Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t worry, be happy!
Az évek folyamán kifejlõdött egyfajta 7. érzékem (<#alien>#alien>), amivel távolról megérzem, ha egy játék rohadt gyenge - de általában adok nekik egy esélyt. Na a NFSUG1 megkapta, de elkúrta 😊)))
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A hét végén kipróbáltam végre az NFSU elsõ részét is. Hát, csalódás volt. A grafika, meg a kocsi irányítás gyengébb, de ez még rendben van, viszont a játékmenet sokkal unalmasabb, a tuning pedig sokkal kevésbé élvezetes. Igazán lebeszélhettetek volna róla. 😉
Megmaradt az NFSU2 a jelenlegi kedvencnek.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én 88%-nál tarok és maradt két U.R.L. hátra és kb a felénél mindig ujraindul a gép /mind a kettõnél/...
Ha valaki tudna egy megoldást a problémámra akkor az irjon!
egyébként mi van a 100%-os...én most 66 nál tartok
no én csítrõl nm tudok, nm is kerestem az az igazság, bár sztem easy fokozaton olyan mintha csítelnél😊)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
sziasztok...bocs hogy ilyet kérdezek..de hol lehet leszedni kódokat az NFSU2-höz? sürgös lenne. (lehetõleg magyar oldalt)
köszönöm
jah...és nemtudjátok véletlen hogy a screenshotokat ált hova rakja el?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Lexus LS300 al vittem végig. <#vigyor3>#vigyor3>
Mellesleg én is ezzel a tematikával kezdtem telepítés után, de megéri végigvinni K***A joo <#vigyor>#vigyor>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Mellesleg ha 66%-on van a gém, és a part unlock 100%, akkor a garázsban garantáltan van verseny, a Stage 1-Stage 4-ben valahol
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A válaszodat elõre is köszönöm.!
nekem se sikerült...<#nevetes1>#nevetes1>
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Köszi szépen
😊)
pedig állítólag régi autókat lehetett benne tuningolni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
MCO, ha jól emlékszem csak online lehetett játszani, gondolom ezért nem lehetett teljes jogu nfs <#miaz>#miaz>
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mellesleg a hp2-ben nagyon súlyos volt megtalálni a legrövidebb, és a legideálisab levágást 😊 Két db rendõrös pályát nem tudtam, csak ezüstre teljesíteni, a többi arany lett 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
pályákra nememlékszem, de z8 az stimmel 😊
amúgy volt még egy nfs a nfsu:pu elött, motor city online. csak utólag kitagadták az nfs családjából
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vmi tag néha felhív h van verseny itt meg ott, de nem találom a megszokott helyeken sem. Hol tudom megnézni hol vannak ezek? A garázsban a world map-en rajta kellene lennie?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A faq-ban csak a városról találtam.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
<systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Szóval ha letörlöm,melyik fájlt másoljam ki,hogy a profilom megmaradjon?
Mellesleg ha nem elég "csinosak" a kocsiaid, akkor nem enged tovább.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elakadtam, már csak az utolsó pályarész nincs meg, minden versenyt átvittem ami a térképen volt. Nem tudja valaki, hogy miért nem enged tovább???