14991
-
#13230 hát az outrun-ok miatt. nekem ez miatt jött be legjobban a 2. rész:)) és most már végre teljes pompájában láthatom a drágát:) -
#13229 De igen, csak arra nem emlékszem, hogy a karrier módban is, vagy csak a single race-ekhez (bár ha végigjátszottad, akkor minek a karrierben tovább autózni) -
#13228 Ha 100% végigjátszod, akkor nem unlockol minden autóhoz mindent? -
Vlala #13227 tényleg, akkor mi van, ha egy H2-essel állsz be? Arra asszem, nincs is kit.
A profilod főmeüjében viszont bármelyik autóra szerelhetsz kitet, a tuningolásnál! -
Vlala #13226 Widebodykitet csak arra az autóra kapsz, amellyel a 11. outrun (városi fogócska) után beállsz a kasztnishoz. Élőben sem lenne túl esztétikus egy Skyline kitje egy 206-os Peugeot-n... ez szerintem is k-ség, ezért egy all access unlockert adtam a játéknak, miután végigjátszottam. :-) -
#13225 A FAQ-ba azt írják, hogy 11 OUTRUN-t kell nyerned az STAGE 5-ön (tehát mikor már minden városrészt "feloldottál"). Elvileg ekkor kapsz UNIQUE WIDE BODY KIT-et. szerintem ezután kell lennie boltban is, de persze nem biztos. az a gond, hogy régen jártam már ennél a résznél, mert most, hogy megvan az új gépem elölről kellett kezdenem:)) de nekem anno nem volt gondom vele, csináltam a versenyeket aztán egyszer csak megkaptam:) -
#13224 reinstall? -
Ficok #13223 100% os a game és még mindig nem kaptam wide body kitet.
hogyan tudom ezt megszerezni?Már próbáltam úgy is hogy letöltöttem egy elmentést is amibe volt wide os autó de ha egy másikra akarok rakni akkor is ott van a lakat. -
#13222 nem cseréli le, hanem kapsz két mentést.
Egy Corsásat meg egy 106osat. Az a baj, hogy csak carriermódban lehet nyomulni vele. Tehát külön nem lehet választani amikor mondjuk csak customise ride-olsz.
Én megbántam hogy leszedtem
[bár a corsa tetszik neki] -
#13221 én úgy tudom hogy nem cseréli le nivel nem felülírod a fájlokat hanem beteszel 2 mappát!! Szerintem :D -
#13220 Nem most voltam állat!!!
Tehát lecseréli? -
#13219 De állat vagyok!!!!
a másik eu-s verda nincs meg így? -
#13218 Hali "leszettem a pözsót mega zopelt, oszt ha berakom őköt akko' kicseréli a régi vasakat?" -
#13217 Van olyan site ahonnan meg lehet nézni egyes autók finomhangolását (Dyno, etc).
Láttam egy képet, ahol a fiatalember egy mx-5 -ből valami 380 valahányat kihozott. Gamestar DVD-n volt.
Arra gondoltam, hogy biztos vannak ilyen autóbeállítások valahol.
Ti tudtok? -
Toroco #13216 Hát nem tom. Amikor mi nyomtuk lanon akkor nem voltak ilyen gyorsulós dolgok, de persze mindig nyertem. Civicel jol lenyomtam a golfot persze az jobban gyorsult csak a civic tovább és lehgytam az egyenesben. Nálunk az volt a furcsa dolog, hogy amikor kb 150el nyomtuk a golf kicsit gyorsabban ment és lehygyott, és az volt a pláne hogy nálam rukvercben ment az autó. meg keresztben, meg hasonló nyalámságok. nálunk csap puzicionálási gondok voltak. -
Travelos #13215 Hi All!
Az a helyzet, hogyha játszok a haverral hálóban akkor furcsa dolgok vannak!
Egyszerűen az én autóm jobb, gyorsabb, ráadásul jobban is nyomom, de valahogy az ő kocsija az egyenesben gyorsabb és a jobb a tapadása is kanyarokban. Egyszerűen két kanyar után már nem tudom utolérni!
Mi lehet a bibi? Van valami race breaker meg a car performance restriction meg valami kör, amiben sávok vannak amikor indítjuk a versenyt. Az a kör nekem maxon van, neki csak egy sáv van benne! De mégis szart nem tudok kezdeni.
Van valami kiegyenlítő dolog az online-ban is??? -
#13214 Azt próbáltad már, hogy a grafikai beállításoknál felhuzdtad maxra a csúszkát, vagy eggyel visszább, még ha nem is bírja ezt a géped, csak próba kedvéért, majd ha megszűnik a pixelesedés, akkor elkezded visszavenni a proci/memoriagyilkos paramétereket, ugy, hogy közben ellenőrizgeted a pixelesedést, hogy van-e vagy nincs :) Pöcsölős egy megoldás, de nekem bejött, mert én is szenvedtem ettől a hibától!
Egyébként megpróbálhatod még azokon túl, amiket írtál az anti-aliasing-ot felhuzni kicsit! Illetve a faq-ban van mindez jól leírva... :P -
#13213 Pls SOS!Végignéztem a hszeket,de nem találtam megoldást!A probléma ismerős,kocka textúrák,pixeles út!Azonban mindent próbáltam,és semmi,driverfrissítés,filtering,patch,minden...
Mit lehet tenni???? -
#13212 fölnyomattam 6 csillagra és lettek versenyek... -
#13211 Hell srácok!
Már megint elfogytak a versenyek...:(
Nyomattam egy csomó outrun -t, pakolgattam fel a verdára a unique cuccokat de semmi. Találtam a hegyen olyan versenyeket, amik nem voltak atérképen. Azokat is megcsináltam de semmi.
Verda 4 csillagos Mustang GT...
Mi a faszt lehetne még csinálni? -
#13210 és valahonnan máshonnan??? -
#13209 SIKERÜLT KÖSZI SZÉPEN! -
Cicero #13208 Sziasztok! Tudnátok adni olyan linkeket, ahonnan az autóra matrica textúrát, lámpákat és egyéb kiegészítőket lehet leszedni? -
#13207 JAJA!!! Teherautók a belső sáv(ok)ban!! pfffff nem valami jó közlekedési morálra utal, dehát így az izgalmasabb, megtalálni a réseket! :P Beállni a belső sávba 250-el 300-zal(?) és mindenkit kidudálni, "kifénykürtözni" magad elől ,azt a hülye is tudja :D -
#13206 Durva a videó, de vicc, hogy 4 sávos úton így kell kerülgetni az autókat, hogy tudjál menni. Azért 1-2 érdekes előzés volt benne -
#13205 Kibaszott nagy videjóóóóóóó :D
De ezt tényleg jobb ha nem utánozza senki ;) -
#13204 total commander? állítsd be! beállítások->általános beállítások->bal oldalt képernyő->jobb oldalt legfelül ott lesz a "látszik a rejtett/system fájl", pipáld ki. Ezután már megtalálod a kívánt könyvtárakat. utánna jobb ha visszaállítod, mert esetleg olyat fogsz letörölni amit nem kellett volna:)) -
#13203 Jó de nekem nincs olyan hogy Local settings -
#13202 itten vagyok maxigyorsan:))
szerintem próbáld a gamecopyworld.com-ot, de eléggé vírusveszélyes sajna, úgyhogy csak valami jó védelemmel menj fel oda! ja és reklám meg egyébb blokkolót is használj. sok sikert -
#13201 wingapóóóóó
figyusz a rám maxigyorsan
honnan birom letépni az nfs ug 2 no cd patch-et (pöcsét) -
Tötymörötty #13200 Valaki segítene,hogy hova kell másolni az autókat,hova teszi a program a savegameket?thx -
#13199 én meg azt szeretném mondani, hogy olvasd el a FAQ-t. igen, itt a hozzászólások felett van:) -
#13198 Azt szeretném kérdezni hogy a mentései a játéknak hol vannak?? -
#13197 ez nagyon, de nagyon jó volt, de tényleg ne próbáljátok ki otthon!! Képzett kaszkadőrök által végrehajtott művelet volt és minden más, az úton haladó autóban is képzett söfőrök ültek, előre meghatározott koreográfia alapján manőverezve.. -
#13196 Outrun race! -
#13195 Ha az usa verziómra felteszem a peugeot és opel patch-et, akkor hozzáadja azokat, vagy felülírja a Honda-t és az Acura-t? -
#13194 Ez így igaz nekem is sokszor mutatta félre az irányt de meg lehet szokni meg aki sokat jáccik vele az már fejnől vágja hogy merre kell menni -
#13193 a FAQ itt "fölötted" van, mialatt hozzászólást írsz. ilyen térkép izéről meg nem tudok, de mire kell? autókázz az utcákon és mindent megtalálsz előbb utóbb. én csak akkor néztem a térképet, mialatt belőttem a GPS-t, ha egy helyre időre kellett mennem, de sokszor még így is más úton mentem, mert nekem rövidebbnek tűnt. egyébként figyelni kell, mert csak saroktól sarokig mutatja az utat, ezért néha téveszt. -
#13192 faq. fullmapot megtalálod -
#13191 most legdélebben kerestem egy csomó boltot, ki is írta hogy lehet ezt venni stb. vettem is, fényképeztem egyet az autót, most 1 URL-t adott, ezután jön majd a többi! KÖSZI!