Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Valaki segítsen! Végigolvastam a FAQ-t de nem találtam választ. Állítgattam a beállításokat, nagyon szép lett meg minden, de a grafikák a kocsi oldalán teljesen pixeles lett és csúnya. Az irányt mutató nyíl és a reklámok is pixelesek lettek.

Visszaraktam gyári beállításra, de ugyan olyan maradt. Ilyenkor mi a baj?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Vagy ha valaki elküldene nekem egy mentést magazinok nélkül ahol az összes menetteljesítményre vonatkozo extreme cucc ki van játszva, akkor az is fincsi lenne.
Ha úgy dönt valaki hogy elküldi az [email protected] -ra jöhet.

Elõre is köszi Robogó 😊
Én szerintem minden bolt megvolt, direkt bejártam az utcákat már amennyire lehetett.
És igaz hogy mindenkit szarrá vertem, de akkor se lett minden extreme cuccos.
Szóval ez kicsit elkeserít 😞
Duddits
Azt meg, hogy minden bolt megvan-e.

Nem tudom volt e már szó róla.

De én kijátszottam, a world mapon is minden completed volt, de ennek ellenére, a turbó, a nitro, a sulycsökkentés kb ezekbõl unlocked maradt a extreme változat. És már csak outrunok voltak.
Kérdésem: Volt már akinek minden extreme volt?
Hogy lehet ezt elérni?

üdv: RRT
koszi szepen!

Pyx
Korrigálva
Kérdés: Hogyan szerzek unique cuccokat?
Válasz: Meg kell nyerned bizonyos számú outrunt és azután kapsz egy SMS-t, amiben tájékoztat a legyozött ellenfeled, hogy te vagy az uberkirály és ezért ad neked egy unique upgrade-t. Ekkor megjelenik egy Special Event a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következo cuccokat lehet megkapni:

Widebody kit: 11 gyozelem a stage 5-ön

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

vegigolvastam!!!!egy budos betut sem talaltam buntetopontrol,vagy akar bodykits-ekrol!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
Pyx
olvass faqt

na es mifele buntetopont?hogy javitsam ki?nyomjam le ujra a jatekot?

IMYke2.0.0.0
pont-pont-pont-büntetõpont... brumma-brumma...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello!Van egy kerdesem,100%-ig vegignyomattam a jatekot de meg most sincs meg a wide bodykits,hogy lehetne megszerezni???

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hy! Valaki legtudja Nekem irni, hogy honnan tudom leszedni a Peugeot 106-ost? Már keresgétem, de nem találtam.
Pyx
megprobálom, köszi

Töröld ki a gimme.dll-t
Vagy Microsoft Compatibility Tool

Pyx
passz, offline sem tudom elindítani :C

valaki?

OFF

Felraktam az NFS 5-t (még mindig kurva jó). Fent van az összes protocol, van IP cím a helyi háló mûködik. LAN-ban akarunk játszani de nem látszik a server gép, peer-to-peer-ba megy csak iszonyat szar a ping (a kliens gépen irányíthatatlan a kocsi). Miért nem megy a LAN. Need For Speed Porsche 2000. Nem eredeti. A service Pack 2 lehet baj. Kérlek titeket segítsetek !!!

ON

Met
ja, reflexbõl nyomkodom az entert de b@szik eltünni😊

RelakS
Próbáltam, nem 😞 Ráadásul az elsõ kettõ még az esc-re sem reagál >_<

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Met
ezeket nem lehet kikapcsolni?

RelakS
Lehet, mert itt is négy elõre renderelt film van:
EA Games - Challange everything
THX
Csaj dumál, hogy játék, de az utakon beköti az övét.
Intro.

Az rendben van, de nekem a játék be se töltõdik! Nemhogy féklámpákat, de semmit nem látok!
Szóval elindítom a speed2.exe(crack)-t, elsötétül a képernyõ, kicsit töltöget, aztán semmi. Ez mi lehet?
Régen a freelancernél, meg a silent hill3-nál volt ilyen vmi video codec miatt, mert filmet akart megnyitni (intro) csak nem volt jó a codec, és amitt fagyott meg. Nem tudom, lehet hogy itt is ilyesmi van?

DJ Skyline
ja...<#idiota>...ehhh...nagyon reggel van még......nah...most lelépek suleszba...

bye

RelakS
A LÁMPÁKNÁL áll a forgalom <#banplz>

A keresztezõdés üres volt 😊

DJ Skyline
de ha keresztben áll a forgalom akkor hogyan fordulok be arra amerre menni akarok?<#fejvakaras><#idiota>

RelakS
Hülye <#idiota> Én befordultam volna, amerre menni akartam, de tegnap a hüle tyúk szépen LASSAN ráhajtott a gyalogátkelõre, majd visszatolatott. A tûzoltók majdnem meghúzták a fiatját 😄

DJ Skyline
hát nem tom...sokat nemtudok csinálni,tûzoltó szépen vár egy kicsit!😊))

RelakS
Kérdés:

Micsinálnál, ha egy négysávos úton vagy egy keresztezdésben? Balra akarsz kanyarodni, ezért a legbelsõ sávban vagy. Melletted két másik sáv dugig tömve, illetve a bal oldalon járdasziget. A te utadon mindenfelé piros, keresztbe zöld, viszont mögötted jön egy száguldó, szirénázó tûzoltókat szállító autó, és elõtte láttad, ahogy több másik tûzoltó elszelelt. A forgalom keresztben is áll, mert hallják a vernyogást. Elõtted gyalogátkelõ.
Nah, mit csinálnál?

DJ Skyline
4 nekem elveszett,5 meg alap!😊
5 az egyik legjobban sikerült NFS szvsz...

RelakS
Sajna a 4 meg az 5 kimaradt :/

Pedig a 4 már megvan, csak telepíteni kéne 😄

DJ Skyline
nincs!!!

DJ Skyline
jah...azt nem tudtam!😊))

RelakS
A második SE résztõl ismerem az NFS-t 😄

DJ Skyline
NFS elsõ réstének is van egy SE verziója!😊)

RelakS
1: Kapsz egy <#felkialtas>-t
2: Mivel még nem egyeztünk meg a nagy FAQ bannerben, ezért minden törzstag kap egy <#felkialtas>-t <#hehe>
3: FAQ-ban benne van, még görgetned sem kell!

Idézem:

Kérdés: Nem látok semmit, csak a két féklámpát, mit csináljak?
Válasz: Frissítsd a videokártyád driver-ét, vagy kapcsold ki a grafikai beéllítások között a Light Trails-t.

Alternatíva Ha az alábbi négy dolog közül BÁRMELYIK OFF vagy MINIMUM, akkor NEM lesz fekete a képernyo: Light Trails: a fények nyomvonala, ami olyan effekt, mint a régebbi kamerákon a lámpák csíkhúzása. Ezen kívül ha egy muhelyben vagy, akkor minden világos dolog körül "fényudvar" van. Light Glow: a fények becsillanása Full Screen Antialjasing: a tárgyak ferde éleit kisimítja Horizon Fog: az égre vonatkozó köd. Szvsz ha a vidkártya sebessége megengedi, akkor ezt ajánlott kikapcsolni.

RelakS
Need for Speed
Need for Speed 2
Need for Speed 2 SE
Need for Speed 3: Hot pursuit
Need for Speed 4: High Stakes (?)
Need for Speed 5: Porshe Unleashed (hejesírás rulez 😄 )
Need for Speed 6: Hot pursuit 2
Need for Speed 7: Underground
Need for Speed 8: Underground 2

Szerintem ez a sorrend

GaBika6
Hi!
Valaki mondja meg lecci van-e lehetoseg betenni a jatekba plussz autokat?Az oke hogy az amcsi valtozatba beteszem a corsat+p106-ot.En olyanra gondolok hogy puntogt-t be lehet-e tenni es jatszani vele tuningolni stb...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

vki meg tudja mondani hogy hogy jöttek idõrendi sorrendben? ezelõtt volt ugye az nfs undeground 1, ami nem volt egy nagy szám. elõtte a nfs 5 porsche unleashed volt?

Üdv! Az mitõl lehet, hogy feltelepítem a játékot, elindítom, elsötétül a képernyõ, egy kicsit töltöget aztán semmi.

IMYke2.0.0.0
300 alatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Olyasmi tuningokkal mint ami az NFS-ben van mennyi lehet?

IMYke2.0.0.0
Ellenben, ha dragster motort gyömöszölnének bele, akkor határ a csillagos ég...

IMYke2.0.0.0
360 az baromság... SZERINTEM.

Az NFS-ben a Golf akár 360-al is megy. A valóságban mennyi a max amit ki lehetne belõle hozni vagy kihoztak, persze extreme tuningal? Egy fogadást dönthet el.

via_mala
OK, de mégis hol? É-D-K-Ny?

Találtam egy oldalt, ahol számszerû adatok vannak az autókról, ráadásul azt írja, hogy a Celica a lehet leggyorsabb autó a játékban: itt.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Met
ne kezdj száguldozni, szólt, hogy beacon hill, 3szor körbejártam az egész szart de nem találtam meg
van pár hely ahol lehetnek, azokat szoktam nézni

Venom
VÁÁÁÁ Ati!!! te itt? 😄
Jaizé ha msn-ed van lécci privibe ird le a cimet mert ICQ számom eltünt valahova megmá kedvem sincs ICQ-t használni mert tök ratyi.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa