14991

[ Garage | FAQ ]
  • Bandi 18
    nincs mit
  • kesenyi
    Köszke a segítséget
  • kesenyi
    aham :)
  • Bandi 18
    hát gondolom az 1.0-ás ver van meg neked is szal szedd le v1.0-ás nocd-t és kész nem kell patch
  • kesenyi
    Csak azért kérdem mert más oldalakon találtam olyan cracket amihez kell 1.1-es pach
  • kesenyi
    Köszke!-és ezekhez kell valamilyen pach?
  • Bandi 18
    www.gamecopyworld.com itt találsz és tuti vírusmentes
    vagy www.gameburnworld.com
  • kesenyi
    Sziasztok! Van egy problémám! Kellene nekem olyan crack, hogy a játék ne kérje a 2-es Cd-t, visszaolvastam de nem találtam ilyen jellegü problémát másoknál. És nekem az Underground 2 képfájlos, és nem tartalmazza a cracket!!!!Tudtok segíteni?
  • Atkamon
    Nagyon szivesen!
  • Cukros
    köszönöm szépen
  • Atkamon
  • Cukros
    helosztok valaki idetudná adni nekem a mentését a játéknak elöre is köszönöm
  • Rapid81
    Érdekes dolog történt ma az NFS virtuális világában! Egy Sprintet nyomtam, és az egyik kanyar után pont szembetaláltam magam egy közlekedő autóval, elkerülhetetlennek tűnt a frontális ütközés, és a pálya elvesztése. Azonban nem ez történt, hanem mielőtt nekiütköztem volna, az autó eltűnt, mintha ott sem lett volna. Járt már valaki így? Ja, amúgy a pályát megnyertem.
  • balu1993
    ubul
  • Csaba
    Pedig ez a játék nagyon is király. Kétszer végignyomtam, most nyomom harmadjára. Kisebb-nagyobb időközönként előveszem...
    Szinte minden stimmel benne (leszámítva azt, hogy büntetlenül ütközhetek, nem rongálódik meg a kocsim). Van neki egy olyan jellemzője, ami miatt talán számomra sosem lesz uncsi: Hangulat. Bizony, ha egy játéknak van hangulata, akkor az ember időről időre előveszi, és ez ilyen. Az Underground 1 sem volt rossz, de azt már nem venném elő, ez a 2. rész viszont pokoli jó.
    Gyakorlatilag ilyen jó autóversenyhez csak kétszer volt szerencsém: A legelső Need for Speed, és az NFS:Porsche Unleashed. (Pedig rengeteg autóversenyhez volt szerencsém 1990 óta.) Ez az én véleményem.

• k8bal
    1-et értek!
  • Big Daddy
    Te meg hülye vagy!Azért mert neked nem tetszik attól még nem szar.Én sem megyek olyan játék topikjába amit nem szeretek,és főleg nem állok neki ott szarozni.
  • Toroco
    Hát tudod kinek a pap kinek a papné. nem tetszhet mindenkinek
  • Casseus
    osztom dexter véleményét, bár ma játszottam vele 15 percet!
  • DEXTER92
    Ez a játék egy rakás s z a r
  • Toroco
    nincs mit. ezt ugy generáltam abban a pillanatban csak neked. ha gondolod elköldhetem mailban az én generátoromat hátha késöbb is kelleni fog. csak dobj egy mail címet, ha kell az exe
  • Rapid81
    THX! Hiba nélkül fölment. El is mentem ezt a kódot. Még1x Köszi!
  • Toroco
    Próbáld ezzel: RLUL-V9FD-84YT-6FRP-RLD0
  • Rapid81
    Akkor mivel maghyarázod, hogy mindig más file a hibás, sohasem ugyanaz?
  • Atkamon
    Nem hinném, hogy a CD kulcs lenne a hiba... Szerintem valahogyan megsérült a fájl vagy én nem tudom! Nem hiszem hogy CD kulcs miatt ilyesmi történne!
  • Rapid81
    Hi! Van egy elég nagy gondom! Fel akarom rakni a játékot, azonban telepítéskor mindig kiírja, hogy valamelyik file-t nem tudja olvasni, és mindig másikat. Egyébként már telepítettem, és jáccottam is már vele, akkor semmi baj nem volt. A 2 iso a vinyón van, tehát olvasási hiba sem lehet. Arra tudok gondolni, hogy a cd-key amit generál a progi rossz, és azért szórakozik vlem. Valaki mondjon már egy olyan cd-kulcsot amivel neki fölment a játék. Köszi!
  • Hunter of Deer
    Lehet hogy a karidriver miatt! Nekem a legúlyabb driver szarakodik! Nekem a 71.89-es van fenn a Gef FX5500-ashoz próbáld ki hátha jó! Egy próbát megér!
  • BladeW
    Tudom hogy a "fagy a gepem mit csinaljak?" kerdesekkel tele a padlas, de enis csatlakoznek e nepes taborhoz, szoval jatek inditastol szamitott max 1 percen belul ugy megfagy a jatek h csak resetelni lehet. Regen nem csinalta... Vidkari GF6800, 78.01-es driver van fent. Crackelve nincs a jatek (de crackelve is fagyott), miniimage van fent. 1.0, 1.2 egyarant fagy.

Vkinek valami tippje esetleg?
  • k8bal
    nekem nem volt
    főleg hogy akkor tettem újra a gépet mijkor megkaptam a kormányt!
  • Big Daddy
    Beállítottam mindent a vezérlőpultba.Az nem lehet gond ,hogy amikor föltelepítettem a játékot nem volt kormány installálva a gépre?
  • [HUN]FaTaL
    daemon toolsnak miköze a kormányhoz? te hülye vagy?:D
  • gergő992
  • gergő992
    probálatad d-mon toolsal
  • k8bal
    vezérlőpultba felismeri?
    ha adtak gyári cd-t akkor arról fel van pakolva minden?
    mert nekem a Logitech kormány rendesen megy!
  • Big Daddy
    Hali!régebb óta nyomom már a játékot.Tegnap fölraktam 1 kormányt amit tudok is használni a játékban,viszont a kormánybeállítások menü szürke nálam semmit nem tudok rajta állítani.Nincs valami tippetek mitől lehet ez?
  • Justil
    Passz. A szemcsés dologgal kapcsolatban? Valaki?
  • UnknownAsshole
    Szasszosz mindenkinek!
    Na lenne egy kis problem nálam és a FAQ-ban nem találtam rá választ.
    Úgyhogy:
    Nekem régen egy haverom adta oda cd-n a NFSU2-t és lemásoltam cd-re + felraktam iso-ba is. De késöbb meguntam és kellett a hely a vinyón ezért letöröltem. Most megin felakartam rakni! DE !! Beteszem a CD1-et aztán rámegyek hogy INSTALL és erre kiírja hogy "PLEASE INSERT DISK NUBER 1". (nero-val másoltam a CD-t és ijen problémám már volt más játékoknál is PL.: FLATOUT)
    Ha valakinek tudja a megoldást az legyenszives és magyarázza el nekem hogy mi a problem

• k8bal
    nah ez a szemcsis dolog érdekel mert 2 k nem sok pénz érte!!
  • Justil
    De amugy kajak engem is érdekel ez a szemcse dolog, ha ez a gagyi amit lentebb belinkeltem 2K-ért csinál vmi extrát én rohadjak meg megrendelem... :D
  • Justil
    hmm. nem nagyon értek hozzá, de ez most hogy van? nem kell semmiféle külön támogatás a game részéről? csak simán felveszed és már fasza is?
    egyébként itt van egy, ez jó? Tényleg ezt valaki kifejthetné bővebben is :)

Az előző kérdésemhez még annyit hogy online nem jáccok vele, és akkor a Toyotát megnézem... kössz!