szerintem lépj ki a carrier módból, Customize menüpontban szerelj össze egy tetsző járgányt, aztán próbálgasd (Dyno alat lehet állítgatni is), ohfy neked mennyire tetszik. Ha elégedett vagy vele, ismét carrier (Underground) mód, aztán vedd meg.
A TT például egyik személyes kedvencem az léetben (Mo-n készül!!!)állandó négykerekes, elég gyors kanyarokat képes produkálni, de ha egy picit tuningoltam, annyira vad lett, hogy alig lehetett megtartani. Végül a hármas szintű futómű hozta meg a megoldást, de addig, a kettessel egy idegroncs volt.
-
#12756 GAME OVER !!! -
#12755 pontosan... -
#12754 Lenne egy ilyen bonyolult kérdésem:
Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb autó? Vannak azok a csúszkák, hogy Accelartion, Max Speed, Handling, de ezek az alap járműnél rég nem mondanak semmit. Az meg egy kicsit drága, hogy maxra feltuningoljam, és utána hasonlítsam össze az aktuális legjobb autómmal!
Szóval: kéne valami táblázat, amiben számszerűen benne vannak ezek az értékek.
Konkrétan pl ezzel szívtam meg:
Toyota Celica vs Toyota Supra
Most Toyota Celica-val nyomom, de a Supra szvsz sokkal sportosabban nézett ki, mégis feltuningolva rosszabra jött ki. Kidobtam egy kazal pénzt és nem érte meg. Akkor most itt van ez, melyik a jobb?:
Toyota Celica vs Audi TT (asszem ez a neve, alapban metálszürke)
Egyébként tegnap este csak 1 drag-et nyomtam és a garázsba menet kivágott. Nem baj úgyis marha álmos voltam. :)
Most találtam egy ilyet: Car List/FAQ
Asszem ezzel elleszek.
BTW: érdemes az első résszel is megpróbálkozni? -
#12753 mindenkinek az kellene amit nm szerezhet meg.... -
#12752 Én nem talál a zeneszámokra vonatkozó részt a FAQ-ban :o Csak olyat találtam, hogy track lista. De nekem nem ez kell, hanem a zene ill. én tudjak bepakolni zenét. -
#12751 Olyat csináltam én is, meg burnout-ot is. Nyitott ajtóst csak azért nem, mert nem volt benne semmi extra :/