Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, kinek mi a kedvence versenye ill. melyiket szereti a legkevésbé?
Nekem a kedvencem a Sprint és legjobban az URL-eket utálom.
Þór vígi þessi rúnar
Én ha végignyomom, akkor utánna csak autókat dekorálok...
Þór vígi þessi rúnar
The Matrix has you...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A profilod fõmeüjében viszont bármelyik autóra szerelhetsz kitet, a tuningolásnál!
The Matrix has you...
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
hogyan tudom ezt megszerezni?Már próbáltam úgy is hogy letöltöttem egy elmentést is amibe volt wide os autó de ha egy másikra akarok rakni akkor is ott van a lakat.
Egy Corsásat meg egy 106osat. Az a baj, hogy csak carriermódban lehet nyomulni vele. Tehát külön nem lehet választani amikor mondjuk csak customise ride-olsz.
Én megbántam hogy leszedtem
<#vigyor3>#vigyor3>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Láttam egy képet, ahol a fiatalember egy mx-5 -bõl valami 380 valahányat kihozott. Gamestar DVD-n volt.
Arra gondoltam, hogy biztos vannak ilyen autóbeállítások valahol.
Ti tudtok?
Þór vígi þessi rúnar
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az a helyzet, hogyha játszok a haverral hálóban akkor furcsa dolgok vannak!
Egyszerûen az én autóm jobb, gyorsabb, ráadásul jobban is nyomom, de valahogy az õ kocsija az egyenesben gyorsabb és a jobb a tapadása is kanyarokban. Egyszerûen két kanyar után már nem tudom utolérni!
Mi lehet a bibi? Van valami race breaker meg a car performance restriction meg valami kör, amiben sávok vannak amikor indítjuk a versenyt. Az a kör nekem maxon van, neki csak egy sáv van benne! De mégis szart nem tudok kezdeni.
Van valami kiegyenlítõ dolog az online-ban is???
Egyébként megpróbálhatod még azokon túl, amiket írtál az anti-aliasing-ot felhuzni kicsit! Illetve a faq-ban van mindez jól leírva... 😛
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Mit lehet tenni????
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Már megint elfogytak a versenyek...😞
Nyomattam egy csomó outrun -t, pakolgattam fel a verdára a unique cuccokat de semmi. Találtam a hegyen olyan versenyeket, amik nem voltak atérképen. Azokat is megcsináltam de semmi.
Verda 4 csillagos Mustang GT...
Mi a faszt lehetne még csinálni?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De ezt tényleg jobb ha nem utánozza senki 😉
The Matrix has you...
szerintem próbáld a gamecopyworld.com-ot, de eléggé vírusveszélyes sajna, úgyhogy csak valami jó védelemmel menj fel oda! ja és reklám meg egyébb blokkolót is használj. sok sikert
The Matrix has you...
figyusz a rám maxigyorsan
honnan birom letépni az nfs ug 2 no cd patch-et (pöcsét)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Þór vígi þessi rúnar
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
The Matrix has you...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.