Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
htx! <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
OK akkor majd este írok egy Privátot hogy NFS Banner!😊))

RelakS
Dehogynincs 😊 A HL2-st is otthonról csináltam, de azóta rájöttem, hogy két kép url-je is elfér a felsõ csíkban 😄 A Garage meg marad text, feltéve, hogy kifér.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJ Skyline
OK,THX a többiek nevében is...esetleg írok egy privátot este?vagy otthon nincs neted?

RelakS
Este gyártok MELLÉ egy faq szalagot, ha el nem felejtem, oksa?

Duddits
Lejjebbe vettem és semmi. Amúgy Nvidia Geforce FX 5200

Met
És milyen igazuk lesz😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

littleNorbi
elolvastam, az biztos úgy van ahogy írja ?

DJ Skyline
olyan banner kéne mint ami a HL2 topikban van...banner és FAQ egyben...😊))HL2 banner

kojotomi
Mért nem olvasol FAQ-t?<#ejnye1>

RelakS
Jah, volt, hogy zsinórban kettõt is.

janos666
Le leszel baszva. Azt mondják majd miért nem olvastál FAQ-t!
littleNorbi
Miért nincs több feladatom ?

janos666
De vesztettél is néha outrunt? Kár hogy itt nincsenek visszatölthetõ mentések...
RelakS
Én mindig azt csináltam, hogy egy outrun, egy verseny felváltva, és kaptam a unikot rendesen

janos666
Az outrun gyõzelmek amikért unique cuccok járnak azokat sorozatban kell érteni, vagyis 11 gyõzelem egymás után és ha a 10.-et elvesztem kezdhetem elõlrõl? Eddig ezekkel nem is foglalkoztam, csak most hogy láttam a FAQ-ban hogy unique upgrade jár értük. Elkezdtem, 7-et nyertem sorozatba, semmi, vesztettem 1-et. Megint nyertem vagy 5-öt sorozatba de még mindíg semmi. Ha ki van játszva (66%-tól függetlenül már azt mondta végeztünk) még akkor is lehet unique cuccokat szerezni outrunnal?
hitman 1911
Sztem videokari nem birja mert fullon van minden beálitva.Vedd lejjebb a beálitásokat és jó lesz.

HONDA-The Power of Dream

littleNorbi
Miért nincs több feladatom ?

RelakS
nos, a garázsban lévõ uncompleted-et csak a zs-ért érdemes nyomni, másért nem. Ha garázson kívül minden üres, akkor mission accomplished. Én most járok 90%-nál, de még van 8 url-em, meg még fogok vadászni rejtett küldikre

janos666
Elolvastam a FAQ-t! 66%-nál járok a játékban, csak nem az a problémám hogy nincs több küldetés (mert nincs) hanem hogy lenyomtam azt az ideges telefonálgató, fenyítgetõ embert (a képregényekben U.R.L.-ek után, elõtt butítja a népet mert idegesítem) és bejött a videó amiben végigvezetett a városon és azt mondta FULL a játék, kirájos vótam, befejeztem. Ez kicsit fura, mert a garázsban a word mapon is van még jónéhány uncompleted küldetés, de azokat minek vigyem ha nincs miért küzdeni (vége a fõellennek)? Akkor kínozzam még egy darabig, lessz még valami érdekesség xx futam után, vagy ennyi, itt volt a vége, így normális ha csak "normal" nehézségen játszottam? (kezdjek egy hard-ot is?)
Duddits
Nem tudjátok mért van az, hogy felraktam egy ismerõs gépére és mikor belépünk a játékba a kép ugárl össze-vissza és ilyen csíkok futnak keresztbe-kasúl a képen és semmit nem lehet látni! És mikor nyomok egy új karriert akkor meg tök fekete minden és semmi kép nincs.

kojotomi
nem harakszom<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ez - már ne haragudj - de nem bók volt...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kojotomi
ezt most bóknak szántad?

Duddits
Csak hogyha észrevetted volna nála nagyon cheater nincs a fórumon! <#levele>

kojotomi
nem azzé! csak mert megtelt a garázsom és nagyon nem akarom eggyiket se lecserélni!

SLICK
lehet de nekem az RX8 nagyon bejön és ezért kicsit várni kell hogy megkapjam

DJ Skyline
nekem 2 is sok..😊

IMYke2.0.0.0
Akkor te idõmilliomos lehetsz!
Ez az 5 autó is legalább 5 x 10-12 óra játékidõ, ha mindenre, csalás nélkül költögetsz a játékban!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SLICK
LOL! Méghogy kevés nekem 2 elég volt ez elején Civiccel mentem azután RX8 al mentem tovább

kojotomi
akkor is sztem kevés!karrier módban 5 autó...

DJ Skyline
szerintem meg bõven elég...amúgy is ha csinálsz egy autót az bemegy a My cars részbe...ott meg annyi van amennyit akarsz...

kojotomi
kár!mert elég kevés szerintem 5 autó!

DJ Skyline
az már módolásnak számit!😊))
amúgy nem lehet!

SLICK
aha nem baj köszönöm 😊)

kojotomi
nem módolással,hanem amúgy lehet-e a garázsban 5-nél több autó!?

DJ Skyline
igen csak ha megnézed a skylinenak egy hangja van...GIN_Nissan_Skyline.gin...nem tudom hogy az e az alap...mert ha megnézed sok olyan autónak olyan szintû a motor hangja 3as szinten mint a skylinenak...tehát ha megtalálod a 3as szintû motorhangot és felülírod a skyline hangjával akkor lehet hogy az összes autónak ami 3as szinten = a skylinenal alap skyline hangja lesz...na ezt jól megondtam de remélem érthetõ!😊

IMYke2.0.0.0
Sehogy.
Nem elefeledni, ez a játék nem a moddolhatóságáról híres!

kojotomi
Valaki nemtudja,hogy lehete töbszörözni a garázsban az autók számát?

SLICK
aha de én azt akarom hogy a skylin-omnak olyan hangja legyen 3as szintû motorral mint a skyline alapfelszereltséggel szal érted?
erre a másolgatásra én is rájöttem azért kösz 😊
de az rx 8 nak és az rx 7 nek megcsinálom

DJ Skyline
Need for Speed Underground 2\SOUND\ENGINE...és itt felülírod annak a kocsinak a .gin fájlját amit kiakarsz cserélni...tehát ha pl a 350Z hangját akartod a Skylinera tenni akkor pl a GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t kimásolod valahova és GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezed el...majd visszamásolod a már GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezett GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t...

SLICK
Helló srácok!

Lenne egy kérdésem hozzátok. Lehet hülyén hangzik de nekem ez fontos lenne.

Szal az lenne a kérdés:
Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a Nissan Skyline-nak olyan hangja legyen 3. szintû motorral
mintha az alap szintû lenne benne? Mert azavar hogya 3. szintû motornak olyan gyökér hangja van.
Továbbá az RX-8-nak és az RX-7-nek is megszeretném változtatni a hangját, olyannaá mint ami a
Nissan 350Z-nek van 3. szintû motorral.
Tom tényleg hülye kérdés de nekem ez fontos!
Ha valaki elmondaná, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni vagy megcsinálja nekem akkor hálás lennék!!

GTi Gaga
köcce, már ott is vagyok

itt mijen ügyben tudnak segiteni? az autó vagy a neten való game?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

nézz el ide: irc.quakenet.eu.org / #nfsu2.hu

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

GTi Gaga
Köcce Prince007

alapjába véve akkor Lanolni hulla egyszerü a gammaval, a neten pedig ismeröseimmel tudok gamezni, akinek tudom az ipjét... nem probálta ezt vki? aki esetleg tolja igy neten közzé tehetné az ipjét. Mi magyarok tartsunk össze... 😊

az unlock autokról még annnyit, nem lehet azt megoldani, hogy car lotba is megjelenejenek a verdák? Bocs ha valakit felidegesitek a buta kérdéssel... 😊

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

T-boy
THX
2 eredeti van,(az is ps2 + pc) nem próbáltuk ki, de áll. megy a lét kütyü közt is + 4copy.
Nem netes játék hanem LAN.
A Fakju jó ötlet :-)

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

neten gamezás kellékei:

EREDETI játék
modem
drót
bõvebben a fakutyában :-)

T-boy
Üdv.
Valaki minap írta, hogy a Lan akkor megy ha az átjárót a szerver IP-jére állítják. Ez biztos, müküdõ megoldás? Mert tegnap csak kb 2 órát szórakoztunk a beállításával, és nem ment(még IP címzés nélkül, ugyanúgy lobbynál szórakozik egy kicsit, és amikor csatlakozna valaki hozzá akkor hibával nem csatlakozik).
Vagy esetleg az NFSU(1) idõkbõl fenmaradt LAN patchel próbálkozzunk, ami egy EA szervert emulál?

bocs, de nem olvastam végig a fórumot, mert 10 percen belül indulnom kéne itthonról

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

1.Igen tudniuk kell.

GTi Gaga
köcce a korrekt válszt!