14991
-
Lantee #12710 Venom! Te egy Isten vagy! Erre nem is gondoltam! Köszönöm! -
#12709 már nemtom, rég használtam, de van beépített képlopója, és tga-ba ment -
#12708 gamen belül zene kikapcs, gamen kivül winamp elinditt.
nekemse nagyon tetszenek az új zenék szvsz 1-esben jobb zenék voltak néhányat átrakhattak volna ebbe :( -
#12707 hogy mented ki játékon belül? jóöreg printscreen? -
Lantee #12706 Áhh...köszönöm! Akkor az egyik kérdés megválaszolva! :) -
#12705 Legjobb erre: FRAPS
Közvetlen link a FRAPS 2.51-re
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12704 van rá lehetőség, de én pl fraps-et használok -
Lantee #12703 Nya...egy pár észrevétel, és két kérdés:
1. A készítők minden bizonnyal nagyon kajálják ezeket (a számomra teljesen idegesítő) újhullámos rock és metálzenéket, de azért gondolhattak volna az egyéb zenei izléssel megáldott játékosokra is! Kétségtelenül a számok nagyrésze tökéletesen illik a játékhoz, de hogy 90%-ban őrült gitártépést kelljen hallgatnom...és akkor betesznek egy Paul Van Dyk számot képviselni az elektronikus zenét! Pff...szép próbálkozás, de pont Paul Van Dyk k*rvára nem illik bele a hangulatba! Félreértés ne essék, semmi bajom a rock/metál zenével (némelyik kifejezetten tetszik is), de néha tényleg csak azért hagyom abba a játékot, mert már nem bírom hallgatni. Csemegézhettek volna mondjuk (a hangulat kedvéért) néhány Thunderdome albumról is. Na mindegy! Gyorsan meg is kérdezem, hogy van-e lehetőség saját mp3-at betenni a játékba?
2. Eszméletlenül hangulatos a játék, de engem marhára zavar, hogy minden 2 percnél hosszabb versenyen el kezd esni az eső. Nagyon szép látvány, de nincs a Földnek olyan pontja, ahol ennyit esne az a k*rva eső! :)
És akkor a második kérdésem: Ti hogyan mentitek ki az autótokat kép formába? Külső programmal, vagy esetleg van rá lehetőség a játékon belül is?
Köszi és Üdv! -
#12702 probáld faq olvasni -
[kérekszótárt] -
#12700 homályos? kapcsold ki a motion blurt :P
pedig nekem tetszik eza motion blur :) -
#12699 a mondat szerkesztésed, egyszerűen fenomenális... -
totinox #12698 mit lehet az ellen tenni hogy a játék ijen homájos és nem látni semmit csak ilyen homályosan nem tudtok valamit
aki tud valamit írjon
thx -
#12697 Emlékeim szerint a kikötöi részben levő performans shopot kell megtalálni és akkor lesz. -
#12696 Ezt milyen codekkel csináltad?? -
#12695 keress új boltokat akkor kiadja -
#12694 € -
#12693 Érdekes én sem találtamm. -
#12692 csáztok!!!
végig vittem a gamet kiis jött az üzenet hogy minden megvan szuper végig vitted és hogy mindent megkapok aztán mivan ugyanaz azok a cuccok vannak meg szaL 3-as turbo nincs meg 3-as nitro meg egy csomó hármas!!!!segítsetek -
#12691 ezt miből állapitottad meg te nagyokos...
1024x768-ra van állitva nemtom honnan a tökömből szedted ezt a baromságot...
EDIT: jajó már vágom, tasómnál volt a baj és tudod a windows XP felismeri a grafkártyát azé nem 640x480 volt ezt csak 98 szokta csinálni. nekemis nemrég volt format c és friss windows 1024x768-as felbontásban indult, szal... -
#12690 LOL
nem tünt fel, hogy 640x480ban nézed a winfost?:D -
#12689 na kéremszépen a hiba megoldódott.
akinek inditáskor speed2.exe hina üzenet jön elő az pakoljon fel egy videó kártya drivert! -
#12688 Erre van megoldás a FAQ-ba is ! -
#12687 Hali!
Átolvastam a FAQ-t, de nem leltem rá arra ami engem érdekelne. Az Underground-hoz volt v.mi utility amivel ki lehetett szedni a játék zenéit mp3-ba.
1.) Létezik ilyen az Underground 2-höz is?
Az Underground-ba tudtam magam is bemásolni zenéket.
2.) Tudok saját zenét használni a Underground 2-ben? -
#12686 ahh. .. nemtom hany nap/het utan megint jatszottam a suprammal.. arghh bazz. nagyon jol megy a dogom:)szepen keresztbeteszi magat ott a hol kell.. szinte kezifek nelkul is:) most ugy erzem egesz jol megsinaltak a suprat. igaz meg skylineval nem mentem. nemtom hogy azt mennyire nagyzoltak el mar megint -
#12685 ok thx a tippet majd kipróbáljuk. -
Lantee #12684 Mindenképpen! javaslom a www.3dchipset.com látogatását! -
#12683 ati kártyája van és az alap driver felvan pakolva amit kártyához adtak esetleg újabb kell? -
Lantee #12682 Köszi Caby, értem és jobbulást! :)
Az addig rendben van, hogy reinstall, de attól miért lenne jobb?
Arra is gondoltam, hogy esetleg a háttérben futó DC-m kavar be, és miatta fagyogat a drága. Na, asszem ki is próbálom...
-
#12681 nyugotdtan uninstallálhatod mert a "Frankó kis Focus"od megmarad ha kimented a mentéseket -> itt találod, ha WinXPd van: C:\Documents and Settings\a neved\Local settings\Application Data\NFS Underground2\és ezen belül ments ki mindent majd ha felraktad ismét a gamét másold vissza ugyan ide... remélem jool/érthetően írtam le lehet némi eltérés az elérési útvonalban. Pölö: ne C:\, hanem az ahol az XP fent van... (huhh most 1-2 embernek megvan a véleménye rólam de mentségemre mondom beteg vagyok 39 fokos lázzal ) -
#12680 sztem mensd el (szedd ki a program files-ból a profilt) a verdáidat és rakd fel újra patch-el, mindennel együtt -
Lantee #12679 Sziasztok!
Jó régen nem írtam már a fórumba, folyamatosan csak olvasgatom. DE! Most olyan problémám van, aminek a megoldását sehol sem találtam.
Ugyanaz a gondom, mint az NFSU első részénél is --> Se szó, se beszéd halálra fagy! Általában két helyen különösen szeret kifagyni: 1. A játék betöltésénél, a THX logó után (ismeretlen hiba, bla-bla-bla) 2. Egy-egy verseny betöltésénél, vagy végeztével (Brooke Burke-öt nem szereti a gépem??) :)
Szóval, a gépem biztos nem hibás, mert arra figyelek. (P4 3GHz, 1GB ram, Radeon 9800XT legújabb driverrel)
Az 1.1-es patch is fent van, úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet a gubanc! Találkozott már valaki hasonlóval? ...és hogy oldotta meg?
Előre is köszönöm! Már megfordult a fejemben az uninstall gondolata is, de sajnálnám a frankó kis focus-omat! :) -
#12678 Válaszok, sorrendben: Nem, Nincs olyan progi, Nem jó hozzá.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12677 sziasztok!
Meg tudja valaki nekem mondani, hogy lehet e U2-ben a Vinyl-eket szerkeszteni és ha igen melyik progival? Esetleg joo hozzá az U1 hez használt Vinyl editor? -
#12676 A cracnek semmi köze hozzá.
Venom: a videokátya driverje föl van téve? -
#12675 má kipróbáltunk egy rakat carcket de mindegyikkel ugyanaz a hiba. -
#12674 A végén ne o (betű)-t hanem 0 (szám)-t írj! -
#12673 Szevasztok! Szar a CDmhez a serielszám, tudtok mondani 1et? létszi nagyon fontos és sűrgős! -
#12672 szívesen :) -
#12671 tegyél rá másik cracket