Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szinte minden stimmel benne (leszámítva azt, hogy büntetlenül ütközhetek, nem rongálódik meg a kocsim). Van neki egy olyan jellemzõje, ami miatt talán számomra sosem lesz uncsi: Hangulat. Bizony, ha egy játéknak van hangulata, akkor az ember idõrõl idõre elõveszi, és ez ilyen. Az Underground 1 sem volt rossz, de azt már nem venném elõ, ez a 2. rész viszont pokoli jó.
Gyakorlatilag ilyen jó autóversenyhez csak kétszer volt szerencsém: A legelsõ Need for Speed, és az NFS😛orsche Unleashed. (Pedig rengeteg autóversenyhez volt szerencsém 1990 óta.) Ez az én véleményem.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Vkinek valami tippje esetleg?<#wow3>#wow3>
fõleg hogy akkor tettem újra a gépet mijkor megkaptam a kormányt!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
ha adtak gyári cd-t akkor arról fel van pakolva minden?
mert nekem a Logitech kormány rendesen megy!
Na lenne egy kis problem nálam és a FAQ-ban nem találtam rá választ.<#nemtudom>#nemtudom>
Úgyhogy:
Nekem régen egy haverom adta oda cd-n a NFSU2-t és lemásoltam cd-re + felraktam iso-ba is. De késöbb meguntam és kellett a hely a vinyón ezért letöröltem. Most megin felakartam rakni! DE !! Beteszem a CD1-et aztán rámegyek hogy INSTALL és erre kiírja hogy "PLEASE INSERT DISK NUBER 1".<#falbav>#falbav> (nero-val másoltam a CD-t és ijen problémám már volt más játékoknál is PL.: FLATOUT)
Ha valakinek tudja a megoldást az legyenszives és magyarázza el nekem hogy mi a problem
<#help>#help>
egyébként itt van egy, ez jó? Tényleg ezt valaki kifejthetné bõvebben is 😊
Az elõzõ kérdésemhez még annyit hogy online nem jáccok vele, és akkor a Toyotát megnézem... kössz!
A hétvégén volt szerencsém 3D hemügével tolni a az underground 1-et. nem tudja valaki, hogy hogy tudnám ezt az élményt az otthonomba is bevarázsolni? merthogy elég powa dolog😊
Mail to: [email protected]
Amúgy a Toyota Corolla a legjobb Circuit és Srint futamra, Drag-ra meg 240SX
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
ez egy alap pálya
tudna nekem vki mondani egykét verseny idõeredményt vagy valamit hogy tudjak viszonyítani? hogy tuggyam hogy az enyém jó vagy nem<#crazya>#crazya>
és még ígyis csak az US szerverre jutsz fel(ahol alig vannak)
az EU szerverre még eredeti cd is kell.
Nem tudtok olyan oldalt, ahonnan le tudom inygyen szedni az nfs high stakes-t?
en talaltam egy (ugytunik) eredetit mert nem ez a vege 😊
mit gondoltok? megprobaljam? 😄<#vigyor3>#vigyor3>