14991

[ Garage | FAQ ]
  • Lantee
    Venom! Te egy Isten vagy! Erre nem is gondoltam! Köszönöm!
  • RelakSfromhome
    már nemtom, rég használtam, de van beépített képlopója, és tga-ba ment
  • Venom
    gamen belül zene kikapcs, gamen kivül winamp elinditt.
    nekemse nagyon tetszenek az új zenék szvsz 1-esben jobb zenék voltak néhányat átrakhattak volna ebbe :(
  • Caby
    hogy mented ki játékon belül? jóöreg printscreen?
  • Lantee
    Áhh...köszönöm! Akkor az egyik kérdés megválaszolva! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Legjobb erre: FRAPS
    Közvetlen link a FRAPS 2.51-re

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • RelakSfromhome
    van rá lehetőség, de én pl fraps-et használok
  • Lantee
    Nya...egy pár észrevétel, és két kérdés:

1. A készítők minden bizonnyal nagyon kajálják ezeket (a számomra teljesen idegesítő) újhullámos rock és metálzenéket, de azért gondolhattak volna az egyéb zenei izléssel megáldott játékosokra is! Kétségtelenül a számok nagyrésze tökéletesen illik a játékhoz, de hogy 90%-ban őrült gitártépést kelljen hallgatnom...és akkor betesznek egy Paul Van Dyk számot képviselni az elektronikus zenét! Pff...szép próbálkozás, de pont Paul Van Dyk k*rvára nem illik bele a hangulatba! Félreértés ne essék, semmi bajom a rock/metál zenével (némelyik kifejezetten tetszik is), de néha tényleg csak azért hagyom abba a játékot, mert már nem bírom hallgatni. Csemegézhettek volna mondjuk (a hangulat kedvéért) néhány Thunderdome albumról is. Na mindegy! Gyorsan meg is kérdezem, hogy van-e lehetőség saját mp3-at betenni a játékba?

2. Eszméletlenül hangulatos a játék, de engem marhára zavar, hogy minden 2 percnél hosszabb versenyen el kezd esni az eső. Nagyon szép látvány, de nincs a Földnek olyan pontja, ahol ennyit esne az a k*rva eső! :)

És akkor a második kérdésem: Ti hogyan mentitek ki az autótokat kép formába? Külső programmal, vagy esetleg van rá lehetőség a játékon belül is?

Köszi és Üdv!
  • Pyx #12702
    probáld faq olvasni
  • Caby

[kérekszótárt]
  • Venom
    homályos? kapcsold ki a motion blurt :P
    pedig nekem tetszik eza motion blur :)
  • Klon
    a mondat szerkesztésed, egyszerűen fenomenális...
  • totinox
    mit lehet az ellen tenni hogy a játék ijen homájos és nem látni semmit csak ilyen homályosan nem tudtok valamit
    aki tud valamit írjon
    thx
  • Bullet
    Emlékeim szerint a kikötöi részben levő performans shopot kell megtalálni és akkor lesz.
  • bld
    Ezt milyen codekkel csináltad??
  • bld
    keress új boltokat akkor kiadja
  • kojotomi
  • DragonRK
    Érdekes én sem találtamm.
  • Fred10
    csáztok!!!

végig vittem a gamet kiis jött az üzenet hogy minden megvan szuper végig vitted és hogy mindent megkapok aztán mivan ugyanaz azok a cuccok vannak meg szaL 3-as turbo nincs meg 3-as nitro meg egy csomó hármas!!!!segítsetek
  • Venom
    ezt miből állapitottad meg te nagyokos...
    1024x768-ra van állitva nemtom honnan a tökömből szedted ezt a baromságot...

EDIT: jajó már vágom, tasómnál volt a baj és tudod a windows XP felismeri a grafkártyát azé nem 640x480 volt ezt csak 98 szokta csinálni. nekemis nemrég volt format c és friss windows 1024x768-as felbontásban indult, szal...
  • Met
    LOL
    nem tünt fel, hogy 640x480ban nézed a winfost?:D
  • Venom
    na kéremszépen a hiba megoldódott.
    akinek inditáskor speed2.exe hina üzenet jön elő az pakoljon fel egy videó kártya drivert!
  • Duddits
    Erre van megoldás a FAQ-ba is !
  • KranaZoli #12687
    Hali!

Átolvastam a FAQ-t, de nem leltem rá arra ami engem érdekelne. Az Underground-hoz volt v.mi utility amivel ki lehetett szedni a játék zenéit mp3-ba.

1.) Létezik ilyen az Underground 2-höz is?

Az Underground-ba tudtam magam is bemásolni zenéket.

2.) Tudok saját zenét használni a Underground 2-ben?
  • CSOCSO
    ahh. .. nemtom hany nap/het utan megint jatszottam a suprammal.. arghh bazz. nagyon jol megy a dogom:)szepen keresztbeteszi magat ott a hol kell.. szinte kezifek nelkul is:) most ugy erzem egesz jol megsinaltak a suprat. igaz meg skylineval nem mentem. nemtom hogy azt mennyire nagyzoltak el mar megint
  • Venom
    ok thx a tippet majd kipróbáljuk.
  • Lantee
    Mindenképpen! javaslom a www.3dchipset.com látogatását!
  • Venom
    ati kártyája van és az alap driver felvan pakolva amit kártyához adtak esetleg újabb kell?
  • Lantee
    Köszi Caby, értem és jobbulást! :)

Az addig rendben van, hogy reinstall, de attól miért lenne jobb?
    Arra is gondoltam, hogy esetleg a háttérben futó DC-m kavar be, és miatta fagyogat a drága. Na, asszem ki is próbálom...
  • Caby
    nyugotdtan uninstallálhatod mert a "Frankó kis Focus"od megmarad ha kimented a mentéseket -> itt találod, ha WinXPd van: C:\Documents and Settings\a neved\Local settings\Application Data\NFS Underground2\és ezen belül ments ki mindent majd ha felraktad ismét a gamét másold vissza ugyan ide... remélem jool/érthetően írtam le lehet némi eltérés az elérési útvonalban. Pölö: ne C:\, hanem az ahol az XP fent van... (huhh most 1-2 embernek megvan a véleménye rólam de mentségemre mondom beteg vagyok 39 fokos lázzal )
  • bld
    sztem mensd el (szedd ki a program files-ból a profilt) a verdáidat és rakd fel újra patch-el, mindennel együtt
  • Lantee
    Sziasztok!
    Jó régen nem írtam már a fórumba, folyamatosan csak olvasgatom. DE! Most olyan problémám van, aminek a megoldását sehol sem találtam.
    Ugyanaz a gondom, mint az NFSU első részénél is --> Se szó, se beszéd halálra fagy! Általában két helyen különösen szeret kifagyni: 1. A játék betöltésénél, a THX logó után (ismeretlen hiba, bla-bla-bla) 2. Egy-egy verseny betöltésénél, vagy végeztével (Brooke Burke-öt nem szereti a gépem??) :)

Szóval, a gépem biztos nem hibás, mert arra figyelek. (P4 3GHz, 1GB ram, Radeon 9800XT legújabb driverrel)
    Az 1.1-es patch is fent van, úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet a gubanc! Találkozott már valaki hasonlóval? ...és hogy oldotta meg?

Előre is köszönöm! Már megfordult a fejemben az uninstall gondolata is, de sajnálnám a frankó kis focus-omat! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszok, sorrendben: Nem, Nincs olyan progi, Nem jó hozzá.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Caby
    sziasztok!
    Meg tudja valaki nekem mondani, hogy lehet e U2-ben a Vinyl-eket szerkeszteni és ha igen melyik progival? Esetleg joo hozzá az U1 hez használt Vinyl editor?
  • Duddits
    A cracnek semmi köze hozzá.

Venom: a videokátya driverje föl van téve?
  • Venom
    má kipróbáltunk egy rakat carcket de mindegyikkel ugyanaz a hiba.
  • Duddits
    A végén ne o (betű)-t hanem 0 (szám)-t írj!
  • Lethys
    Szevasztok! Szar a CDmhez a serielszám, tudtok mondani 1et? létszi nagyon fontos és sűrgős!
  • zaki
    szívesen :)
  • Met
    tegyél rá másik cracket