Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon

Cukros
helosztok valaki idetudná adni nekem a mentését a játéknak elöre is köszönöm

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Rapid81
Érdekes dolog történt ma az NFS virtuális világában! Egy Sprintet nyomtam, és az egyik kanyar után pont szembetaláltam magam egy közlekedõ autóval, elkerülhetetlennek tûnt a frontális ütközés, és a pálya elvesztése. Azonban nem ez történt, hanem mielõtt nekiütköztem volna, az autó eltûnt, mintha ott sem lett volna.<#fejvakaras> Járt már valaki így? Ja, amúgy a pályát megnyertem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ubul
Pedig ez a játék nagyon is király. Kétszer végignyomtam, most nyomom harmadjára. Kisebb-nagyobb idõközönként elõveszem...
Szinte minden stimmel benne (leszámítva azt, hogy büntetlenül ütközhetek, nem rongálódik meg a kocsim). Van neki egy olyan jellemzõje, ami miatt talán számomra sosem lesz uncsi: Hangulat. Bizony, ha egy játéknak van hangulata, akkor az ember idõrõl idõre elõveszi, és ez ilyen. Az Underground 1 sem volt rossz, de azt már nem venném elõ, ez a 2. rész viszont pokoli jó.
Gyakorlatilag ilyen jó autóversenyhez csak kétszer volt szerencsém: A legelsõ Need for Speed, és az NFS😛orsche Unleashed. (Pedig rengeteg autóversenyhez volt szerencsém 1990 óta.) Ez az én véleményem.

k8bal
1-et értek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Big Daddy
Te meg hülye vagy!Azért mert neked nem tetszik attól még nem szar.Én sem megyek olyan játék topikjába amit nem szeretek,és fõleg nem állok neki ott szarozni.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Hát tudod kinek a pap kinek a papné. nem tetszhet mindenkinek

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Casseus
osztom dexter véleményét, bár ma játszottam vele 15 percet!

ha te azt tudnád...^^

DEXTER92
Ez a játék egy rakás s z a r

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

nincs mit. ezt ugy generáltam abban a pillanatban csak neked. ha gondolod elköldhetem mailban az én generátoromat hátha késöbb is kelleni fog. csak dobj egy mail címet, ha kell az exe

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Rapid81
THX! Hiba nélkül fölment. El is mentem ezt a kódot. Még1x Köszi!<#taps>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Próbáld ezzel: RLUL-V9FD-84YT-6FRP-RLD0

Rapid81
Akkor mivel maghyarázod, hogy mindig más file a hibás, sohasem ugyanaz?

Atkamon
Nem hinném, hogy a CD kulcs lenne a hiba... Szerintem valahogyan megsérült a fájl vagy én nem tudom! Nem hiszem hogy CD kulcs miatt ilyesmi történne!

Rapid81
Hi! Van egy elég nagy gondom! Fel akarom rakni a játékot, azonban telepítéskor mindig kiírja, hogy valamelyik file-t nem tudja olvasni, és mindig másikat. Egyébként már telepítettem, és jáccottam is már vele, akkor semmi baj nem volt. A 2 iso a vinyón van, tehát olvasási hiba sem lehet. Arra tudok gondolni, hogy a cd-key amit generál a progi rossz, és azért szórakozik vlem. Valaki mondjon már egy olyan cd-kulcsot amivel neki fölment a játék. Köszi!

Hunter of Deer
Lehet hogy a karidriver miatt! Nekem a legúlyabb driver szarakodik! Nekem a 71.89-es van fenn a Gef FX5500-ashoz próbáld ki hátha jó! Egy próbát megér!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tudom hogy a "fagy a gepem mit csinaljak?" kerdesekkel tele a padlas, de enis csatlakoznek e nepes taborhoz, szoval jatek inditastol szamitott max 1 percen belul ugy megfagy a jatek h csak resetelni lehet. Regen nem csinalta... Vidkari GF6800, 78.01-es driver van fent. Crackelve nincs a jatek (de crackelve is fagyott), miniimage van fent. 1.0, 1.2 egyarant fagy.

Vkinek valami tippje esetleg?<#wow3>
k8bal
nekem nem volt
fõleg hogy akkor tettem újra a gépet mijkor megkaptam a kormányt!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Big Daddy
Beállítottam mindent a vezérlõpultba.Az nem lehet gond ,hogy amikor föltelepítettem a játékot nem volt kormány installálva a gépre?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

[HUN]FaTaL
daemon toolsnak miköze a kormányhoz? te hülye vagy?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

<#szomoru1>

probálatad d-mon toolsal

k8bal
vezérlõpultba felismeri?
ha adtak gyári cd-t akkor arról fel van pakolva minden?
mert nekem a Logitech kormány rendesen megy!

Big Daddy
Hali!régebb óta nyomom már a játékot.Tegnap fölraktam 1 kormányt amit tudok is használni a játékban,viszont a kormánybeállítások menü szürke nálam semmit nem tudok rajta állítani.Nincs valami tippetek mitõl lehet ez?

Passz. A szemcsés dologgal kapcsolatban? Valaki?

UnknownAsshole
Szasszosz mindenkinek!
Na lenne egy kis problem nálam és a FAQ-ban nem találtam rá választ.<#nemtudom>
Úgyhogy:
Nekem régen egy haverom adta oda cd-n a NFSU2-t és lemásoltam cd-re + felraktam iso-ba is. De késöbb meguntam és kellett a hely a vinyón ezért letöröltem. Most megin felakartam rakni! DE !! Beteszem a CD1-et aztán rámegyek hogy INSTALL és erre kiírja hogy "PLEASE INSERT DISK NUBER 1".<#falbav> (nero-val másoltam a CD-t és ijen problémám már volt más játékoknál is PL.: FLATOUT)
Ha valakinek tudja a megoldást az legyenszives és magyarázza el nekem hogy mi a problem
<#help>

k8bal
nah ez a szemcsis dolog érdekel mert 2 k nem sok pénz érte!!

De amugy kajak engem is érdekel ez a szemcse dolog, ha ez a gagyi amit lentebb belinkeltem 2K-ért csinál vmi extrát én rohadjak meg megrendelem... 😄

hmm. nem nagyon értek hozzá, de ez most hogy van? nem kell semmiféle külön támogatás a game részérõl? csak simán felveszed és már fasza is?
egyébként itt van egy, ez jó? Tényleg ezt valaki kifejthetné bõvebben is 😊

Az elõzõ kérdésemhez még annyit hogy online nem jáccok vele, és akkor a Toyotát megnézem... kössz!

ATS: Peelova
sziasztok!
A hétvégén volt szerencsém 3D hemügével tolni a az underground 1-et. nem tudja valaki, hogy hogy tudnám ezt az élményt az otthonomba is bevarázsolni? merthogy elég powa dolog😊
mindenkinek az a legjobb amelyikkel elõször megy, amelyikkel megtanul vezetni
Mikiller
Semmi értelme a unique cuccoknak most, mert online nem lehet rápakolni a kocsikra.Mindenki annélkül kell, hogy játszon.
Amúgy a Toyota Corolla a legjobb Circuit és Srint futamra, Drag-ra meg 240SX

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Most nyomom végig másodszorra a gamét, és azt szeretném kérdezni hogy melyik autó/tuning kombóval lehet a legdurvább eredményt elérni? Leginkább a végsebesség lenne fontos 😄 Ja, és gondolok itt arra h melyik autó, mien cuccokkal, melyik unique tuningot válasszam pl a végén a 3 közül, és mien részletes beállitásokat eszközöljek a garázsban...

ahan megtaláltam de az nálam csak simán Feedback, bár gondolom akkor ez az. Viszont az eddig is be volt nyomva, most jöttem rá hogy a kormány windowsos beállitásainál basztam el a dolgot. Azért kössz! Mostmár rulz!

Mikiller
Opciók->Player-> a lap alja felé van a force feedback

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Na, senki? Lécciléccilécci hadd rezegjen az én kormányom is!! 😄

Emberek, az NFSU 2-ben hol kell belõni hogy a kormány nyomja a FF-et is? mert a menüben a controlsnál csak az irányitás-beállitásokat találtam...

Atkamon
Aha! És azt hogy kell?????

Van egy segítségem azoknak akiknek sehogy nem megy a LAN az NFS U2-ben. A windows-ban ahol te álítod be az IP-t.AZ ALAPÉRTELMEZETT ÁTJÁRÓT VÁLLTOZTASD 1.1.1.1-RE!

MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND

Kössz a segítséget, de már nem kell!<#mf2>
igen
ez egy alap pálya
öö az a körversenyek közt van?
Mikiller
City Hall : rekordom 37:25 full nitro kinyomva, "falazva"<#nevetes1>

hello
tudna nekem vki mondani egykét verseny idõeredményt vagy valamit hogy tudjak viszonyítani? hogy tuggyam hogy az enyém jó vagy nem<#crazya>
a Serial az még kevés kell hozzá accountnév és jelszó is.
és még ígyis csak az US szerverre jutsz fel(ahol alig vannak)
az EU szerverre még eredeti cd is kell.
Sziasztok!
Nem tudtok olyan oldalt, ahonnan le tudom inygyen szedni az nfs high stakes-t?
ki probalta mar nem RLD0-s seriallal az online jatekot?
en talaltam egy (ugytunik) eredetit mert nem ez a vege 😊
mit gondoltok? megprobaljam? 😄<#vigyor3>
az az értelme hogy van aki csak a kocsikra kiváncsi meg a cuccokra és 100%os kimentéssel minden cuccot elérhetsz, ojan kocsit raksz össze amiet akarsz
anno még én talán 30%al játszottam a neten. Most is kb 50% nál vagyok de egy ideje már nem játszom vele