Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOL A FAQ?😄
egyébként mindig a legutóbb felfedezett városrészbe menj az új cuccokért, mert csak ott adja meg. pl. a déli iparnegyed bal ill. jobb oldali része (kelet, nyugat). miután fejlesztel biztos ad valamit...
The Matrix has you...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Meddig vannak kocsik?
Mert megcsináltam egy URL-t, dem jött új kocsi...😞
RX7 -nél járok...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
The Matrix has you...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Halozati beallitasokkal (otthoni LAN) elofordult masnal is hogy nem akar mukodni aztan egyszer csak gondol egyet megis megy... Van erre valami megoldas, vagy valami patch esetleg?
Már csak 1 URL és 2 magazin fotó hiányzik, utána szerintem a végjáték jön😊
The Matrix has you...
Én azt a technikát alkalmaztam, hogy az autópályán toltam neki 300-al, és amikor mögém ért letértem valahol, õ meg ment tovább😊)) Vége, már nem érhetett utól!
The Matrix has you...
Na jó, ez túlzás, de kicsit bugos mindenképpen😊
The Matrix has you...
A bajom az, hogy baromi idegesítõ, amikor tökéletesen megyek, a határon húzom be az autót egy hajtûben, és a kigyorsításnál már lökdösnek oldalról meg hátulról!! Olyan tapadás nincs, amivel beveszik a kanyart. Vagy a másik véglet, mikor hibázok, és elhúznak tõlem, azt várná az ember, hogy ennek vége, de nem!! Hirtelen utolérem õket, ami szintén igazságtalan, és ráadásul baromság is.
A gond ezzel csak annyi, hogy nincs értelme így a tuningnak, meg a setupnak sem, hiszen ez kurvára nem számít az ilyenek miatt.
Hozzáteszem, hogy multiban biztos nagyon jó, de ez a karrier mód, hát....
The Matrix has you...
Már nagyon a végén vagyok, úgyhogy végignyomom, de elég volt az NFSU2-bõl ennyi egy életre, mégegyszer semmi pénzért nem kezdeném el elölrõl!
Vezetsz 5 mp-vel kicsti kitolod a verda seggét design-ból, és 0.3-ra feljönnek. Bosszantó!!!
A civiccel meg nincs semmi baj (sztem). Dragelni is lehet vele alap beállításokkal is (azt nem mondtam hogy könnyû ; ) ).
dragre Skylinet viszek, (azon van a widebody. Összefüggés nincs, csak tetszik rajta)
Én a Honda Civicel nyomulok az eleje óta, én erre esküszöm, eddig minden versenyt megnyertem bármely autó ellen. Egyedül a drag versenyeken nem álja meg a helyét a 3. szakasztól. Na persze ezt az eredményt a Civicel kemény egy óra Dynozás után értük el, azóta lett uj generációs motorom, szal megint lehet Dynozni. Drag-re 3000GT-t használok. Eléghamar odaveri a többit, persze váltástól függõen.
nem karrier módban ki lehet kapcsolni, de a karriermódban ki lehet valahogy?
én a vodeó driverre gyanakszom... pliz help me
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
www.smart-bus.hu
-P4 3GHz 1Mb
-Gef4 Ti4200 128Mb
-512Mb ram
Én 800x600, 50% grafikai minõségben tudtam rendesen játszani.
Nagyobba nem szaggatott még, de az irányítás már jelentõsen késett.
Most neten 800x600, minimum grafikai minõségben nyomom (mert ott a sebesség számít).
Én elösször a procidat cserélném le, alaplapostol, de ne celeronra!!!
(habár szerintem még ráér egy kicsit, nem olyan rossz az.
Én pár hónapja, novemberben cseréltem le a 900-as celkám.)
The Matrix has you...
Nekem 2 van...
Ha a 24 bites DSP procis, EMU-ASIO full-full hangkárt használom, akkor nem tud az enyém se hangot felvenni (nem tudom miért).
De ha letiltom, és az alaplapra integráltat használom akkor simán felvesz, minden extra beállítás nélkül.
(mondjuk a Fraps-ba nem is lehet semmit állítani, csak hogy vegyen fel hangot, vagy ne)
Ennél többet én se tudok segíten sajnos.
-------------------------------
http://underspeed.srv.hu/
-------------------------------
www.smart-bus.hu
Azt látom, hogy szép a gyûjtemény, mind videóban, mind képekben, na meg autókban is. Az miért van, hogy a ti videótokban (ami az oldalon található) van hang, az enyémben meg nincs?
The Matrix has you...
légy hû nevedhez ember/<#lama>#lama>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
A többi játéknál elö lehet hivni a konzolt ezek szerint ennél nemkell?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Konzolba kell esetleg irni?Légyszi segitsetek!!!Mi a megoldás?
Vagy csalást hogy lehet beirni?
Elöre is köszi!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
De ha egy jobb kocsira szeretnéd felpakolni az összes extra dolgot, akkor nézz el ide:
http://underspeed.srv.hu/
És a letöltések között van mentés, amikben jobb kocsikkal is kezdhetsz.
a jobb az csak "jelbe, mert a corolla a legjobb (kivétel: drift, drag).
és azt már a legelején megkapod.