Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó tipp volt a Customize mód kipróbálása. Legalább megtudtam, hogy milyen verdát NEM kéne venni. Az Audi TT egész jó, elvben jobban gyorsul, mint a Toyota Celica, de a fentemlegetett repteres U.R.L-ben esélyem sem volt vele, pedig mind a 0-60 km/h és a 0-100 km/h-ban jobb volt a Celica-nál. Viszont annyira csúszkát a segge, hogy borzalom. Lehet, hogy le kéne ültetni? Viszont Drag-et úgy nyertem vele, hogy még a 6-os sebességfokozatig sem jutottam el!? (A verseny végén még javában az 5 fokozatot húzattam.) Pedig a Celica-nál párszor azért robbant szét a motor mert már a 6-osban is szarrá kellett húznom (meg persze pár béna váltásom is volt 😉.
Van, hogy valaki rádión beszól, hogy valami verseny készülõdik, de nem tudja pontosan hol, én majd biztosan megtalálom. Valami ilyesmit makog: 'race at Bayview ... but I can't pinpoint the exact location ...'. Ilyenkor mit kéne csinálni? Vadul kezdjek el száguldozni a környéken?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Vagy, hogy kijelezze valahogy éppen hol van valami eksön.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mercedes CLK 270
Azért egy olyan könnyûfém kereket 24"-osban megnéznék, mint amiket választani lehet 😄
Apropó: Van valami jelentõsége, hogy hány colos kereket rakok a verdára (a játékbn természetesen)? Csak mert zsében pl ugyan annyiba kerül (és ez eleve baromság)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A játéknak easy fokozaton kb. annyi kihívása van, mint egy papírhajó összerakásának. Padló, nitró, hûdegyorsvagyok, már megint nyertem valamit, amivel még gyorsabb lehet az autóm. Garázsból ki, újabb padlógáz, a pedáljaim már lötyögnek a sok padlózástól (hja, a LFS-ben már nem is tudok vezetni, mert nem lehet a gázt adagolni) és újabb versenyeket nyerek meg elsõre.
Mielõtt bárki a fejemet venné, NEM fikázom a játékot.
Megvettem, végigtoltam, tetszett. Normalon néha fel is idegesített, hogy hogy tudnak ezek ilyen jól gyorsulni és csúszni. Hardon nem is próbáltam, kickbox lett volna a vége...
Szóval hál'isten nem csak a saját javára csal.
A SUV versenyek is aszfalton mennek? (tegnap nem volt idõm kipróbálni)
Mercedes CLK 270
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyébként vezetett már valaki ilyen disznó nagy dögöt? Mert nem akarom elhinni, hogy mikor már vinnyog egyesben, akkor kell kettesbe rakni, ott meg le akar fulladni...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyszer nyomtam a Toyota Celica-val egy Circuit-et, és 2 jármû a 4-bõl ilyen terepjáró volt. Persze rendesen fel lehettek tuningolva, mert gyakorlatilag ugyanolyan gyorsak voltak, mint a többi autó.
Az outrunos autók is terepjárók lesznek😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én meg nekiestem tót az anyjának, és rögtön Carrier módban kezdtem nyomni, még a többi módot nem is próbáltam.
Akkor feltuningolom az Audi TT-t maxra, és csak Drag-re használom, amíg nem lesz meg az a hármas szintû futómû, idegroncs már így is vagyok leginkább a Drift-ektõl. Fõleg mikor sikerül egy Colossal Drift-et csinálni és a végén egy inci-finci koccanás miatt elvész az egész! Aaaarrggg! ;(
Egyébkén vannak ezek a Hummer, meg egyéb batár autók (Licoln Navigator, Hummer H2, Caddilac Escalade), ezeket milyen versenyben használjátok? (Szvsz semmire sem jók...)
Szerintem lépj ki a carrier módból, Customize menüpontban szerelj össze egy tetszõ járgányt, aztán próbálgasd (Dyno alat lehet állítgatni is), ohfy neked mennyire tetszik. Ha elégedett vagy vele, ismét carrier (Underground) mód, aztán vedd meg.
A TT például egyik személyes kedvencem az léetben (Mo-n készül!!!)állandó négykerekes, elég gyors kanyarokat képes produkálni, de ha egy picit tuningoltam, annyira vad lett, hogy alig lehetett megtartani. Végül a hármas szintû futómû hozta meg a megoldást, de addig, a kettessel egy idegroncs volt.
Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb autó? Vannak azok a csúszkák, hogy Accelartion, Max Speed, Handling, de ezek az alap jármûnél rég nem mondanak semmit. Az meg egy kicsit drága, hogy maxra feltuningoljam, és utána hasonlítsam össze az aktuális legjobb autómmal!
Szóval: kéne valami táblázat, amiben számszerûen benne vannak ezek az értékek.
Konkrétan pl ezzel szívtam meg:
Toyota Celica vs Toyota Supra
Most Toyota Celica-val nyomom, de a Supra szvsz sokkal sportosabban nézett ki, mégis feltuningolva rosszabra jött ki. Kidobtam egy kazal pénzt és nem érte meg. Akkor most itt van ez, melyik a jobb?:
Toyota Celica vs Audi TT (asszem ez a neve, alapban metálszürke)
Egyébként tegnap este csak 1 drag-et nyomtam és a garázsba menet kivágott. Nem baj úgyis marha álmos voltam. 😊
Most találtam egy ilyet: Car List/FAQ
Asszem ezzel elleszek.
BTW: érdemes az elsõ résszel is megpróbálkozni?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
legalabb ezt sikeralt vegre megszereznem:
ja es rohadjon meg az egesz.. 133 versenyen voltam es 50 % nal tartok????????????????????????????????????? hat mar a 100 versenynel kurvara untam az egesz jatekot.. ezt a szart aztan szepen megnyujtottak.....
Miért dobál ki a játék véletlenszerûen? Fut rendesen, és egyszer csak kidob a desktop-ra. ;(
Mondjuk néha hasznos, mert így megunom és elmegyek aludni, különben tegnap este is 3-ig játszottam volna vele. 😊
Szóval: nálam nincs semilyen kódekpakk, legutóbb már az XviD kódeket is leszedtem, a VPU Recovery-t is kikapcsoltam, de mégis kidobál teljesen véletlenszerûen.
Minden grafikai opció a maxon van, gyönyörû, és van, hogy órákig kilépés nélkül fut. Fent van az 1.1-es patch és vagy 3 különbözõ cr@ck-et próbáltam hozzá, de mindegyikkel ezt csinálja.
Hardver: P4 2.8 GHz, 512 MB DDR400, Radeon 9800Pro
Sw: WinXP SP1, DirectX 9.0c, Catalyst 4.12
Mi lehet a baj?