Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöször is Boldog Karit ( igaz egy napot csusztam vele, de most volt idöm )
Ahogy igy olvasgattam örrömmel nézem hogy felkerült egy két link aminek nagyon örülök:
- Git progi
- auto unlocker
- magyarositás
ezeket hamarba le is szedtem...
viszont lenne kettö kérdésem...
1. Git progi - ahogy olvastam a progi lehetövé teszi, hogy neten nyomjam, ám ahogy olvasgattam a használati utmutatot, én ugy értelmeztem ezt csak haverokkal tudom megjátszani, ugyanis ehhez nekem tudnom ill. tudniuk kell az ipmet? vagy én értelmeztem valamit rosszul?
2. Auto unlocker - hamarba be is másoltam, elinditottam a gamet egy végig játszott mentéssel, de a verdák sehol... 😞 azt megtudja vki mondani, mikor kapom meg a verdákat, vagy kell egy teljesen uj carrert kezdeni?
nagyábból ennyi lett volna.
ha esetleg volt már erröl szó, valaki megirná, hogy " már válaszoltam erre lejjeb" vagy hogy " 1245556" hozzá szolás!
Segitséget elöre is köcce!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mission Impossible 2010: PRO Class
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tudnál bõvebb infót adni az ezen az oldalon található "védelmi rendszerek feltörése" alfejezetrõl? Mikor van rá szükségem, ha esetleg Én magam állnék neki játékot törni vagy csak egyszerûen nem akar indulni ilyen-olyan védelmi kütyük miatt egy adott játék?
The Matrix has you...
amugy csak az, hogy mért van kétszer kijelölve a név?<#nyes>#nyes>
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pedig a pözsót akarom felcsinosítani

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
HONDA-The Power of Dream
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Harmadjára játszom a játékot.Pls vki. mondjon már nekem egy pinz cheat-et ami müxik is, mert igy harmadjára nincs kedvem már állandóan outrunokat menni 100 pinzér.Ki akarom mindig probálni az új kocsit amit kapok csak nincs pinzem tuningra.
HONDA-The Power of Dream
__|__ ________(*)________
Mivel nagyon sok hozzászólás van itt nem akarom kikeresni, hogy mi vonatkozik rám (remélem nincs harag). Szóval olyan problémám lenne, hogy 44%-nál vagyok kb és nincs több küldetés. Már minden vackot rátetem a kocsimra (honda civic), de nem megy tovább. Nyomtam már egy csomó outrunt is, de semmi.Már csakaz utolsó városrészre várok, hogy kinyiljon. Már az összes bolt megvan, még vettem magamnak egy Pontacot is betuningoltam, demég mindíg nem megy tovább. Még a wolrdmapot is megcsináltam.
Valami ötlet?
Elõre is köszi a válaszokat.
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Picikét változtattam az autó pozicióján<#ravasz1>#ravasz1>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hogyan lehet a zenéket kicserélni?
Hogyan lehet a pályán lévõ képeket (pl reklámtáblákat) kicserélni?
Hatással van-e a menettulajdonságokra a spoiler?
<#nyes>#nyes>̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊