14991
-
#13391 Kérdés: Egy 160+áfa-s boltban vettem a játékot. Tudok majd vele interneten játszani?
Válasz: Nem, az EA validálja a CD kulcsodat, RLD0 végü, pedig nem igen jó neki...
ezért nem megy -
#13390 FAQ. én nem tom hogy kell, mert nincs otthon netem, de ott leírják. fent van a bannerben -
#13389 sehogy -
SyneT #13388 Hi ól!
Sikeresen beizzítottam az új catalystnek hála a nfsu2-t és most végig is totlam cska szeretnék neten jáccani haverokkal hogyan tegyem?
Törttel persze! -
#13387 az a Catalyst miatt kell! Ha nincs fenn nem megy fel rendesen!
a Microsoft pédaéáról tudod lehúzni! -
buba23 #13386 hi all!
Egy kis segítség a lannal kapcsolatban:)
Én haverral próbáltam ki a nfsu2-őt lanban és működött!
Csak két géppel próbáltuk ki eddig.
Tehát leszedsz a gamecopyworld.com -ról az Nfs:Underground2 -höz egy miniimaget (legújabbat) és máshonnan pedig a daemon tools 3.47-et, és a jatek telepítése után nem crackeled a gamet, hanem betöltöd daemonba a miniimaget és játszol:)
Nálunk (2 gépközül) csak az egyiknál(akkár a szerver akkár a player) kellett miniimaget használni ,a másik már a törtel is be tudott csatlakozni a lanba. A legegyszerűbb ha minden gépen miniimaget használtok , akkor nem lesz gond:)
(a miniimaget csak windows x64 esetében nem tudtam semmivel se betölteni ezért ebben az esetben cracket használj). -
SyneT #13385 oks kipróbálom
miaz a .Net framework 1.1? -
#13384 próbáld a legújabb Catalyst-et! a .NET framework 1.1 legyen fent!
Próbáld másik crack-kel ha nem eredeti! -
SyneT #13383 Hi ól!
Nekem oan problémám lenne hogy amikor felpakolom a game-t utánna megyek vele mondjuk a pályán kb 4-5 kanyart és kifagy az egész gépem!
Nah ez mitől van?
Más játékoknál nem csinájja ...
ötletek?
Ati-m van! -
#13382 Sziasztok!
Tudna nekem vki adni egy 100%-os mentést vagy esetleg egy linket ahonnan le tudom szedni?
Azért kell mert majd szeretnénk multiba játszani haverokkal és most fogom ujra felrakni és nincs kedvem elötte végig játszani :)
Elöre is thx -
zs0ltee17 #13381 hello
tudnátok segíteni? fontos lenne! LAN-on szeretnénk játszani a játékkal de semmi eredmény! sehogy nem indul el! ha vki tud kérem segítsen! fontos lenne! -
Cubemaniac #13380 Lenne egy kérdésem.
A hálós problémát hogy oldottátok meg?
Patch vagy valami más?
Mindig connection lost-ot ír ki
A Tűzfal nincs bekapcsolva!
kösz -
#13379 rakd be maxra graffot lépj ki lépj vissza máris jó...nekem bejött :P -
zs0ltee17 #13378 akkor nem tom!
de azér kössz!
-
#13377 pedig valamelyik patch kijavitja elvileg, -
zs0ltee17 #13376 szevasztok!
lenne egy kérdésem! mér olyan pixeles az út a játékban? feltettem az összes patchet, de még mindig olyan! és majdnem fullon van a grafika! ati 9600-osom van! -
Oszi #13375 Sajnos nem ment pedig próbáltam!cfg és ugd fájlok! -
Toroco #13374 másold bele abba a mappába és menni fog -
#13373 bazz... ezen unique feli van! -
Oszi #13372 Hello!Újra felraktam a játékot a régi mentéseimet vissza akarom másolni de nem tudom hogy csináljam megtaláltam a mentés mappát is.Hogy csináljam meg hogy működjön?HelpPLease! -
#13371 Meg. -
#13370 Hogyan lehet egy ajtót így megcsinálni? A tarbin megvalósítható lenne :-) -
#13369 [IMG][/IMG]
Az NFS karaván :-) -
KissemPista #13368
én innék ebből! -
#13367 Ide is jó ez: a másik topicból -
#13366 annyira kevés a hsz mostanában, hogy ez már elfér, szerintem. legfeljebb nem válaszolunk vagy faq-t nyögünk:) -
#13365 Könyörgök emberek! Mieéőtt valaki kérdez valamit, nézze meg azt a KURVA faq-t!!!!!!!!!!
KöszI!! -
#13364 faqban megtalálod -
Friday #13363 hali
Nem tudjátok véletlenül h' hova teszi(és mien néven) az nfsu2 a mentéseket?
Elöre is köszi -
Cicero #13362 Ugyan azt csináld -
#13361 azt monmdom tört bocsesz -
Cicero #13360 Tehát eredeti Tölts le egy krekket, és másold rá a speed.exe-re, nemtok mást -
#13359 nem tört -
Cicero #13358 eredeti? -
#13357 próbáltam de mindig ezt írja ki -
Cicero #13356 Talán telepísd újra -
#13355 speed exe hibát észlelt ezért leáll üzenetet dob nem tom mitcsináljak -
#13354 segítsetek lécci!!! -
#13353 -
Cicero #13352 És ez létezik? Honnan lehet letölteni?