Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként FIFi Suvokat csináltál?(nagyjárgányosak)(Hummer,Cadillac stb.)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A vinyl = (autós körökben) dísztárcsa.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elõre is köszönöm
csináltam párat de lehet hogy nem az egészet...
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Live your life like it\'s your last day...
Megmondja vki mit tegyek?
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Pl. én se tudok hostolni mert ugyanez a hiba, de bárkihez tudok csatlakozni, nem tudni miért.
Van itt valaki aki már nyomta neten a gamét a GIT segítségével?
Ugyanis odáig eljutottunk, hogy látja a szobát a társ, deh mikor csatlakozna, hosszas várakozás után ezt írja ki neki:
"You have lost your connection to the LAN server.Please make sure your network cable is plugged in. You will be returned to the main menu."
Tûzfalak is ki voltak kapcsolva, GIT-tel is láttuk egymást...
Mi lehet a baja, miért nem sikerül?😞
Elõre is köszike a helpért!
És akinek EU változata van (nem csak kicserélte az autókat, hanem úgy telepítette) az elküldené nekem a játék fõkönyvtárában található "server.dll"-t!:
[email protected]
Köszi!
-----------------
http://underspeed.srv.hu
-----------------
Van egy ati 9600pro a gépemben, és full felbontásban nagyon szép a játék, de mikor versenyzek a pálya bizonyos részein, olyan szinten beszaggatja a játékot, hogy játszhatatlan, az mx440-nel nem csinálta ezt! Ez valami ati probléma lehet?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nekem is szolj ha van még hely, és circuitot, vagy sprintet vagy url-t mentek 😊
-------------
-------------
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha sikerült használnod akkor jelezz plíííz!!!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Így nincs vita a lökdösésbõl, vagy lag miatt nem mész neki más pillanatra leálló autójának.
ui: remélem nem kevertem össze a collosion detection-al. 😊
-------------
-------------
Lehet hogy hülye kérdés, de azt a race breakert hol lehet bekapcsolni. Mire szolgál konkrétan?
marmint vegre a vegere ertem.... (volt mikor 1 honapot kihagytam)
miert szenvedtek a drifttel?
szerintem halal egyszeru.. kiveve mikor a hegyrol kell lefele jonni.. de azt is max 3 szor kell elprobalgatni es inkabb azert mert neked jonnek a rohadt autok...
GIT el mi is sziptunk.. legeloszor nem allitottuk be rendesen... sztan meg a LAN ban is mindenki masfele mozdult😊
leginkabb az szokott a baj lenni hogy a race breakert nem kapcsoljatok be.. esetleg mar csak a race stilusat is rosszul allitjatok be...
olyan probaljon hostolni akinek nem 192 es ip je van
Ha kocsinak ütközök akkor nem vesznek el a pontjaim, úgyhogy megpróbálok mindig 2 ellenség között csapódni jobbra-balra.
Most viszont volt egy olyan drift hogy a hegytetõrõl elindulva kellett menni. Érdekes módon ellenfelek nem voltak, viszont volt 130.000 pontjuk. És egy csomó jó driftemet nem számolta a progi <#falbav>#falbav>

Ez rejtett könyvtár.