Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet az undergroundal interneten játszani ha nincs meg eredetiben
Duddits
UserData

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: Formatálás elõtt lementettem a profilomat, viszont most nem tom h hova mentsem vissza h újra tudjak játszani vele. Help pls! <#help>

Don\'t worry, be happy!

Duddits
Mert már betelt a garazsad! Törölj belõle kocsit. (Customize-bõl kell)

az miért vn h amikor beakarok menni a kocsi tuningolásba (saját autó) akkor kiválasztok egy autót és nem enged tovább,vmit kiír nagy betûkkel h CUSTOMIZE CAR
IMYke2.0.0.0
Én az elsõ Undeground-dal 20 percet ha játszottam... akkor sokat mondok <#hehe>

Az évek folyamán kifejlõdött egyfajta 7. érzékem (<#alien>), amivel távolról megérzem, ha egy játék rohadt gyenge - de általában adok nekik egy esélyt. Na a NFSUG1 megkapta, de elkúrta 😊)))

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala
Tegnap este nagyot nyomultan, 6.xx-rõl 9.xx-re felturbóztam a kedvenc Celica-mat. Már minden teljesítménynövelõ alkatrész megvan, de a handling még nincs maximumom.

A hét végén kipróbáltam végre az NFSU elsõ részét is. Hát, csalódás volt. A grafika, meg a kocsi irányítás gyengébb, de ez még rendben van, viszont a játékmenet sokkal unalmasabb, a tuning pedig sokkal kevésbé élvezetes. Igazán lebeszélhettetek volna róla. 😉
Megmaradt az NFSU2 a jelenlegi kedvencnek.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hali!

Én 88%-nál tarok és maradt két U.R.L. hátra és kb a felénél mindig ujraindul a gép /mind a kettõnél/...
Ha valaki tudna egy megoldást a problémámra akkor az irjon!

köszi Caby,nagy jó má csinûltam egy EVO-t !!!<#mf1><#worship>
screenekre ott én nem találtam semmit
az igaz

egyébként mi van a 100%-os...én most 66 nál tartok
bld
FAQ-ban találsz a screenshotos problmádra gyógyírt
no én csítrõl nm tudok, nm is kerestem az az igazság, bár sztem easy fokozaton olyan mintha csítelnél😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

sziasztok...bocs hogy ilyet kérdezek..de hol lehet leszedni kódokat az NFSU2-höz? sürgös lenne. (lehetõleg magyar oldalt)

köszönöm

jah...és nemtudjátok véletlen hogy a screenshotokat ált hova rakja el?
bld
versenyezz egyedül😊) jó félre a tréfát, próbálkozz a drivereid update-elésével a vidkártyáddal nm lehet problémája mert láttam sima 9600-ason futni, sõt a tiédhez nagyon hasonló kopnfigon szal mindenképpen valami szoftveres dologra gyanakodnék

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Gond van a progival minden verseny indulásakor amig a többi autó melettem van szaggat. Gép:Abit IT7 Max2, 2400Mhz cerelon, 768Mb RAM(DDR 266),ATI 9600XT. Más játék nem szaggat, már többzör probáltam újra telepíteni és mindig szaggat, más gépen errõl a cd-rõl való telpítés után tökéletes.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Caby
már megtörtént
😄D

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Caby nem küldöd?<#idiota>vagy vki más esetleg?#12872
Caby
írd meg az emilcíme privátban vagy ide ahogy jólesik és megkapod.
Lexus LS300 al vittem végig. <#vigyor3>
Mellesleg én is ezzel a tematikával kezdtem telepítés után, de megéri végigvinni K***A joo <#vigyor>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

vki nem tudna berakni egy olyan mentést ahol minden tuning eszköz unlockolva van?én csak szép kocsikat sztnék csinálni,nem akarom végigjátsszani a játékot!<#mf1><#banplz><#idiota>
RelakSfromhome
Szóval a stage 1 volt csak complete? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

riska1982
Megvan!!! Nem figyletem, hogy jobbra is lehet lapozni! THX a lot!

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

honnan tom leszedni a magyarosítást?<#banplz>
riska1982
Megnézem akkor mégegyszer. Dew mindegyik complet, na de a stat-ba is azt jelzi, hogy complett. Csak egy DVD borító hiányzik.

RelakSfromhome
Kicsicsázni a gépet. BIZTOSAN megvan minden bolt? Ellenõrizd a térképet

Mellesleg ha 66%-on van a gém, és a part unlock 100%, akkor a garázsban garantáltan van verseny, a Stage 1-Stage 4-ben valahol

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

riska1982
Na most akkor megcsiáltuk ami még nem volt megcsinálva, de nem megy tovább nincs mit játszanni. 10-esre meg nem lehet feltenni a gépet. Nekünk 9,44%-on van. Amúgy tényleg volt 1-2 ami még nem volt megcsonálva. valami más ötlet?

A válaszodat elõre is köszönöm.!

RelakSfromhome
Garázsba be, küldiket végignyomni a faq-ban leírtak szerint.

riska1982
Sziasztok! Gondolom már uncsi ez a kérédés, de nekem nincs kedvem 12000 hozzászólást végigolvasni, míg megtalálom a választ, tehát kérénék egy kis helpet! 66/%-nál járunk a game-be, a design 9,49% Part unlock 100% a wide body is már fent van! Az outronokat végignyomtuk. De nincs több küldetés! Esetleg van még outrun? Vagy ilyenkor mi van? Nem vágjuk. Már a world map is meg lett csinálva de semmi. A válaszokat elõre is köszönjük!

Klon
"de állítólag jól mûködik"
nekem se sikerült...<#nevetes1>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

bld
egy git nevû progit, nekem mondjuk sehogyse sikerült....😊de állítólag jól mûködik

szijasztok!!!! Annyi érdekelne hogy online játékhoz mit kell letölteni a játékhoz???

Köszi szépen
bld
én még a készülésérõl hallottam, akkoriban még nm volt divat a tuningolósdi és érdekelt is volna de a múlt homályába veszett
😊)

Met
csak online lehetett játszan és csak eredeti game-el, ea szerveren
pedig állítólag régi autókat lehetett benne tuningolni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nekem is ez volna a problémám mint Legionnnak hogy elsötétül a képernyõ, és a feladatkezelõben látom hogy 100%on van a használat és az underground 2 "nem válaszol" pedig megfelel a gépem a rendszerkövetelményeknek.
Pyx
nfs:pu, elírtam 😊

MCO, ha jól emlékszem csak online lehetett játszani, gondolom ezért nem lehetett teljes jogu nfs <#miaz>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

bld
miért h is volt ez a motorcity online én nm swokat hallotttam róla

RelakS
mi az az nfsu:pu??

Mellesleg a hp2-ben nagyon súlyos volt megtalálni a legrövidebb, és a legideálisab levágást 😊 Két db rendõrös pályát nem tudtam, csak ezüstre teljesíteni, a többi arany lett 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pyx
hot pursuit 2ben voltak utoljára rendörõk, így visszagondolva - 2 underground után - annyira nem is volt rossz
pályákra nememlékszem, de z8 az stimmel 😊

amúgy volt még egy nfs a nfsu:pu elött, motor city online. csak utólag kitagadták az nfs családjából

köszi a válszt. a porsche unleasheddel játszok éppen. annak idején nagyon nyomtam, most vhogy sokkal könnyebbnek találom , mindent elõsre nyerek benne. lehet a gémpad is az oka. nem tudok a hot pursuit 2 az jó? egyedül ahhoz nem volt szerencsém. az underground 1-el sem játszottam sokat mert nem tetszett annyira árkád volt, viszon állítólag a kettõ sokkal jobb, már megvan majd kiprógálom ha ráérek. és az a high stakes volt amiben volt olyan pálya hogy delfin cove és az akkor újnak számító bmw z8????(nem bizti hogy ez a típusjele, kicsi, cápaorrú) as kupé is volt benne ?

Duddits
Random work
Nem a játékhoz kellene.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RelakS
1: nincs
2: minek?

CaviaR
Valaki help! Alig tartok a játék 50%ánál, de elfogytak a küldik. Outrunoltam vagy 5öt, kaptam is tuningot és egy body upgrade-et. Felment 5re a kinézet, meg is kaptam érte a DVD covert, de azóta sincs több pálya.

Vmi tag néha felhív h van verseny itt meg ott, de nem találom a megszokott helyeken sem. Hol tudom megnézni hol vannak ezek? A garázsban a world map-en rajta kellene lennie?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Random work
Hi! Az URL versenyek helyszínérõl van valahol térkép?
A faq-ban csak a városról találtam.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pyx
ittvannak a mentések:
<systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Hello! Csak azt szeretném kérdezni, hogy ki lehet-e menteni a profilomat a játékból,mert sajna lekell törölnöm a gamát, és nem szeretném elvesziteni az eddig lejátszott versenyeimet,megaztán az autóm is a szivemhez nõtt! Rossz lenne elölröl kezdeni az egészet!
Szóval ha letörlöm,melyik fájlt másoljam ki,hogy a profilom megmaradjon?
bld
legyen sok a csillagod, és a garázsból a world map-en keresztül csinálj még küldiket

RelakS
Mi az az utolsó pályarész?

Mellesleg ha nem elég "csinosak" a kocsiaid, akkor nem enged tovább.

Hy!

Elakadtam, már csak az utolsó pályarész nincs meg, minden versenyt átvittem ami a térképen volt. Nem tudja valaki, hogy miért nem enged tovább???
Prézli
Full screen anti alasinget
állitsd masra!

CaviaR
Segítsetek nem bírom nézni ezt a pixeles festést. Nagy a teher végetvetek az életemnek.<#zavart2>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!