Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
meg azt a két streetx-et sem ártana megcsinálni szvsz 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

szentem meg nem, mert attol még nem kap uj versenyt!!!
hanem inkabb meg kellene keresnie az összes boltot ahol lehet uj cuccokat venni! azért nem kap uj versenyeket merrt nem megfelelö a kocsija!

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

via_mala
Vedd elõ a World Map-ot, és onnan csinálj végig minden versenyt minden Stage-en.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

soulhunter
nos, volna 1 kérdésem...
nekiálltam a játéknak... egye fene,megyeget 😊
miután a csaj rám szolt,hogy vigyem vissza a kocsiját,minden versenyt megnyertem,még a sponzorosokat is. van össz vissz 2 streetX verseny,amit nem tudok megnyerni,de nem gáz,minden pénzem elköltöttem a kocsi külsejére + a váltásbol adodo tuning cuccokra...

a kérdésem:
mikor kapok végre normális versenyt? fogalmam sincs,mit kéne csinálnom,hogy végre kaphassak ujabb versenyeket,elõlrõl kezdeni meg nem akarom,mert sztem ott hibáztam,h lecseréltem a pözsót 1 hjundájra,mivel azzal nem találtam meg a kinézeti modosito garázsokat... szoval hogy tudnék normális versenyeket elõcsalni? versenyezgetek a sima utcán futkározokkal is,de semmi...

szoval hogy lesz nekem ebbõl pl. 2es tuning cucc (Pro package) engedélyezve?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

12346
písz!

lehet, hogy már volt hasonló kérdés, de nem nagyon lestem erre. ki lehet szerválni vhogy a hangokat a gémbõl?
kösz!

hát godnolj bele nem tudom hány ezer kilométert lemodellezni, élethûen, mert ugye ez a gumball lényege..nem hinném hogy belevágnának...

Duddits
És mit akar takarni ez a rész?

Hy!Azt gondoltam hogy vhogyan írni kéne at ea games-nek e-mail-t hogy a következõ rész ez legyen:Nedd For Speed-Gum Ball 3000!!!Kicsit lenne csak keménység!!!Vmi e-mail címet tudtok adni??Tudom 0,egymiliószázad százalék esély van arra hogy elolvassák de akkor is!!!
Falconer
Meglesz 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Vki probálja meg az ACURA RSX-et fulltuningal tehát minden 3-as.Coal Harbor-bol indulva a város fele ahol fel lehetnagyon gyorsulni!
Most kezdtem el megint a játékot nyomni és 2-es motor 3-as ecu 2-es turbo a többi mind 2-es vmiböl még egyes is van asszem és 370-et megy amikor elfogy a nitro😊
EVO-val ugyanitt csak 350 körül tok menni mással még annyit se érdekelne h 3-assal mit tud a jo kis ACURA

ez tényleg nem megy. ha rákattintok akkor a microfos.com jön be, ha behúztam flashgetbe akkor meg nem indul el. Mit másoljunk be és hova? ird le plz azt a címet amit be kell másolni, de ne linknek ird be!! thx

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

magus755
Dehogy nem én nekem elindult a letöltés!Be kell másolni a cimet és akkor elkezdi szedni!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

sabodave
valaki tud valami más címet?

sabodave
ez nem müxik

magus755
Tessék a cim de a http mirrorokat probáld mert az ftp cime nem müxik!!!!!!

magus755

Pyx
nemlehet kiszedni (keress rá dcn, nfsu2 soundtrack)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

sabodave
valaki nem tud egy progit amivel a játékból ki lehet szedni a zenéket?

namost azzal lehet nekem a gondom hogy routerem van! külsö IP-m tudom, de a belso IP az nem teljesen oké! az az lehet amikor:
beirom msdos parancssorba hogy: ipconfig és ott az elsö amit kiir??
egyébként ezt használják a játékok LAN-ba, és 192.168... általában igy lkezdödik! amit nem tudok hogy ez egyenlo e a GIT által kért belsö IP-vel! erre vmi?? thx

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

Jagi
THX!THX!THX!

IMYke2.0.0.0
Használd a FAQ-ot, banner alatt!!!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoLc
hi azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet interneten játszani vagy csak eredeti cd vel lehet?

Jagi!!!--------
Visszamenõleg nem lehet rárakni az uniq-okat! De erre találtam megoldást!
Van játék kezdésem rx7-el, és rx8-al itt:
http:underspeed.srv.hu
Ha esetleg más auto kéne irj a vendégkönyvbe, és megoldom.
(az autok minden cheat, trailer, és extra mentesek! a játék legelejétöl kezdhated velük, így mindent fel rakhatsz rájuk!)
--------------
Nekem ment GIT-el neten. Elég sokat nyomtuk. Általába chello-soknál soktak gondok lenni, habár szervert azt én se tudok csinálni, mert nem tunak hozzám csatlakozni, de én akárkihez tudok.
--------------
Hát én is gondolkodtam hogy megvegyem eredetibe!
De szerencsére kaptam kölcsön egy serialt és ki tudtam próbálni neten a játékot.
Az elsõ rész netes játékához képest nagyon nagy csalódás!!!!!!!
Alig vannak fent, van hogy 10 percet kell arra várni hogy legyen 1 azaz egy darab játék!!! Egyserüen halott.

Nézz fel ide, van 1.1 patch, ami megy a "biztonsági másolattal" is!
Én is ezzel vagyok fent, és nem akar ujabbat letölteni a játék.
---
http://underspeed.srv.hu
---
zoli
Csáttok!

Az törtnt hogy kipróbáltam hogy meddig jutok el a játékban crackelt verzióval ha neten próbálok játszabi...
no márnost azt mondta töltsek le patch-et... amior lejött megpróbáltam újra belépni a netes játékba, erre megin letöltötte a petch-et... eltöképt szándékom megvenni a játékot, de csak akkor ha nem játsza el velem ugyanezt... aszitttem kapok vmajd egy hibaüzit hogy ez a setial eem jó, de ophgy a petcet tölti le 500szor azt nem hittem... szóval eredetivel nem csinálja ezt?

ment már vkinek neten a játék? nekem nem akar menni a GIT-tel! ha valakinek müxik segithetne! thx

Jagi
Hi! Szarban vagyok:
Megcsinálom még egyszer, hogy nagyobb autóban is lgyen unique performane,
megkaptam a verdát, (stage 4-nél) Aztán "megyek megcsinálom" az outrunokat, de semmi a stage 3-on runoltam egy párat és csak a unique nitrot meg a bodykitet tudtam megkapni.
Szopás és most mi van???? Eltüntek az oppenentek.

Köszönöm!!

Eddig nem találtam, de miután beírtam rögtön megtaláltam a megoldást.
Letöltöttem egy NFS Underground 2_kesz100zip -et mely állítólag a teljes mentést tartalmazza. A kibontás után sok Dempt könyvtárat kaptam.
Hová másoljam be?
A játék a c/Program Files/EA Game/Need for Speed Underground könyvtárban található. Ha a fõ könyvtárba másolom nem mükszik. Akkor hová, melyikbe?
A C/documents and setting /all users/application date konyvtárban csak a játék elsõ részének bejegyzése találhatók, mivel az is fenn van a gépen.
A letöltött mentés könyvtárban kiterjesztés nélküli dempt file-k találhatók. A feltelepített játék könyvtárában ilyen file-t nem találtam.
Hová másoljam be, hogy mûködjön?

IMYke2.0.0.0
Ez nem cheat - csak leírás, hogy mit, hol, merre...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ RX7
#12904 ezt a cheathet hogy lehet aktíválni???

:3

akkor telepíts uj windows. más ötletem nincs

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Újra telepítettem a játékot, még víruskeresõt is futtattam, de semmi.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Cobra.
Installáld újra, az a biztos. Azért elõtte nem árt friss víruskeresõt és spywareirtót lefuttatni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Légyszi segítsetek. Nem indul a játék (eddig jó volt!). Most azt csinálja, hogy amikor duplán kattintok az ikonra egy pillanatra felvillan az egérkurzornál a homokóra, aztán kb. 1 mp múlva el is tûnik. Aztán semmi hibaüzenet vagy valami windows-os jajongás. Crackeltem és a cd is a meghajtóban van.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Mars
Nagyon köszönöm!

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Duddits
Tuningolj a kocsidon, hogy menjen följebb a csillag.

Cobra.
Autó designját kell javítani, ha jól rémlik 6 csillag kell, hogy megkapd azt DVD borítót, ami után megynyílik a következõ szint.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mars
Sziasztok! Átlagos problémám van, de mégsem bírok vele: Elfogytak az ellenfelek és a versenyek. 61%-on vagyok, város 1,2,3 teljesen kész van (a world mapban is minden megvan csinálva),de a 4.város még zárva van. Most mihez kezdjek???<#confused><#confused><#szomoru1><#szomoru1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Ramore
Köszi, kipróbálom! 😊
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Duddits
Mondjuk úgy, hogy ELOLVASOD A FAQ-t!! De a legjobb, ha megveszed eredetibe!

Ramore
Hogyan lehet on-line játszani a játékkal?
IMYke2.0.0.0
Hajrá Pééééééécs! <#taps>

.:i2k:. from meló <#wilting>

Prézli
Én is Pécsi vagyok!

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Bár, azt hozzá kell tenni, hogy a "tükék" mondják így.
"Vidékiek" pedig úgy, ahogy Rolesz.

.:i2k:. from meló <#wilting>

bld
Pécsett....sry😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

Én is pécsen lakom!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

IMYke2.0.0.0
Pécs.