14991
-
Toroco #13311 a játék fökönyvtárába teszi -
#13310 Ha csináltam képet a kocsimról akkor melyik mappába teszi mer nem találom sehol a képet!! -
#13309 Kössz! -
#13308 vedd meg eredetiben:))) -
#13307 Miért nem tudok EA regisztrációt csinálni? Mindig azt írja ki (nem csak ennél a játéknál) hogy rossz a serial kód! Mit csinájjak? -
vzoole #13306 Hali!
Itt van crack EXE ami már path-elve van:
http://underspeed.srv.hu/
De mihez is kell pontosan?
Mert ha online játékra, akkor kell még egy serial kód is ami eredeti, és hozzá account jelszóval.
Ezeket max ismerőstöl tudod elkérni aki megvette, de akkor minek crack, hisz a CD-t is elkárheted és felrakod image-be.
-
dansz #13305 Azt tudom hogy dc-vel le lehet szedni, de van egy link is azt küldje már el vki -
Toroco #13304 DC++, Emule -
dansz #13303 Helosztok azt szeretném valakitöl megtudni hogy honnan tudnám letölteni a nocd patchet. Előre is köszi -
#13302 Ha XP-d van akkoe dokument & settings/felhasználóneved/Local Settings/Application data/NFSunderground2
U.I.:A local settings meg az application data álltalában rejtett szóval úgy keresd!!! Állítsd be hogy a rejtett mappákat is megjelenítse!!! -
laciodi #13301 Melyik mappában van a nfs: undergroun2 mentései? -
Toroco #13300 Nem asszem hanem biztos, hogy az F12, kipróbáltam most -
Toroco #13299 Az F12 fotozza az autót asszem és tga kiterjesztésben menti a játék főkönyvtárjába. 2-3MB os lesz egy kép -
#13298 Bocs hogy ilyen nagy képet idenyomok, de sztem ez cooool!!!!
-
Rolesz #13297 Nekem meg van a Fraps is de van amikor be nyomom a billentümön a "print screen" billentyű gombot és Ctrl+v-vel beilesztem Paintba és elmentem Jpg-be -
#13296 És valaki tuggya? -
#13295 Van 1 Fraps nevű program és azzal bocs a linket nem tudom!!! -
#13294 Hogy tudom lefotózni a kocsimat? -
#13293 Hy! Ha gondoljátok nézzetek be az oldalunkra amely a Need For Speed sorozattal foglalkozik. TCM
Autóletöltés az Underground2-höz!
Szerdán kezdődik az autószépségverseny az oldalon, mindenkitől egy autót szerettel látunk! Az autó származhat NFS Underground/Underground2-ből vagy a Street Racing Syndicate-ből.
Valamint van még egy újdonság a lapunkon márkacsaták címmel. Az első csata a Ford Mustang és a Nissan Skyline között fog eldőlni. A csata az autók szépségére megy. Ha valaki meg akarja villantani a tudását és szeretné beküldeni a Skyline-ját és/vagy a Mustangját akkor az külje el az autója képét az [email protected] címre, márkacsaták tárggyal. Ha az autószépségversenyre szeretne valaki kocsit küldeni akkor az ugyanerre a címre küldje autószépségverseny tárggyal (nick nevet is kérünk mindkettőhöz igaz a márkacsaták név nélkül zajlik majd, csak a győztes nevét hozzuk nyilvánosságra). Aki autója megnyeri Mustang - Skyline csatát azt a következő autószépségversenyre benevezzük az autójával és így akár két kocsival is indulhat. Részletek a siteon.
TCM -
#13292 miért kell szétb*szni az összes autós game topicját a hírdetéseddel? tedd fel apróhírdetések közé... -
Toroco #13290 Mi az a cheat kód? megnézem nálam megy e -
Toroco #13289 De akartad -
#13288 NAGGYONNAGY mint a ház :DD -
#13287 NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚBIIIIIIIIIIIIIIII!
-
#13286 Te hülye hát nem fogod fel hogy még nem használtam mert NEM TUDOM????!!!!!! -
Toroco #13285 hehe -
#13284 FUCK CHEATER!!!
azért nem működik mert CHEATER vagy és a gamenak elege van hogy nemtudsz rendesen játszani -
#13283 Nem azt kérdesztem hogy mi a váleményed a cheatekről, hanem azt hogy MIÉRT NEM MŰKSZENEK!!!!!!!!! -
#13282 -
Rolesz #13281 cheat -
#13280 Csá! A cheatek mér nem mükszenek??? Mit csinájjak? A pén cheat kellene, hallom is a hangot amikor beirtam de nem lesz több money!! HHHEEELLLPPP! -
#13279 Nkem hálisten nincsenek ilyen gondjaim!! -
#13278 Én még nem láttam olyat ahol (hangsúlyozom) élvezhető grafikáva nem lettek volna startolási gondok. Ráadásul nekem ATI-m van ami köztudott, hogy az AA-t nem kultiválja, de ennél a game-nél muszáj, különben hányás a graf.-ja! -
#13277 akkor nem csak nálam jelentkezik ez? (hála a magasságosnak:)) úgy értem, hogy nem a gépem szar:) akkor ez olyan lehet, mint a KOTOR2-be a Dantooine-os rész? vagy Tatooine? ott állítólag mindenkinek voltak gondjai. -
#13276 Nem hinném, de nálam is csak indulásnál röcög aztán jó. -
#13275 de ha már ez felmerült. nekem meg a mikor kipörög a kerék és füstöl, akkor lassul bea játék. ez mondjuk amikor még be volt kapcsolva a köd, akkor volt zavaró, mert most már kinyomtam és annyira nem lassul. de ez miért van? gépet most vettem, az nem lehet gond (Geforce 6600, 256MB), de a memória "csak" 512MB. Ez kevés neki XP mellett? -
#13274 szerintem érdemes mindig a legutolsó driver-t felrakni. nekem ugyan nem ATI-m van, de akkor is:) -
#13273 Régen ment a játék rendesen de msot szagagtt de iszonyatosan... miért lehet???
ati9700 hez melyik driver jó? -
#13272 Nem vagyok váza és már sikerült a Te módszereddel kösz a segítséget...
1ébként magyarországon az EU-s változatot árulják? -
#13271 Legyél már kreativ váza!