14991

[ Garage | FAQ ]
  • nyni
    na es mifele buntetopont?hogy javitsam ki?nyomjam le ujra a jatekot?
  • IMYke2.0.0.0
    pont-pont-pont-büntetőpont... brumma-brumma...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • nyni
    Hello!Van egy kerdesem,100%-ig vegignyomattam a jatekot de meg most sincs meg a wide bodykits,hogy lehetne megszerezni???
  • Met
    FAQ bazzeg
  • danceboy87
    Hy! Valaki legtudja Nekem irni, hogy honnan tudom leszedni a Peugeot 106-ost? Már keresgétem, de nem találtam.
  • Pyx #12825
    megprobálom, köszi
  • HellBurner
    Töröld ki a gimme.dll-t
    Vagy Microsoft Compatibility Tool
  • Pyx #12823
    passz, offline sem tudom elindítani :C
  • HellBurner
    valaki?
  • HellBurner
    OFF

Felraktam az NFS 5-t (még mindig kurva jó). Fent van az összes protocol, van IP cím a helyi háló működik. LAN-ban akarunk játszani de nem látszik a server gép, peer-to-peer-ba megy csak iszonyat szar a ping (a kliens gépen irányíthatatlan a kocsi). Miért nem megy a LAN. Need For Speed Porsche 2000. Nem eredeti. A service Pack 2 lehet baj. Kérlek titeket segítsetek !!!

ON
  • Met
    ja, reflexből nyomkodom az entert de b@szik eltünni:)
  • RelakS
    Próbáltam, nem :( Ráadásul az első kettő még az esc-re sem reagál >_<
  • Met
    ezeket nem lehet kikapcsolni?
  • RelakS
    Lehet, mert itt is négy előre renderelt film van:
    EA Games - Challange everything
    THX
    Csaj dumál, hogy játék, de az utakon beköti az övét.
    Intro.
  • Legion
    Az rendben van, de nekem a játék be se töltődik! Nemhogy féklámpákat, de semmit nem látok!
    Szóval elindítom a speed2.exe(crack)-t, elsötétül a képernyő, kicsit töltöget, aztán semmi. Ez mi lehet?
    Régen a freelancernél, meg a silent hill3-nál volt ilyen vmi video codec miatt, mert filmet akart megnyitni (intro) csak nem volt jó a codec, és amitt fagyott meg. Nem tudom, lehet hogy itt is ilyesmi van?
  • DJ Skyline
    ja......ehhh...nagyon reggel van még...[nem rég kelt]...nah...most lelépek suleszba...

bye
  • RelakS
    A LÁMPÁKNÁL áll a forgalom

A kereszteződés üres volt :)
  • DJ Skyline
    de ha keresztben áll a forgalom akkor hogyan fordulok be arra amerre menni akarok?
  • RelakS
    Hülye Én befordultam volna, amerre menni akartam, de tegnap a hüle tyúk szépen LASSAN ráhajtott a gyalogátkelőre, majd visszatolatott. A tűzoltók majdnem meghúzták a fiatját :D
  • DJ Skyline
    hát nem tom...sokat nemtudok csinálni,tűzoltó szépen vár egy kicsit!:)))
  • RelakS
    Kérdés:

Micsinálnál, ha egy négysávos úton vagy egy keresztezdésben? Balra akarsz kanyarodni, ezért a legbelső sávban vagy. Melletted két másik sáv dugig tömve, illetve a bal oldalon járdasziget. A te utadon mindenfelé piros, keresztbe zöld, viszont mögötted jön egy száguldó, szirénázó tűzoltókat szállító autó, és előtte láttad, ahogy több másik tűzoltó elszelelt. A forgalom keresztben is áll, mert hallják a vernyogást. Előtted gyalogátkelő.
    Nah, mit csinálnál?
  • DJ Skyline
    4 nekem elveszett,5 meg alap!:)
    5 az egyik legjobban sikerült NFS szvsz...
  • RelakS
    Sajna a 4 meg az 5 kimaradt :/

Pedig a 4 már megvan, csak telepíteni kéne :D
  • DJ Skyline
    nincs!!!
  • DJ Skyline
    jah...azt nem tudtam!:)))
  • RelakS
    A második SE résztől ismerem az NFS-t :D
  • DJ Skyline
    NFS első réstének is van egy SE verziója!:))
  • RelakS
    1: Kapsz egy -t
    2: Mivel még nem egyeztünk meg a nagy FAQ bannerben, ezért minden törzstag kap egy -t
    3: FAQ-ban benne van, még görgetned sem kell!

Idézem:

Kérdés: Nem látok semmit, csak a két féklámpát, mit csináljak?
    Válasz: Frissítsd a videokártyád driver-ét, vagy kapcsold ki a grafikai beéllítások között a Light Trails-t.

Alternatíva [thx to RelakS] Ha az alábbi négy dolog közül BÁRMELYIK OFF vagy MINIMUM, akkor NEM lesz fekete a képernyo: Light Trails: a fények nyomvonala, ami olyan effekt, mint a régebbi kamerákon a lámpák csíkhúzása. Ezen kívül ha egy muhelyben vagy, akkor minden világos dolog körül "fényudvar" van. Light Glow: a fények becsillanása Full Screen Antialjasing: a tárgyak ferde éleit kisimítja Horizon Fog: az égre vonatkozó köd. Szvsz ha a vidkártya sebessége megengedi, akkor ezt ajánlott kikapcsolni.
  • RelakS
    Need for Speed
    Need for Speed 2
    Need for Speed 2 SE
    Need for Speed 3: Hot pursuit
    Need for Speed 4: High Stakes (?)
    Need for Speed 5: Porshe Unleashed (hejesírás rulez :D )
    Need for Speed 6: Hot pursuit 2
    Need for Speed 7: Underground
    Need for Speed 8: Underground 2

Szerintem ez a sorrend
  • GaBika6
    Hi!
    Valaki mondja meg lecci van-e lehetoseg betenni a jatekba plussz autokat?Az oke hogy az amcsi valtozatba beteszem a corsat+p106-ot.En olyanra gondolok hogy puntogt-t be lehet-e tenni es jatszani vele tuningolni stb...
  • steweee
    vki meg tudja mondani hogy hogy jöttek időrendi sorrendben? ezelőtt volt ugye az nfs undeground 1, ami nem volt egy nagy szám. előtte a nfs 5 porsche unleashed volt?
  • Legion
    Üdv! Az mitől lehet, hogy feltelepítem a játékot, elindítom, elsötétül a képernyő, egy kicsit töltöget aztán semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    300 alatt...

• HellBurner
    Olyasmi tuningokkal mint ami az NFS-ben van mennyi lehet?
  • IMYke2.0.0.0
    Ellenben, ha dragster motort gyömöszölnének bele, akkor határ a csillagos ég...

• IMYke2.0.0.0
    360 az baromság... SZERINTEM.

• HellBurner
    Az NFS-ben a Golf akár 360-al is megy. A valóságban mennyi a max amit ki lehetne belőle hozni vagy kihoztak, persze extreme tuningal? Egy fogadást dönthet el.
  • via_mala
    OK, de mégis hol? É-D-K-Ny?

Találtam egy oldalt, ahol számszerű adatok vannak az autókról, ráadásul azt írja, hogy a Celica a lehet leggyorsabb autó a játékban: itt.
  • Met
    ne kezdj száguldozni, szólt, hogy beacon hill, 3szor körbejártam az egész szart de nem találtam meg
    van pár hely ahol lehetnek, azokat szoktam nézni
  • Venom
    VÁÁÁÁ Ati!!! te itt? :D
    Jaizé ha msn-ed van lécci privibe ird le a cimet mert ICQ számom eltünt valahova megmá kedvem sincs ICQ-t használni mert tök ratyi.