Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy hosszú és unalmas.

gercse
mi a baj az url-lel? nekem az, aztán circuit, aztán sprint,street x, drag és drift

Hasonló nekem is. Az én sorrendem: 1. Sprint; 2. Drag; 3. Circuit; 4. Drift; 5. StreetX; 6. URL

Carlos
Biztos volt már ez a kérdés, de nincs kedvem visszaolvasni.
Szóval, kinek mi a kedvence versenye ill. melyiket szereti a legkevésbé?
Nekem a kedvencem a Sprint és legjobban az URL-eket utálom.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
gyorsan tanulsz😊)

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
bocs, már megtaláltam a faqban.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hali! Honnan tudnám letölteni az Opelt meg a Peugeot?

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
Köszönöm, akkor jól emlékeztem.
Én ha végignyomom, akkor utánna csak autókat dekorálok...

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Igen szomorú, hogy circuit modban nem lehet õket alkalmazni. 😞

bigapó
hát az outrun-ok miatt. nekem ez miatt jött be legjobban a 2. rész😊) és most már végre teljes pompájában láthatom a drágát😊

The Matrix has you...

Cobra.
De igen, csak arra nem emlékszem, hogy a karrier módban is, vagy csak a single race-ekhez (bár ha végigjátszottad, akkor minek a karrierben tovább autózni)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Carlos
Ha 100% végigjátszod, akkor nem unlockol minden autóhoz mindent?

Þór vígi þessi rúnar

tényleg, akkor mi van, ha egy H2-essel állsz be? Arra asszem, nincs is kit.

A profilod fõmeüjében viszont bármelyik autóra szerelhetsz kitet, a tuningolásnál!

Widebodykitet csak arra az autóra kapsz, amellyel a 11. outrun (városi fogócska) után beállsz a kasztnishoz. Élõben sem lenne túl esztétikus egy Skyline kitje egy 206-os Peugeot-n... ez szerintem is k-ség, ezért egy all access unlockert adtam a játéknak, miután végigjátszottam. :-)

bigapó
A FAQ-ba azt írják, hogy 11 OUTRUN-t kell nyerned az STAGE 5-ön (tehát mikor már minden városrészt "feloldottál"). Elvileg ekkor kapsz UNIQUE WIDE BODY KIT-et. szerintem ezután kell lennie boltban is, de persze nem biztos. az a gond, hogy régen jártam már ennél a résznél, mert most, hogy megvan az új gépem elölrõl kellett kezdenem😊) de nekem anno nem volt gondom vele, csináltam a versenyeket aztán egyszer csak megkaptam😊

The Matrix has you...

Caby
reinstall? <#nemtudom>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

100% os a game és még mindig nem kaptam wide body kitet.
hogyan tudom ezt megszerezni?Már próbáltam úgy is hogy letöltöttem egy elmentést is amibe volt wide os autó de ha egy másikra akarok rakni akkor is ott van a lakat.

Caby
nem cseréli le, hanem kapsz két mentést.
Egy Corsásat meg egy 106osat. Az a baj, hogy csak carriermódban lehet nyomulni vele. Tehát külön nem lehet választani amikor mondjuk csak customise ride-olsz.
Én megbántam hogy leszedtem
<#vigyor3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Hunter of Deer
én úgy tudom hogy nem cseréli le nivel nem felülírod a fájlokat hanem beteszel 2 mappát!! Szerintem 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jagi
Nem most voltam állat!!!

Tehát lecseréli?

Jagi
De állat vagyok!!!!

a másik eu-s verda nincs meg így?

Jagi
Hali "leszettem a pözsót mega zopelt, oszt ha berakom õköt akko' kicseréli a régi vasakat?"

Carlos
Van olyan site ahonnan meg lehet nézni egyes autók finomhangolását (Dyno, etc).
Láttam egy képet, ahol a fiatalember egy mx-5 -bõl valami 380 valahányat kihozott. Gamestar DVD-n volt.
Arra gondoltam, hogy biztos vannak ilyen autóbeállítások valahol.
Ti tudtok?

Þór vígi þessi rúnar

Hát nem tom. Amikor mi nyomtuk lanon akkor nem voltak ilyen gyorsulós dolgok, de persze mindig nyertem. Civicel jol lenyomtam a golfot persze az jobban gyorsult csak a civic tovább és lehgytam az egyenesben. Nálunk az volt a furcsa dolog, hogy amikor kb 150el nyomtuk a golf kicsit gyorsabban ment és lehygyott, és az volt a pláne hogy nálam rukvercben ment az autó. meg keresztben, meg hasonló nyalámságok. nálunk csap puzicionálási gondok voltak.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hi All!

Az a helyzet, hogyha játszok a haverral hálóban akkor furcsa dolgok vannak!
Egyszerûen az én autóm jobb, gyorsabb, ráadásul jobban is nyomom, de valahogy az õ kocsija az egyenesben gyorsabb és a jobb a tapadása is kanyarokban. Egyszerûen két kanyar után már nem tudom utolérni!
Mi lehet a bibi? Van valami race breaker meg a car performance restriction meg valami kör, amiben sávok vannak amikor indítjuk a versenyt. Az a kör nekem maxon van, neki csak egy sáv van benne! De mégis szart nem tudok kezdeni.
Van valami kiegyenlítõ dolog az online-ban is???

tHoMaSmAn
Azt próbáltad már, hogy a grafikai beállításoknál felhuzdtad maxra a csúszkát, vagy eggyel visszább, még ha nem is bírja ezt a géped, csak próba kedvéért, majd ha megszûnik a pixelesedés, akkor elkezded visszavenni a proci/memoriagyilkos paramétereket, ugy, hogy közben ellenõrizgeted a pixelesedést, hogy van-e vagy nincs 😊 Pöcsölõs egy megoldás, de nekem bejött, mert én is szenvedtem ettõl a hibától!
Egyébként megpróbálhatod még azokon túl, amiket írtál az anti-aliasing-ot felhuzni kicsit! Illetve a faq-ban van mindez jól leírva... 😛

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

leslieboy
Pls SOS!Végignéztem a hszeket,de nem találtam megoldást!A probléma ismerõs,kocka textúrák,pixeles út!Azonban mindent próbáltam,és semmi,driverfrissítés,filtering,patch,minden...
Mit lehet tenni????

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Narancs
fölnyomattam 6 csillagra és lettek versenyek...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Hell srácok!
Már megint elfogytak a versenyek...😞
Nyomattam egy csomó outrun -t, pakolgattam fel a verdára a unique cuccokat de semmi. Találtam a hegyen olyan versenyeket, amik nem voltak atérképen. Azokat is megcsináltam de semmi.
Verda 4 csillagos Mustang GT...
Mi a faszt lehetne még csinálni?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

LeBronjózska
és valahonnan máshonnan???

tpisti24
SIKERÜLT KÖSZI SZÉPEN!

Cicero
Sziasztok! <#wave> Tudnátok adni olyan linkeket, ahonnan az autóra matrica textúrát, lámpákat és egyéb kiegészítõket lehet leszedni? <#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

tHoMaSmAn
JAJA!!! Teherautók a belsõ sáv(ok)ban!! pfffff nem valami jó közlekedési morálra utal, dehát így az izgalmasabb, megtalálni a réseket! 😛 Beállni a belsõ sávba 250-el 300-zal(?) és mindenkit kidudálni, "kifénykürtözni" magad elõl ,azt a hülye is tudja 😄

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Cobra.
Durva a videó, de vicc, hogy 4 sávos úton így kell kerülgetni az autókat, hogy tudjál menni. Azért 1-2 érdekes elõzés volt benne <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tHoMaSmAn
Kibaszott nagy videjóóóóóóó 😄
De ezt tényleg jobb ha nem utánozza senki 😉

bigapó
total commander? állítsd be! beállítások->általános beállítások->bal oldalt képernyõ->jobb oldalt legfelül ott lesz a "látszik a rejtett/system fájl", pipáld ki. Ezután már megtalálod a kívánt könyvtárakat. utánna jobb ha visszaállítod, mert esetleg olyat fogsz letörölni amit nem kellett volna😊)

The Matrix has you...

tpisti24
Jó de nekem nincs olyan hogy Local settings

bigapó
itten vagyok maxigyorsan😊)

szerintem próbáld a gamecopyworld.com-ot, de eléggé vírusveszélyes sajna, úgyhogy csak valami jó védelemmel menj fel oda! ja és reklám meg egyébb blokkolót is használj. sok sikert

The Matrix has you...

LeBronjózska
wingapóóóóó

figyusz a rám maxigyorsan

honnan birom letépni az nfs ug 2 no cd patch-et (pöcsét)

Valaki segítene,hogy hova kell másolni az autókat,hova teszi a program a savegameket?thx
bigapó
én meg azt szeretném mondani, hogy olvasd el a FAQ-t. igen, itt a hozzászólások felett van😊

The Matrix has you...

tpisti24
Azt szeretném kérdezni hogy a mentései a játéknak hol vannak??

bigapó
ez nagyon, de nagyon jó volt, de tényleg ne próbáljátok ki otthon!! Képzett kaszkadõrök által végrehajtott mûvelet volt és minden más, az úton haladó autóban is képzett söfõrök ültek, elõre meghatározott koreográfia alapján manõverezve.. <#idiota><#eplus2><#eplus2>

The Matrix has you...

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Carlos
Ha az usa verziómra felteszem a peugeot és opel patch-et, akkor hozzáadja azokat, vagy felülírja a Honda-t és az Acura-t?

Þór vígi þessi rúnar

Hunter of Deer
Ez így igaz nekem is sokszor mutatta félre az irányt de meg lehet szokni meg aki sokat jáccik vele az már fejnõl vágja hogy merre kell menni<#circling><#hehe><#nyes><#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

bigapó
a FAQ itt "fölötted" van, mialatt hozzászólást írsz. ilyen térkép izérõl meg nem tudok, de mire kell? autókázz az utcákon és mindent megtalálsz elõbb utóbb. én csak akkor néztem a térképet, mialatt belõttem a GPS-t, ha egy helyre idõre kellett mennem, de sokszor még így is más úton mentem, mert nekem rövidebbnek tûnt. egyébként figyelni kell, mert csak saroktól sarokig mutatja az utat, ezért néha téveszt.

The Matrix has you...

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tpisti24
most legdélebben kerestem egy csomó boltot, ki is írta hogy lehet ezt venni stb. vettem is, fényképeztem egyet az autót, most 1 URL-t adott, ezután jön majd a többi! KÖSZI!