Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
nem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Danman
Még mindig nem tom melyik az abetûtípus amit Deathman2 használ!!!PLZ!
Egyébként FIFi Suvokat csináltál?(nagyjárgányosak)(Hummer,Cadillac stb.)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

IMYke2.0.0.0
Hm. Értem. Akkoris használjátok a magyar kifejezést!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fifi
az pont nem dísztárcsa...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
a vinyl az matrica

IMYke2.0.0.0
Nem értem, hogy mi a fütyinek nem lehet magyarul írni azt, aminek van jelentése?!
A vinyl = (autós körökben) dísztárcsa.

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
vinyleket is rakjál rá

http://goo.gl/gd6Zi5

fifi
motor/futómû szerint igen... Egyedül a Vinyl-ek bõl nincs sok mert sztem hulladékul néznek ki... Lehet azt kéne még nyomatni?

elõre is köszönöm

fifi
ezt nem mondanám biztosra...
csináltam párat de lehet hogy nem az egészet...

Laciiiiiii
A kocsidat fullra tuningoltad??Ha nem tedd azt 😄

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

A rejtett küldik is megvannak, mert vannak olyanok amik nincsenek jelölve a térképen?!

Live your life like it\'s your last day...

fifi
50valahány %-nál vagyok. Küldetések nincsenek, outrunt csináltam vagy 10-et azok is elfogytak mostanra... Nem tudok továbbhaladni. Tudom hogy volt megoldás ezen a fórumon, de nemtom melyik hszsz. környékén, így nem is keresem...
Megmondja vki mit tegyek?

Laciiiiiii

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Danman
A LAn patch mit csinál???És honnan szedted?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Laciiiiiii
Megvan!!!

Laciiiiiii
Szvasztok! KEresem mindenhol..de nem találom a LanPatch-ot ! Valaki tudna segiteni? Elöre is THX

Danman
Csak úgy kiváncsiságból nektek a tesztpálya DRAg részénél mennyi a rekordotok????NEkem:Rekord

Oksa, majd megpróbáljuk, thx.😊

szerintem másnak kell hostolni!
Pl. én se tudok hostolni mert ugyanez a hiba, de bárkihez tudok csatlakozni, nem tudni miért.
CSOCSO
hasznaltunk ilyet de nem volt ilyen hibauzenet..sot semmien...
Hali!
Van itt valaki aki már nyomta neten a gamét a GIT segítségével?
Ugyanis odáig eljutottunk, hogy látja a szobát a társ, deh mikor csatlakozna, hosszas várakozás után ezt írja ki neki:
"You have lost your connection to the LAN server.Please make sure your network cable is plugged in. You will be returned to the main menu."
Tûzfalak is ki voltak kapcsolva, GIT-tel is láttuk egymást...
Mi lehet a baja, miért nem sikerül?😞
Elõre is köszike a helpért!

igen!
És akinek EU változata van (nem csak kicserélte az autókat, hanem úgy telepítette) az elküldené nekem a játék fõkönyvtárában található "server.dll"-t!:
[email protected]
Köszi!
-----------------
http://underspeed.srv.hu
-----------------
Danman
AZ az EU mód az amiben van COrsa meg egy Peugeot?

Ghostika
Minek az? Így nincs benn semmi Buli

Ghostika
Ha megalt a RAM nem biztos hogy elinindul a gép HA olyan az alaplap!

Smuge
Valaki tudna adni egy 100%-an kivitt játékmentést?

Duddits
Nem. Nekem is van ilyen. Füstölésnél is beszaggat egy kicsit...

Sziasztok!

Van egy ati 9600pro a gépemben, és full felbontásban nagyon szép a játék, de mikor versenyzek a pálya bizonyos részein, olyan szinten beszaggatja a játékot, hogy játszhatatlan, az mx440-nel nem csinálta ezt! Ez valami ati probléma lehet?
ranGer2
sikerült 2x de meguntuk.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
szerintem osszekeverted....
Hali!
Nekem is szolj ha van még hely, és circuitot, vagy sprintet vagy url-t mentek 😊
-------------
-------------
ranGer2
most próbáljuk majd ki a haverokkal

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

http://nfsu2online.uw.hu/
Ha sikerült használnod akkor jelezz plíííz!!!

ranGer2
sry nemszóltam,.

ranGer2
ezt a git nevü progit honnan lehet leszedni?

Azaz, én mindig csak azokkal tudtam megnyerni az olyanokat, pedig a Drift a kedvencem.😛

via_mala
A Downhill Drift-es pályákon mindig van egy kis kitérõ, ahol iszonyat nagyokat lehet csúszni, oda FELTÉTLENÜL be kell menni, különben a büdös életben nem fogod megcsinálni azt a pályát. Másrészt viszont ebben a drift-ben NEM szabad nekimenni a kocsiknak, mert ugyanaz a hatása, mintha a korlátnak mennél: lenullázza a szorzót, meg a pontot is elveszi!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Köszi a tájékoztatást!!<#worship>

mindig elfelejtem url-be rakni
-----------
-----------
Csak lan, és online módba lehet bekapcsolni, és arra szolgál, hogy ne menjetek egymásnak,azaz az autók át tudnak menni egymáson.
Így nincs vita a lökdösésbõl, vagy lag miatt nem mész neki más pillanatra leálló autójának.
ui: remélem nem kevertem össze a collosion detection-al. 😊
-------------
-------------
Helló!
Lehet hogy hülye kérdés, de azt a race breakert hol lehet bekapcsolni. Mire szolgál konkrétan?

CSOCSO
vegigvittem tegnap😊
marmint vegre a vegere ertem.... (volt mikor 1 honapot kihagytam)

miert szenvedtek a drifttel?
szerintem halal egyszeru.. kiveve mikor a hegyrol kell lefele jonni.. de azt is max 3 szor kell elprobalgatni es inkabb azert mert neked jonnek a rohadt autok...

GIT el mi is sziptunk.. legeloszor nem allitottuk be rendesen... sztan meg a LAN ban is mindenki masfele mozdult😊

leginkabb az szokott a baj lenni hogy a race breakert nem kapcsoljatok be.. esetleg mar csak a race stilusat is rosszul allitjatok be...

olyan probaljon hostolni akinek nem 192 es ip je van
Sheva
folytatásra kíváncsi leszek!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rákattintottam, de semmi. Biztos lefagyott.

Duddits
De vigyázz, mert ha az ellenfelet lököd, akkor õ is kaphat pontot! Én inkább a helyedbe a rázókövön farolnék.

Gerygrey
Igazán csak most jöttem rá a drift lényegére <#vigyor1>
Ha kocsinak ütközök akkor nem vesznek el a pontjaim, úgyhogy megpróbálok mindig 2 ellenség között csapódni jobbra-balra.

Most viszont volt egy olyan drift hogy a hegytetõrõl elindulva kellett menni. Érdekes módon ellenfelek nem voltak, viszont volt 130.000 pontjuk. És egy csomó jó driftemet nem számolta a progi <#falbav>
Gerygrey
Ráadásul nem is kellene nagyon belenyúlni a játék kódjába a pályaszerkesztéshez, hiszen a pálya adott, csak a kis piros terelõket kellene elhelyezni a városban.
Gerygrey
Mostanában egyre sûrûbben kapom ezt a hibaüzenetet játék közben, vajon mi lehet az oka? Meghalt a RAM?
Documents and Settings\"user név"\Local Settings\Application Data\
Ez rejtett könyvtár.

Duddits
Vedd meg és nem kell GIT-elni!