14991

[ Garage | FAQ ]
  • tpisti24
    OK Kösz, még annyit, hogy nem tudsz olyan honlapot amelyen kint van a térkép, és minden rajta?
    HOL A FAQ?:D
  • bigapó
    először is olvasd el a FAQ-t. Ha ezt megtetted akkor biztos ott a válasz:)

egyébként mindig a legutóbb felfedezett városrészbe menj az új cuccokért, mert csak ott adja meg. pl. a déli iparnegyed bal ill. jobb oldali része (kelet, nyugat). miután fejlesztel biztos ad valamit...
  • tpisti24
    SZIASZTOK! SEGÍTSETEK LÉCCI! MOST MÁR VAN A JÁTÉKBAN 60.000 PÉNZEM, ÉS NEM AD ÚJ FELADATOKAT, SEMMIT SEM AD BÁRMIT CSINÁLOK, KÜÜLD SMS-EKET, HOGY VAN ÚJ NITRO, STB STB... EBBEN A BOLTBAN,DE NINCS IS ÚJ, MOST MIT CSINÁLJAK? MI HIÁNYZIK A KOCSIMBÓL? MIÉRT NEM AD ÚJ FELADATOT??
  • bigapó
    nem mindig adja egyesével:))
  • Falconer
    A Subaru impreza az uccsó asszem
  • Narancs
    Hell srácok!
    Meddig vannak kocsik?
    Mert megcsináltam egy URL-t, dem jött új kocsi...:(
    RX7 -nél járok...
  • Toroco
    de mentés máskénttel lejön
  • bigapó
    én bal gombot nyomtam szimplán
  • Toroco
    nekem azt irja file not found
  • bigapó
    nagyon ott van:DDD elég merész-teréz. mondjuk ott nem számít hogy hova csúszik ki, mert van hely:)) megfogja a homok, legfeljebb egy-két baba elrepül:))
  • via_mala
    mercivel így kell drift-elni (2.6 MB)
  • Jagi
    Általában én is, ez a kedvemtől függ, hogy akarok e fogócskázni, vagy sem! (a tologatás stage 3-on ajánlott :D )
  • Sampras
    Hali!

Halozati beallitasokkal (otthoni LAN) elofordult masnal is hogy nem akar mukodni aztan egyszer csak gondol egyet megis megy... Van erre valami megoldas, vagy valami patch esetleg?
  • bigapó
    és itt a lényeg a látványoson van :DDD
  • Vlala #13176
    a forgalom "szerencsejáték"-sága nem egyszer jön jól Neked, az ellenfelek is látványosan fenn tudnak akadni egy-két autón :-)))
  • Travelos
    Ma este szerintem befejezem az egészet, mert kicsit felhúztam párszor rajta az agyam, főleg a forgalom miatt, ami gyakorlatilag szerencsejátékká teszi az egészet! Az URL versenyek a legjobbak, ott tényleg a tudás számít, nem a szerencse, persze a catch-up dolgot nem számítva!

Már csak 1 URL és 2 magazin fotó hiányzik, utána szerintem a végjáték jön:)
  • bigapó
    egyik ismerősöm meg úgy kezdi, hogy megtolja hátulról, hogy kisodródjon vagyis megforduljon és akkor ezer nitróval elhúz a tett helyszínéről:DD
  • Travelos
    Nem rossz!
    Én azt a technikát alkalmaztam, hogy az autópályán toltam neki 300-al, és amikor mögém ért letértem valahol, ő meg ment tovább:))) Vége, már nem érhetett utól!
  • bigapó
    bug-nak mindjárt ott van a szőkőkút környéke. van ott egy olyan szakasz ami olyan, mintha építkezési terület lenne, földút az egész, két kereszteződésen át tart és egy "grafity" boltba jutsz, ha egyenesen mész tovább. tudjátok hol van, na. Én ott mindig lerázom, mert egyszerűen nem tud arra a részre befordulni valamiért (mondjuk 10-ből 1-szer igen:) de az kevés)
  • Travelos
    Au outrun verseny az katasztrófa, szerintem az előre el van döntve:))
    Na jó, ez túlzás, de kicsit bugos mindenképpen:)
  • bigapó
    ja, hogy csal a gép? :))) ez mindig igaz ebben a játékban. ez a catch up műküdik outrun-oknál is? mert nekem ott is érdekesen veszi a kanyart a mocskos gép...
  • Travelos
    Igen, hardon kezdtem el, mert az NFS3 óta minden részben nagyon profi voltam hard fokozaton. Az nfsu2 is már végefelé tart nálam. Nem az a bajom, hogy nehéz, hanem hogy igazságtalan. Az NFS 3,4,5 részekben nem volt catch-up, ebből is kihagyhatták volna. Egyébként a játék második fele már nem nehéz annyira, mint az első fele volt. A street X pedig a legkönnyebb típusú verseny a játék második felében:)

A bajom az, hogy baromi idegesítő, amikor tökéletesen megyek, a határon húzom be az autót egy hajtűben, és a kigyorsításnál már lökdösnek oldalról meg hátulról!! Olyan tapadás nincs, amivel beveszik a kanyart. Vagy a másik véglet, mikor hibázok, és elhúznak tőlem, azt várná az ember, hogy ennek vége, de nem!! Hirtelen utolérem őket, ami szintén igazságtalan, és ráadásul baromság is.
    A gond ezzel csak annyi, hogy nincs értelme így a tuningnak, meg a setupnak sem, hiszen ez kurvára nem számít az ilyenek miatt.

Hozzáteszem, hogy multiban biztos nagyon jó, de ez a karrier mód, hát....
  • bigapó
    milyen szinten nyomod? ha túl nehéz vedd lentebb a nehézséget (mondjuk easy-re) én is egyszer elkezdtem Hard-on, de mikor már huszadjára kellett elkezdenem egy Street-X-es pályát- amit amúgy is utálok- akkor föladtam és visszább vettem a nehézségből. Ha úgy sem megy akkor tényleg fejezd be, mert beleőszülsz:))
  • Jagi
    Az U2 még nem olyan veszélyes az első részben nagyobb volt a szopatás.
  • Travelos
    Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a karrier módban nem lehet kikapcsolni a catch-upot, ami elég idegesítő, és gyakorlatilag ezzel el van baszva az egész játék.
    Már nagyon a végén vagyok, úgyhogy végignyomom, de elég volt az NFSU2-ből ennyi egy életre, mégegyszer semmi pénzért nem kezdeném el elölről!
  • Jagi
    A "kecsap-izé" azt jelenti, hogy az ellen mindíg ott van a seggedben.
    Vezetsz 5 mp-vel kicsti kitolod a verda seggét design-ból, és 0.3-ra feljönnek. Bosszantó!!!
    A civiccel meg nincs semmi baj (sztem). Dragelni is lehet vele alap beállításokkal is (azt nem mondtam hogy könnyű ; ) ).
    dragre Skylinet viszek, (azon van a widebody. Összefüggés nincs, csak tetszik rajta)
  • Toroco
    Mi ez a catch-up izé? én nem vágom.

Én a Honda Civicel nyomulok az eleje óta, én erre esküszöm, eddig minden versenyt megnyertem bármely autó ellen. Egyedül a drag versenyeken nem álja meg a helyét a 3. szakasztól. Na persze ezt az eredményt a Civicel kemény egy óra Dynozás után értük el, azóta lett uj generációs motorom, szal megint lehet Dynozni. Drag-re 3000GT-t használok. Eléghamar odaveri a többit, persze váltástól függően.
  • Travelos
    szerintem a karrier módban ez a catch-up dolog be van kapcsolva

nem karrier módban ki lehet kapcsolni, de a karriermódban ki lehet valahogy?
  • Vlala #13162
    különböző tuningcuccok vannak, amelyek a gyorsulást helyezik előtérbe a végsebességgel szemben. Pl. nekem a 2-es váltók joban bejöttek, mint a hármasok. Dyno módban kezdj el játszani a beállításokkal, a gép beállítása fölé is lehet tornázni a sebességet.
  • Travelos
    Nekem most RX8-am van, de látom másoknak a max. speed csík majdnem maxon van. Nekem pedig csak háromnegyedig van a csík, pedig minden tuningot felraktam a kocsira. Ilyenkor mi van?
  • Travelos
    melyik verda a leggyorsabb ebben a játékban? melyikkel érdemes menni a játék végefelé? van olyan amelyiknek a gyorsulása, a max. sebessége és a kezelhetősége is max??
  • Toroco
    gondolom ehez is van net patch mint az 1hez. próbálj letölteni egyet mondjuk DC++ról
  • Magnum PI
    Nem tudunk lanba játszani mert a connect to lobby-ál olyan 30 mp után azt írja hogy elvesztette a kapcsolatot a serverrel. Ötlet? (a hálózattat nincs semmi probléma)
  • Pyx #13157
    ugyanaz csak PSPre, ha jól tudom
  • examinee
    NFS U Rivals az kiegészitő vagy egy teljesen uj játék lesz? Vagy már kiaták:P
  • csum666
    Nem tudom miért akad a játék de régen ment simán most meg szaggat vmi ötlet???
    én a vodeó driverre gyanakszom... pliz help me
  • Solt
    Akkor nem kapok idegbajt! Köszi! :)) Bár egy kicsit eltaktikáztam magam, most vettem egy 19 colos LG TFT-t és kiürült a kassza!! Most nézhetem a pixel háborút!! :))
  • vzoole
    Nekem:
    -P4 3GHz 1Mb
    -Gef4 Ti4200 128Mb
    -512Mb ram

Én 800x600, 50% grafikai minőségben tudtam rendesen játszani.
    Nagyobba nem szaggatott még, de az irányítás már jelentősen késett.

Most neten 800x600, minimum grafikai minőségben nyomom (mert ott a sebesség számít).

Én elösször a procidat cserélném le, alaplapostol, de ne celeronra!!!
    (habár szerintem még ráér egy kicsit, nem olyan rossz az.
    Én pár hónapja, novemberben cseréltem le a 900-as celkám.)
  • bigapó
    nincs hangkártya, csak az integrált. Valami "alap" beállítás és még egy másik választható van a Fraps-ben, de egyikkel sem tud hangot produkálni. azért kösz.
  • vzoole
    Van több hangkártya a gépedben?

Nekem 2 van...
    Ha a 24 bites DSP procis, EMU-ASIO full-full hangkárt használom, akkor nem tud az enyém se hangot felvenni (nem tudom miért).

De ha letiltom, és az alaplapra integráltat használom akkor simán felvesz, minden extra beállítás nélkül.
    (mondjuk a Fraps-ba nem is lehet semmit állítani, csak hogy vegyen fel hangot, vagy ne)

Ennél többet én se tudok segíten sajnos.
    -------------------------------
    http://underspeed.srv.hu/
    -------------------------------