14991
-
#12870 Megvan!!! Nem figyletem, hogy jobbra is lehet lapozni! THX a lot! -
csabóca27 #12869 honnan tom leszedni a magyarosítást? -
#12868 Megnézem akkor mégegyszer. Dew mindegyik complet, na de a stat-ba is azt jelzi, hogy complett. Csak egy DVD borító hiányzik. -
#12867 Kicsicsázni a gépet. BIZTOSAN megvan minden bolt? Ellenőrizd a térképet
Mellesleg ha 66%-on van a gém, és a part unlock 100%, akkor a garázsban garantáltan van verseny, a Stage 1-Stage 4-ben valahol -
#12866 Na most akkor megcsiáltuk ami még nem volt megcsinálva, de nem megy tovább nincs mit játszanni. 10-esre meg nem lehet feltenni a gépet. Nekünk 9,44%-on van. Amúgy tényleg volt 1-2 ami még nem volt megcsonálva. valami más ötlet?
A válaszodat előre is köszönöm.! -
#12865 Garázsba be, küldiket végignyomni a faq-ban leírtak szerint. -
#12864 Sziasztok! Gondolom már uncsi ez a kérédés, de nekem nincs kedvem 12000 hozzászólást végigolvasni, míg megtalálom a választ, tehát kérénék egy kis helpet! 66/%-nál járunk a game-be, a design 9,49% Part unlock 100% a wide body is már fent van! Az outronokat végignyomtuk. De nincs több küldetés! Esetleg van még outrun? Vagy ilyenkor mi van? Nem vágjuk. Már a world map is meg lett csinálva de semmi. A válaszokat előre is köszönjük! -
#12863 "de állítólag jól működik"
nekem se sikerült... -
#12862 egy git nevű progit, nekem mondjuk sehogyse sikerült....:)de állítólag jól működik -
issy #12861 szijasztok!!!! Annyi érdekelne hogy online játékhoz mit kell letölteni a játékhoz???
Köszi szépen -
#12860 én még a készüléséről hallottam, akkoriban még nm volt divat a tuningolósdi és érdekelt is volna de a múlt homályába veszett
:)) -
#12859 csak online lehetett játszan és csak eredeti game-el, ea szerveren
pedig állítólag régi autókat lehetett benne tuningolni -
Beam #12858 nekem is ez volna a problémám mint Legionnnak hogy elsötétül a képernyő, és a feladatkezelőben látom hogy 100%on van a használat és az underground 2 "nem válaszol" pedig megfelel a gépem a rendszerkövetelményeknek. -
#12857 nfs:pu, elírtam :)
MCO, ha jól emlékszem csak online lehetett játszani, gondolom ezért nem lehetett teljes jogu nfs -
#12856 miért h is volt ez a motorcity online én nm swokat hallotttam róla -
#12855 mi az az nfsu:pu??
Mellesleg a hp2-ben nagyon súlyos volt megtalálni a legrövidebb, és a legideálisab levágást :) Két db rendőrös pályát nem tudtam, csak ezüstre teljesíteni, a többi arany lett :D -
#12854 hot pursuit 2ben voltak utoljára rendörők, így visszagondolva - 2 underground után - annyira nem is volt rossz
pályákra nememlékszem, de z8 az stimmel :)
amúgy volt még egy nfs a nfsu:pu elött, motor city online. csak utólag kitagadták az nfs családjából -
steweee #12853 köszi a válszt. a porsche unleasheddel játszok éppen. annak idején nagyon nyomtam, most vhogy sokkal könnyebbnek találom , mindent elősre nyerek benne. lehet a gémpad is az oka. nem tudok a hot pursuit 2 az jó? egyedül ahhoz nem volt szerencsém. az underground 1-el sem játszottam sokat mert nem tetszett annyira árkád volt, viszon állítólag a kettő sokkal jobb, már megvan majd kiprógálom ha ráérek. és az a high stakes volt amiben volt olyan pálya hogy delfin cove és az akkor újnak számító bmw z8????(nem bizti hogy ez a típusjele, kicsi, cápaorrú) as kupé is volt benne ? -
#12852 Katt. -
#12851 Nem a játékhoz kellene. -
#12850 1: nincs
2: minek? -
#12849 Valaki help! Alig tartok a játék 50%ánál, de elfogytak a küldik. Outrunoltam vagy 5öt, kaptam is tuningot és egy body upgrade-et. Felment 5re a kinézet, meg is kaptam érte a DVD covert, de azóta sincs több pálya.
Vmi tag néha felhív h van verseny itt meg ott, de nem találom a megszokott helyeken sem. Hol tudom megnézni hol vannak ezek? A garázsban a world map-en rajta kellene lennie? -
#12848 Hi! Az URL versenyek helyszínéről van valahol térkép?
A faq-ban csak a városról találtam. -
#12847 ittvannak a mentések:
<systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 -
atibacsi1977 #12846 Hello! Csak azt szeretném kérdezni, hogy ki lehet-e menteni a profilomat a játékból,mert sajna lekell törölnöm a gamát, és nem szeretném elvesziteni az eddig lejátszott versenyeimet,megaztán az autóm is a szivemhez nőtt! Rossz lenne elölröl kezdeni az egészet!
Szóval ha letörlöm,melyik fájlt másoljam ki,hogy a profilom megmaradjon? -
#12845 legyen sok a csillagod, és a garázsból a world map-en keresztül csinálj még küldiket -
#12844 Mi az az utolsó pályarész?
Mellesleg ha nem elég "csinosak" a kocsiaid, akkor nem enged tovább. -
danceboy87 #12843 Hy!
Elakadtam, már csak az utolsó pályarész nincs meg, minden versenyt átvittem ami a térképen volt. Nem tudja valaki, hogy miért nem enged tovább??? -
#12842 Full screen anti alasinget
állitsd masra! -
#12841 Segítsetek nem bírom nézni ezt a pixeles festést. Nagy a teher végetvetek az életemnek. -
#12840 Valaki segítsen! Végigolvastam a FAQ-t de nem találtam választ. Állítgattam a beállításokat, nagyon szép lett meg minden, de a grafikák a kocsi oldalán teljesen pixeles lett és csúnya. Az irányt mutató nyíl és a reklámok is pixelesek lettek.
Visszaraktam gyári beállításra, de ugyan olyan maradt. Ilyenkor mi a baj? -
Robogoka #12839 Vagy ha valaki elküldene nekem egy mentést magazinok nélkül ahol az összes menetteljesítményre vonatkozo extreme cucc ki van játszva, akkor az is fincsi lenne.
Ha úgy dönt valaki hogy elküldi az [email protected] -ra jöhet.
Előre is köszi Robogó :) -
Robogoka #12838 Én szerintem minden bolt megvolt, direkt bejártam az utcákat már amennyire lehetett.
És igaz hogy mindenkit szarrá vertem, de akkor se lett minden extreme cuccos.
Szóval ez kicsit elkeserít :( -
#12837 Azt meg, hogy minden bolt megvan-e. -
Robogoka #12836 Nem tudom volt e már szó róla.
De én kijátszottam, a world mapon is minden completed volt, de ennek ellenére, a turbó, a nitro, a sulycsökkentés kb ezekből unlocked maradt a extreme változat. És már csak outrunok voltak.
Kérdésem: Volt már akinek minden extreme volt?
Hogy lehet ezt elérni?
üdv: RRT -
nyni #12835 koszi szepen! -
#12834 Korrigálva [thx to Hmuda]
Kérdés: Hogyan szerzek unique cuccokat?
Válasz: Meg kell nyerned bizonyos számú outrunt és azután kapsz egy SMS-t, amiben tájékoztat a legyozött ellenfeled, hogy te vagy az uberkirály és ezért ad neked egy unique upgrade-t. Ekkor megjelenik egy Special Event a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következo cuccokat lehet megkapni:
Widebody kit: 11 gyozelem a stage 5-ön -
nyni #12833 vegigolvastam!!!!egy budos betut sem talaltam buntetopontrol,vagy akar bodykits-ekrol!!!!!!!!!!!! -
#12832 faq -
#12831 olvass faqt