14991

[ Garage | FAQ ]
  • ATS: Peelova
    sziasztok!
    A hétvégén volt szerencsém 3D hemügével tolni a az underground 1-et. nem tudja valaki, hogy hogy tudnám ezt az élményt az otthonomba is bevarázsolni? merthogy elég powa dolog:)
  • Mirk
    mindenkinek az a legjobb amelyikkel először megy, amelyikkel megtanul vezetni
  • Mikiller
    Semmi értelme a unique cuccoknak most, mert online nem lehet rápakolni a kocsikra.Mindenki annélkül kell, hogy játszon.
    Amúgy a Toyota Corolla a legjobb Circuit és Srint futamra, Drag-ra meg 240SX
  • Justil
    Most nyomom végig másodszorra a gamét, és azt szeretném kérdezni hogy melyik autó/tuning kombóval lehet a legdurvább eredményt elérni? Leginkább a végsebesség lenne fontos :D Ja, és gondolok itt arra h melyik autó, mien cuccokkal, melyik unique tuningot válasszam pl a végén a 3 közül, és mien részletes beállitásokat eszközöljek a garázsban...
  • Justil
    ahan megtaláltam de az nálam csak simán Feedback, bár gondolom akkor ez az. Viszont az eddig is be volt nyomva, most jöttem rá hogy a kormány windowsos beállitásainál basztam el a dolgot. Azért kössz! Mostmár rulz!
  • Mikiller
    Opciók->Player-> a lap alja felé van a force feedback
  • Justil
    Na, senki? Lécciléccilécci hadd rezegjen az én kormányom is!! :D
  • Justil
    Emberek, az NFSU 2-ben hol kell belőni hogy a kormány nyomja a FF-et is? mert a menüben a controlsnál csak az irányitás-beállitásokat találtam...
  • Atkamon
    Aha! És azt hogy kell?????
  • pckiraly
    Van egy segítségem azoknak akiknek sehogy nem megy a LAN az NFS U2-ben. A windows-ban ahol te álítod be az IP-t.AZ ALAPÉRTELMEZETT ÁTJÁRÓT VÁLLTOZTASD 1.1.1.1-RE!
  • Pepe f1fan
    Kössz a segítséget, de már nem kell!
  • vzoole
    igen
    ez egy alap pálya
  • Mirk
    öö az a körversenyek közt van?
  • Mikiller
    City Hall : rekordom 37:25 full nitro kinyomva, "falazva"
  • Mirk
    hello
    tudna nekem vki mondani egykét verseny időeredményt vagy valamit hogy tudjak viszonyítani? hogy tuggyam hogy az enyém jó vagy nem
  • vzoole
    a Serial az még kevés kell hozzá accountnév és jelszó is.
    és még ígyis csak az US szerverre jutsz fel(ahol alig vannak)
    az EU szerverre még eredeti cd is kell.
  • Pepe f1fan
    Sziasztok!
    Nem tudtok olyan oldalt, ahonnan le tudom inygyen szedni az nfs high stakes-t?
  • baknor
    ki probalta mar nem RLD0-s seriallal az online jatekot?
    en talaltam egy (ugytunik) eredetit mert nem ez a vege :)
    mit gondoltok? megprobaljam? :D
  • Mirk
    az az értelme hogy van aki csak a kocsikra kiváncsi meg a cuccokra és 100%os kimentéssel minden cuccot elérhetsz, ojan kocsit raksz össze amiet akarsz
  • Toroco
    anno még én talán 30%al játszottam a neten. Most is kb 50% nál vagyok de egy ideje már nem játszom vele
  • vzoole
    Én 65%-os mentéssel nyomom neten. :)
  • Atkamon
    Már irták hogy a neten való jáccáshoz 100%-os végigjáccás kell! Olvassá vissza kicsit mielőtt beirsz ilyeneket!
  • GarET
    azé nem értem a dolgot, én azért kezdek el játszani egy gammával mert érdekel, és akkor végignyomom, de annakmi értelme, hogy letöltök egy 100%-os végijátszást???
  • GarET
    Aha akkor én ezt beszívtam rendesen, ugyanis ugye az outrunok nem segítenek, de csillag sincs, már megcsináltam, és nem mentem el a boltba.... hát ez van.. köszi a segítséget!
  • Atkamon
    Ki az a marlene?
  • Mirk
    marlene mentését osztogatják a neten mint 100%os végigjátszást
  • vzoole
    hogy került hozzád marlene mentése?
  • jakewyler

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu xiaxtok!it akadtam el hogy mit írjak a forgat my passwordhoz és az alatta lévőhöz?mert nem akar csatlakozni!?ja és milen cd-key-t kell megadni?
  • pckiraly
    A tűzfalat kikapcsoltam és semmi.
  • Mirk
    :) nekem a celica
  • vzoole
    Ha nem lép be a Lobby-ba akkor valami tűzfal, router miatt.
    (hiába engeded ki a falon, attol még nem biztos hogy jó)
    (nekem is volt gond vele, de én kikapcsoltam, és engedte)
    De az se mindegy ki hostol, próbáljon más.

Nekem a Corolla a kedvenc kocsim, mivel ez a legjobb circuitra.
    (nem csak szerintem,hanem minden világrekord ezzel született!!!)
  • pckiraly
    Szerinted mért nem megy a LAN az NFS u2-ben.A host game után amikor bele akar lépni a lobby-ban akoor nem tud, pedig a hálózat jó. Megköszönném ha segítene valaki.
  • vzoole
    NFSU 1-be csak azért nem szokták az utolsó pályát lefutni, mert utánna nem lehet semmit se változtatni a kocsin, de attol még ugyanúgy megy.

Az NFSU 1-be nagyon-nagyon profin mennek, mivel kevés pálya van.

De függ mik az unik-ok a kocsin,
    ENG, ECU, TUR, ez a 3 kell rá.

Teszteld az OLIMPIC SQUARE pályán.
    -42.xx idő jónak számít
    -40.xx már profi
    -39.xx csak kevesen képesek

38.88 az én rekordom :)
    (minden csalás, és extra trükkök nélkül)
  • Mirk
    hát erről a lanről nem tudok nyilatkozni:)
    viszont kíváncsi lennék, ki mien kocsival megy, mi a kedvence meg ienek:)
  • pckiraly
    Szerintetek mért nem megy a LAN az NFS u2-ben.A host game után amikor bele akar lépni a lobby-ban akoor nem tud, pedig a hálózat jó. Megköszönném ha segítene valaki.
  • vzoole
    Bocsi HIBÁS A LINK!

http://underspeed.srv.hu
  • vzoole
    hali!
    Pénzszerzési lehetőség itt:
    http://www.underspeed.srv.hu

Widebody:
    11 nyertes outrun kell.
    Utánna kapsz a gyári részen egy csillagot, és onnan kell elmenni a boltba rövid idő alatt.
  • GarET
    Hello mindenkinek. van eg kis prolemom. Nos elolvastam a FAQ-ot és ott írja hogy 11 outrun a stage5-ön, és megkapom a widebodyt, de én már mentem vagy 25-öt és még mindig semmi. Most csináltam 11-et de semmi, ugyanúgy lakat van rajta!
    A másik hogy lehet pénzt szerezni, hja már 100%osan végigtoltam a játékot, és nincs a minimapon egy kör sem, illetve a world mapon is minden versenyt megnyertem. Ha még1x versenyzek rajtuk, akkor nem kapok már pénzt!
    Ha csak az outrunokkal lehet az elég sux!!!
  • k8bal
    lehet mert én kivittel toltam neten!
  • DeO
    hmm,allitolag azért lassu az mx-5öm az nfsu1-be,mert az utolso palyat nem szabad vegigvinni,masok autoja igy össze visza szaggat,meg megy mind a z állat.
    pl kisodródik,azt utána ugrik 200m-t
    ezt nem értem,ez tényleg igaz az uccsó pályával kapcsolatban?