14991

[ Garage | FAQ ]
  • Solid Snake
    Békamobil :)
  • Cicero

E kocsi után érdeklődnék, honnan lehet leszedni?
  • Hunter of Deer
    Ha minimumban telepíted akkor nem is kéri a 2.cd-t!!
  • Gunner
    Közben sikerült találni talán megoldást, mindjárt letesztelem.
    Alcohol 120-szal bemountolom a 2es CD-t is.
  • Gunner
    Install-nál nem kéri a 2. CD-t, van valakinek ötlete?
    Legfrissebb van fenn mindenből
    Bocs, ha már másnak volt hasonló és megoldás is született rá
  • rriicchhiiee
    én is ezt akartam kérdezni......úgyhogy várom én is a választ...
  • uzsidoboz
    üdv elovastam a faq-t és ehhez lenne egy pár kérdésem:

1: A cím is úgy kezdődik h "neten multiba" tehát ez a net nélküli garázshálóra nem vonatkozik? csak neen lehet multiba nyomni ipvel?

2: nem vmi bizalomgerjesztően írtok a hubos vagy switches lanos játékról akkor mi ez most felejtsük is el vagy szarakodjunk vele egy fél napot hát ha összejön!?
  • bigapó
    ez is igaz, de attól írhatsz is neki, mert kihaltnak tűnik a topik.
  • Matheus
    csátok, ha 4-en összekötjük a gépet, switchel és akarunk játszani LAN-ban, akkor elég az itt (http://nfsu2online.uw.hu/) leírtakat megcsinálni és működni fog? please valaki majd válaszoljon, köszi ...
  • Atkamon
    De azt írja, hogy észrevételeket a topicba!
  • bigapó
    ja, de kért, ez egy másik topik :))
  • bigapó
    ezt hogy csinálod? :))
  • bigapó
    miben hibás és melyik? de amúgy ott van, hogy kinek írhatsz ezen ügyben. szal írj neki és ha igazad van, biztos kijavítja :))
  • bigapó
    mihez kell? nekem speciel nem is kért...
  • Atkamon
    De amugy a faq-ban hibás válaszok vannak!!!
  • Solid Snake
    FAQ itt felül nini
  • sorpeter
    Sziasztok!

Én még csak most jutottam hozzá a progihoz. Kellene regisztrációs kód. Kerestem itt is, de nem találtam. Tud valaki segíteni?
    Kösz.
  • bigapó
    FAQ-ban ez is benne van
  • icebseb
    Sziasztok-van valami otletetek miert nem megy az Underground 2 halozatban.Kosz
  • Pyx #13332
    az a meghajtó, ahol a windows van, jobb esetben C:
  • vezeték
    oszt most mi a fasz az a sistemroot????????????
  • Pyx #13330
    nem beszél csúnyán, faqra kattint
    <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
  • vezeték
    Hova a jó büdös picsába teszi ez a gecc játék a mentéseket??? he???
  • vzoole
    szerintem tunningolj másik autót, addigra ugyis lesz pénzed, meg nem kell másra csak a motorra költeni, a külcsin felesleges pénzkidobás 1 verseny miatt.

én is ugyanebben a cipőben jártam és vettem egy civic-et

ha meg nem lenne elég pénzed, innen eszedhetsz egy nagyon könnyü pénzszerzési lehetőséget:
    http://underspeed.srv.hu/
  • Csacsi
    Sziasztok. Az létezik, hogy egy autóval nem lehet végignyomni a játékot? Eddig Mediumon nyomtam, nem is volt gondom. Egy ford Focusom van, minden elérhető tuning rajta van, de van egy drag verseny, ahol akárhogy csinálom mindig perfect shiftel, vagy leég a motor a meent végére, vagy simán otthagynak.

Nem akarok addig másik autót tunningolni, amíg nem elérhető az evo VIII, mert félek, hogy akkor arra nem marad pénzem, és egyelőre semmi másik verseny nincsnen. A választ előre is köszi.

Ja és az sem segített, hogy visszavettem easy-re a nehézséget erre a versenyre.
  • Hunter of Deer
    Ha 65%-nál jársz akkor a garázsban még van egy pár verseny!!!
    Nekem is így volt de azok a versenyek már nem olyan jók!
    Nekem is így volt és mindíg Corolla-kat tett be ellenfélnek ráadásul azok nem is nagyon voltak tuningolva!
  • tpisti24
    ...ha mégegyszer akarom csinálni a pályákat a garázsban keressem....
  • tpisti24
    Na most adott 2 feladatot, tök fekete autókkal, és 65%nál vagyok kiírta hogy Gratulálok végigvitted a játékot, nincs már olyan pálya amit nem csináltam volna meg....stb.
  • tpisti24
    De már 100% os az autóm mindent kinyitotam a boltokban, csak feladatot nem kaptam:( 63% vagyok pontosan.
  • Toroco
    póbáldl feljedd tolni a csillagokat, versenyezz utcai autókkat, és keress rejtett versenyeket. Nekem ugyan ez volt 46%nál.
  • tpisti24
    Sziasztok!
    Azt szeretném mondani, hogy 65%-nál vagyok és nem ad több feladatot. Mit csináljak?
  • Prince007
    A játék beállításában be lehet kapcsolni.
  • CzKaresz22
    Mi van akkor ha kormánnyal játszok s az force efektek rezgés meg ilyenek nem mennek benne ??? Mivel lehet ez megcsinálni ? Hasonló problem valakinél ? NFU1 simán megy...
  • bigapó
    a FAQ-ban (fentebb) le van írva hogy, hogy kell
  • African
    Sziasztok!Új vagyok itt. Nem tudjátok hogy azt meg lehet e csinálni hogy a corsát és a peugeotot belehúzom az eddigi játékomba?És akkor ott lesz a kocsi boltba vagy valahol?
  • Evans
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék bekapcsolni anti-aliasing-ot (élsimitást) az Underground 1. részében? Próbáltam profilként beállitani az Nvidia beállitásoknál, de semmi. Fontos lenne, mert underground 2 után igen zavaró. Esetleg nincs vmi segédprogi v ilyesmi? Előre is kösz.
  • Atkamon
    Én még nem láttam egy warez oldalon se!
  • DeO
    aki tud segíteni:[email protected]
  • DeO
    Sziasztok
    Valaki segítsen abban,hogy beállitottam a trafficot maximumra,és qrva sötét lett,de mikor viszaállítottam úgy is maradt.Ez nagyon idegesítő
    Nekem csak demoban van meg,nemtudnátok megmondani honnét tölthetem le a teljes verziót?előre is köszi
  • bigapó
    vagyis ahova telepítette:)