Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caby
<#conf>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

PLackó
hát te egy jó nagy f@szkalap vagy..

bigapó
OFF:
ezt a sértõdõs társaságot...
tetszik amit írtál csak szerintem 80 %-ban olyanok járnak ide akik nem tudják, hogy mit jelent. meg egyébként is, ez a topik a legjobb példa rá, hogy mennyire nem figyelnek az emberek. Pl. nem veszik észre, hogy van FAQ és ezerrel írják a STUPID kérdéseket, amik már rég benne vannak. Az enyém amúgy sem hordoz magában olyan lényeges információt, mint a tied. Aki látta a filmet, úgyis tudja, hogy mirõl van szó, tehát elég ismerni a Matrix szót...szerintem
SZÓVAL BOCS MÉGEGYSZER.

The Matrix has you...

Met
mondod te akinek szintén angolul van az aláírása
mégis, hogy gondolod?
ha nem tetszik ne nézd

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bigapó
na jó, akkor írd fel magyarul IS...légyszi
Én is tok angolul(legalább is ennyit), egyébként nem szoktam elolvasni az aláírásokat, csak a tied valahogy megütötte a szemem (szép kék lett azóta😊)

The Matrix has you...

kojotomi
😄DDDDD

Met
én tudok kínaiul
szecsuánics csirke 350, ja meg a kõbányai piacon is tanultam kocsikocsi
<#idiota>

RelakSfromhome
Akkor meg azt mondom, hogy aki nem tud kínaiul, dögöljön meg. Tudsz kínaiul?

<én sem, de ez már az én problémám 😄>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kojotomi
mért? kötelessége tudnija angolul?

most mér kéne magyarul lennie?
aki nem tud angolul haljon meg ...😊<#nezze><#felkialtas>

__|__ ________(*)________

Met
miért is?

kojotomi
nem baj...de nem magyarul van!<#hehe>

bigapó
<#nyes>
de ez más...

The Matrix has you...

kojotomi
épp ez az bigapó!<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Tied se az...<#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigapó
ja, és az aláírásod legyen magyar...😊

The Matrix has you...

bigapó
kösz-kösz.

The Matrix has you...

Met

PLackó
most raktam fel,király game.csak az a baj hogy 8-15 FPS-sel megy kissenn mint közepes grafikán.😞

bigapó
De melyik korábbi? amúgy thanks.

The Matrix has you...

Met
Asszem a Controller Optionsban, a kormány beállításnál nyomsz egy entert és ott lehet bekapcsolni.

Sziasztok !

Segítségeteket kérném azügyben, hogy nem sikerül mûködtetnem a force feedbacket.
A main menu/options/player -> feedback: on és ask for transmission: on (amennyiben ezutóbbi a kormányra vonatkozó erõátvitelt jelenti)
Egyébként a kormányfunkciók mûködnek, gombok programozhatók, csak a feedback nem mûxik. Más gameknél OK, pl: NFS HP2-nél is. Itt miért nem ???

Esetleg ez egy „megvásárolható opció” a játékban ?

Met
A Fraps egyik korábbi verziója elmegy a 98-on is.
Persze valamivel kevesebbet tud mert régebbi.

bigapó
Olyat is tudsz amihez nem kell XP? mert a Fraps ezen verzióját (vagy egy korábbit) csak 2000 v. XP alatt lehet használni😞 spec. winfos98-hoz kellene

The Matrix has you...

Venom
Registery... ha jobban tetszik kódolva tárolja.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Mikiller
Hi!
Valaki kitudná bányászni valahonnan,hogy hol tárolja a játék a telepítéskor beírt Cd-keyt? Registry-ben néztem,de nem találtam.
Köszi!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Caby
np, lásd.-> #12681

bocsi
most láttam hogy itt van az elsõ oldalon
nem vettem észre az elõbb
bocs<#szomoru1>
sziasztok!

1 kérdésem lenne: hova menti el az NFSU2 a profilokat????

Köszi szépen
Tetsuo
S ha kilépne meg lefagyna közben (nálam ez történt) akkor a winampot rakd classic nézetre csicsák nélkül s jó lesz.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Venom! Te egy Isten vagy! Erre nem is gondoltam! Köszönöm! <#worship>
RelakSfromhome
már nemtom, rég használtam, de van beépített képlopója, és tga-ba ment

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Venom
gamen belül zene kikapcs, gamen kivül winamp elinditt.
nekemse nagyon tetszenek az új zenék szvsz 1-esben jobb zenék voltak néhányat átrakhattak volna ebbe 😞

Caby
hogy mented ki játékon belül? jóöreg printscreen? <#vigyor3>

Áhh...köszönöm! Akkor az egyik kérdés megválaszolva! 😊
IMYke2.0.0.0
Legjobb erre: FRAPS
Közvetlen link a FRAPS 2.51-re

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
van rá lehetõség, de én pl fraps-et használok

Nya...egy pár észrevétel, és két kérdés:

1. A készítõk minden bizonnyal nagyon kajálják ezeket (a számomra teljesen idegesítõ) újhullámos rock és metálzenéket, de azért gondolhattak volna az egyéb zenei izléssel megáldott játékosokra is! Kétségtelenül a számok nagyrésze tökéletesen illik a játékhoz, de hogy 90%-ban õrült gitártépést kelljen hallgatnom...és akkor betesznek egy Paul Van Dyk számot képviselni az elektronikus zenét! Pff...szép próbálkozás, de pont Paul Van Dyk k*rvára nem illik bele a hangulatba! Félreértés ne essék, semmi bajom a rock/metál zenével (némelyik kifejezetten tetszik is), de néha tényleg csak azért hagyom abba a játékot, mert már nem bírom hallgatni. Csemegézhettek volna mondjuk (a hangulat kedvéért) néhány Thunderdome albumról is. Na mindegy! Gyorsan meg is kérdezem, hogy van-e lehetõség saját mp3-at betenni a játékba?

2. Eszméletlenül hangulatos a játék, de engem marhára zavar, hogy minden 2 percnél hosszabb versenyen el kezd esni az esõ. Nagyon szép látvány, de nincs a Földnek olyan pontja, ahol ennyit esne az a k*rva esõ! 😊

És akkor a második kérdésem: Ti hogyan mentitek ki az autótokat kép formába? Külsõ programmal, vagy esetleg van rá lehetõség a játékon belül is?

Köszi és Üdv!
Pyx
probáld faq olvasni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Caby
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Venom
homályos? kapcsold ki a motion blurt 😛
pedig nekem tetszik eza motion blur 😊

Klon
a mondat szerkesztésed, egyszerûen fenomenális...<#csodalk><#lama><#banplz>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

mit lehet az ellen tenni hogy a játék ijen homájos és nem látni semmit csak ilyen homályosan nem tudtok valamit
aki tud valamit írjon
thx
Bullet
Emlékeim szerint a kikötöi részben levõ performans shopot kell megtalálni és akkor lesz.

bld
Ezt milyen codekkel csináltad??

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
keress új boltokat akkor kiadja

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kojotomi
<#pias>

DragonRK
Érdekes én sem találtamm.<#szomoru1>

Fred10
csáztok!!!

végig vittem a gamet kiis jött az üzenet hogy minden megvan szuper végig vitted és hogy mindent megkapok aztán mivan ugyanaz azok a cuccok vannak meg szaL 3-as turbo nincs meg 3-as nitro meg egy csomó hármas!!!!segítsetek

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Venom
ezt mibõl állapitottad meg te nagyokos...
1024x768-ra van állitva nemtom honnan a tökömbõl szedted ezt a baromságot...

EDIT: jajó már vágom, tasómnál volt a baj és tudod a windows XP felismeri a grafkártyát azé nem 640x480 volt ezt csak 98 szokta csinálni. nekemis nemrég volt format c és friss windows 1024x768-as felbontásban indult, szal...